Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Така имам проблем с нета на един лаптоп hp compaq 6730s проблема се състои в това че без значение дали му пускам от кабел нета или от рутер нета го има 2 мин после изчезва но показва че има сигнал ако е с рутер пише че сигнала е мн добър но нета го няма никаде или неотваря страниците или е отчаиващо бавен пробвал сам вкущи с кабел шри фр с рутер и навсякаде е едно и също моля някакви предложения какво да правя? Благодаря предварително.

Скрил се някъде гадния нет и не се показва. Само бавно отваря страниците, когато той си реши.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тема:

настройки на скрита виртуална локална мрежа

HVLN ??

Убеждавам се вече - нищооо !

Преди време писах за клок на този процесор казвахте , че няма смисал ама аз реших да пробвам ;).Значи влезнах в биос и дигнах само нещо от 133 до 145 нищо друго не съм барал. Кажете ми дали не трябва да променя още някакви честоти или само тази стига стабилен изглежда температурата си е както преди няма никаква разлика.Ето един шот.И само да питам дали може още клок или по - добре така да си стой като сложа едно домашно вентилаторче(аз съм го правил) да духа към процесора температурата пада до 36-37 . Характеристиките на компютъра са асрок 775дуал 880про дъното процесора интел селерон д 3.2гх 2 гб рам ддр2 667мх охлаждане на процесора е коолер мастер.

Не съм много сигурна дали тук е мястото но търся програма която като получиш имейл на пощата да ти изпише на компютъра дори и да не си влезнал в интернет.

дай информаця на характеристиката и ако неможеж да си намериш драйвери пиши ено ЛС или тука.Ще видя с какво мога да помогна

Напоследък подобни постове се появяват все по-често.

Ако не се пускат умишлено, е направо трагично.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Като казваш често... "Имам проблем с мрежата... страниците се отварят бавно или не се отварят! От какво е?"

Така имам проблем с нета на един лаптоп hp compaq 6730s проблема се състои в това че без значение дали му пускам от кабел нета или от рутер нета го има 2 мин после изчезва но показва че има сигнал ако е с рутер пише че сигнала е мн добър но нета го няма никаде или неотваря страниците или е отчаиващо бавен пробвал сам вкущи с кабел шри фр с рутер и навсякаде е едно и също моля някакви предложения какво да правя? Благодаря предварително.

Най-дългото изречение,което някога съм видждал,освен това няма кьорава запетайка :) ,а за обяснението нямам думи.

Единствено мога да кажа,че нищо не разбрах :)

Ярко потвърждение на моите думи и опасенията на Кен!

А това мисля, че беше цитирано вече тук, този израз се набива в очи

сам вкущи с кабел шри фр с рутер и навсякаде

Вапроса на колко е била гаджето ти ли е или тогава си я отворил.Защото ако кажеш,че си я отворил много ще ти се присмеят на глупостите и аз ще ти дам 500 лева

Е да, какво да очакваме от Фикс...

Горната реплика е в резултат на тези умотворения:

Виждам че си много advanced.

Да, баш по-бързо е. Яко при това!!! Особено ако не му хвърлиш размер на блоковете. Операцията по възстановаване на архив с тар е ~7 минути за около 10-12 GB. Държа да видя на 50 GB партишън колко ще ти отиде с гол dd. Точно както си го написал, че за по-просто! И какво по дяволите ще го правиш тоя огромен имидж/партишън после?

Методи за сравнение 12==50

Методи за оценка - яко

Методи за характеристика - advanced

Методи за техника - гол

Методи за резултат - какво по дявоlите ще го правиш

(че нали поради някаква причина го правим?)

Резултат = priceless :hush:

IP-то ти е такова заради рутера който имаш ;)

трябва да отвориш от него и порт през който да излиза радиото

ако си сигурен че си с реално ИП , дай малко повече инфо и ще помогнем ;)

Требе си да излиза радиото отнякъде..

Редактирано от v2.0 (преглед на промените)

Обяснение на какво може да се дължи това, че мишката сама се движи:

Aко е върху неравна повърхност ....

Аз като се излегна , и движа мишката върху мене си... пак се случват подобни аномалии :blink:.

Публикувано изображение

Има ли програма ,която може да се инасталира на нокиа 5800,която показва песента,която звучи примерно в някое кафе..Имам предвид опцията,която някои телефони на SOnyErocsson имат..

Ето такава марка не бях чувал "SOnyErocsson"!

Страната е печално известена с киберпрестъпността, Kaspersky дава на студентите умения за сигурност с положителен изход за своите таланти.

Става дума за Русия. За компанията на Евгений Kaspersky (???). Обаче за смисъла на останалата част от текста, явно нямам достатъчно паранормални способности.

Някой запознат ли е, примерно този телефон ( който скоро ще излезе на пазара ) като ОС и GPS добър ли е?

В смисъл, пише google maps, примерно може ли да му сложи garmin ( чувал съм, че е най-добре ), отделно на ОС skype и други често използвани програмки. Относно видеото му това 8.1 мегапиксела и HD quality на видеото освен реклама, подробно дали е качествено....

http://www.sonyerics...vaz?cc=bg&lc=bg

Може би някой от R&D на Sony да отговори на човека...

Не мога точно да кажа какъв е проблемът. Най - вероятно е защото сте сложили 7-ца. Сега 7-ца в БГ торент тракер няма да намерите. Сиг ще кажете: "Е това не е ли 7 дето го дърпаме?" Отговорът е "не". Това не е 7-ца. Това съ ъпдейти на Vista с променен дизайн Публикувано изображение

И ние да не сме се усетили досега ...Публикувано изображение

С Бойко не се спори. С мод тук - също.

Повече няма да пиша, че да не ми се наложи да влизам с ник v2.0.1

:]

:blink:

Здравейте,

Купих си нова мишка (А4tech Glaser матовата с оранджевото бутнонче за 2x) и нов пад(обикновен черен платнен)свързах мишката през USB

обаче сега отдоло не свети .. работи си нормално ама не свети и другия въпрос е защо като я вдигна във въздуха и стрелката(курсора) започва да мърда насякаде като луда?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.