Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

хахаха важното е да имаш (не)постижима цел в дъното на тунела а дали тук не се ражда "стив балмър" на бъдещето? о.О

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

хахаха важното е да имаш (не)постижима цел в дъното на тунела

а дали тук не се ражда "стив балмър" на бъдещето? о.О

или Стив Джобс?

Повече ми изглежда като Бил Гейтс на бъдещето (ако успее) , ще научи 2 езика (примерно) . Ще закупи някое дърто ядро ,ще го модне и ще започне да го продава ...

Редактирано от Фодор (преглед на промените)

Няма лошо в тази работа. Винаги се започва с искането. Когато си намокри крачетата, ще разбере и докъде ще му стигнат силиците :)

Няма лошо в тази работа. Винаги се започва с искането. Когато си намокри крачетата, ще разбере и докъде ще му стигнат силиците :)

И няма и има. Човек трябва да прави реална ощенка на възможностите си и на реалността

Повече ми изглежда като Бил Гейтс на бъдещето (ако успее) , ще научи 2 езика (примерно) . Ще закупи някое дърто ядро ,ще го модне и ще започне да го продава ...

Фодоре, де ги намираш дърти ядра на пазара? И тогава ситуацията е била доста по-различна, сега ако нямаш стабилен бизнес план и не успееш да привлечеш добри инвестиции си за никъде

И няма и има. Човек трябва да прави реална оценка на възможностите си и на реалността

...

За да направи реална оценка на действителността, първо трябва да се сблъска с нея... :)

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

За да направи реална оценка на действителността, първо трябва да се сблъска с нея... :)

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

сблъсъка става с пипане, не с писане :hush:

Вярно е, че понякога, като пипаш, където не трябва, става голям "сблъсък". http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Нали целта е да се сблъска с живота http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Прочетете съвместимоста между процесор дънна платка и рам!!!До колкото знам процесори от серията 100 и 200 на АМД не поддържат рам с висока честота.

Когато сглобявам ПК винаги прочитам съвместителните данни предлагани от производителя.Когато е високопроизводителна конфигурация търся информация в геймърските сайтове:speak:

пп

Винаги препоръчвам следното съотношение на разходите:

50% дъно

20% процесор

10% памет

20% всичко останало

Пояснение:

Винаги оставям дъното с поглед бъдещето.

Процесор - да се вмества в бюджета но не по-малко от 2 Гх :)

Памет от порядъка на 2 до 3 Гб е достатъчно за 32 битова операционна система и любителите на интернета

500Гб твърд диск ( освен ако не мислите да източвате нета) е достатъчно.

Видео карта с 512 Мб памет( при условие, че няма да играете Кал оф дъти Бляк опс)

Записвачка...... нямам мнение(При цените на твърдите дискове и възможноста за УСБ боот)

Захранване не по-малко от 450 вата

Това е като основа за мен.

Винаги може да се съветвате с мен за изграждането на конфигурация и при това безплатно и безкористно (Дълеч съм от България)[email protected] :)

;)

Не можах да се сдържа.

Това като онзи сладур преди 2-3 страници, дето описа всичко за компютрите в 5 точки, ясно и сбито ;))))

Но най ме накефи "Кал оф дъти Бляк опс" !!

Поне да ползват Google Translate в края на краищата...

Това като онзи сладур преди 2-3 страници, дето описа всичко за компютрите в 5 точки, ясно и сбито :lol6:)))

Доста се посмях като го прочетох, оня предния сладур от блоговете е ненадминат но този го настига.

Дъното да е 50% от цената при 600лв за конфигурация трябва да купиш дъно за 300лв.

процесор за 120лв

памет за 60лв

и останалите 120 за видеокарта, кутия и захранване.

Хмм ами ако реша да си купя компютър за 2500лв ?!? от де да намеря дъно за 1250лв :biggrin:

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

:speak:

Не можах да се сдържа.

И аз, и аз... :lol6::biggrin:

Това като онзи сладур преди 2-3 страници, дето описа всичко за компютрите в 5 точки, ясно и сбито :eek:)))

На такива и Господ не може да помогне, та преводачът на Гугъл ли?! :yanim:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=41091&view=findpost&p=1906313

Упорит е, не се отказва.

Здравейте тарся яки тракове и яки рап песни хип хоп.... ако може да са от 2009 до 2010,2011 ще съм ви мн благодарен ако ми помогнете до събота. Благодаря предварително !!! :offtopic_s:

Здравейте тарся си хубави филми от жанровете на екшън,ужаси и трейлъри ще може ли филми те да са от 2010 г. Благодаря предварително !!! :biggrin::)

Мен най ме изкефи това :

................. (Дълеч съм от България)[email protected] :biggrin:

Какъв ли щеше да му е мейла и граматиката ако си беше в България :offtopic_s:

http://www.kaldata.c...dpost&p=1906313

Упорит е, не се отказва.

Да бе ,ама сложи и другата думичка преди "упорит" :ph34r:

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Здравейте! искам да попитам, дали има програма която да намери драйвери за компютър или лаптоп и ги инсталира, без да е нужен интернет.

търся програма за правене на анимации.Ако има лесна за правене на 3d и на 2d.TANKC

Танк Ц ? Тази програма не съм я чувал, ама тя е от лесните за анимация - прави 1, прави 2, готоов :question:

купих си нов лаптоп сони ваио.Ами искам да ви питам таи като аз нисто не расбирам от pc дали е добар?

ина4е е много готин .

Лаптопа е 6ик,нерасбирам но купувам.Имали значение сега за мнение.

Имам голям проблем значи когато ми оправиха компа вчера и прибирам се казаха ми само да инсталл линдолса но когато линдолса почне да разглежда конфигурацията на компа и свърши дава Setup is starting Windows застане няколко секунди и компа гасне моля помогнете.Аз мисля защото ми е старта батерията на биос и при setup is starting windows трябва по силна батерия и че махнах флопито на скоро.Какво да правя ?

Така е. След като всички решиха, че инсталирането на "Линдолс" (те не могат да го прочетат, камо ли да го разберат) е нещо толкова безобдино и естествено. Този пък чул за батериите... Ми да вземе да подаде ток от акумулатора на колата, ефекта ще е бърз и траен.

Аз предлагам да го върже към трафото на киловолтовия и да сложи едно флопи от Правец 8 -със сигурност ще "запали" Линдолса :)

Редактирано от milenmk. (преглед на промените)

Няма и да се покаже, и аз с мини-то не успях, обаче с брадвата...веднага се показаха червата му, като го раСцепих - рас, рас, хаааааа :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.