Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Заведи я на лекар.Това е моят съвет.Моята госпожа по биология имаше напълно същия проблем,когато я заведоха на лекар установиха че има рак на матката.Оперираха я и всичко се оправи.

Диагностициране на котешко заболяване ....радвам се, че госпожата е оцеляла:cool:

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Диагностициране на котешко заболяване ....радвам се, че госпожата е оцеляла:yanim:

ЛЕЛЕ,ква глупост съм написал :headphones::bday19::bday19::bday19: .Браво пич :yanim:

Когато го постнат в профилите си се казва "споделят"

Реших да си купя LSD телевизор и [...]

Groovy man

жалко че Г-н Хендрикс не доживя да види новите телевизори

темата си я пуснала преди два дни :

и още не си започнала лечение ?

Какво очакваш - свети Петър ли да дойде ? За какво изобщо си ходила на лекар, след като не изпълняваш предписаното ти лечение ?

Май хем сърби, хем боли, а ? Публикувано изображение

Никой тук няма да те почеше или да те потупа по рамото съчувствайки , че да можеш да си поревеш на воля и да се почувстваш най-важна на света.

Или си купувай предписаното лекарство, а след това на контролен преглед за да се разбере дали е адекватна терапията, или просто престани да си чешеш пръстите и чакай свети Петър да те прибере.

Доки извини ме, не исках да спамя там, нищо лошо, обаче така ме напуши смях, чееее ...

:huh::lol6::lol6::lol6::lol6:

пак се извинявам, ама това потроши днешния гнусометър, цял ден самичка ще си се смея . :huh:

От антивирусната - 8 изчистени и 1 "голяма заплаха, която я премахнах! Чистил съм ВСИЧКО с Advancet System Care!

Резултат след рестартирване - 390МВ

КОгато правя нещо на кпомпа (слушам музика) и когато превъртя музикато по-напред памета НАМАЛЯВА?

В интернет същата работа?

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

Не ста тиглих трих защо немога длизав друк ком еаинствено с vnc в моя си влязх в друк камп не става.

А дали имат адресна регистрация?!

Публикувано изображение

Ще ги регистрираме набързо:десет крачки от **** наляво още 5 крачки и вървиш напред и стигаш първия извор :)

Нз насли тва се отнася за програми ама ми траа спешна помощ место сичко да ми е с букви то е с символи единствено в веб бралзара докато пиша в момента ми е с букви инъче имена на икони в скаипа на секаде сичко ми е на символи плс помогнете възможно наи бързо!

Ааааа :wors: ... кое ?

Нз насли тва се отнася за програми ама ми траа спешна помощ место сичко да ми е с букви то е с символи единствено в веб бралзара докато пиша в момента ми е с букви инъче имена на икони в скаипа на секаде сичко ми е на символи плс помогнете възможно наи бързо!

Ужас !! :help:Тоя после ще каже,че никой не му помага.

Предлагам да си отвори БРАЛЗАРА,и да потърси някакви уроци по правипис :)

Ужас и безумие!

Като се почне от ника му (grob4o), мине се през аватара му (groP4o), през профилма му (За мен - мн см як !!!) и се стигне до мненията му.......

В тема:как да накараме едно момиче да ни хареса

Вчера, 21:40

Съшност има един начин по който можеш да разбереш дали те харесва :

1.Трябва да се на място като примерно в час но несе от един клас доколкото разбрах но се някое място трябва да намериш.

Гледаи погледа им ако е по някои път км теб се обърни към нея и я гледаи в очите това ще им намекне твойте чуства.

След това гледаи да направиш 1 2 мах тъпи шеги ако видиш отсмивка , смях или нещо от тоя род това е намек но е мн важно да направиш мах 1 2 тъпи шеги

И след това няколко мн добри за да може да им създадеш забавно чуство това ще я накара да излиза още повече с теб понеже ще им е приатно.

2.Винаги гледаи да правиш добри до по малки комплименти и да си близо до нея докосвания прегръдки и така на татака.

Винаги е важно да правиш на нея 1 2 мах тъпи коментари или тоя род, но е баш коджа ми ти важно да създаваш забавно чуство, а не съжаление за това колко си грамотен....

Тоя Grob4o ако погледне небивалиците които е написъл,много ще се смее :wors::)

Ето още една:

Според мен най-лесно е да им направиш един прекрасен ден нее задължително да е цял ден можеш да я изведеш на разходка в парка след това едно кафенце(сокче) след това един фиум в киното и трябва да я изпратиш някаде по пътя им се обясни отговорат им може да е сякакъф но ако преглътне и мълчи няма какво да чакаш целони я!

Пич нети е ясен вапроса! испятото нема как да се преварне в мелодия примерно една мелодия е лалалала

а испятото е текс горда стара плана де дудав се вазвишава или както беше това е неясното но ако е това немисля че има но има и друго да не искаш да кажеш че го искаш в др формат или ?

:wors:

Поредният шедьовър на grob(p)4o,с уникален правопис,и както винаги не става ясно за какво говори :) :)

Ми як е човека, сам го е казал.... трудно е да бъдеш уникален !!!:rolleyes: Я някой да му покаже и тази тема :)

Редактирано от rulom (преглед на промените)

Ми як е човека, сам го е казал.... трудно е да бъдеш уникален !!!:rolleyes:

Я някой да му покаже и тази тема :wors:

Показах му я,да си чете малко небивалиците :)

Искате да си повишите рейтинга в торент тракерите да станете супер потребител, а може би Ви писнаха ограниченията ето решението за всички Вас:

Ако се намрирате на разстояние по-малкно от 2 км от сървъра вероятността да ви хванат че мамите тракера е по-голяма:),

Също и ако е четвъртък 18-ти......................................

Ами нали ще мятат камъни с прашки по сървъра....как да мятат повече от 2км, ще ги хванат ;)

Най-лесният за мен начин е да се оговориш с некои умник като му цъкнеш примерно 3 пъти с химикалката да се обърне към тем след това леко да си подадеш пръстите от доло кадето да ги види и да покажеш Номера на задачата след това той с пръсти да ти отговори промерно има 4 отговора 1 пръс (а)

2 пръста (б)

3(в)

4(г)

И така ...

Начин за преписване бе бате :baby::baby:

Един прочут в тази тема потребител (по делата му ще го познаете)

ЗДР,инсталирал съм последната версия на скайп ,но не 4увам отсре6тната страна и те мен.Моля за някакъв вариант на проблема!!!

здравейте. Изкам да попитам как да разбера един процесор колко битов е ?? може би е тъп въпроса но наистина незнам и дали може например 86 битова операционна система да се инсталира на 64 битов процесор или на 32 ,или пък 32 битова o.c на 64 битов или на 86 битов процесор възможно ли е и каква е разликата айде някой да ме светне моляяяяяяяя.Благодаря предварително

:)

Няма как по-добре да го кажа! :mad:

А ето нещо от днес:

Добавено:

А ето и отговорът: :yanim:

:yanim::) Посмях се от сърце! :wub:

gmMasterking написа на 05 октомври 2010 - 20:28 :

до сега съм успял да по4иста много вируси без прeинсталaция както и Sality

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.