Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

По фейсбука 1 приятел ми писа тук ли си брат а у на мтел ли си т.е на сметка и аз му писах несъм чоек и тва беше и в следващият миг писаха на скайпа на сестра ми който беше включен "тук ли си на мтел ли си (от моят скайп) и ние писахме кой си" и спря да пише и са блокира нейната поща и очигледно и ще и са блокира и скайпа.. а на оня дето отговорих.... сега не мога да влезна във фейсбука.. очигледно чакат да им са отговори и да получат данни... :(

Изречение от 3 реда без препинателни знаци...нищо ново под слънцето :)

Чудя се тоя чоЕк някой разбира ли го изобщо за какво говори :)

Линкът към темата,заслужава си да се прочете :)КЛИК

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

И какво е смешното в случая, ФодоР? Хората ползват компютри много преди твоето раждане и съответно са се учили на английска версия. С времето, човек престава да се заглежда толкова в обозначенията и извършва механични действия, благодарение на способността си да запомня фотографично всяка команда на коя позиция в менютата се намира, но объркването идва от това, че е свикнал да намира на въпросните позиции точно определени команди във вида на низ от букви/думи, които под локализирана версия на друг език, без значение дали е матерния, се явяват чужди.

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Абсолютно правилно, аз се сблъксвам всеки ден с объркани потребители (поради което имаше голям спор с умния преводач на Скайп г-н Филипов, решил и да внесе "развитие" на езика) Аз лично не мога да се оправя в българска версия на ОС, въпреки 25-те ми години стаж.

Незнам имали такава тема, потърсих нонеможах да намеря.

Търся една програма например взимам една песен де тоя пее една певица например и го обработавам (стая програма)да излиза гласа на певеца катомя глас незнам дали има такава програма даже но ако има моля ми кажет

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже...

здр абе от скоро забелязвам че компа ми е нещо бавен например като пусна да записвам някои диск и в същото време изкам да си пусна музика става много бавно докато отвори папката че докато трагне песентаааа ...... девет дена девет нощи или дори когато се ровя из интернет по време на записването също се осеща че е по бавен същото е не само когато записвам например съм отворил фотошопа и слушам музика и изкам да направя нещо друго пак става много бавно с една дума като е натоварен компа работи бавно дали е от компа или от задклавиатурното устроиство или пък виндовса е за смяна . аз съм с ХП сп 3-операционна система а компнентите са-- дъно http://ardes.bg/motherboards/components/ASUS+P5KPL-CM+G31VGALGA775-8033 процесор http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35348 видео http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9600gt_us.html рамта е 2 гигабаита мисля че е кингмакс 1066 мх какво да правя да преинсталирам ли незнам.?? иначе използвам уинекспи мениджар за да си почиствам компа за регистрите и тн. но маи няма никва разлика преди и след като използвам програмата бавен е и толкоз мислех да сложа 4 гигабаита рам дали ще стане по добре и засложава ли си ??????

Моля, ако някой може да ми намери песента на Иван Вазов - радецки.mp3 (цялата) и да ми я прати, много ще съм му благодарен. Търсих я в интернет, но не беше цялата, а аз я искам цялата.

Какви неща писал Вазов, и аз да не знам :down:

Това показва, че трябва да се пооправят някой неща във форума, за да не стават такива смешни истории ...

Ако се сложи по една точка или удивителен знак ще замаже нещата :vacation7:

В темата "Съществуват ли извънземните"

Знаеш ли, че Веселин Маринов е извънземно и при това много зло, от расата иеоргрйвефйке от планетата оивефхип... По време на концертите си преминава от твърдо в течно агрегатно състояние. Заради него равнището на Световния океан нараства. Целта му е да ни наводни и да измрем, това е много възможно да стане през 2012...

Публикувано изображение

Блестящо чувство за хумор, аплодирам с две ръце ;):P:lol6:

Искате да Ни Съсипете Здравето и Времето явно с Този Дизайн ама Няма да се разберем така.

То Бива Бива Печелбарство ама Малко се Поспрете де!Хубави Идеи с Отвратителна Реализация Това Мога да кажа.

Ако не измислите По-Добър Вариант Ще Се НАложи Да Спра да Влизам Тук.Има Много Ама Ужасно Много Други Сайтове по Света с тазкива Функции.

Кал и той можеше да каже няколко думи, но явно е доста зает и ... :cool:

Вие колко главни букви забелязвате?Напомня ми за близкия магазин: ЧипсЧио050гр,МлякоКравешкоДанон500мл и т.н.

Аз съм изненадан от реакцията на китайския пазар. Малко след първите четири iPhone се появи на пазара, много фалшификати започнаха.

Например:

...

...

...

Те са почти същите като на оригинала, и те идват с предварително инсталирани няколко приложения. Те имат функции, като безжични, Java, телевизор и т.н., е много евтин в сравнение с оригинала. Смятате ли, че си струва цената на поръчка на такава iphone?

Преведено е с Google translator подчертал съм думите при който се вижда , че е !:Д

Преведено е с Google translator подчертал съм думите при който се вижда , че е !:Д

Обясни ми кое е смешното, боря се с тази загадка вече няколко минути и единственото което постигнах е да го препрочитам.

Ами не е ли смешно , че някъв китаец идва и ни го превежда от китайски на Български?

Ами не е ли смешно , че някъв китаец идва и ни го превежда от китайски на Български?

Аз не разбрах кой го е превел, нито какво е превел, няма и линк... Изглежда си чел нещо което няма написано тук и се смееш на него?

Не е смешно, но доказва, че китайците са гениални. Явно ботовете им проверяват от коя страна е сайтът, в който пускат нежелана реклама, и автоматично си превеждат съобщението. Това му се вика прогрес. Само не разбрах, и раздела ли е уцелил?

Редактирано от Мaкс (преглед на промените)

Здравейте искам да ми препоручате някаква конфигурация до околко 800 кинта наи же4е игри 6те играя ама искам да ги играя на МAX за няколко години напред.

:PЕто какво са направили игрите с него!!!

:)Ето какво са направили игрите с него!!!

А ти, синко:

Къща , в повечето случай е по голяма и си има двор .

? Не е редно да се присмиваш на някой, за неща, които и ти правиш.

Търся дисплей драйвери за очите ми че с очилата не виждам добре!

Преди 59 минути

ЛЕЛЕ , иска екран дето да има драйвъри точно за неговите очи !

Редактирано от ФодоР (преглед на промените)

Никога няма да постна грешката на някой в тази тема! Поради простата причина,че и аз греша!

И аз греша , но публикувам и тука "Къща , в повечето случаи е по-голяма и си има двор ." !

Редактирано от ФодоР (преглед на промените)

И аз греша , но публикувам и тука "Къща , в повечето случаи е по-голяма и си има двор ." !

Добре де, разбрахме, че във форума пишат и неграмотни хора, какво забавно има в това? Както tuksum веднъж каза, ако от правописна грешка не се е получила нова дума с циничен смисъл или обръщаща контекста в друга посока, в това няма нищо смешно.

Никога няма да постна грешката на някой в тази тема!

Поради простата причина,че и аз греша!

Много серизно приемаш нещата момче :)

Тук слагаме грешки,които са забавни,а не когато някой вместо "щ" е натиснал "ш",щото бутоните на КВ са един до друг.

Освен това ако не покажеш на някой че е сгрешил,той как ще рабере че трябва да се поправи ? :)

Всички правим грешки,и в това няма нищо лошо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.