Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Здравеите отново ,логото на асос го раскарах,но-всички дрги настоики са ми автоматични,а невдиях тема за настроики на биос,и затово реших да питам тук.Говора за напражение тип на процесори и т.нт.Какви са стардартни те настроики за биос,не да се оварклоква и абдеитва,за абдеит несмея да си мисла заштото неми се пие стодена вода:rolleyes:А за раделяне на хард под дос съм парвили и знам че може.И относно до Мързел извинявамсе за англиския,но се пак биос на БГ.фирама несм вждал,а поне ако не дрго съм се научил да пиша на блгарск:)

Харда ти е сасем нормален,и биоса а ако си зададеш вапроса какво си купил е дрго,фирма та ти продава нешто по-голямо а то вдествителнос е по-малко:D До колко то си спомням 1024 мегабаита ти образужат 1 гигабаит а те просто го закрагляват на 1000 ;) А ти се сети кои е прецакан от тази история ( КЛИЕНТА )

можел да пише на БЛГАРСК, не съм чувал за такъв език.
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Само, че се пиша "скулптура", а не "скулптора"...

EDIT: Благодаря за минуса... Мога да предполагам от кого е. Та да се беше замислил че като критикуваш неволна грешка при писане е повече от смешно ти да допуснеш такава?! Видях че си си оправил "пиша" на "пише", но с какво си по-различен от този който критикуваш?

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Да, изобщо нищо не губиш, само (най-малко) 30% от живота на процесора, както и повишени нужди към охлаждането и потока на въздух. А и прозводителността при овърклок не е същата, каквато е на референтния процесор, чиято честота е достигната. Примерно, ако процесорът е на 2.1 GHz и постигнете 2.4 GHz, той ще е по-бавен от истински такъв на 2.4 GHz. Самият аз също правя от време на време овърклок, почнал съм от далечната 1990 год. да правя тези номера и знам от личен опит колко файда има :)

В темата едно момче пита дали може да си овърклокне процесора и след като аз му отговорих, че може да опита и нищо не губи от това ето и отговорът на "специалиста". Интересно ми е как е клоквал i386 и i486 през 1990г. :ph34r:

Това не е бисер, а суровата действителност :/

Правилно - няма парапсихология и биополета, защото на Земята няма вода - източиха я летачите от планетата Ку-ку Ру-ку на съзвездието Тра-ла Ла за космическите си кораби. Сега пием генномодифицирана сярна киселина и ядем печени микроби на студен огън.

:giggle1:

Браво,пич,само така

:cant believe:

"Компетентен" потребител, даващ съвет след съвет в тема за Линукс за начинаещ:

$ sudo gedit /etc/X11/xorg.conf

Последната команда така изписана е невалидна. Правилното изписване е без знака на долара. При командата в терминала:

„sudo gedit /etc/X11/xorg.conf“

Мястото им е строг тъмничен затвор и да работят в полза на държавата - да строят магистрали, аутобани, да копаят в мините като не пропуснем и урановите - даже те са задължителни ( един добър антикризисен план ).

Строгият тъмничен затвор, явно ще e само нощем (по тъмно).

Ти си човек и с някакав кораб кацаш на другра планета на едно като копеи е запичена човешка глава.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Ужким нали се уча та моля и за разяснения настсройки и др Става въпрос ту съм в нета ту в компа и искам да различни неща 5-10 па и 20 и след това да си ги и след това всяко да си си го слагам на различно място. БЛАГОДАРЯВИ!!!

Ту е в нета, ту е в компа...ще се загуби тоя човек :)

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

няма, няма, ти пък откъде знаеш че в неговия няма пътни знаци - в твоя може да има само преки пътища, но при него може да е цял ЗДвП

или както е казах хан Аспарух : една пръчка се чупи лесно , но цял сноб не

Мдам, снобите винаги трудно се чупят....

можели някой да ми каже как или от каде мога да сенауча да хаквам саътове благодаря предварително

култова тема + невероятен правопис :lol6:

Хаахаха по името ще го познаеш - SPACE_DUDE :lol6::down:

Мдам, снобите винаги трудно се чупят....

Особено когато го е казал Хан Аспарух... дали се обръща в гроба сега :cheers:

Най-щадящо е евтаназия. и за животинчето, и за стопанина.

Е, друго исках да кажа.;)

Ужасих се от зверството...

Редактирано от shushy (преглед на промените)

Здравейте

Търся добра нелегална версия на Windows vista и то спешно за това нямам време да се ровя в замунда и да чета коментарите

...

по възможност да се тегли от замунда!

благодаря предварително

в три теми, за по-сигурно :clap:

Фодоре, отчитай точки, още не съм го докладвал :clap:

Как може и ас даси направя ДЕСКТОПА

И аз искам!:P

Темата е " Ерогенна зона ли е дупето ?"

Отговора:

Какво мислите по въпроса за "задните удолствия" ? - Готино е да е*ещ някоя а*ално

Харесва ли този вид "стимулация" на мъжете, или не ? - Не е симолация поне за мен

А на жените ? - не видях да си свали усмивката

В крайна сметка - практикувате ли го, и как ? С езиче, пръст, член или с друг вид "инструмент " ? - Да практикувам го с (питона)както се казва

Обидно ли ви се струва или си е напълно нормално, щом и двамата нямате нищо против ? - Не защо да е убидно щом и двамата го искаме

Как го (я) убедихте да го направи първия път ? -

Или той (тя) сам (а) си пожела ? - Тя сама си предложи

Стимулация ли, симулация ли - нема значка, то е едно и също. :P

Добър ден,

Менкам аклан в TBC сървар Acolytes за аклант в всъщия сървар.Акланта който давам има рогуе(фул s5),друит(фул s5),паладин(фул s5),маге(фул s5),шаман(фул s5),лариор(фул s5),ларлок(фул s5).Давам го за друк аклант който има 2-3 героя 255 левал,да има t7.Ако има желаещи да менкаме акланти да ми пише на скайп cs-sf.eu

Първоначално си помислих, че аз съм изостанала нещо с терминологията...но виждайки "рогуе", "маге", "лариор" и "ларлок" всичко си дойде на мястото... :)

...и левАл, да не забравим...

Здравеите!Аз съм от стамболииски и имам лаптоп с warness.Търся безжичен интернет за 8-10 лв. на месец.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.