Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Въпросната "прасковка" е palavata_tanq. Даже към края на темата се появи със стария си ник.

тц.

Виж точно в този пост "палавата Таня" спори с въпросната "прасковка" относно една програмка.

Или шизофренията яко я блъска, за да пише от един ник и да се се псува от другия сама, или е друго парче просто.

Залагам на второто :hush:

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

тц.

Виж точно в този пост "палавата Таня" спори с въпросната "прасковка" относно една програмка.

Или шизофренията яко я блъска, за да пише от един ник и да се се псува от другия сама, или е друго парче просто.

Залагам на второто :hush:

Аз залагам на трети вариант - зад двата ника стои един и същи човек, но изобщо не е момиче, а някой пич, който си прави гаргара из форумите.

Аз залагам на трети вариант - зад двата ника стои един и същи човек, но изобщо не е момиче, а някой пич, който си прави гаргара из форумите.

Не си прав, никой нормален човек няма да отдели толкова усилия за такава сложна постановка. От друга страна в реалния живот лудите са в пъти по-малко от тези във форумите

Брей че бисери да взема да се преселя във вашето форумче да ви правя веселие, много съм талантлива в това отношение то и без дурго като гледам реална файда няма от вас само на плетки и манджи сте го подкарали

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

Трейс към Diablo2.headoff.com

1 1 ms 1 ms <1 ms my.router [192.168.1.220]

2 9 ms 9 ms 7 ms unknown [10.42.0.1]

3 8 ms 9 ms 8 ms catv-rtr5.catv.ekk.bg [217.9.225.198]

4 12 ms 9 ms 9 ms l3sw-7609.bg-peer.ekk.bg [217.9.229.140]

5 11 ms 9 ms 9 ms 173_204.btc-net.bg [213.91.204.173]

6 * * * Request timed out.

Защо? Какво съм им направил на Бтк, че ме е*ават толкова грубо?

Разговарях учтиво с оператор от Евроком, като молбата ми беше да се свържат с "техните гаджета" от Бтк и да си оправят бакиите. Какво ще ме посъветвате да направя? Нямам нормална връзка към Headoff. Към кого бих могъл да се обърна за помощ? : )

Сетих се за вица - БТК ли сте, Енергото ли, Водното ли, и на вас да ви е****Монитора явно е пострадал от радиационния фон около компютъра

Здравйте,

имам пдф файлове които искам да отводя с лорд, но ми прябва някаква програма за да ги преобразя и да ми ги отвори с лорд. Ако някой може да ми помогне нека да пише.Благодаря.

Като се има предвид цената на "програмата", това си е бисер.

Интересно ми е кой е веселяка, който си мисли че ще я инсталира с три клика, ще я конфигурира в 5 параметъра и след това започва да работи с нея :biggrin:

Здравйте,

имам пдф файлове които искам да отводя с лорд, но ми прябва някаква програма за да ги преобразя и да ми ги отвори с лорд. Ако някой може да ми помогне нека да пише.Благодаря.

Здр.Искам да ви попитам дали лаптоп Dell Inspiron 1545 има защита срещу преиснталиране на Windows,Защото ми казаха че са имали някаква батерийка за защита трябвало да се махне и тогава да се преинсталира.Бих искал да знам дали е вярно Благодаря предварително на всички отзовали се.

Просължение на темата.

Немо, "просълзи" ме :giggle1:

Тема "driver for canyon":

здравейте! имам камера canyon cnr-wcam413, но нямам драйвери да я подкарам, тези които изтеглих не ми вършат работа, стига до едно положение и ми изкарва плугин дивайс. Помогнете! Благодаря Ви предварително

Публикувано изображение

Аз съм си наясно . Не искам седмица . Тъпо е да пилея ресурси за глопости .Искам прозводителност не красота .

И в крайна сметка заглавието на темата не е seven vs XP .

настолна система ???? Аз съм на маса .

Ще сложа снимки за да спрете със спама и глупостите .

Всички са оптимизирани по еднакъв начин , няма да споря с никого дали е или не е .

1. Лаптоп МСИ .

2.Настолен 32

3.Настолен 64

Това наистина ме накара да се смея :angry: :angry:

Редактирано от daniel1995 (преглед на промените)

ама Даниеле вярно е че 1. обучението по Български език в техническите гимназии (по нашему Техникум) не е застъпено както би трябвало и 2. днешната младеж въобще не си падате по изучаване на официалния език в държавата, но все трябва да са ви преподали или поне някой да ти е обяснил "Що е то сарказъм и има ли то почва у нас?" та в този дух и твоя цитат за GDDR на предишната страница ме кара да се смея.....

Нищо вярно няма в това!

Секс еми то Вие хоратабез него ще изпукате като не се еб*те? Остарявате мрете и оп няма следващи...

Любов? Не няма такова нещо просто оправдание да се еб*те и размнужавате...

Всички иследвания са измислица за баламосване ако се размнужавахте с пардене защо щяхте да правите секс?

Горките вярвайте и вярващи ще си пукнете...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=137460&view=findpost&p=1605236

То и интересите му... интресни

Интереси:

Смърт, разруха,завръщане.

Особено завръщане. (точка)

Тема : защита над скаип или от самоя него

имам проблем в неделя ме изхварли от скаип с сабщението че паролата ми е сменена :О очудих се и сле това през скаип и опциите за загравена парола си я ванрнах и я заменихс др с мн повече цифри след 2 дена пак ме изхварли и пак ми е сменена паролата и в скаипа има някои пиша тои м блокна кажете кво да направя как да защита от такива :х

7 ?

Малко пояснение може ли,в компа на една лан вкарваш нета а как навързващ другите компютри.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.