Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Ти убеден ли си че тогава това ще ти е най-големият проблем?

Aми да аз съм 24/7 когато може на компа ама Бай Фадър и Бай Мадър ме гледат постоянно Публикувано изображение!
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 261k
  • Създадено
  • Последен отговор

Коментар на новина:

Да не говориме за тугла четворка и двен ред печени тугли плюс двоина топло изолация !!!

Явно потребителя е убеден (щом го ползва два пъти) че не е тухла, ами туГла - интересно как го изговаря.

Да не говорим за печени, че ние само сурови ги ядем, а пък Й или запетайки, или "говориМЕ", или двете думи "топло изолация"

Всъщност, ника обяснява всичко - ВЕИДАР.

Май само "!!!" е вярно :go ahead:

Искаш да кажеш, че потребителяТ е убеден... Но това определено си е бисер-изолация, тугли...

Паднах от смях ,ти се мислиш за више същество така звучи.Ти какво мислиш че можеш да направиш със игрите-нищо стойш пред монитора и вместо да си мислиш как да видиш сорса на *.DAT файл си мислиш как да минеш второ ниво на ... игра.Защо си мислиш че се правя на нещо повече ,а ,но всъщност не се ,напротив опитвам се да каже на геймърте само следното:

Игрите не стават за нищо ,отворете една програма разгледаите ,опитаите направете!

Ами хайде тогава иди го научи, а компютрите остави на по-големите, а?

Че и аз почнах в 4-и клас, ама поне можех да пиша !!!

...Смених няколко версии на демон тулса, смених си даже и виндоса с формат даже, и пак продължава да е същото положение...

Аз в момента се кефя колко добре разцепих едно дупе - стана като по учебник :whist:

Цялата тема си е за бисерите, ама ако вземем такива неграмотници да постваме...

Нестава пробвах с Google Charom нестава.Има ли друк български сайта?

След "Шейковете в любовните романи" (заглавие, което споменах по-нагоре в темата) се появи нова малоумщина от страна на сектантките-спамърки:

Публикувано изображение

След "Шейковете в любовните романи" (заглавие, което споменах по-нагоре в темата) се появи нова малоумщина от страна на сектантките-спамърки:

Публикувано изображение

Нищо не си видял още...следва видовете техники при целуването в любовните романи...:biggrin:

Нищо не си видял още...следва видовете техники при целуването в любовните романи...:)

Целуване на романа ли? ;)

Здравейте съфорумци, не успях да намеря по интернет това което търся а то е следното... Предполагам почти всеки от вас е виждал по клипчета ( или можеби на живо ) Mac OS X, Ubunty, Xubunty, И всички останали подобни Линукс базирани системи, и знаете че при тях липсва досадният My Computer, а има направо Директен "Folder" към Part от HDD ex. " Local Disk C " на десктопа. Та моя въпрос е следният дали това е възможно и при Windows XP ???

Май че са UNIX базирани или MAC OS е купен от линукс и вече е под GNU лиценза :blink: ?

Май че са UNIX базирани или MAC OS е купен от линукс и вече е под GNU лиценза :blink: ?

Да, UNIX-базирани системи са, но ти попрочети малко долу, после се изказвай неподготвен:

UNIX

Linux

Mac OS

GNU

Публикувано изображение

Аз съм сигурен, че темата, която искат да зачешат накрая е "Бахурът в кухнята на героините от любовните романи". Ако въпросният продукт навлизаше по-често и в техните рецепти, нямаше да ги има всичките тия глупостии.

Аз съм сигурен, че темата, която искат да зачешат накрая е "Бахурът в кухнята на героините от любовните романи". Ако въпросният продукт навлизаше по-често и в техните рецепти, нямаше да ги има всичките тия глупостии.

Хахах... Много точно казано. И направо на мястото си - в "Бисери" :]

В тема за това как да се грижим за батериите на лаптопите и дали да ги вадим от машината, когато я ползваме на зарядно:

Дръжте си батериите на хладно в хладилника или при зимнината в мазето така ще изкарат минимум 10 години.

Рам паметта и нея може да я вадите,със сигурност ще се запази.

Хардиска и той за какво ви е,ползвайте лайв СД и си го пребирате до батерията в хладилника.

Задължително ползвайте външна клавиатура да не изтъркате бутоните на лаптопа.

Ако ми следвате съветите е сигурно че ще имате лаптоп дългоооо време. ;)

явно след формата си лепнал троян дето пипа по регистрите (dns poisoning) - пробвай пре прокси и ще видиш че сайта ще се отвори (обаче ипдейта най вероятно няма да стане)

...и професоре найсе пъти се е редактирал при това. Дано не му работи клавиатурата, ама много пък клавиши не му работят...

...и професоре найсе пъти се е редактирал при това. Дано не му работи клавиатурата, ама много пък клавиши не му работят...

икога, икога е си режете октите аблизо до оутбука ;)

Първо здравеите искам една принца на персиа но да е лесна за оправяне примерно инсал или с крак само самата игра да не ми иска пц. Благодаря предварително.

:bighat:

здравейте аз съм новичак в тия нещта имам нужда от компетентно лице така се кажи да ми помогни в избора на фото апарат

значи имам 400 лева макс някой да ми каже хубав фото апарат но да го е ползвал не да е прочел кво пише на опаквката че мноо често тва дето пише не е мноо реално примерно fujifilm s1500 изглежда добре но има лоши отзиви за него че много бавно фукосирал и nicon l100 сущто има добра характеристика но и за него четох че правил отвартителни снимки

fujifilm finepix S2000HD изглежда добре но не успях да отрия никакув отзив за този апарат то хора който са го ползвали и има много разнобразни цени според магазините който го вземаш най ниската беше 407 лева която видях та това са тези който на мен са ми направили впечетление като виждате аз нямам претенци да е малак апарата искам да прави добри снимки и да има хубав зум от порядака на 10х 12х 15 х приемам и други предложения за апарати но щте съм благодарен ако ми споделите мнението си за тези който съм написал :huh: благодаря

за тези който искат да си купят апарат и имат малко повече пари от мен аз бих препоръчал panasonic fz-18 мнооо сносен апарат полу профисйонален за парите си по добро определено няма намерите че даже и доста по скъпи от него не могат да му се мерят лично мое мнение по това което съм изчел за него от профисионалисти който са го пробвали ако имам парите бих си взел него но нямам толкова :huh: благодаря от ново

Поредната тема-мистерия от Даниелчо:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.