Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Единственото слабо място на моето решение е, ако имаше уравнение 4444=?. Тогава четворката може да се сметне, че няма кръгче (за което може да поспорим)

Където три ъгъла - там и 4. Пък от 4 до 5, няма кой знае каква разлика. Така и така ги направихме 5, защо да не станат 6 ,7, 8, 16.

Ха, че то вече си е почти кръгче !

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 261k
  • Създадено
  • Последен отговор

Където три ъгъла - там и 4. Пък от 4 до 5, няма кой знае каква разлика. Така и така ги направихме 5, защо да не станат 6 ,7, 8, 16.

Ха, че то вече си е почти кръгче !

:lol6: същият екзепляр малко по-нагоре беше готов да "поспори" за това дали триъгълничето на " 4 " не е случайно кръгче :)

Изчитайки около 30% от смехориите в темата ми стана тъжно и разбрах, че не лъжа твърдението, че според развяващия се из почти всички сайтове тест за IQ, ние българите сме на предпоследно място. Тъжен факт Публикувано изображение

Още по-страшното е, че направиш ли забележка (правопис, словоред, пълно неразбиране, авторитетно дрънкане) ставаш виновен - даскал, многознайко, куха лейка. Даже си мисля, че много от младежите го смятат за последен вик на модата, колкото съм по тъп, толкова съм по-вървежен. Това вече е плачевен факт.

в чата всички са Рамбовци.

Мдам, явно.

Тези (Microsoft) ......... сега ще го разпространяват това навсякъде, докато не обедът хората.

Да не се окаже, че има и безплатен обяд ?

Ето и малко съвременни методи за хардуерно диагностициране:

Публикувано изображение

Наистина е добър...

В темата за грамотността на гимназистите:

Публикувано изображение

Почистих последните няколко страници от заяждане, междуличностни спорове и офтопици. Бъдете така добри каквито въпроси имате за решаване да се разбирате на ЛС, а не в темата. Не знам защо през няколко страници трябва да ви се напомня, че темата е само за бисери.

Тема:

Май си имам вирусче.

Сърце не ми дава да му спамя на човека в темата, та тук ще е: 

Честито, голямо да порасне.

Тема:

Хост на Сървър с Нерално ИП

Публикувано изображение

...ко рйечи?

Аз ся чак разбрах че става дума за MP4 Player :rofl: Мислех че има предвид файлов формат MP4 и викам кфа е тая дефрагментация на видео :mad:

Имало едно време джадаи, които се биели с голями огнени буздогани, те живеели в планината Бокути.

Живеели заедно, с инсектите, които били по-малки същества, голями били колкото нещо средно между катерица и мишка.

Едно време докато пасяли кротко, чули, звук, по-силен от звука на гръмотевица гръмнала на метри от тях, много по-силен.

Завъртяли се към голямото дърво зад тях и видяли че отгоре е кацнал, космически кораб. Помислили си, какво пък е тов? Най-голямия от малките същества, в смисъл, най-едрия, отговорил - да го изядем! Така и направили, изяли го. После запонали да повръщат. От течността, която изхвърлили, излизала ярка зелено-жълта светлина, малко приличаща на радиактивна течност. Оттам, настанала пълна паника, започнали да крещят със силния дразнещ звук на инсектите. След около 2-3 минути се излюпили малки неща от малките почти невидими яйца които били вътре в течността, кояти били повърнали. За около 2-3 минути порасли с размера на кон, а в следващите 10-15 минути с размера на динозавър. Били ясно, че се хранили със слънчева светлина и че искали да унощожът планетата на джадаите. Да, ама не... дошли джадаите с огнените буздогани дълги по 1 метър и им отрязъли главите с по няколко замаха. Оттам тръгнали и легендите за джадаите.

Да, производството на психотропни вещества явно отбелязва голям напредък.

Кен ... ако това го прочете Лукас ... продължението на Star Wars е гарантирано ;) !

Всичко опира до Уиндовса ти. (:

Преди няколко месеца бях с някакъв бозав уиндовс и имах АБСОЛЮТНО същите проблеми. Форматирах веднъж, след няколко дена пак така и ми дойде на ум, че е възможно да е нещо от уиндовса. Отидох до сервиза на един приятел и го помолих да ми даде уиндовс, който е тестван и върви както трябва. Когато инсталирах новият уиндовс нямах абслютно никакви проблеми. А, това до нета ти - възможно е да си объркал някоя интернет настройка или просто да имаш проблеми с DNS-ите. (;

Уиндовса ... нова операционна система :comp_virus: !

Тема: Изкуство ВЪРХУ компютъра

WOW какво заглавие измислих :) Искам да попитам ще стане ли нещо ако си драскам с перманентен маркер върху кутията на компа?

Да, компютъра ще стане грозен :baby:

Моля, без заяждания на дребно в темата. Това, което е смешно за един не е задължително да е смешно за друг. Не така стои въпросът с обидните постове.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Мерси много проблема се оправи по невнимание бях инсталирал 2 windowsa на различен диск но след форматиране проблема си стоеше.

Моля, без заяждания на дребно в темата.

Това, което е смешно за един не е задължително да е смешно за друг.

Не така стои въпросът с обидните постове.

Ами уважеми модераторе, обяснете смешното (или точно какво е бисерното) в "Провери всичките си сметки от едно място"

Ха на бас, че и ти не си погледнал сайта?

Че да набутаме като бисер тук и ePay, що не :)

Проблемът ти най-вероятно не е в Wireless  картата, а в настройките на router-a. Пробвай да се свържес с него директно с кабел под DHCP(да си взима автоматично IP) ако успееш погледни какви са ти настрийките засигурност в router-a. Дали е заключен по MAC address, защото след преинсталацията е възможно новата операционна система да ти е генерирала нов MAC address за същата карта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.