Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

Като се замисля сега съм с Еset Nod32 и мисля да я видя що за програма е нортан, та много ли е тежка?

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 137,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Като се замисля сега съм с Еset Nod32 и мисля да я видя що за програма е нортан, та много ли е тежка?

Зависи какъв ти компютъра има си системни изисквания които се прочитат преди инсталацията.Ако си с някой правец по добре недеий...

Работи под всички Windows и Мак.И все пак ако мислиш че ти е слаба машината направи малко оптимизация но надали ще помогне много.

Баровец сега разгледах скрийншота 250 вируса това ми се струва някак си нереалистично,не е възможно касперски да пропусне толкова ъпсурд.

Редактирано от M_Polyce (преглед на промените)

Зависи какъв ти компютъра има си системни изисквания които се прочитат преди инсталацията.Ако си с някой правец по добре недеий...

Работи под всички Windows и Мак.И все пак ако мислиш че ти е слаба машината направи малко оптимизация но надали ще помогне много.

Баровец сега разгледах скрийншота 250 вируса това ми се струва някак си нереалистично,не е възможно касперски да пропусне толкова ъпсурд.

Не е правец ще я подкара без проблем! Именно и на мен ми се стори странно, даже нереално Каспера да пропусне толкова...

Питам за Нортъна, защото казват, че бил тегав, та затова. Но както и да е ще си стоя с nod32 докато не ме издъни.

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

На AMD Sempron 1.61Гхц и 1.00ГБ RAM,norton antivirus си работи много леко.От месец съм с него и съм доволен.Нищо общо няма със стария norton преди години.

norton 2010 е супер лека антивирусна. Това е първата антивирусна която не усещам да ми бави компютъра.

Според мен е екламен трик, не че е невъзможно, ама точно след KIS?

Какъв рекламен трик те гони?Никаква реклама не правя!!!!!

Не се шегувам хора!Касперски ги пропусна при положение,че съм с него от две седмици и 3 пъти съм си правил пълно сканиране!Чак на мен не ми се вярва!

Къде мога да открия колко файла са проверени? Изобщо,има ли такава "опция"?

Много се чудя и се мая с коя антивирусна програма да остана!Дали с Касперски 2010 или Нортон 2010!Въпреки че съм доста привързан към Касперски искам компютъра ми да си остане чист от вируси!Моля ви, посъветвайте ме!

Къде мога да открия колко файла са проверени?

Изобщо,има ли такава "опция"?

Да има кликни на иконата на Нортън в трея-->History-->от падащото меню избери scan results-->more details.

---Изтриеш ли историята се изтриват и файловете под карантина.---

Много се чудя и се мая с коя антивирусна програма да остана!Дали с Касперски 2010 или Нортон 2010!Въпреки че съм доста привързан към Касперски искам компютъра ми да си остане чист от вируси!Моля ви, посъветвайте ме!

Въпрос на личен избор,всеки би ти препоръчал това,което той изполва...

Да има кликни на иконата на Нортън в трея-->History-->от падащото меню избери scan results-->more details.

---Изтриеш ли историята се изтриват и файловете под карантина.---

Благодарско :cool:

Остави Norton. Касперски да вземат малко да се научат от тия индийци как се прави добър софт. :cool:

Аз съм фен и на двете антивирусни. Но ползвам нортон 2010, понеже има голям екип и я поддържат и ъпдейтват много често, което я прави доста надежна (поне за мен...) Сам избирай :cool:

Е и Касперски има екип и често се обновява и то базата им с вируси е изключително голяма!

Но и разликата в производителността и стартирането на ОС е голяма.

Не е чак толкоз голяма.

При мен разликата е 30 секунди. А компютъра не е хич слаб. Но това зависи и от настройките и стартиращите процеси.

И при мен се чувства разликата след махането на Касперски ИС 2010! С НИС 2010 системата е по-бърза!И при сканиране не надвишава 70 МБ РАМ,докато Касперски достигаше около 480-490 мб рам!Единственото нещо,което ме дразни и това,че НИС 2010 няма анти банер,защото много ме дразнят тия реклами по сайтовете!Дано в следващата версия сложат атни банер!

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Ако си с Firefox, има решение на този проблем. Иначе е добре да се сложи и такава екстра.

Не съм с Firefox,а с Google Chrome.Не използвам Firefox,защото е много тежка т.е ако отворя да кажем 6 подпрозореца с нея ми заема 100 мб рам,а с гугъла около 60-65.А с Опера 10 да не казвам.Там на 3 подпрозореца ми вземаше 100 мб рам!!

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

И при мен се чувства разликата след махането на Касперски ИС 2010! С НИС 2010 системата е по-бърза!И при сканиране не надвишава 70 МБ РАМ,докато Касперски достигаше около 480-490 мб рам!Единственото нещо,което ме дразни и това,че НИС 2010 няма анти банер,защото много ме дразнят тия реклами по сайтовете!Дано в следващата версия сложат атни банер!

Анти-банер няма да сложат - не го чакай. Защо не дадеш инфо какво е намерил Нортон след Касперски. Нещо много съмнително ми звучи тази цифра 220 и нагоре вируси... Ползвам и NIS2010 и KIS2009 и съществена разлика в проиводителността и работа като цяло няма.Единствено при сканиране се усеща но пък сканирам нощем

Чакам лог файла от сканирането - защото съм почти убеден че се касае за доста кракове...тях Касперски не ги закача.

Единствено при сканиране се усеща но пък сканирам нощем

Усеща се я...аз от 1 година говоря, че КАСАПА Е ТЕЖКА ПРОГРАМА! добре, че има доблестни потребители, които не ги е "страх" да говорят открито в неофициалният форум на Касперски Лаб за България!

Анти-банер няма да сложат - не го чакай. Защо не дадеш инфо какво е намерил Нортон след Касперски. Нещо много съмнително ми звучи тази цифра 220 и нагоре вируси... Ползвам и NIS2010 и KIS2009 и съществена разлика в проиводителността и работа като цяло няма.Единствено при сканиране се усеща но пък сканирам нощем

Чакам лог файла от сканирането - защото съм почти убеден че се касае за доста кракове...тях Касперски не ги закача.

От 20гб програми, нито един път нортон не е изпищял от крак. :angry:

Редактирано от plamen_dikov (преглед на промените)

Усеща се я...аз от 1 година говоря, че КАСАПА Е ТЕЖКА ПРОГРАМА! добре, че има доблестни потребители, които не ги е "страх" да говорят открито в неофициалният форум на Касперски Лаб за България!

Колко често правиш пълно сканиране на компа с ползваният от тебе продукт? Аз от две години комп не съм преинсталирал в къщи. На работа ползвам Kaspersky също и работя с графични програми,ползвам интернет изобщо правя доста неща едно временно и забавяне няма. Единствено с Авира е билопо леко но пък стената на OA заедно с нея товари общо колкото KIS.

За WKS какво да ти кажа - хвърчи.Така,че пишеш глупости.

Днес сложих НИС 2010 да го пробвам и вижте какво откри след КИС 2010.Какво мислите за това?

Чакам лога от сканирането колега.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

За WKS какво да ти кажа - хвърчи.Така,че пишеш глупости.

Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за каквото и да било друго, а при обновяване- губи частична производителност ФАКТ!!
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.