Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

хаахахахахах не мога да спра да се смея

еееей, колко хубаво тругва тая година

аз според тая класфикация направо имам ракета, брей

Мен ми се събират едни 3 терабайта и статистически погледнато до края на годината пак ще купувам твърд диск. Когато смениш аршина и почнеш да теглиш филмите вместо по 700мб, по 2-3 гигабайта и нещата се загрозяват.

Иначе от рам на видеото не го докаравам за да съм геймър, ама си мисля че битовете ме компенсират - 320 са, а може и 318 знам ли вече, за толкова години може някой друг бит да е избягал.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

ахаха къде бе гоше? в северна корея ли? (rofl)

ахаха къде бе гоше? в северна корея ли?

(rofl)

ОМГ! На теб трябва да ти забранят да даваш политически мнения. Току виж ме обвинили че подпомагам ядрената им програма :)

Мен ми се събират едни 3 терабайта и статистически погледнато до края на годината пак ще купувам твърд диск. Когато смениш аршина и почнеш да теглиш филмите вместо по 700мб, по 2-3 гигабайта и нещата се загрозяват.

...

Положението става съвсем критично, когато започнеш да сваляш 20, 30 или 40-гигабайтови филми. :)

В този случай дори няколко двутерабайтови диска изглеждат отчайващо скромно. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Да не говорим за риска от инфаркт, ако някой от тях гръмне... :)

Положението става съвсем критично, когато започнеш да сваляш 20, 30 или 40-гигабайтови филми. :)

В този случай дори няколко двутерабайтови диска изглеждат отчайващо скромно. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Да не говорим за риска от инфаркт, ако някой от тях гръмне... :)

Аааа, аз съм безсърдечен кучи син, преди 2 месеца загина геройски един 320 гиги, имах към 180 гиги филми на него. Сълза не съм пролял, дори не мигнах. Виж, това което ми е ценно го държа на 2 отделни твърди диска и оптичен носител. Един познат днес ми се оплака как си изтървал диска със снимки и др. Душата го болеше.

:wors:

[...] Сълза не съм пролял, дори не мигнах. [...]

http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=5780&view=findpost&p=43315

:wub:

съжалявам утре имам изпит по финанси и ме избива на глупости

Благодаря NavNav

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Така си е - бит по бит, гига по гига, на някъде изтичат нещата, някой хакер ги пренасочва незнайно къде - не смятате ли ? Публикувано изображение

Аааа, аз съм безсърдечен кучи син, преди 2 месеца загина геройски един 320 гиги, имах към 180 гиги филми на него. Сълза не съм пролял, дори не мигнах. Виж, това което ми е ценно го държа на 2 отделни твърди диска и оптичен носител. Един познат днес ми се оплака как си изтървал диска със снимки и др. Душата го болеше.

Безсърдечието ти е завидно.

За 25 години не ми бе гърмял твърд диск, а в началото на миналата година през две седмици и нещо се сбогуваха два вътрешни - половин и един терабайт, и двата на по пет-шест месеца.

На 23 декември 2010, около час преди да отпътувам отказа преносим половинтерабайтов. Цял месец го бях тъпкал с филми и други благини за десетдневната почивка. Дискът бе на почти две години и едва ли бе работил повече от 1000 часа, освен това го пренасях изключително внимателно, сякаш е сурово яйце.

По-черна HDD година не съм имал. Не искам и да имам... :wub:

Сигурно и аз съм безсърдечен, щом още съм жив, но за да оцелея, използвах изрази, които не бих желал вече никога да повторя. :)

Така си е - бит по бит, гига по гига, на някъде изтичат нещата, някой хакер ги пренасочва незнайно къде - не смятате ли ? Публикувано изображение

Не знам как е при теб, но на единия ми компютър си сменят местата и виртуалните машини двама "вредни" невръстни хакери и от двата пола. Постоянно трябва да оправям поразиите им и другите глупости.

Единствено заплахата за орязване на джобните има някакво зловещо, но отрезвяващо въздействие... :lol6:

:wors:

http://nauka.bg/forum/index.php?showtopic=5780&view=findpost&p=43315

:)

съжалявам утре имам изпит по финанси и ме избива на глупости

Успех на изпита утре! :)

честита и от мен.. аз търся 1 парче - стил данс и хаус може би....което заповчА със страшем ритъм ии към средата мисля ,че почва да пее някакъв мъж - бейбе пак ще каже нещо и накрая пак бейбе и така повтаря няколко пъти...ще съм мн. благодарен ако някой я знае

Как мислите, ще го намери ли? Според мен е само въпрос на време :wors:

Как мислите, ще го намери ли? Според мен е само въпрос на време :help:

Якудза намира всичко и всекиго... ;)

Не е от тук, но не мога да се сдържа, защото е в хода на разговора (странни статии с надслов "ръководство")

Време е да инсталирате и MySQL(това е база данни, широко разпространена за програмиране в интернет). Можете да я свалите от тук. Това е най-лесната инсталация. Просто стартирате файла и давате няколко пъти NEXT. След като стигнете до FINISH инсталацията е приключила.

Да , поставих я равномерно на целия чип.Купих една от магазин "VIKIWAT" - универсална 1,60лв.(само такава намерих) към 30-тина грама е. :) Сега работи идеално.Нито се рестартира нито нищо (даже стана малко по бърз :P )

За CPU става въпрос.

А процесора ми има малко луфт (около 2-3мм).Възможно ли е да е от това проблема?

:eek:

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Може ли някой да ми направи дизайн за сайт за запознаства да кодира и да изреже заплащане няма

holler_pz Това са оптимални реения.С 420W на корав компютър също няма да има проблеми и пак казвам това всичкото е оптимално.

Да не иска да каже "относително" ?

Пича по добре да се научи да пише,и явно има нужда да поразучи значенито на такива сложни думички като "оптимално" :rolleyes:

Така никой няма да му вземе писанията (в които иначе дава акъл) на серизно.

Ами то никой не го взе на сериозно, даже искрено се забавлявахме тук :)

Мога да разбера дали има ток ако го допра към езика ми, но не знам колко ще е силен тока да не вземе да ме резтресе целия.

Тая анкета съм е спечелил само защото много хора не са гласували ...

Втората причина да я спечеля е защото съм честен !

Обаче победител е Михнев и неговата човечност !

Той ме върна тук и той ми помогна да направим тази тема http://www.kaldata.c...dpost&p=1636375

А от нея по полезна няма ....

Благодаря ти приятелю и никога няма да те забравя :speak:

За мен ти си най-добрия User !

Става въпрос за един приятел /няма компютъп/,

Можели някои да ме оретира как е стоителството в Кипар.Равотил сам Гърция 10год.И владея езика.Търся равота в Кипар като фаянсаджия.

Дайте ми някаква добра антивирусна защита,която като открие в някоя програма например,да не трие програмата,а да трие само вируса!

:eek:

пхахахаахахаха винаги съм бил фен на пишещите в Чаршав-форума и от двете страни, но горното просто не може да получи коментар пхахахах ето нещо което може да ми оправи настроението по всяко време

От доста време се чудя какво ми липсва и разбрах, че ми няма звука в скайп , може ли да ми помогнете... На Windows 7 Ultimate x86 съм...

И аз се чудя какво ми липсва...

Е, да се надяваме, че въпросната личност наистина знае "кипърски" език, защото май не е съвсем добре с българския. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.