Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Хм...Дано да се появи тази година AC2 за PC2

Да се чудя кое от двете да чакам повече...

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 261k
  • Създадено
  • Последен отговор

Името на темата е File Zilla Help?

Трябва ми малко File Zilla Help?

Значи аз съм нов в тази програма и изкам да попитам кои фаилове трябва да кача от е107 че изкам да си направя саит и имам готови проекти и незнам какво да кача после тръгва да се инстал саита ми но нямам база с данни как да няправя това някои ако знае ще съм му много благодарен!!!

Името на темата е File Zilla Help?

ето още един cms бисер:

Публикувано изображение

След множество несъгласия с capnemo реших най-накрая да излеза от сайта...ИЗОБЩО НЕ СЪМ СИ МИСЛИЛ ДА СТАВАМ МОДЕРНАТОР!Аз се опитвах да помогна както на някой хора като daniel1995 им помогнах много...Също така благодаря на GetFun и v2.0 за разбирането :)....

Сега аз ще продължа да си прая моят сайт и ще забравя този...Сайта ще отвори след 1 година и за още инфо ме търсете на e-mail: [email protected] ....

P.S. Изтрих си блога и ялото инфо от профила ми...

thank you god

Хора почнах да си сменям Firmware версията и познайте мигна тога и сега рутера свети като лампа :) та въпроса ми е дали може да се направи нещо не мога изобщо да го достъпя натисках рест бутона но нищо не помага ако някои има иде ще съм много благодарен.

Този пост е редактиран от chepo: Преди 44 минутиДа не говорим за запетайки, букви като Й и т.н., че си го и редактиралИ последвал отговор

еми не съм много на ти в нещата, но бях чул някаде че трябвало някви жички да се дадът на късо и ще тръгне .

Дано не е фазата и нулата, че някой не само ще тръгне, ами се заиграе дори.

Та тази лан карта ми създава проблеми от сорта, че се появява, когато си иска, а вчера тотално изчезна.

След време (2-3 дена) изчезна, след това пак се появи и ето, че сега я няма нацяло.

скитница мръсна!

ето и един Нострадамус от преди малко, влюбил се във форума след само 37 поста:

Публикувано изображение

и пак, и пак...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Темата е "е107 въпрос?"

здравеите изкам да попитам някои може ли да ми чати по скаип и да може да работи с филе зилла и да ми чати на скаипе lubo_981

thank you god

Пфуууууууууууууууу! А, сетне! Ще запаля свещ.  :P:P

Бат` Трихи се развихря, превеждайки руска поезия:

Ех, ти шейна, шейна! Ех, конче мое космато.

Там нейде на поляна танцува клен пиян.

Ех, конче мое космато...

ето един момък, който е много напред с разсъжденията:

Публикувано изображение

Опитвам се да свържа компютъра си чрез bluetooth към wireless connection на бтк adsl модема. Проблема е че в Network connections нямам икона Wireless Network Connection, която явно ми е необходима за да направя настройките на връзката за мрежата. Въпроса ми е как да я появя тази важна иконка? Използвам допълнително блутут usb устройство PriVileg.

И забележителния отговор Публикувано изображение

Е сложи му драйверите на тоя Privileg.

Търся програма подобна на аутокат, само че да е по-лесна за употреба. Благодаря предварително ;)

А темата е: Търся програма за графики

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

Въпрос по-литература.! СПЕШНО !

Здравейте!Въпроса ми е следния,по-литература имаме да попълним една таблица с

подвиги на герои трябва да пишем подвига кой му е помагал по-време на подвига и с какво се е здобил или с какво е помогнал след като е извършил подвига.

героите са:ТЕЗЕЙ И ХЕРАКЪЛ (ХЕРКУЛЕС)

плс СПЕШНО мс предварително

Не знам какво се излагате толкова, ето ви малко разяснение :

01. Не знам какво толкова се зарибихте на тази тема. God Of War 2 за PS2 излезе преди 8 месеца и още тогава можеше да се играе с емулатор. Нищо ново под слънцето.

Не знам кой се излага, ама God of War II далеч не е излязла преди осем месеца...

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

заглавие на тема

За Нид фор спийд Ъндрългралн 2

Трябва да работи,но все пак имай впредвид че DDR3 е триканална памет и оптимална бързина ще получиш при 3 модула.

Заповядайте всички на есенния хардуерен семинар...

Аз мисля да качите сеиф на играта Free runing  ако може след тренировките  :):wors: :wors:   мерси предварително

Аз не мисля, поне съм си признал.

Нинджата се тринира за партизнаска война и съботажи! Появява се изневиделица,удряте смъртоносно с 1 удар и се изпарява! Може да се каже наемен убиец!

и от същата тема

Чесно казано не знам нищо,знам само на приказнки обаче мноо се интересувам от това,дори може да се каже че искам да се науча.....

При зловредния софтуер, Windows OS и някои видове софтуер, всичко е възможно...

ето от мен.

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.