Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Помагай, че нищо не ми е ясно. Свали тулчето и го ънзипнах. После какво правим?

:)
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето и следният проблем ... значи тука преди някокло часа си купих pc много е хубав ,но има проблем с wireless-a иска ми нещо някакви портове и такива простотий немога да го оправя моля ви се помогнете ! очаквам от тука помощ.. смисъл wireless-a искам да си вляза към интернет-а за да мога да си работя на новото пц ... това беше..

Стават все по неграмотни и неуки.

Стават все по неграмотни и неуки.

:cookies:

И по-страшно ще става. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Тези, същите, ще трябва след време да изработват пенсиите на сегашните управляващи, а и на много от сега работещите.

Подозирам, че неграмотниците няма да могат да изхранват себе си, та камо ли още някого.

Или спешно трябва да се направят радикални промени в образованието, или сегашните управляващи направо да си слагат въжето, защото иначе след време ще умрат от глад.

Учебниците отпреди 50-40-30 години са по-добри и по-полезни дори днес, защото знанията в тях са есенциални, ясни и леснозапомнящи се. Нужни са малки подобрения и допълнения, за да станат актуални.

Боклуците, по които учат нещастните деца днес, са писани от хора с академични знания, но това не пречи пак да са безполезни и затормозяващи боклуци, които затрудняват дори средноинтелигентните възрастни.

Има и много будни умни деца които от малки осъзнават че знанието е = на финансов успех и добра работа. И се борят със зъби и нокти да се изучат. После заминават в чужбина...................... Оглупяването е прогресивно и масово, колкото повече Интернет и компютрите навлизат в живота толкова по-оглупяват. Вместо да седнат и научат нещо, чакат гугъл да им даде информацията на готово. А и повечето са твърде мързеливи или незнаещи и праскат някое мнение като горното и чакат на готово. А учебниците и учителите няма да ги коментирам. Това мнение май не е за този под форум, тук трябва да е забавно. :cooking1:

Нещо също налудничаво от мене. Извади щепселите и ги завърти на 180 градуса. Така разменяш плюса и минуса на кабелите, защото 90% от контактите в БГ нямат зануляване (ако твоя има, просто няма да можеш да го завъртиш) При мене имаше същия проблем и така се оправяше. После извадих видеокартата и стоя извън компа няколко дена и когато я върнах зе че тръгна без проблеми вече...

:tongue2:

Това бе мноооого хитро, смях се сутринта от сърце :tongue2: Дано да е потребител под 10 години, че иначе нищо не го оправдава. Само ми е интересно, как зануляването ще попречи да го завъртиш - може би тайнствено магнитно поле... То пък и заземяване било ха ха ха :)

значи проблема ми е следния знам че имаше тема но както се казва " из космоса е " така от 1 година имам проблем значи първо 2009 Септември ми показваше че виндовса е фалшив след това около 1 месец така взе да запича ПЦ викам да го преинсталл ( за 1 ден направих около 3-4 преинстла докато нецалея точния виндовс ... и от тогава доло на червенкото кадето свети ПЦ когато зарежда качили ,,,,,,как да ви го обесня :( еми като стържене е в нещо вади такъв звук от там ако желаете и мога да дам скрийн да снимам с камерата от вън? Не мога да го отворя защото е в гаранция а просто отпред да щракна на местото ако има въобще полза :D незнам но ... та 2-рия ПО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ВЕЛИК " The Blue Screen of DeatH " ?? от тогава нещо започна но доколото разбрах нещо от дъното е било ?!? самото дано кондензатори? хайде малко да ми обесните какво да правя закарах го през това време от където сам го взел казаха проблема не е хардуерен.. софтуерен и кво се оказва на 2 рата седмица пак започва Blue death is back ?! (може би не им са занимава щото те плащат за ново дъно)-запецва Компа, браждене чувам от тонколоните яко ... от време на време БАХТИ РАБОТАТА преди година и половина си го купих за 1600 лева и сега съм на сухО :( в момента съм в травма ... тея дни взе да се случва на всеки 1 час или по малко ?!?!?!?!? КАКВО ДА ПРАВЯ ПЛС ХЕЛП !! имам СУМАТИ ГРЕШКИ В ПИСАНЕТО ЗНАМ НЕ САМ НА СЕБЕ СИ >>>>> .. ПОМОЩ

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Има нов вирус,(човешки) разпространява се от монитор на монитор понякога и от клавиатура на клавиатура. Рискова група са ползващите компютри, симптомите са: писане на маймуница, заместване на букви с цифри, не свързано писане по форумите с много правописни грешки. Вируса води до пълно и необратимо оглупяване. За щастие има лечение, лекарството е просто но ефикасно, прочитайте по някоя книга от време навреме.

Като споменахте "травма" се сетих за един много стар клип :)

http://video.google....12811807998481#

И той е в травма ;)

:no-no: да го еВа и тъпото швабче ... дали е цирк приятелю , в смисъл играе постановка ... или деиствително е толкова изкукало :lol6: ?

Никога не съм се замислял, защото ще се развали впечатлението :) Ако е по сценарии, ще е много добро изпълнение !

Е, чак толкова пък да е изкукало?! По-вероятно е да е "цирк"... ама не се знае ;)

Като споменахте "травма" се сетих за един много стар клип :)

http://video.google.com/videoplay?docid=-2486612811807998481#

И той е в травма ;)

"И той е в травма".

Като помислиш малко, намираш ли смисъл в това изречение?

Може би искаше да кажеш на български "и той е травмиран", а? :)

Също толкова абсурдно звучи "в грешка си" вместо "грешиш", "в заблуждение си" вместо "заблуждаваш се".

Такъв начин на изразяване е простим само тогава, когато някой се стреми да попадне в "елита" на нацията. Предимно той говори така и народът повтаря като папагал. :)

;) да го еВа и тъпото швабче ... дали е цирк приятелю , в смисъл играе постановка ... или деиствително е толкова изкукало :) ?

Това не може да бъде изиграно толкова автентично от дете на тази възраст.

Хлапето е трябвало незабавно да получи помощ от психиатър.

Вече има не един и два случая по света, когато деца нараняват и убиват родители или близки, за да могат необезпокоявано да играят любимите си игри. Неукрепналата им психика лесно се разстройва. Размиват се границите между играта и реалността. Идва пристрастяването. Игрите стават едва ли не единствена ценност и цел в живота. Несъздадената личност деградира напълно. От човек детето се превръща в животно.

Родителите са тези, които могат да попречат това да се случи. Твърде малко са тези, които успяват да видят проблемите, преди да са се появили. Слабоумието и пълната незаинтересованост на останалите след време неминуемо бива наказана.

търся програма за правене на сайт да не е .hit.bg , а като пример kaldata.com

Това едва не ме уби...

Това че ти не го виждаш не означава че не е там видео след мъничко !

Наложи се да го изключа и да ресторнах я с Акронис !

Обеснявам като за дете

Ако не искате и децата ви да пишат толкова неграмотно, ще трябва да вземете някакви мерки.

КОИ е ТОИ- БОГ...Това сме ние,намерили сме си тази планета, направили сме я подходяща за нашият вид, направили сме си закони по които да живеем и ето ни тук.Едната част-индивиди с виш разум управляват и се грижат за по ниско интелигентните видове(човеци),там където има прнаселване има природни катаклизми,или воини,на други се дава право да правят открития,трети не се допускат да надникнат в природните феномени(берудскит триъгълник)Новостите и откритиятя се подават поетапно на човечеството.Да не говоря за контактите ни с извън земни-толкова упорито се укрива тази информация....Какво ви мислите за това

Това дали е писано от индивид ?

Не вярвам. Със сигурност е от човек.

icedge

public/style_images/master/snapback.pngTopper написа на 13 декември 2010 - 13:34 :

700 кинта, ако ви интересува.

Много са ми малко.Мисля,че за 700 лева на месец за SDSL 4мбита няма да е много надежден.

На някой никога нищо не им стига, дори прекалено скъпото...

Вие ми обещахте топло, обаче виждате че не е, ако не вярвате ще ви запаля печката ( печка Чудо с въглища) и да видите какво е наистина топло :rolleyes:

:angry:

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

Аз имам проблем с моиая ASUS PRO55 SR.Не мога да му сложа ВУиндовус 7.

Стига само до Starting Windоws, а преди това си работеше сас 7-цата.Биаях го дал за профилактика, че му истичаше гаранциаята.Казаха ми че са му сменили дьното, охлаждаштонето и записвачката.Казах ами да го преинсталирам, че няма да работи както триаябва.И сега не мога да му сложа 7-цата само XP тръгва.Можели ниаякои й да ми каже какво да направиая.

modedit : няколко съвета

- вместо да използвате навсякъде словосъчетанието "иа", може да използвате буквичката "я".Ако не заради друго -то поне ще натискате само една буква, а не две, както са Ви учили досега.Удобно е.

- когато трябва да кажете "немога", "дами" и т.н., хубаво е да разделяте думите - нищо, че така са Ви учили в училище, по-прегледно ще е да се отделят частиците на речта.

Циала нощ е седиял така и всеоште е така не марда.Пробвах и с други саштото нештоси седи а на другиа комп трагват

А преди даго дам за профилактика много ми грееше неискаше да прави записи на двд дискове и последно като рестартирвах неискаше да закачи харда триабваше ниаколко пъти да го рестартирвам докато закачи нопак като стартираше си работеше добре със 7та

наи големиа проблем ми е че сега като слагам XPто исками да форматирам дето и триабжа да изгубия циалата информациа имали ниакакав начин да даси свалиа информациата от Dто

сега баш не заштото го форматирах и го прекаснах по време на инсталациата но сега щего пусна да се инсталира

извинявамсе несам свикнал да пиша на кирилица

:wors:

Не мога да повярвам че е толкова неграмотен, чудно ми е в кай клас е, и с какъв успех.

Мисля че почти няма думи без правописни грешки. :)

Не мога да повярвам че е толкова неграмотен, чудно ми е в кай клас е, и с какъв успех.

Мисля че почти няма думи без правописни грешки. :clap:

Tva e 6toto v toq forum gi karat da pi6at s тези гадните букви :wors:

Не е само до това - думи като "нз" "сиг" "фринд" "сички" не са до това, че пишат на латиница. По-точно пишат на латиница, за да се оправдават, че не могат да пишат грамотно - просто нямат букви като Ъ, нямат интервал да напишат "не мога"...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.