Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Големия плюс на лаптопа е , във това , яе е лесно портативен , не мъкнете една 10КГ кутия монитор , мишка , клавиатура и какво ли още не. Ако искате компютъра да си стои на едно място и да не го търсите из къщата , то декстопа е по-доброто решение.

Лаптопите са малки и по-удобни от настолните копмпютри , но един настолен компютър е също толкова удобен , ако знаете как правилно трябва да се работи на него .

Ако имам грешки с буквите в,ж,ч,я,ю.ш и щ , то това е защото използвам традиционалната фонетика , на която съм отвикнал ...

Това което разбрах е,че лаптола е лесно портативен.

Лаптопа бяга из вкъщи.

Трябва да знаем как да работим с десктоп компютър.Да не избяга и той.

Автора използва традиционалната фонетика,която явно е излязла от употреба.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

сутринта пробвах да си пусна пс-то,но забиваше когато ми вадеше синия прозорец с уиндолс и мишката даваше да зарежда и изведнъж спира зареждането и забива и това е,сега се прибрах и го пуснах и стана,тръгна

.. и оттогава не съм го виждал.

Имам проблем с сички браузери. Значи сега съм с Firefox и през пет минути ми дава няква грешка "уфф това беше неприятно" и там незнам си кво и firefoxa ми крашва! Излиза ми от сичко и ми пише рестартираи сега. Ас го натисакам и влизам пак в firefoxa и след 5 минути пак същото...

абе чувал съм,че флекса е гаден,ама чак да ебава процесора...ще го махна...аваст не е засичала никакви вируси...нещо друго е

вирус по видео картата не може да се пренесе нали ?

драйвърите от старата видео карта не съм ги изтривал...това проблем ли е ?

Според мен от видеокартата идват вирусите.Ако я дадете за кратко ползване на човек с немити ръце,при връщането трябва да я обезпаразитите.Драйверите се наслагват обикновено,така че няма нужда да деинсталирате старите.

Здравейте,днеска си инсталирах 1370 шрифта,които не ми трябват и се чудя дали има такава програма с която да изтрия само шрифтовете които съм инсталирал на днешна дата.Видях че windows не предлага такава функция.

Човекът се запасява с шрифтове.Кой те би по главата да ги слагаш?

Мене ми трябва такава програма дето да напиша линка там и тя сама да си сменя проксито и да си влиза на даден интервал там и да си ми направи точките там за 20 30 мин един я има ама не иска да каже как се казва значи пише си линка там в полето на програмата и дава старт и тя сама си сменя прокси сървара и си влиза в зададения линк викам може някои да я е засичал :cool:

Засичали ли сти я тази програма там или там?

Един я има ама пусто не казва как там програмата се казва.

Някой знае ли дали ще бъде кракната играта ? Много ми са играе мулти, но не искам да я купувам.

Публикувано изображение

И ето оракула, какво отговори:

Усещате дисхармония. Назрява конфликт. Дръжте се скромно и сдържано; ако ви хвърлят ръкавица, не я вдигайте. Постарайте се да намалите изискванията си, не се впускайте в никакви начинания сам, докато обстоятелствата не се променят към по-добро. Напротив, започнете съвместна работа с някого. Нека всичко върви по реда си, тогава ще настъпят мир и покой, и вие за пореден път ще се убедите, че житейските проблеми не само потискат, но и учат.

Да се вдига ръкавицата ли? Аз мислех, че има друга символика, но нейсе...

Аз такива машинки харесвам, малки като ги види някой първо мисли че са играчки, но като се позагледа вижда вълка във овчата кожа :)

Или вълкът който пасе трева!

цената да се ограничава до 150-200 лева ( 200 лева пълен максимум ). Смятам да си купувам, но наистина не знам коя марка е по-добра за музика и т.н.

Авторът пита за мр3 плеър.

А ето и предложението:

Аз мога да ти препоръчам този плеър:

http://www.mp3-player.de/index.php?page=article&ID=98070

С хубави слушалки от високият край е невероятен!!!!!!!!!!!!

С тия пластмасови боклуци като на твоят съученик и които ти предлагат другите може само шум да слушаш, но не и музика!

Плеърът струва точно 598.99 евро.

Здравеийте!!!

Забравих паролата на скайпа ми. За да я сменя трябва да вляза в пощата на която съм го регнал. Но проблема е че незнам паролата на пощата ми. Когато искам да сменя паса на АБВ-то ми ми иска таен въпрос и отоговор но и тях не ги знам. Моля помогнете ми да разбера тайния въпрос на емаила ми. :cool::wors: :wors: :question:

А сега кажете на момчето тайният му въпрос.

А сега кажете на момчето тайният му въпрос.

Тайният въпрос на момчето е - " Ще престанеш ли да лъжеш"

А таиният му отговор е: "Няма"

Не мога да се стърпя :rolleyes:

Наистина бисер (не в лошият смисъл)

На въпроса - Дайте ми схема за свързване на ключа на печка Мечта.....

Символът на град Холон е фикус с над 100 години живот. Нужни са трима мъже с разпери ръце, за да обхванат дънера му. За беда това дърво растеше на бъдеща транспортна линия и бе взето решение да се премести. Общината се обърна за помощ към известен американски ботаник. Докараха огромни булдозери "Атлас Копко" .Тях бях виждал само на учебник. Извадиха гигантския фикус, подрязаха корените, засипаха в новата му дупка някакви химикали и го пресадиха. Днес една година по-късно фикусът е налице и жив. Разходите по преместването само на няколко метра бяха 715 000лв.

Но това е нищо. През 1991г на улица "Горки" (не знам дали днес тази улица е запазила името си) в Москва бе взето решение, да преместят масивна шест етажна сграда. Сградата стоеше като зъб на фона на съседните и изяждаше от тротоара. На улица "Горки" мъж можеше да си закаже разкрепостена девушка, а още в съседство се намираше представителството на "Балкан строй". Подкопаха сградата и успешно я сместиха навътре, без това да доведе до вътрешни нарушения на носещата конструкция. Постсъветската мисъл триумфираше с този успех. Това време бе паметно и с печката на баба ми Елза от кв. "Борово". Печка "Мечта", печка "Пауталия", "Раховец" и прочие българска битова техника трябваше да даде достоен отпор на "изгнилата" западна техника в лицето на мулинекс, бош, аег и безчет буржоазни фирми. Българските печки бяха с една схема на свързване, отличаваше ги само бандурата. Пет тактовият ключ не издържаше на комутационните превключвания в борба с икономия на електричество. Баба ми ме подкупваше с свински пържоли, от магазин, който в последствие щеше да се нарече "Фантастико", в замяна да поправя фаталния ключ.

Единственото, което не помня е кой от нагревателите къде точно се свързва. Масово бяха слаб-800W и силен 1200W. Така или иначе баба ми цъкаше все на позиция 4, а там е все едно и после ръчкаше на 1. Баба ми имаше руска микровълнова печка "Електроника" и един ден искаше да ми изпука готови пуканки, но се зазяпа в 432 серия на "Ощипаната мексиканка". Пуканките се опукаха, после запалиха плика и накрая запалиха печката. Печката изтрещя и така се свърши. За малко да ме запали спящ в леглото. Комшиите ни помислиха за алхимици.

успех

И приложил схемата човека :beer11:

Няколко пъти не иска да се вкл ми дава само Ctr + Alt + Delete ... и ако опитам до 15 минути още няколко пъти се включва ... Та може и да има такава тема, но не знам как да я намеря ... какъв е проблема ? ...

Не разбрах как е разбрал че не му чете харда.Вие разбрахте ли?

Не ме бъркат парите Заплатата ми е добра работя в Фирма и взимам над 2000 евро заплата, Благодаря ви за отзифчивоста аз не искам да го правя това нещо за пари а просто за удовилствие, запознат сам с цените им.всяка вечер се събираме да играем различни игри по разни сървъри и плащаме всики които колко иска затова реших да направя това, Благодаря ви ще прочета още въпреки че съм чел не малко но доста неща не са ми ясни затова реших да попитам. Лек ден и приятна работа на всички.

Тема за "как да зе'а напраа един гейм сървър" :)

компютърът ми няма икона в Моят Комютър за DVD-RW.. Когато го взех нямаше проблеми след около 1 месец запо4на да ми прави проблеми нали като го вклу4иш излиза марката на компутара трябва да из4езне след по малко от 5 сек.то ми стои около 5 минути след тва се влу4ва нормално и като се влу4и няма иконка за DVD-RW сащо така не 4ете и дискове не мога да я преинсталирам...Докарах я около 5 пъти в сервиза първо казаха 4е е от хард диска смениха го...И пак съ6тия проблем Преди да се Вклу4и Виндовса ми Исписва6е Еррор ХАрд диск...Докарах я пак смениха кабелите на Хард диска...и Пак съ6тия проблем не може също така да се Боотва

не 4ете и дискове....просто незнам нов компутър пак направо ми излезна кат ...моля ако някои ми помогне 6те сам мн благодарен .

Компутърът ми е Asrock

Компутара мо6е да докара 4овек до лудос.Сервиса е дръфце май.Като се зима от сервиза се тестфа и глуеда.

Здравейте,проблемътми не е фатален ,но трябва да го разреша.Искам да преинсталирам Уиндоуса си в друга директория на Харддиска ,понеже сегашният дял където е Уиндоусът ми (XP3)е прекалено малка (10 ГБ) и постоянно се препълва и трябва да я трия и т.н.Та въпросът ми е има ли на4ин да инсталирам Уиндоуса с друга по-0голяма директория(имам една 29ГБ,която е идеална за целта).Проблема ,е че незнам какви са стъпките за промяна на инсталационната директория.Ако някой може да помогне ще съм много благодарен!

Директориятта е малка!Дали С: дялът не трябва да се разшири?

....

Да уточня,че всички версии на ю торента съм изпробвала,както и повечето по-известни торент клиенти.И с тях проблемът си остава.С кабелен интернет съм,скороста е много висока.Тегля с до 17 мб,но си ограничих скороста на 1000кб.умишлено с цел да се избегнат грешки,поради бързината.Това беше,ако нещо съм забравила да упомена,казвайте.Много благодаря на отзовалите се предварително.

Ей, така и не ми е ясно защо толкова хора искат да си вдигат скоростта....

Ама на тия с малките пишки май хич не им е смешно,милите

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ама на тия с малките пишки май хич не им е смешно,милите

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Вярно, не ни е смешно хич, но нали за жените размеря нямал значение, важно е желанието...уж :)

Лакомия и лицемерие :wors:

Баня-будоар :biggrin:

Горното е душ кабина а долното какво се мие на него?

Не питай мене, питай автора :biggrin:

Сглоби си пъзела офффффф

:)

Ти така като гледаш снимката, дали може да се променя? Очаквам по компетентни мнения, благодаря,че все пак се опита,и за протокола там се пишат последните 3 букви от ИП-то

Ей, напредна техниката, вече ползват и букви за ИП адреси :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.