Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Почина Кембъла

Featured Replies

Телевизионният водещ Емил Трифонов – Кембъла е починал при тежката катастрофа на “Цариградско шосе”

София. Телевизионният водещ Емил Трифонов – Кембъла е починал при тежката катастрофа на бул. “Цариградско шосе”, съобщиха за Агенция “Фокус” от Националния медицински координационен център.

Тази сутрин автомобил мерцедес се сблъска с микробус, който превозвал цветя. При инцидента пострада и друг човек, който бе настанен в “Пирогов”.

От другата страна на булеварда също стана катастрофа, но по-лека – такси се блъсна по невнимание в полицейски автомобил.

Агенция “Фокус” припомня:

Емил Трифонов - Кембъла е роден на 19 юни 1964 г. в град Бяла Слатина. Той е шоумен и тв водещ. Негово дело са седем албума с авторска музика и текстове. Кембъла пише поезия. Има преведени пиеси и разкази в Америка. Водил е авторски предавания в телевизия "7 дни" и радио "Експрес", както и в ББТ.

1701.jpg

Един от любимите ми водещи....за съжаление.

Беше различен от общоприетото. Не ми беше любимец, но ми беше интересно, макар и радко, да го гледам.

Жалко, за човека!

Бог да прости един от най-мислиещите българи. А ****** умници да измислят нещо ефективно, което да ограничи скороста на автомобилите.

Ще ми липсваш :)

Завинаги оставаш OFFline

http://www.sladur.com/new_img/5/9/9/3/5993.html

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Спокоен сън! Беше ми любимец, с това чувство за хумор...

Няма да те забравим, почивай в мир!

• Автор

Жалко,аз го харесвах защото беше малко нетрадиционен и в същото време много земен.Правеше предавания за последно в ББТ за най-различни теми които ни вълнуват и винаги се получаваше интересно предаване макар и съвсем обикновено.

Бог да го прости ! Неподражаемото му чувство за хумор и изказ ще липсват много !!!!!!!!!

top_logo.jpg

Шофьорът на Кембъла е бил пиян

17.03.2007 16:48

Шофьорът на Мерцедеса, който катастрофира тази сутрин на "Цариградско шосе", причинявайки смъртта на известния шоумен и телевизионен водещ Емил Трифонов-Кембъла, е шофирал с 1,2 промила алкохол в кръвта, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Тежката катастрофа стана в 4.30 часа. Лекият автомобил се е движел с несъобразена скорост по булеварда в посока центъра. В района на хотел "Плиска" водачът не могъл да овладее управлението на автомобила, и се врязал в стълб.

Кембъла и 32-годишният шофьор на колата били откарани в "Пирогов", където по-късно Емил Трифонов е починал. Водачът на Мерцедеса все още е в болницата, но без опасност за живота.

При отцепването на района на катастрофата, таксиметрова кола е блъснала полицейска патрулка, но при инцидента пострадали няма. Движението на автомобили в посока центъра по "Цариградско шосе" бе ограничено в локалното платно.

На мястото на инцидента хората оставят цветя. Емил Трифонов, по-известен като Кембъла, е роден на 9 юни 1964 г. в град Бяла Слатина. Занимава се с музика, пише книги, води радио и телевизионни предавания. Последният му работен пристан е в телевизия Би Би Ти като водещ на предаването "55 минути".

Лека му пръст

Наскоро го гледах в "За животните с любов" с неговата разкошна котка

Докога така с тези катастрофи?!

Много нелепо да.Самия той толкова пъти прокламираше да се кара внимателно...жалко :help wanted3:

Огромни съболезнования за този прекрасен пич. Страшно много ме кефеше в "Вот на доверие" и беше страшно забавен. Ще ми липсва чувството му за хумор.

Много съжалявам за тази нелепа смърт, допадаше ми нестандартното в Кембъла, той бе човек встрани от общоприетото и вероятно затова имаше много фенове и много врагове.

Мир на праха му.

"НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА МЕН

гаджето ми не е ревниво.Тя просто е олицетворе на джеластивието. Споменавам я не случайно. Да е ясно отначало.

В пълна сила ми е инъф една Проклетия.Както й е Секънд Нейма.

В предния, естествено, изтрит от нея профил, бях написал горе-долу следното.Че и ние и вие сме тук поради една нарочност.

И не си правете труда да играете Единствената и Неповторимата. Както, за съжале, ви е приучила мама. Колкото тя е Невъзможната и Небивала незаменимост, толкова и вие.

Тук сте, защото иде реч за надрапването. На кекерицата.

От която и гледна точка да погледнеш, и от мъжката, и от женската - тя е напред. Не тоя, който я драпа.

`Ма ний, завалийките, все си мислим, че

Невърмайнда тъдява, при мисленето ш`дойде овреме

Та тъй, успешен лов, пичове!

Момичета, я се огледайте! Не бягате ли прекомерно бърже?

Висок съм 174 см.,тежа 82 кг.,имам Руса коса и Пъстри очи"

Неговият стил !

Лека му пръст !

Пишете му,аз му писах - сега има нужда от нас

http://www.sladur.com/new_img/5/9/9/3/5993.html

• Автор
"НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА МЕН

гаджето ми не е ревниво.Тя просто е олицетворе на джеластивието. Споменавам я не случайно. Да е ясно отначало.

В пълна сила ми е инъф една Проклетия.Както й е Секънд Нейма.

В предния, естествено, изтрит от нея профил, бях написал горе-долу следното.Че и ние и вие сме тук поради една нарочност.

И не си правете труда да играете Единствената и Неповторимата. Както, за съжале, ви е приучила мама. Колкото тя е Невъзможната и Небивала незаменимост, толкова и вие.

Тук сте, защото иде реч за надрапването. На кекерицата.

От която и гледна точка да погледнеш, и от мъжката, и от женската - тя е напред. Не тоя, който я драпа.

`Ма ний, завалийките, все си мислим, че

Невърмайнда тъдява, при мисленето ш`дойде овреме

Та тъй, успешен лов, пичове!

Момичета, я се огледайте! Не бягате ли прекомерно бърже?

Висок съм 174 см.,тежа 82 кг.,имам Руса коса и Пъстри очи"

Неговият стил !

Лека му пръст !

Точно неговия стил,няма да забравя как направи $лави смешен в собственото му предаване.

Много съжалявам.Съдбата е несправедлива. Не мога да повярвам, че го няма вече.

Ще ни липсва.

Мир на праха ти, Кембъл !

Редактирано от wertyusa (преглед на промените)

Нямах удоволствието да съм гледал повечето негови предавания. sad.gif

Беше готин, с хаплив начин на изразяване.

Почивай в мир, Кембъл!

Не го познавах лично,но от изявите му по телевизията създаваше впечатление че е много интелигентен човек прочел много книги,харесваше ми чувството му за хумор.

Предвид житейския ми опит,мога да кажа,че господ прибира първо добрите... R.I.P

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.