Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Хм, това ми прилича на мисли на един варненски диамант (който м/у другото отдавна не е блясвал с мисли, да не е забягнал на там остров Мондо ли беше...)

Четох че е захапал перманентно жълтия плод.
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дано му е задоволил егото Публикувано изображение

здр търся програма за правописни грешки при писане на текст ако не са поставени някаде запетая точка и др да може сама програмата да си ги постави пропуснатите грешки

като гледам автора вече се е снабдил с програма "да си ги постави пропуснатите грешки" :lick lips:

(искам да си направя кръгла кутия топка Някой можели дами помогне)

имам говорител 12 инча 1500w

12 инча

4 ом

91 децибела

65 OZ.magnet

28hz-1.2khz

а етого и него http://www.thunder.b...products_id=276

Ето защо не стига тока в България :rolleyes:

Кап , много трудно ще достигне 1500 вата :rolleyes: . Ако беше RMS 1500 вата , тогава да ...

Кап , много трудно ще достигне 1500 вата :top secret: . Ако беше RMS 1500 вата , тогава да ...

съмнявам се, дори тогава пак са си много

По принцип не съм вждал РМС 1500вата , но пак може и да съществува ...

Е човека е дал линк, да не говорим за фирми като Бенк и Олуфсен и други подобни - имат по 3000W пикова мощност

Е човека е дал линк, да не говорим за фирми като Бенк и Олуфсен и други подобни - имат по 3000W пикова мощност

Само че на сайта е спомената музикална мощност, която всеки проиводител смята по свой си и то тае начин :wors:

Разбира се Капитане, всеки среднограмотен технически знае за каква "мощност" става дума. Просто тук се коментира мощността, като човека е дал линк и там си пише - пикова мощност (преди взривяване) 1500W. Не би трябвало това да подлежи на коментар, или потребителя е виновен какви глупости пише производителя или че той самият ги смята за електрическа мощност.

Тема: ubuntu server с логва некадето трябва :whist:

За съжаление, вече монтирах сървара, а там нямам интернет. Тези дни като минавам ще взема лога.

Благодаря за мненията.

Чудя се, каква ли му е функцията на този сървър.

Редактирано от Topper (преглед на промените)

не се занимавай, по добре съди картофи!

Ей, нашата съдебна система е уникална, винаги съм го предполагал, но сега се убедих

П.П. Темата е "Да започна ли с Java ?"

А е мен, мога ли да тивикам новия Тиган Зведздев. Така си го описал че чак ми се отеде. Картофи, таротор, кой нормален мъж еде това. а и баси гордостта, опекъл два картофа на 150 градуса фурна и го облял с готова сметана. браво голям подвиг си направил. Аз пък метнах една наденица 100 процента свинско месо на ел. скара и тя съответно се редуцира на полвина. сега муам ляб с наденица и обливам обилно с бира. наздраве

ку имаше - одма ти давам ма сега ти дадох +

Мен не че нещо, ма тва поне д аимше визия, на нищо не мяза, честно и обективно мнение ти давам. Мое е фкусно на н та степен, ма тез картофи стърчат кат счупен крак в поледица.

:rolleyes:

Е Лео си е класика в жанра,липсваше ни

Аз от скоро ползвам компютър,нещо е много бавен,а и постоянно ми излиза часовник до курсора и си стой там.Може ли да се реши този проблем.

No comment :P !

Редактирано от Фодор (преглед на промените)

надявам се че оцелих раздела значи имам проблем с компятъра ми постояно ми забива от начало всичко си варви наред след извесно време като вяза в моя компютър забивами не се показва дяловете на дисковете като го затворя иконите на дестопа ми изчезват и цъкам на стар-меню и от там цакам на рестарт и то нищо неми прави неще да се рестартирва компютарами и от копчето и други проблеми имам понякога неще дами се отваря музила-интернет или други неща и като вяза в цс след това в някои сървар и ми забива и пак трябва ресстарт ползвам 2 пограми за оправяни на бъгави програми секи пат като пусна секи пат ми намира бъгове

1-ва пограма се казва Tuneup utilities 2011

2-та се казва advanced systemcere 4 и ето 1 част от бъговете които ги намери

Advanced SystemCare Log

====================================

Application Version: 4.0.0

Database Version: 53692

Scan Mode: Manual

Windows XP

2011-05-16(22-58-39)

====================================

[Registry Scan]: 35 Problems Detected

------Details------

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\TypeLib\{6E8BF012-2C85-4834-B10A-1B31AF173D70}\1.0\HELPDIR

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\TypeLib\{AD25754E-D76C-42B3-A335-2F81478B722F}\1.0\HELPDIR

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.CDA

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.CMF

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.GMD

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.HMI

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.HMP

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.HMZ

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.it

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.m3u

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.MID

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.MIDI

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.MIDS

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.MIZ

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.mod

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.MP1

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.MP2

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.MP3

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.MSS

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.mtm

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.MUS

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.pls

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.RMI

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.s3m

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.stm

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.ult

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.VOC

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.WAV

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.wma

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.xm

Deleted HKEY_CLASSES_ROOT\.XMI

Deleted HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MenuOrder\Start Menu2\Programs\Принадлежности

Deleted HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MenuOrder\Start Menu2\Programs\Стартиране

Deleted HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MenuOrder\Start Menu2\Programs\Принадлежности\System Tools

Deleted HKEY_CURRENT_USER\Software\MozillaPlugins

[Privacy Fix]: 28 Problem(s) Fixed

------Details------

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\History\History.IE5\index.dat

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\History\History.IE5\MSHist012011051620110517\index.dat

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\3rbdyvvz.default\downloads.sqlite

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\3rbdyvvz.default\sessionstore.js

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\data_0

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\data_1

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\data_2

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\data_3

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_000001

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_000002

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_000003

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_000004

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_000005

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_000006

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_000007

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_000008

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_000009

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_00000a

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_00000b

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_00000c

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\f_00000d

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache\index

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Application Data\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\E4HZ2RB6\s.ytimg.com\soundData.sol

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Application Data\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\E4HZ2RB6\skype.com\#ui\preferences.sol

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Application Data\Macromedia\Flash Player\macromedia.com\support\flashplayer\sys\#s.ytimg.com\settings.sol

Deleted C:\Documents and Settings\admin\Application Data\Macromedia\Flash Player\macromedia.com\support\flashplayer\sys\settings.sol

Deleted HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Applets\Paint\Recent File List

Deleted HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\RunMRU

но мися чеми липсва важни пограми или фаилове за компютара за да ми бъгва постояно

моя помогнете ми

И къв беше смисъла да си постне тука лога Tuneup utilities ? :)

А 6 редовото изречение без нито един препинателен знак,с което започва поста няма да го коментирам ;)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

И къв беше смисъла да си постне тука лога Tuneup utilities ? :biggrin:

А 6 редовото изречение без нито един препинателен знак,с което започва поста няма да го коментирам :blink:

Е ти го питай да дефинира понятието "бъгва" с няколко ясни и точни думи :baby:

Че за 80% от лузърите бъгва се, когато не знаеш как работи компютъра или ОС-а ;)

При мой наблюдения с Radeon 9600 (при тестване изкарва повече ефективност от колкото) Nvidia FX5500 (такива карти имам и реших да направя тест ,та категорично ATI имат повече мощност от NVIDIA за охлаждане не знам.)

Така ,вместо core i7 защо не вземеш core i3 ? Според мен няма смисъл от core i7(освен при тестове иначе няма нищо да усетиш)А видеото след HD5xxx series не се усеща нищо освен разлика в детайлите, охлаждане и т.н.

Успех с избирането. :lol6:

Много "спициалисти" станаха... :blink: Хвърлям си компютъра през терасата и повече няма да си давам глупавите съвети в темите за хардуер, че ме е срам колко малко знам и ще ми се подиграват.

кефи ме тая тема,ама всяка жена е различна (и еднаква) по свое му!

Пък аз се питам, колко ли различно еднакви можем да бидем ние жените :)

Пък аз се питам, колко ли различно еднакви можем да бидем ние жените :beer:

Изводът напълно съответства на философията на човек, който пише "по свое му" вместо правилното "по своему".

А относно еднаквостта и различията - толкова сте различни, че като затвори човек очи, може да сгреши... :wors:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

----------

Ако говорим почти сериозно, можем да кажем, че няма две еднакви жени - различават се по съскането... ;)

Няма и еднакви мъже - различават се по хъркането, големината и уменията... :blink:

----------

Ако хората си приличаха като две капки вода, светът щеше да е сивкаво-черен.

Ох леле каква гаргара си направих с един досадник на един друг сайт. Пуснал съм аз там една готина тема която събра над 300 мнения на 14 страници, а оня само спами с тъпотии. После той пусна тема да реве че му е умряло псето. И съответно си му го върнах тъпкано досаждането му в моята тема. Първо му казах че много се радвам че му е пукнало псето. Всичките му дружки издивяха направо и се надигнаха в негова защита. Човека доволен от подкрепата на неговите хора си позволява да напише нещо обидно. Хубаво. И тогава му приложих смъртоносната хватка с вярването в магии. Писах му че уж аз съм бил дал пари на негри да му направят черна  магия  Vaudou с цел да му пукне псето. Оня направо побесня в отговора му. Като неочакван резултат от гнева му, разбрах че оня наистина е вярвал това което беше писал в моята тема. И взех та се замислих сериозно и реших че може и други да са си мислили същото нещо относно обсъждането в моята тема и съответно се отказах от това което ми се искаше да направя и което бях пуснал на обсъждане.Та магията на умението ми да използвам вярването на хората в магии, веднъж даде магически убедителен полезен резултат. Да живее вярата в магии, тя може да е много полезна понякога.

:lock:

Публикувано изображение

Те това е, всичко друго бях очаквал, ама чак пък .... :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.