Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво би Ви накарало да напуснете България ?

Featured Replies

Много пъти съм се замисляла за нещата в родината ни, но никога не съм искала да я напусна.

Каквито и предложение да имам - Просто не бих го направила. Патриотизмът ми е доста силно развит и искам когато се събудя сутрин да дишам български въздух. Искам да виждам родните поля, планини, родното море без което не мога и да говоря на родния си език. Вярно е, че уча още 6 (два, от които са мъртви ;) ), но въпреки това най-любим си ми остава българския. Не мога да си представя живота си извън България, даже и да е по-добър нищо не може да замени татковината.

Тръпката, която изпитвам когато чуя химна ни, щастието, което изпитвам, когато Велики Българи показват на Света, че и в нас има потенциал - Няма по-красиво нещо от това. ;)

Естествено и моите близки са тук, моите корени. Не мога туко така да изкореня дървото и да го посея другаде, а и не искам ;)

За България мога да пиша много, но това няма да отговори на въпроса на темата, а именно Какво би ме накарало да напусна България - Нищо! :P

• Отговори 444
  • Прегледи 95,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

За съжаление това лято напускам България, единственото за което в момента съм тук е че все още уча тази година завършвам ще продължа да уча в Германия и не мисля да се връщам в БГ.Съжелявам че го казвам но в БГ вече няма хубав живот, не ми се остава тук.Като знам колко хубав живот водят на Запад- Германия Франция Австрия и т.н......Ако всичко в България беше както трябва като другите държави разбира се че щях да остана тук но............не

За съжаление това лято напускам България, единственото за което в момента съм тук е че все още уча тази година завършвам ще продължа да уча в Германия и не мисля да се връщам в БГ.Съжелявам че го казвам но в БГ вече няма хубав живот, не ми се остава тук.Като знам колко хубав живот водят на Запад- Германия Франция Австрия и т.н......Ако всичко в България беше както трябва като другите държави разбира се че щях да остана тук но............не

Хубав, лош - всичко е относително. Навсякъде има хора, които са щастливи и хора които не са. Какъв е светът, зависи от гледната точка. Имам приятели, които отидоха на другия край на света, но не можаха да избягат от проблемите. Проблемите си ходят с нас.

Това не значи, че не трябва да се заминава извън България. Но е важно да се знае, че напускайки човек вероятно печели много неща, но и губи също много.

Пожелавам ти късмет и любов.

Аве хора навсякаде е едно и също.. нашите сънародници отиват само за пари (повечето).. България е равна на другите държави и няма смисъл всеки да я напуска !

Писна ми,месец и половина вече не мога да си намеря необзаведено мъничко жилище :)

Всичко пълно или с досадни бабета хазяйки стаи 1х2 метра Публикувано изображение

И парите все не стигат,абе писна ми много вече :rolleyes:

Писна ми,месец и половина вече не мога да си намеря необзаведено мъничко жилище :sobbing:

Всичко пълно или с досадни бабета хазяйки стаи 1х2 метра Публикувано изображение

И парите все не стигат,абе писна ми много вече :angry22:

И заради това ще напуснеш България??? Публикувано изображение

:idea:Премести се в друг град

Редактирано от Marian 95 (преглед на промените)

И заради това ще напуснеш България??? Публикувано изображение

:sobbing:Премести се в друг град

То и къде ли да ходя :angry22:

А как бих живяла в някой морски град Публикувано изображение

Но вече 11 години работата ми е тук,в София,тук са редакциите на Труд и Стандарт,за които работя.

Само война ще ме накара и може би нещо друго,но ще се върна!!!

И война няма да ме накара да се махна ор България...

мен биха ме накарали хора като инфинити1305 да напусна страната!!!!! :angry22:Публикувано изображениеПубликувано изображение

То и къде ли да ходя :angry22:

А как бих живяла в някой морски град Публикувано изображение

Но вече 11 години работата ми е тук,в София,тук са редакциите на Труд и Стандарт,за които работя.

И аз бих искал в някой морски град Публикувано изображение

Но живея в Русе

И аз бих искал в някой морски град Публикувано изображение

Но живея в Русе

Е то русе не кажи-речи морски... само дето Дунав е река :sobbing:

Ама на Варна никога няма да откажа :angry22:

Е то русе не кажи-речи морски... само дето Дунав е река :sobbing:

Ама на Варна никога няма да откажа :angry22:

Аз с крак не бих стъпил в Дунава.Ако знаеш каква е мръсна!!!

Редактирано от Marian 95 (преглед на промените)

Аз с крак не бих стъпил в Дунава.Ако знаеш каква е мръсна!!!

Ами мисля че ние... гражданите на република България я замърсяваме !

Ами мисля че ние... гражданите на република България я замърсяваме !

Еми не са румънците Публикувано изображение

Ами и аз мисля така... макар че ако се организират малко нещата може би ще се почисти иначе така хубавата река !

Редактирано от SVEeN (преглед на промените)

• Автор

Да се стегнем и да я почистим а ??? :idea::sobbing::angry22:

Бил съм в някой и друг град, но по-чист град от Благоевград немааа (града в който аз живея) Публикувано изображение

Редактирано от Милошев (преглед на промените)

Да се стегнем и да я почистим а ??? :wow::lol6::P

Бил съм в някой и друг град, но по-чист град от Благоевград немааа (града в който аз живея) Публикувано изображение

Виж всеки може да си похвали града... ти намерираш мнението ми да почистим Дунав смешно... надали твоя град е най чист, след като не си обиколил всичките градове и не си ги видял !

Такива като тебе нямат и капчица уважение към родината !

• Автор

аз ли не уважавам родината си ? защото съм казал че Благоевград е чист браво бе ти се извади голем умник :P колкото до това до колко е чиста Дунав, ами не мисля че само ние я замърсяваме, все пак тя идва от Шварцвалд (мисля че беше в Германия) П.С. Ако не съм написал точно името на планината не се смейте :lol6: не харесвам немския език :P:wow:

Редактирано от Милошев (преглед на промените)

За всяка част от реката във всички държави тя е различно чиста... тука в българия на българския бряг сме я замърсили ние !!

Виж всеки може да си похвали града... ти намерираш мнението ми да почистим Дунав смешно... надали твоя град е най чист, след като не си обиколил всичките градове и не си ги видял !

Такива като тебе нямат и капчица уважение към родината !

Аз просто не знаех как да се изразя!!!

Ти го подреди!!!

Ако се чувствам тук безполезна и нереализирана - бих отишла в чужбина да видя дали ще се почувствам по- добре и един вид да се поставя на изпитание за издържливост...определено бих пробвала ... :) А да я напусна ....хм ....силна думичка е тази ....но бих я напуснала , ако тук нямам любими хора , ако знам , че няма кой да страда от липсата ми , то бих си била шута с чиста съвест нанякъде...където повее вятъра ...

леле хора според вас дали некога ще се оправи България или все ще си е такава голяма мафия каквато е сега Публикувано изображение защото съм убеден, че ако всичко вървеше поне малко по-добре немаше да има човек, чойто да иска да напусне тази прекрасна родина...

Прав си....така е, никой не бяга от там където му е добре :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.