Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Простете моята некомпетентност , може би темата е обсъждана 100 пъти , но понеже сега се сблъсквам с проблема , сега питам .

Компак пресарио 2100 , повредено CD-DVD , мисля възможен избор , наливане на WIN през флаш .

Имам имидж с WIN , въпроса е как да го запиша на флашката така че да може да бутне от нея , в биоса има такава опция , ако копирам директно Windows-a на флаша няма ли да се затрие бутващия фаил . Така де , как става галимацията

пп Егати щтракам половин час а съм изписал 3 реда .

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 261k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тия дни си инсталирах KUBUNTU 9.04 през wubi като втора операционна система.Пуснах го и понеже бях чувал че линукс използва настроиките на windows(аз съм с vista) бях разочарован че нямах нет.

Искам да ви попитам как се прават настроиките за интернета.Под TCP/IP protocol съм.

Защото си назад с технологиите, то Юникс вече няма. Сега ОС-ите си обменят данни, основно НАД NetBEUI :)

Редактирано от Topper (преглед на промените)

По заявка на Цензурата:

alex_todorov3: Как да си инсталирам най-новата нитфорспеит

искам да ви питам на еди комп осфем driver's за audio...

тъй е, кат не може да пише, поне на звук да го докара...

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Малко цитати от prwvu в темата предложете уиндоус:

prwvu за недостатъците на Windows XP в сравнение със 7:

мизерен Security center, вкаран от SP2 и елементарен за деактивация; ....... скапано индексиране; Няма Bitlocker енкриптването, self-maintanance

prwvu за правилния начин за инсталиране на Windows XP:

Иначе XP е най-добре да сложиш Untouched и ръчно да слагаш SP1, след което SP3 и съпътстващите го обновления.

prwvu за орязаните инсталации на Windows XP

Няма такова нещо. По-добри са само за човек, който няма елементарни познания по операционни системи.

Изобщо от всичките му изказвания в темата лъха великолепно осъзнат професионализъм и отегчение от заобикалящите го профани.

Редактирано от asa (преглед на промените)

Публикувано изображение

Това вече изкърти де що има останали мивки в Перник.

Темата е "Как да стана Агресивен".

Поредния съвет към автора:

...За да станеш агресивен:

1-во: Спираш с чикийте (НЕ СЕ БАЗИКАМ !) Тестостерона се натрупва и се чудиш къде да си излееш енергията, понеже тя напира .. имаш много сила !

2-ро: Пий кафе сутрин !

3-то: Бъди НЕЕбателен ! Не мисли толкова задълбочено !...

Заглавие на тема - "Интернета умря"

И отговорът:

Ми бог да прости...днеска и без туй е задушница.

:wors:

Дисплея ми мъждука,а като го провокирам и премигва.

И логичният поздрав :

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=VgX8gOV4x6w

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Аааа, това ще ми стане любимото :grimace:

Виждам ,че темата е стара, но никой не ти е отговорил. Вероятно поради изискването - SOHO /Solar and Heliospheric Observatory/.

....

Динамично IP! От известно време насам доставчиците на интернет са задължени да предоставят реално( и статично, за да могат да те хванат при незаконни действия в интернет) IP на своите клиенти, но колко, от кои и от кога са започнали да спазват закона е друг въпрос!

Защо когато гледам клипче , няма значение къде , да речем във vbox7 и когато го уголемя след 40 50 секунди ми забива и спира след 10 секунди продължава , но отново в умален формат ?

Не би трябвало да е от драйверите , защото на internet explorer-а го няма този проблем.

Редактирано от Topper (преглед на промените)

Темата:

Учени разбиват предсказанията за края на света през 2012 година

Поста:

Като го гледах филма за "края на света" се замислих истина ли е!Обаче най-много ме притесни това със обръщането на полюсите и че комповете ще се прецакат което за мен е най-лошата новина Публикувано изображение ...

PS:Но сега съм по добре!

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Здравейте! Мисълта ми е,ако се измият хубаво,дали стават за консервиране на зеленчуци?

ХАХАХАХАХАХАХАХА умрях направо

Търся една песен в която се пее нещо "Спри чуй го прегърни го с теб ми е за първи път " ??? Някой ако змае как се казва песента и сподели ще съм мъ мн благодарен :)

Смех Смех.. И аз не можах да изтърпя да не го пейстна тук :laughing5:

Едит - А иначе номер 1 за мен е този с камиона/камионите :rabbit::lol6:

Редактирано от tomb raider (преглед на промените)

...Тъй като се опасявазм че модема на БТК е слабичък в лъченето.

МНЗ предупреждава - ползването на безжичен интернет води до лъчева болест Публикувано изображение

Приател и на мен ехфлора ми е разбъркан а в чарома е доста добре поздравиявам те добре си го направил

Първата странна дума всъщност е "Explorer", за втората оставям вие да се досетите.

Подпис на потребител:

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.