Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

И аз да се включа...

Търся плеър (за даунлоад) на видео клипове(компютърна програма), който показва натоварването от гравитацията или температурата на тялото-във всяка точка на тялото и във всеки момент от клипа-чрез цветове стрелки или нещо друго.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение За такъв плеър учените ще вдигнат банкет Публикувано изображение

Това е изключително зрелищен бисер, но за съжаление покзва/доказва мисленето на младежта.

Мерси на всички за сега ще се спръ на CCleaner тъй като много хора е ползват

Без коментар...

и при мен са сащтете характеристики и при нем прави така само че на няколко игри Prince of Percia sand of time prince of percia warth wich ли кобеше и getting up начи е от bios-a така ли ;( :)

"Родна реч ,омайна, сладка...."

Публикувано изображение

ех, изпревари ме, не е честно :)

то в тоя ред на мисли се сещам за:

"Българска дума с четири букви с пет грешки - "уфтсъ" "

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Имам следния проблем след като стартирам луиндолса ми се зарежда един файл fac.exe който започва да ми отваря едни еxe-ta например setup14154363.еxe,setup141376375.еxe setup1415489679.еxe койтоМаlwarebytes` Antimalware миги засича като (Rootkit.TDSS) и така около 10тина exe-ta не смея да ги разреша за отваряне защото не зная какво може да стане и натискам "НЕ" на всичките след като ги затворя в таск менъджера имам стартирано pecep.exe (след като го премахна от start up ми се зарежда друг подобен файл и така всеки път когато го изключа от system configuration директно от таск менаджера немога като натисна върху файла ми дава "stop working") опитах да го махна този файл fac.exe но след всеки рестарт се появява на ново и зарежда всичко от начало пробвах да го премахна ръчно от c:\user\user\fac.exe но след рестарт пак се появява и с него много ехе-та в c:\user\user\local\temp\setup15341623.exe опитах с Маlwarebytes` Antimalware след като премахне всичките вируси който са този файл fac.exe и всичките setup15*****.ехе (Rootkit.TDSS) проверявам и показва че е чист харда но след рестарт този fac.exe пак се появява зарежда един флаш файл всеки път с различно име и в темп се появяват тези всички setup15***** и започват да се отварят един след един кажете как да се справя с проблема

мисля че се заразих след свалянето на един архив който имаше парола и имаше вътре едно url койте пишеше да се отвориза да си вземеш парола аз не съобразих че може да се зараза защото мислех че ако отворя сайта без да свалям нищо от него немога да се заразя все пак не съм сигурен че от там прихванах вируса

с Луиндолс 7 ултиматум 86 съм

Най-дългото изречение за всички времена.Така и не се разбра как се е заразил човека.

Така е, с тези нови операционни системи..Интересно как ли се пише на английски, Luindols 7 U 86 ???

От калл оф дути нямам проблеми, говоря за Крайсис 2 и асасина брадърхуд. Не че нямам кадри ами нещо насича, нз от какво е, може да е от линдолса (7ца обаче 32бита) и не ми зачита рама, пише : 4gb ram (3.25usable). А аз съм с 1600 ддр3 а-дата. Се тая, може и игрите дето съм свалил да не са читави, все пак крайсиса е бета...

Човека има кадри,което е добре.Заради линдоуса насича.Дали линдоуса не е бета.За крайсиса е ясно.

Не е от това ЛиндоУса, той е с ЛиноЛса 7ц, която е стабиле, от загубата на РАМта ще да е, защото 1600 са много нещо :yanim:

пи4 ддеистваи хи4 не му мисли,каде толкоз се появяват хора след даскало га изпрати и като се разделяте я целуни и готово да няма се жениш за нея 4е толкоз му мислиш,не е толко сложно :Д:Д па ко ти са дърпа я режиш и тва е търсиш неква дет не се дърпа :Д:Д ех детска му работа :Д:Д а как по то4но сте гаджета като даже и по бузата не се целувате:Д:Д за рака поне държите ли са :Д

Наръчник на начинаещия целувач

На мене ми требе и нек'ав наръчник да му разчитам на тоя неграмотния :)

А те т'ва ми е новия девиз ! :

па ко ти са дърпа я режиш и тва е търсиш неква дет не се дърпа :Д

На мене ми требе и нек'ав наръчник да му разчитам на тоя неграмотния ;)

А те т'ва ми е новия девиз ! :

Ех пусти момичета дърпат се.С какво ли се реже едно момиче?

Незнам човече,питай го тоя Pavel. (автора на тая мисъл) ;) Като попадна на такава дето се "дърпа" ше му мисля как да я резна хаха

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

................ а 4ислото 7 е доказано 4е е едно от маги4еските 4исла няма кво да говорим :cool:

1+9+9+6 равно на 25 2+5 равно на 7

Магията на числата........

Отна4ало си мислех, 4е 4 е маги4еското 4исло :)

Магията на числата........

Отна4ало си мислех, 4е 4 е маги4еското 4исло ;)

Буквата ч излиза от азбуката.Всичко вече се криптира с букви и цифри.

като го пуснах показва ми виндовс лоадинг после примигва с бели надписи на син екран коъто не се чете вклъчва отнобо и ми дава репаир старт или нормален но пак ништо

Мола распрахте ли поблема.

Здравейте.. Имам passat 3ка и ми се случи да ми изпуска от една траба въздух която е от турбото. Като се вклучи турбото и изпуска излишния въздух става все едно на големите камиони са спирачките- направи фучи.. Това много ме кефеше защото на всяка скорост изхвърляше въздуха. Обаче е лошо след като тръгнеш да изпреварваш защото постоянно духа :lol: . Двигателя на пасата ми е 1.9 тди. И сега въпроса ми е може ли да се направи на Киа Соренто 2.5 cdri? и каде му е турбото и има ли такова нещо като изпискане на излишния въздух от турбото (нагнетения) защото съм чувал се слага едно клапанче на тая тръбичка и се получава ефекта като изпускане на въздух от големи камиони? Благодаря

Ех изкара въздуха на пасата.Друго си е да изпъшка като Камаз примерно или Роман дизел.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Привет на всички ви включили се във темата определено до сега на съм имал проблем със µTorrent дори във момента нямам но реших да се обърна към по вещи за съвет до сега на личното ми ПиСи не съм ползвал магнитно сваляне и сега реших да опитам но не става ползвам µTorrent v1.7.7 какво трябва да се напряви за да ползвам магнитно сваляне не желая да сменям версията ако няма начин със тази версия ще трябва да сложа друга програма специално за магнитно сваляне или поне мозила можеби има някви настройки да се посочи директно да отваря със µTorrent или поне добавка някой има ли няква представа ако поста ми се доблира друга тема моля за извинение

благодаря ви предварително

Всякакви препинателни знаци са строго забранени! :speak:

Тази тема определено е за времето, когато нямаш какво да правиш, става така, че всъщност имаш. ;) П.С - Забелязах, че някой от хората си позволяват да показват името на този, който цитират. Според мен това е некоректно. Не вярвам на някой, колкото и да е прост и неграмотен, да му харесва да гледа как цял форум му се присмива, при положение, че всеки е бил на това дередже. Не знам, вие преценете. :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.