Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Е, да се надяваме, че въпросната личност наистина знае "кипърски" език, защото май не е съвсем добре с българския. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Технически погледнато кипърски език не същестува, нарича се гръцки. Практиката показва че това не е точно така - кипърски език има. Представи си че отидеш в някое забравено от бога село и ти заговорят на неизвестен диалект - точно така се чувстват гърците когато отидат в КипЪр. :beer:

В училищата се опитват да ги научат, не особено успешно обаче...

Най-просто гръцкото "ти канис"(какво става/какво правиш/как си) тук е "намбу ре/ намбу еши". Като "ш" трябва да е "х" и т.н. и т.н. Картинката е плачевна.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравеите Имам много сериозен проблем Със Звуковата Карта По случаиност Цакнах на караоке Опцията и нищо не сам променял След Това опитах Да Се сваржа По скаипа и Ми казват Че Говоря На детски глас ! Смешен глаС ! После Преинсталирах Уиндолса ! И пак Нищо Не стана ! Моляви се Помогнете незнам никакав исход от тази Ситуация ще сам Ви благодарен цял живот Просот няма какво да направя ако някои знае Да пище на Скаипат Ми : razor_foxcon. Моляви се Помогнете

За едно караоке Уиндолс се преинсталира.Исход няма а гласа е детски.

ПЛС помогнете мии!! Инсталирах си Авира,и ми намери и ми намери 6 вируса,един от тях агент,имам Microsoft Security и Malwarebytes те не намират никакви вируси,кажете ми какво да направя да разбера дали наистина имам 6 вируса или авирата не е добра антивирусна защита и как да ги махна ако има???? Благодаря предварително!!!

Въй има намеса на шпионските служби :huh:

Напиши в търсачката на старт менюто "мусад,ми-6,кгб,цру,фбр" и може да излезе нещо.

"Microsoft Security и Авира" двете заедно ли ? Допълни с още една за по-сигурно. :)

Какво ви е мнението за тази марка видеокарти.ЗНам,че много хора не ги харесват заради температурител.Не съм имал такава карта,но на последък някой от моделите ми харесват.Като гледам имат доста стабилно охлаждане,но нека каже някой изкаже мнение,който е имал,има или е имал допир до тези видеокарти.

Изказа се...

Не зависи само от програмите, а и от софтуера

......................................................

Изказа се...

Може да кажеш и "изложи се", да се чете "изложил/изразил мнение"

Заглавие на тема.

СаЛсунг и плазми ли взеха да правят?

Скоро и клизми ще трябва да правят на неграмотните... :)

дъното е ASUS, температурите са нормални, захранването е 300W, а драйвърите са оригиналните от диска 8.42

Има ли тема за бисери от форума? Това е все едно да кажа: "Колата ми е зелена, побира четирима и харчи нормално ". Разбрахте ли сега каква е?

Има, има :)

Нова тема:

linux имигриране

Заглавие

сериалът

Първи и единствен пост в темата.

незнам на кого му харесва този сериал,пълна тъпотия :)

За кои сериал става дума не се знае.

Ми как не знаеш бе ? За онзи сериал , дето онзи таковаше така и така ...

От чата.

за парви пат се поиавиавам тука

обаче чата е несто много танак

и продължава в същия дух със скорост пет правописни грешки в дума.

Като за дебют дебел чат трябва.

От ИТ новините на "първа страница" : " .... според Microsoft, 90 процента от КИТАЙСКОТО НАСЕЛЕНИЕ използват пиратски версии на Windows...." Сериозна цифра си е това .

Заглавие на тема:

Гониме от някои игри

Без коментар...

Редактирано от Минков (преглед на промените)

Това е качено на 26.11.2009 г.-

предполагам е някаква игра,не знам.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=PyaoMrUzM08

Т'ва call of duty много реалистично го направиха, хич не си личи че е компютърно генерирана графика...

Сигурно ще кажат че тази игра е виновна за атентата, някой е преиграл....

Здравейте

Направих една програма за музика .Трябвами код когото свърши едната песен автоматично да се вклучи следващата песен от listbox

ПОМОГНЕТЕ ПОМОГНЕТЕ

Брееех,тоз булгарски много труден бейй :)

Той българския като кодирането...дайте му на човека кода бе :yanim:

заглавието на темата е: Избор на охладител

Колко вата ти трябват ?

Предлагам ти това: http://www.jarcomputers.com/p_CASEPSUFRTR40060APN

Но мисля, че може да намериш и по-добро. Търси..

:biggrin:

И ако искате да знаете, въобще не ме интересува кой от Вас как "мастурбира" или друго.Те тези работи моето момиче не се учат току така , а с много четене и мислене.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.