Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

А блуреи риповете ще може ли да ги чете през флашка,защото те си вървят на обикновенните двд плеари?

Отивам да си купя ДВД плейър...

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Hanibal_Lektar написа на 26 януари 2011 - 18:35

За кой конзоли да търсим ?

за PC

:yanim:

Hanibal_Lektar написа на 26 януари 2011 - 18:35

За кой конзоли да търсим ?

:yanim:

За мен например, няма нужда да търсите конзоли :wub:

Малък лапсус си имаме тука...

На момчето с многото никове - не я толерирам аз" хайдукпикасо". Просто я уважавам, както всеки един от ВАС! Вас също, но когато се подвизавате само с един НИК!

Хамза е жена ли уааааа

:speak:

Простете, не можах да се сдържа :huh:

Ако си купиш 2 нови игри на месец, това са ти 240-260 лв. Веднъж седмично да гледаш легално нов филм - още 80-100лв./месец. И съвсем нормално, ако не си глух е да си купиш 2 нови албума, т.е. 40-50 лв., а сега направи една калкулация да те видим. Тук въобще не влиза цената на М$ продуктите, които без съмнение ще ти трябват. Да не говорим за нещата на Adobe, които ми се налага - да кажем 6 пъти в годината по 2 часа да ги ползвам. Имаш ли идея колко струва adobe creative suite 5?

Само не знам дали е за смях или за плач - боже, колко промити мозъци и заучени фрази. Но поределено си е блясък в мрака.

Т'ва call of duty много реалистично го направиха, хич не си личи че е компютърно генерирана графика...

Сигурно ще кажат че тази игра е виновна за атентата, някой е преиграл....

Може и да е-

и не виждам какво смешно има-

ама си назад с матряла мдам-

тури го и тва,където си искаш

Алоу, душа, не знам камбана ли си, но откровено почваш да ме дразниш. Коментирай там, дето разбираш, ако разбираш...

Алоу, душа, не знам камбана ли си, но откровено почваш да ме дразниш.

Коментирай там, дето разбираш, ако разбираш...

Нидей съ ибавъ с форумната душа. Мислиш ли че й е лесно, да бъде душа за 190245+ потребителя? Въпросната имаше чудесно написана/преписана/ статия за преносими компютри преди време. Вярно, беше доста "назад с матряла", т.е. била е актуална 2 години преди публикацията. Но, не е лесно да си на всяка манджа мерудия. Или на всяка тема горд участник. Скоро очаквайте уроци по програмиране и 3D моделиране..

Хахахаха! Отворил съм файл с име New Folder и той си направил навсякъде файлове ... Trojan пишеше после сичко си беше ок мерси много

Не знам защо, но имам чувството, че не всичко е ок.

Нидей съ ибавъ с форумната душа. Мислиш ли че й е лесно, да бъде душа за 190245+ потребителя? Въпросната имаше чудесно написана/преписана/ статия за преносими компютри преди време. Вярно, беше доста "назад с матряла", т.е. била е актуална 2 години преди публикацията. Но, не е лесно да си на всяка манджа мерудия. Или на всяка тема горд участник. Скоро очаквайте уроци по програмиране и 3D моделиране..

:):wors::singer:

Не знам защо, но имам чувството, че не всичко е ок.

защо ли този цитат ми е познат :)

Капитана бързо удари кепенците, но си заслужава (иначе щях да се избъзикам :) )

Може ли да ми се обясни подробно за Уарез сцената и как директно да си свалям неща от кракъра или създателя на даден кейген а не по торент сайтове да го диря,

регистрирах се във някакъв сцийн сайт но нищо не намерих само букви :cool: никаде не пише доунлоад.

Ето мейла за рег:

You have requested for an user account for SceneID.

Само разхвърляни букви по екрана...тези кракери....като в Матрицата са мамка им :speak:

Капитана бързо удари кепенците, но си заслужава (иначе щях да се избъзикам :) )

Само разхвърляни букви по екрана...тези кракери....като в Матрицата са мамка им :speak:

търси той кракове, само дето мястото на което беше попаднал не беше точното :cool:

Заглавие на тема ZA6TO E TAKA

и следва култов въпрос

Може ли да отговоря? :nono:

Защото видео картата му не поддържа Hardware transform & lighting.

Играта е Need for speed Underground 1.

Може ли да отговоря? :nono:

:yanim::clap: :clap:

потърсих с помощта на гугъл и разбрах коя е играта и каква е причината, но ми отне доста време.

А ти позна от раз. :ph34r: шапка ти свалям :cool:

:wors: :wors: :wors:

потърсих с помощта на гугъл и разбрах коя е играта и каква е причината, но ми отне доста време.

А ти позна от раз. :clap: шапка ти свалям :clap:

Благодарим

Единствената причина да няма група "Велики Гадатели" е че ще има само един член и в случая целта не оправдава средствата. :cool:

Тема :

добруджанет

Съдържание

Имам проблем относно нета

Мрежата е толкова скапана че сякаш го доставят пеша тоя нет,на всичкото отгоре ми казват че скороста от 1,24мб е даже много добра

Нямам думи да ви опиша какъв ужас е само,на всичкото от горе всеки ден нови абонати неможете да си представите колко

пъти си преинсталирам системите които ползвам като сървари

Лан картите вече ги знам наизуст

Молих се виках ги звънях където трябва и нетрябва няма подобрение

някой да побликува това че да ги знаят тия колко са добри :beer:

Моля някой да ми обясни смисъла и ?

Моля някой да ми обясни смисъла и ?

ами човека се оплаква и иска да се публикува неговото оплакване, обаче то вече е публикувано, но всъщност пак иска да се публикува публикуваното публикувано..... оффф, зави ми се свят ;)

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Ето и линка: наградите точка нет наклонена черта ra4ko_rs

Давате точка и клипа се отваря автоматично.Работи.

;) и да не объркате линка с наклонена черта е!!!

Може ли да отговоря? :hush:

Хахахах,ти хубаво ще отговориш,ама тоя като го гледам на какъв език пише,няма начин да те разбере.ROFL

Сега мисля аз да му отговоря;

PO DOBRE 4E GI NEMA JENITE 6ТОТО DRUGITE 6Е TRUGNAT BEZ TEBE DOKATO SE ZAGLEJDA6 :hush:

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Хахахах,ти хубаво ще отговориш,ама тоя като го гледам на какъв език пише,няма начин да те разбере.ROFL

Сега мисля аз да му отговоря;

PO DOBRE 4E GI NEMA JENITE 6ТОТО DRUGITE 6Е TRUGNAT BEZ TEBE DOKATO SE ZAGLEJDA6 :indian:

:offtopic_s::offtopic_s::biggrin:

Абе ти си златен с тая тема. Отдавна се уверих, че тук повече от 60% са само дечурлига които не знаят дори азбуката. А ако класирам, нека тоя дето е написал за ГРУДСКАТА музика да му дадем някакво поощрение. То предния го заслужава, но навярно няма и да разбере за какво му се дава! Смешно е хора в 21 век, да не могат да пишат. Дори - плачевно! Не са виновни децата - родителите им не могат да четат и пишат! Ето, това е истината. Темата ти е чудесна stanley56. Поздравления от мен и ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!

Ами то и на теб ти открих грешка в правописа - все пак никой не е безгрешен. Но не мисля, че това да пишеш грамотно и правилно зависи от възрастта.

Колкото до темата...хм... Погледнете в Teen Zone и се смейте колкото искате на бисери.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.