Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

Би ли ми казал как мога да го направя?

Отвори "Рейтинг на приложенията" и премести плъзгача в крайно ляво положение (показано е със стрелката посоката на плъзгане на плъзгача)! Ще имаш пълен скан на системата! :angry:

Публикувано изображение

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 137,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Отвори "Рейтинг на приложенията" и премести плъзгача в крайно ляво положение (показано е със стрелката посоката на плъзгане на плъзгача)! Ще имаш пълен скан на системата! :angry:

Публикувано изображение

Това нещо къде е,че моята версия е на английски?

добре де поне даите малко настроики на нортана. нема никжо ракожодство.то пален автомат, ам редно е да има поне показно настроики на нав 2010 :angry::cool::beer::beat::nono:

Благодаря много.Според вас сбърках ли като махнах Касперски или не.Дали Нортъна е по-надежден или не?

добре де поне даите малко настроики на нортана. нема никжо ракожодство.то пален автомат, ам редно е да има поне показно настроики на нав 2010 :angry::cool::beer::beat::nono:

Може би ще те разочаровам, но настройки...няма! В смисъл има ги като опция, но повечето са от типа "Да-Не"! И тъй като по подразбиране почти всичко е в положение "Да", т.е. "Включено", то практически няма какво да се настройва! Просто-няма! Това което ти остава е просто да инсталираш програмата и....да си свиркаш! Това са плюсовете на защитата, която съм избрал: и Нортон-а и PC Tools Firewall НЕ искат практически никаква намеса от страна на потребителя, що се касае до настройки! :cool:

Благодаря много.Според вас сбърках ли като махнах Касперски или не.Дали Нортъна е по-надежден или не?

Относително е, стой си с Нортън, пък ако има проблеми, не ти пречи да върнеш Касперски. Успех :angry:

Няма идеална защита! За мен Нортон е най-доброто към момента...балансирана програма е! Всеки сам си избира!

Значи ще стоя с Нортъна около 15 дена и след това ще сложа Касперски и ако ми открие много вируси, оставам с него.

Значи ще стоя с Нортъна около 15 дена и след това ще сложа Касперски и ако ми открие много вируси, оставам с него.

Виж това е много относително.Зависи за какво ползваш нета и от къде и какво сваляш.

Ако не сваляш нищо от темата за ловенето например ще си останеш чистичък.

Сваляш файловете тотално и ги складираш някъде и после сканираш.

При мерак може и да ги стартираш.

Според мене NIS е чудесна програма,но с нейните си кусури(поне при 2009)относно филтрирането.Не товари компа много,но пък и Авира например не го товари...Всеки прави своя избор.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ако не сваляш нищо от темата за ловенето например ще си останеш чистичък. Сваляш файловете тотално и ги складираш някъде и после сканираш.

Може да сваляш, да складираш и да стартираш....и пак да си чистичък! Предполагам, че знаеш, че има начини... :cool:

Може да сваляш, да складираш и да стартираш....и пак да си чистичък! Предполагам, че знаеш, че има начини... :cool:

Правилно предполагаш - знам :blink: Виртуализацията е наистина полезна тогава,когато си търсиш белята но това е друга тема.

Но въпроса е да не го прави,след като има намерение после да търси зарази с друга програма нали?

Хора имам следния "проблем".Значи забелязах нещо.Вчера,когато сложих Нортъна имах свободна памет в лкалния диск С около 9,7 ГБ.Обнових програмата два пъти и стана 9,5 ГБ.Със всяко обновяване паметта на компа намалява със 100МБ.Снощи беше 9,96 днес вече е 9,95 ГБ.Защо е това нещо?

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Хора имам следния "проблем".Значи забелязах нещо.Вчера,когато сложих Нортъна имах свободна памет в лкалния диск С около 9,7 ГБ.Обнових програмата два пъти и стана 9,5 ГБ.Със всяко обновяване паметта на компа намалява със 100МБ.Снощи беше 9,96 днес вече е 9,95 ГБ.Защо е това нещо?

Обновленията са на всеки две минути. По този повод винаги се сещам за онзи тест на VB 100% като изпусна два In-The-Wild вируса, пък има толкова чести обновления... Срамота е!

Ако продължава да ми заема все повече и повече така паметта ще я махна и ще си сложа Касперски, щото тя няма такива големи обновление.Това наистина е една от най-слабите черти на нортъна.Толкова големи обновления,че сигурно няма и за един месец ще ти напълни паметта до горе.Еххх така ме е яд.Таман ме спечелиха,а сега ме разочароваха. :speak:

Може от много неща да ти показва такава разлика в паметта. Изчакай няколко дни, не взимай прибързани решения.

Може от много неща да ти показва такава разлика в паметта. Изчакай няколко дни, не взимай прибързани решения.

Човек немога да чакам и минута.Това чудо ме уби направо.Ето преди малко я деинсталрих и ми се върна първоначалната памет на компа.Просто съм изключително разочарован от Нортъна.Такива обновления виждам за първи път в живота си.Просто съм разочарован.Трябва обезателно да поработят върху това от компанията на Симантек.Аз дори незнам как някой търпи такова животно на компютъра си.Ужас!!Предпочитам НОД32 пред това нещо,наречено антивирусна програма като нортън животното.

Човек немога да чакам и минута.Това чудо ме уби направо.Ето преди малко я деинсталрих и ми се върна първоначалната памет на компа.Просто съм изключително разочарован от Нортъна.Такива обновления виждам за първи път в живота си.Просто съм разочарован.Трябва обезателно да поработят върху това от компанията на Симантек.Аз дори незнам как някой търпи такова животно на компютъра си.Ужас!!Предпочитам НОД32 пред това нещо,наречено антивирусна програма като нортън животното.

Въпреки, че пробвах за кратко програмата, не съм забелязвал подобни проблеми.А забелязал ли си как Касперски яде от С-то при сканиране...После ги освобождава....

Нещо не разбирам!

1. Време на събитието: вчера

1а. Свободна памет: 9.7 ГБ

1б. Обновяване- свободна памет 9.5 ГБ

2. Време на събитието: снощи (т.е пак вчера)

2.а Свободна памет: 9.96 ГБ

2.б Обновяване- свободна памет: 9.95 ГБ

как така вчера /снощи/ си имал хем 9.7 ГБ преди обновяване, хем 9.96 ГБ?

Последно? :clap: Не послъгваш ли, се питам? :clap:

Ама като гледам това просто животно, наречено Нортон, как ти изяжда паметта, те съветвам направо да го разкараш, да си сложиш Касапа....и пак да си си "баровец"! :speak: Не е за теб Нортона! :clap:

9,96 - 9,95 ГB = 10 MB Не е много. A-squared 4.5 Free през няколко дни изцяло се обновява - с около 70 MB. Ако инсталираш Comodo IS Free - първото му обновяване беше над 100 MB. И при KIS 2010 и KAV 2010 нима няма първоначални ъпдейти?

Редактирано от TNN (преглед на промените)

9,96 - 9,95 ГB = 10 MB Не е много. A-squared 4.5 Free през няколко дни изцяло се обновява - с около 70 MB. Ако инсталираш Comodo IS Free - първото му обновяване беше над 100 MB. И при KIS 2010 и KAV 2010 нима няма първоначални ъпдейти?

Не е 10 МБ,а 100!

Нещо не разбирам!

1. Време на събитието: вчера

1а. Свободна памет: 9.7 ГБ

1б. Обновяване- свободна памет 9.5 ГБ

2. Време на събитието: снощи (т.е пак вчера)

2.а Свободна памет: 9.96 ГБ

2.б Обновяване- свободна памет: 9.95 ГБ

как така вчера /снощи/ си имал хем 9.7 ГБ преди обновяване, хем 9.96 ГБ?

Последно? :cool: Не послъгваш ли, се питам? :wub:

Ама като гледам това просто животно, наречено Нортон, как ти изяжда паметта, те съветвам направо да го разкараш, да си сложиш Касапа....и пак да си си "баровец"! :giggle1: Не е за теб Нортона! :giggle1:

Значи снощи преди да инстлирам Нортън имах общо 10,3ГБ но С-то.След Обновяване стана 9,97.А след днешното стана 9,95.То много ресурсе би.При положение,че абсолютно нищо не съм теглил,за да изразходя тая памет.

Значи снощи преди да инстлирам Нортън имах общо 10,3ГБ но С-то.След Обновяване стана 9,97.А след днешното стана 9,95.То много ресурсе би.При положение,че абсолютно нищо не съм теглил,за да изразходя тая памет.

Махай го, махай го това проклето животно Нортон...не е за тебе щом ти яде памет! Яхвай Касапа и си свиркай.... :giggle1:

Махай го, махай го това проклето животно Нортон...не е за тебе щом ти яде памет! Яхвай Касапа и си свиркай.... :giggle1:

Нещо подиграваш ли ми се? :giggle1::cool:

Нещо подиграваш ли ми се? :giggle1::cool:

Ами при положение, че ти гълта памет...кво ти остава? :giggle1:

Не е 10 МБ,а 100!

9,96GB - 9,95GB = 0,01GB = 0,01 x 1000 = 10 MB.

Значи снощи преди да инстлирам Нортън имах общо 10,3ГБ но С-то.След Обновяване стана 9,97.

10,3GB - 9,97GB = 0,06GB = 1000 x 0,06GB = 60MB.

Абсолютно нормално, само дефинициите на касперски в момента са 71MB, съдейки по онлайн скенера им.

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.