Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

докато има такива бурсуци кат спектрум нет и монопол няма да има нищо в простата ви страна ше умрете като ирс дц++ и замунда тука даже и на латиница немои са пише и на админа кот не му оттърва го трии заедно сас суспенд на усера да немои да поства

усера, явно иска да прикрие незнанието на българския език, с писане на латиница.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 258k
  • Създадено
  • Последен отговор

Темата е "Какво (не)харесваме в себе си".

Хахуахухуа, това ме разби, тая приятелка след 5 мин разговор ще ми се моли да й обърна повече внимание, гарантирам ти...Още навремето отрязах една, която нарочно закъсняваше с по...45 мин за среща, със сходни доводи беше.Няма да забравя как се оглеждаше като луда, и като дойде, чака още 30 мин сама...С огромен кеф я наблюдавах, бе най-красивата манекенка тогава (агенция няма да кажа).А самочувствието си го имаше, отпреди да стъпи на модния подиум.Няма вариант жена да удържи мъжка атака, ако пичът знае какво прави.Макар по-издръжливи психически, и на отрицателни енергии (заради втората хромозома), жената не удържа блицкриг и светкавичен напор.Хайде, стига с подсказките...

XXX:Тарся програма за заключване на DVD и CD дискове,но след като ги заключа да могат да се четат от DVD плеяра. YYY:В какво ще се изразява заключването тогава ? XXX:Не ме питаи назад сам с тези нешта.Та викаш тва е невазможно а ?

Ало-у-у-у-у, с тестова бъгава версия на Win7 какво искате, шоколад ли, каква стабилност и производители, какви 5 лв...Нямаш ли шанс да пуснеш някоя linux дистрибуция, която си върви само от cd, и да видиш как ще се държи там, поцъкай вградените игрички, макар и елементарни...Така се дава съвет, върви се стъпка по стъпка, а не някакви си предположения, макар и основателни...Най-добре опитай с Dreamlinux bootable cd или dvd и пиши за резултатите, като поне един час цъкай вградените игрички, както и такива, вървящи си от интернет, графични.Като за начало...

Господарят на хардуера, властелинът на компютрите, дъ бест ъф дъ бест, защитник на дамите и най-галантен от галантните за пореден път цепи мрака.

За по-пълно разбиране препоръчвам да прочетете и първият пост в темата.

Титлата му обаче ми идва дълга, дали няма да е добре да я посъкратим малко? Примерно първата буква от първата, деветата и дванайсетата думи. Публикувано изображение

А това с червеното направо ме закопа...

Искам да напомня за кой ли път че тази тема е място за бисери, не за спорове!!! Следващите постове, които излизат извън спецификата на темата ще помогнат автора им да получи наказание!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

не знаете колко е лесно да изчукаш една жена ако я накараш да си мисли че

тя ти е приятел тоест равна.за жената , да бъде възприемана като приятел е един вид повишение-

тоест тя си мисли- виж ти, този ме възприема не само като сексуален обект, значи

аз съм нещо повече .да ви кажа, жените си умират да изпита такова чуство Публикувано изображение

и от тук до секса е една крачка разтояние.просто като няма по какъв адекватен начин да отвърне

на това прекрасно чуство, тя подсъзнателно вече се е съгласила да даде най-ценното си...и то без да полагате каквито и да било усилия :)

та тва е най-лесния начин да забиеш което си искаш гадже

верно може да отнеме 2-3-4 седмици обаче не се налага да се праиш на идиот

и клоун и т.н.

другото предимство на тая тактика е че можеш да работиш по няколко проекта едновременно

и ако си последователен и зарибяваш няколко обекта можеш да си подсигуриш постоянен

приток на сексуални удоволствия във времето.Публикувано изображение

работи безотказно.пробвайте!

Мислех да избера само един пасаж, ама то цялото изказване си е за тука, мисля аз :)

Здравейте искам да ви попитам от петък нямаме интернет тогава имаше грамотевична бурия и на модема светят сани power i link но като го вкарам директно от модена в компа няма проблем...но ако го вкарам в слича интернета спира.Въпртоса ми е дали е върможно слича да е изгорял.

П.П модема ми е smartAX

П.П на слича си светят ламбичките...

ооох...

Мисля,че мога да ви помогна!

Аз имам една прогрема на име"photo scape" която е лесна за работене!

Не съм много сигурна дали ще мога да ви помогна.

Тема: От какво се състои 1 туба за кола

От какво се състои 1 туба за кола

Тубата се състои от пластмасово тяло и капачка,тя служи да си налееш гориво,да не закъсаш някъде :white flag:

:)

Може ли някой да ми дате упътване на български или в краен случай на руски език!

Дават му се линкове на исканите български и руски езици и следва това:

Ами ... аз от руски нищо не разбирам, а на български нещо архива не е както трябва... :|

Аз не съм изневерявал, но...

ще го кажа кратко точно и ясно жените са к****и :) и ни маниполират чрез сех.

...от днес и мъжете да започнат да ни манипОлират...

Интересуваме дали има програма с която мога да изрежа дадена човешка фраза от тези който някой си ги слагат за смс на телефона,

Така така вече и фрази ще режем...мафия голяма,то не нямаха езици,уши,а сега и фрази,...

Въпросът:

От какво се състои 1 туба

Отговорът:

Тубата се състои от пластмасово тяло и капачка,тя служи да си налееш гориво,да не закъсаш някъде

И накрая това....

Писна ми в тоя Форум от идиоти бе братче... защо се подигравате с човека ? Ако незнаете , не пишете или правете се в друг Форум на идиоти. Форума е създаден за да си помагаме 1 на друг не да си вредим 1 на друг.

Боже, колко мъка има по тоя свят Боже...

Да зашпчна от начало бях с авира хоме едитион и в един слънчев момент реших да я махна и да сложа нещо друго. За съжаление преди да инстална друг антивирус докато разглеждах замундата видях новиназа една актриса и така нататък почна сеедно цъкане докат онакрая изтеглих някъв mor player или нещо такова съвсем скоро след това компа почна да ми дава ерори за някъв процес които трябва ло да буде терминиран за някъв фаил

5c.tbn или .tmp или нещо подобно в крайна сметка реших че има нещо общо с мор плейера и го деинсталирах но това не спря, намерих файла и го изтрих ..... след което опитах дапусна таскмениджера и ми излезе съобщение че администратора ми го е забранил ...

след това опитах да пусна систем ресторе безуспешно реснах компа за да пусна сафе моде но въобще не тръгва а се реска и пак нормал тръгва и като влязох тапета беше сменен с някъв заплашителен как компа ми е заразен как тряя да си зема еди си ква зашита ( май беше IBS ili ISB) как няма да мога да ползвам данните си как били погребани и още доста простотии. Почнаха да се появяват някви псевдо winsecurity(Microsoft security adviser ) прозорци подканвания да си цъкна на бутончето "Protect now (recommendet)" обясниха ми как некъв троян пращал инфо за кредитната ми карта итака нататък след още малко ми збози и нета ...

Та не издържах извадих харда слових го на 2рото PC там пак имам авира (но ъпдатнаа)

пуснах проверка на диска още със закачането намери 2 файла които и преди това бях забелязал на win дяла после откри още боклуци а поточно ето снимка че не ми се преписва ..

след почистването си закачих отново харда на моя комп и пак същата песен

моля за помощ

ps: споменах ли че не съм админ и немога да инсталирам програми или да ползвам систем туулс ...

Тема:

Помош Варвя адски барзо в игрите!

Здравейте много се чудех в кой раздел да сложа темата,но ако не е за този радел моля да ме извините.

Значи проблема ми е следния: примерно си инстралирам някоя игра,влизам в играта и варвя адски барзо напрао...

рествам компа и всичко е добре,но след около 10-20 минутки пак почвам да варвя адски барзо.

смени дилъра...

За отслабване по телевизията гледах преди някакви колани с дистанционно дето като вибрират и отслабваш по 10-15 минути на ден и за вдин месец с тези вибраций сваляш килограми.По-лесно е от фитнеса а и не се потиш нито изморяваш.Може да има ефект, кой знае.

Не знаех, че отслабването се измерва в минути.

„Ин със сияещи чакри, напълно облъчена (всички лъчи от 1-ви до 12-ти), с 1728 (123) активирани ДНК спирали, свободна от чужди и тъмни енергии търси подходящ Ян с цел съвместно продължаване на интегративните процеси на Вселенско ниво. При проява на интерес, моля приложете снимка на физическото си тяло и справка за отношенията Ви с финансовия егрегор в трето измерение".

Публикувано изображение Здравейте търся 1 филм но не знам как се казва ето малко описани ако на някои му говори нещо.

филма започва с кражба на малки деца момичета от родителите им и ги водят на 1 остров самотен обучават ги добре да се бият накрая като навършват пълнолетие ги изправят 1 срщу друга да се избият оцеляват 3 и те стават наемни обици.

моля ви ако някои се сеща за името на този филм да пише мн моля.

благодаря предварително Публикувано изображение

Как ли се става наемна обеца?

Раздел: Автомобили, тема: проблем с оборотите

Следния проблем ме мъчи. Имам MB Asus Р5LD2 Intel chipset 945 и искам да му сложа 4х1ГБ обаче в биоса се виждат само 3200, а останалите 896 се водят Appropiated, Mac x86 10.5.7 Retail ги разпознава като 4ГБ, в Photoshopa разпознава 3072MB.

Изчетох доста, питах доста, едните казват ми то дъното то е 32бита и за това сам до 3200МБ, другите казват няма такова нещо като 32бита дъно, третите казват да се влезе в биоса и да се даде Remap RAM, нямам такава опция, дори след ъпдейт на биоса. В интернет чета че след този Remap RAM дъната разпознават 4ГБ и работи.

Та питането ми е след като биоса показва 3,2ГБ а Мака показва 4ГБ на кого да се вярва?

Масово в нета се казва, че ако се сложи 64битова ОС ще се оправят нещата, как е възможно, след като биоса е преди ОС-а а той показва 3,2ГБ?

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Раздел: Автомобили, тема: проблем с оборотите

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ами човека има проблем с оборотите на паметта (особено на празен ход) Публикувано изображение

Тема: Как да се запишат сигурно 70GB за съхранение.

Отговор, от назоваващ се световен шампион и специалист в компютрите:

Ами, няколко пощенски кутии, или megaupload, и готово...

проблема ми е следния когато си вклиуча компа ми пърка мн здраво отворих го и звука е от сд-то изкам да го отжоря но ми се отжаря оклло сантим когати компа загрее спира ко да прая

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.