Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българският национален отбор по футбол

Featured Replies

айде честито... Ама съвсем закономерно изравняване. Според мен. Едит: 62' Montenegro 1 - 1 Bulgaria 35' Cyprus 1 - 1 Italy

Редактирано от Censored (преглед на промените)

• Отговори 757
  • Прегледи 59,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Айде честито...С тази смешна защита и с недоразуменията Чавдар Янков и Благой Георгиев не ни мърда 3-4 място в групата...

Айде честито...С тази смешна защита и с недоразуменията Чавдар Янков и Благой Георгиев не ни мърда 3-4 място в групата...

Аре стига па ти.

Погледни реално най-накрая и не обвинявай само тях.

А оня милионера Бербатов къде е? А Стилян къде е?

Няма да ги изреждам сега, но всички от първия до последния са екскурзианти.

А...да не забравя и треньора ни.

Тва е жалката картинка, но е истината.

Айде сега пък Бербатов виновен ! Ми поста му е такъв,че без да има кой да гради играта,той остава силно изолиран. За треньора съм съгласен. Пламен Марков става само за Видима/Севлиево/. Прекалено мек и невзрачен треньор.

Ъх, поне 2:2... пак е малка утеха, макар и срещу някои, които са никои ... абе срам си е, но поне не е загуба. Наздраве, честит празник и лека вечер на всички! :)

Айде сега пък Бербатов виновен !

Като се възмущаваш, поне чети внимателно.

Казах, че И него го няма, а не че той е виновен.

Все пак няма смисъл да обяснявам ролята на капитана, нали...

Но неговата беше да опази краката си в този мач.

Все пак не България са платили за него 30 милиона, а Юнайтед.

Ъх, поне 2:2... пак е малка утеха, макар и срещу някои, които са никои ... абе срам си е, но поне не е загуба. Наздраве, честит празник и лека вечер на всички! :)

Лека да е, Pit ;)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Това 2:2 изобщо не ме топли. С тази игра сме за никъде...От година на година ставаме по-зле. След някоя и друга годинка точка,взета в Люксембург,сигурно ще се счита за успех...

Айде сега пък Бербатов виновен !

то...целия отбор игра плачевнно особено второто полувреме...една топка немогат да искарат, а Бербатов виновен...

Това 2:2 изобщо не ме топли. С тази игра сме за никъде...От година на година ставаме по-зле. След някоя и друга годинка точка,взета в Люксембург,сигурно ще се счита за успех...

Най-вероятно така и ще стане Публикувано изображение невероятно, но факт-ние нямаме "отбор". Все едно гледаш балетна постановка, а всяка балерина и играе сама за себе си.....

Черна гора играха много екзалтирано, грубичко и в този мач се показаха като отбор, който може да затрудни дори Италия. Не мисля, че Бербатов е виновен за каквото и да е. Ако имахме повече футболисти като него картинката щеше да бъде различна. Бях настроен за победа, но съм доволен от мача. Може би и защото последно гледах голямото недоразумение с Бате Борисов.

Дам, извинявам се, изказването ми за Бербатов беше доста неточно, донякъде под влияние на емоциите. ;) Мойта надежда е Кипър и Италия да завършат 1:1... Дано се стегнем за следващите мачове! :)

Дано се стегнем за следващите мачове! :)

Забрави...Нека отсега спрем да таим напразни надежди,за да не се ядосваме после. Тези момчета просто толкова си могат.

Да, бееееее :) Толкова си могат ;)

Не могат да тичат 90 минути :ph34r: Умрели лебеди, умрелиииии :speak:

Дори Албания направи Х със Швеция-отбор,който ни бие с по 3 гола разлика,когато ни хване. Македония бие Шотландия...! Боби Михайлов ! Чуваш ли ?

Ми действай ! Беше голям вратар,но не си ръководител,а подлога на мутренските президенти на клубове ! Италия бие в 93 минута,като поемането на топката,преди гола,става с ръка,но страничният съдия-нехае ! Баси мафията !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Чувам бе...

Кво си се развикал???

Оооооо Бобка.

Уелкъм.

Ко стаа брат?

пп.Айде бе отворковци, що се изпокрихте???

Айде ся коментирайте ако ви стиска баси...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.