Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

инсталирах си принса на персиа 4 но проблема мие не се 4ува разговорат между двамата и когато се бие с босовете ништо с една дума проблема е звука благодариа предварително

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

значи търся програма каото напиша ип то и да изписва на кой нет е от каде е и каде живее нещо такова ..

Здравейте на всичко,много бих искала да попитам дали някой знае програма за записване глас от микрофона.Не говоря за Audacity или Старт->всички програми->принадлежности->забавления->звукозапис.Търся програма,която да има ефекти,да е БЕЗПЛАТНА,да не е Adobe audition или Audacity .Бих искала да мога да я запиша на компютъра си,и да отворя записа си с Bs плейър,мн ми е http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifва жно.Благодаря. :)

Заболя ме главата нещо...

Та прибрах се вчера към 22:30 пуснах компютъра във 23:00 към 23:50 случайно пуснах SpeedFan и забелязах че много неща "Горят" може ли да ми кажете какво точно трябва да сменя :) аз лично мисля че е от захранването защото преди няколко дена бръмчеше като трабант а сега като ракета "фиййййййууууууууу"

много моля за вниманието ви "щото" не съм много на ти със вътрешностите на PC-то.

така че плс плс плс хелп :help: :help: :help: :help:

Разбрахте ли сега какво е изгоряло.Захранването е станало по-мощно турбо.Дано никое черво,карантия не е изгоряло.

И какво е смешно и забавно тук?

Същото, каквото имаше в един спортен коментар : Резултатът е равен. Нула на нула. Няма отбелязани голове.

И какво е смешно и забавно тук?

Интересно словосъчетание :wors: - "женска кучка". Напомня ми на "пътнически автобус", или "товарен камион" .

Редактирано от Mr. McPherson (преглед на промените)

Интересно словосъчетание :lol6: - "женска кучка". Напомня ми на "пътнически автобус", или "товарен камион" .

Разгонена мъжка кучка не може ли да се употреби?

Разгонена мъжка кучка не може ли да се употреби?

Ако ти се влиза в бисерите - може.

Женски бик виждал ли си ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Ако ти се влиза в бисерите - може.

Женски бик виждал ли си ?

Не съм.Но както каза колегата се употребява пътнически автобус и товарен камион съвсем официално и не е смешно.

Не съм.Но както каза колегата се употребява пътнически автобус и товарен камион съвсем официално и не е смешно.

Сериозно ли го казваш това ?

Защото колегата не беше сериозен, когато написа за автобуса и камиона.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Сериозно ли го казваш това ?

Защото колегата не беше сериозен, когато написа за автобуса и камиона.

Еми представи си за пътнически камион.В казармата с газка се транспортирахме.На един автобус му се махат седалките и става товарен.

Не ми се спори.

Щом смяташ, че е правилно никой не ти пречи да употребяваш подбни словосъчетания.

Щом такива работи са ти смешни...

Щом такива работи са ти смешни...

Много са нещата, които ме развеселяват.

И дори съм благодарен на тези, които по един или друг начин са ме накарали да се усмихна.

Имам едни много гаден проблем изгасих си пц-то и почнаха да ми излизат рзни неща ,но ми се спеше и не ги четох сутринта да го пусна зареди зареди и стигна до едно място , Picture 041.jpg (45,21K)

Брой сваляния: 1 като натисна Start windows normally ми забива моля кажете защото не мога да го карам на ремонт поради причината ,че в него има бая лична информация която не е под ключ

Всяка сутрин на излизане се целувам първо мен си в огледалото и после оставям действието на любимите хора в къщи.

Понякога си и посягам даже, щот съм невъздържан и кат видя цялата тая либоф към мен си и съ усетя привлечен от нея, ела глей кво става.

Можеш ли да пръднеш три пъти един след друг, като в същото време си заврял палеца си в лявата ноздра?

Известния Алгор.Ароматизатор на кенеф ли?За пръцкане иде реч.Три пъти и два плюса получени.Ако се беше оакал колко ли щеше да получи.

Публикувано изображение

:)

Известния Алгор.Ароматизатор на кенеф ли?За пръцкане иде реч.Три пъти и два плюса получени.Ако се беше оакал колко ли щеше да получи.

Alex&Ramesses_B.H.Л нещо много на сериозно се взимаш....

навремето мноу се кефех кат ме напъваше у гората сутрин и да си клекнем така стилно, да усещам как тревичките ме гъделичкат по задника, да гледам как пАрата от изхвърленото от мен се вие като пушек от индиански вигвам сред прерията...

миризмата на тревичка, шишарки и смола като се омеша с миризмата на изсраното (а бе нема кво да се лъжем, че се изхождаме...направо си серем баси), е уникална...

Човека го кефи да се изхожда.С какво ли се бърше у гората?

Помислих че се е отпоила някоя жица след като се уверих че не проверих жиците споени за мембраната те също бяха здрави някой да има предположения?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.