Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

Ами при положение, че ти гълта памет...кво ти остава? :rolleyes:

Нали се сещаш,че само на него му гълта толкова много памет.

Той нищо не е правил-не отчита,че по цял ден виси в интернет.

Значи снощи преди да инстлирам Нортън имах общо 10,3ГБ но С-то.След Обновяване стана 9,97.А след днешното стана 9,95.То много ресурсе би.При положение,че абсолютно нищо не съм теглил,за да изразходя тая памет

Човек немога да чакам и минута.Това чудо ме уби направо.Ето преди малко я деинсталрих и ми се върна първоначалната памет на компа.Просто съм изключително разочарован от Нортъна.Такива обновления виждам за първи път в живота си.

А дали НОД32 предпочита теб?Май всичко ти е тъпо.

Знаеш ли какво остава след деинсталация на Norton-нейните инсталационни файлове-те са с големина около 80 MB без downloader.Pulse обновленията на Norton са някакви kb ,а Live са incremential и се сливат със същестуващите на всеки 6-8 чава.

Редактирано от lhigher (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 137,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Един мой познат има кракнат Нортон ИС 2009.Тоя крак намаля ли нивото на защитата или пак си е максимална защита.Питам,защото да му кажа да му сложа оригинален от някой от промоциите или да му сложа Касперски 2010.Според вас какво да правя?Аз изполвзам Касперски и съм изключително доволен.На тоя човек какво да му препоръчам?

Щом е с кракната антивирусна значи няма никаква защита. По-добре му сложи KIS или Avast!Home 4.8 Free и пусни пълно сканиране. :nono:

А някога ще има ли официално преведена програмата на нортън на български?

Един мой познат има кракнат Нортон ИС 2009.Тоя крак намаля ли нивото на защитата или пак си е максимална защита.Питам,защото да му кажа да му сложа оригинален от някой от промоциите или да му сложа Касперски 2010.Според вас какво да правя?Аз изполвзам Касперски и съм изключително доволен.На тоя човек какво да му препоръчам?

В повечето случи се използва удължаването на триал ресета,а не кракване.

А относно скороста на сканиране на входящите пакети бях постнал една тема в ТУК

За сега съм с NIS 2009 . Добре се държи и хич не ми товари машинката.

Редактирано от dred (преглед на промените)

Хора според вас възможна ли е комбинацията NIS 2010 и Kaspersky Anti-Hacker personal firewall? Знам, че Нортъна има вградена защитна стена,но дали да й имам доверие?А и само да попитам.Тази промоция,която е от тук ОЕМ ли е и мога ли да си пазя получения код за в бъдеще?

Изтеглих триал версията на NIS 2010 на английски и руски от получените връзки на имейла ми,но се чудя защо има такава разлика. Само без изцепки за кракери и тем подобни салтанати :cheers: Вижте и във форума им http://andybond.freeforums.org/nav-nis-2010-t131.html странно как там присъстват ОЕМ версии :baby:

• 1 месец по-късно...

Имам следният проблем в къщи съм с два компа и на двата има инсталиран NAV.Използвам прокси за интернета на вторият комп, но на него нортъна не се ъпдейтва. Някаде трябва да се направят настройки за ъпдейтване чрез прокси или някаде другаде е проблема. Не че не мога да си свалям ъпдейтите но искам да си ги сваля автоматично.

Попаднах на доста интересно сравнение между продуктите на Symantec и останалите по-известни компании. До колко сравнението е истина или е стъкмистика, не се наемам да коментирам:

Symantec vs Other

Упътване: от лявата страна се избира някой от продуктите на Симантек, а от дясно някой друг продукт. Например ако от дясно напишем буквата "K" веднага се предлагат за избор продукти с това име.... :wors:

По отношение на горният пост ще добавя,че ако си тестваш защитната стена в сайта на Simantec,просто няма начин да не ти покаже че ти трябва Нортон. Оказва се,че дори и при новата версия 2010 има възможност за настройки,също така че тези настройки трябва да се позатегнат в случай,че се посещават "непрепоръчани" портали.Някой ползващ NIS 2010 би ли споделил удачни ли са или не.

NIS 2010 доста ми харесва....

Мдаа,..."Гледам и не вярвам на ушите си!"!

От няколко дни наблюдавам голяма метаморфоза при теб! Трябва да взема да со поразровя назад във темите, във времето когато бях с Нортон, и да ти покажа, какво ти беше мнението тогава за него....Иначе приветствам прозрението ти, че Нортона е хубава програма!

На мен също ми допада с две изключения:

1. Дърпа приблизително около 90- 100 МВ памет повече от НОД (без това да оказва влияние върху системата)

2. Разчита (както Касапа) предимно на дефиниции, което е и по-големият му минус....Всичко друго му е перфектно!

Мдаа,..."Гледам и не вярвам на ушите си!"!

От няколко дни наблюдавам голяма метаморфоза при теб! Трябва да взема да со поразровя назад във темите, във времето когато бях с Нортон, и да ти покажа, какво ти беше мнението тогава за него....Иначе приветствам прозрението ти, че Нортона е хубава програма!

На мен също ми допада с две изключения:

1. Дърпа приблизително около 90- 100 МВ памет повече от НОД (без това да оказва влияние върху системата)

2. Разчита (както Касапа) предимно на дефиниции, което е и по-големият му минус....Всичко друго му е перфектно!

Ползвал съм Нортон от версия 2003,беше доста тежка програма,тежка артилерия която не може да се сравнява със шпага като НОД :baby:

Метаморфози...ами например Авира и Аваст ги ползвах тогава когато доста хора се чудеха какво е това.Не съм ползвал по дълго BitDefender и McAfee последната беше инсталирана на въпросното лапи и в рамките на един час все се обновяваше и рестартираше компа и затова беше разкарана веднага.

В NIS 2010 има доста възможности за настройки и който твърди,че няма простоне е огледал програмата.Стартира обаче доста бавно,нещо което ме дразни въпреки че съм задал ранно стартиране.При Касперски,Аваст стартирането е в пъти по бързо.

Сканира доста по бързо от KIS 2009 и доста по бавно от KAV WKS 6.0.4.1212

Добро нещо са импулстните обновяванея,директната информация от общността за даден файл ето това бих искал да видя в Касперски също така интерфейса е доста шик

Това е в общи линии за впечатления по ползването би трябвало жена ми да пише компа си е неин.

Ако се разровиш ще видиш,че признавам Касперски,Нортон,Панда,Авира и Аваст за нещо. Без естествено да се напрягам като някои,че другите не струват ...

ESS да видим какво ще направят с 5 версия и тогава ще мисля,чакат ме и KTS/KIS2011 така,че ще има екшън тази година ако сме живи и здрави и...сме в този форум :wors:

Аз в момента съм с Norton Internet Security 2010 и съм много доволен,даже на последния АВ тест е в челото,докато ЕСЕТ се изложиха този път,което ме изненада.Даже сканирам с онлайн скенери на касперски и есет и нищо не ми отриват,което говори само за себе си ;)

Здравейте,ползвам NIS-2009. Антивирусната ми е детектирала два троянеца и ги е сложила под карантина. Какво трябва да направя за да ги махна? Не мога да намеря опция,дава ми само да изтрия листа с детектираните заплахи.

С каква цел ще ги махаш?

Явно не съм се изразил правилно.

Мисълта ми беше,трябва ли да ги трия или програмата сама се справя с заразата?

И ако трябва как да го направя?

В никакъв случай, дори е хубаво да стоят там. Така или иначе, карантината е място, където се съхраняват копия на всички открити и премахнати опасни обекти от вашия компютър. Под карантината, те няма как да се изплъзнат и отново да заразят системата Ви, така че в случай на проблем с FP например, можете да възстановите пробата, но при Norton специално не съм забелязал много FP, така че е много малка вероятността. Можете да бъдете спокоен. ;) Нещо от тези дни: http://notrial.info/news/it/2529.html

В никакъв случай, дори е хубаво да стоят там. Така или иначе, карантината е място, където се съхраняват копия на всички открити и премахнати опасни обекти от вашия компютър. Под карантината, те няма как да се изплъзнат и отново да заразят системата Ви, така че в случай на проблем с FP например, можете да възстановите пробата, но при Norton специално не съм забелязал много FP, така че е много малка вероятността. Можете да бъдете спокоен. ;)

Нещо от тези дни: http://notrial.info/news/it/2529.html

Мерси за помоща.Радвам се ,че все още има такива като вас. :wors:

Имам следния проблем с тази антивирусна. Снощи търсих нещо в гугъл и мозилата ми даде грешка, иначе спокойно си влизах в останалите сайтове, но в гугъл не се получаваше търсенето. След това видях, че долу до часовника върху иконката на антивирусната има малко хиксче и пишеше, че е дисейбълд. Рестартирах и антивирусната въобще я нямаше стартирана, пробвах от папката с програмата, но не зареди. Някои екзе-та също не ми зареждат. СЕга файловете под карантина опасни ли са за компютъра ми и как да оправя програмата.

Здравейте,значи PC ми е с следните характеристики- AMD Athlon XP 2500+ 1,8GHz,768 RAM ATI Radeon 9550,въпроса ми е дали Norton Antivirus 2010(само за него питам,за NIS не)ще ми е тежък или не,въобще става ли за по-слаби машини?Благодаря предварително!

Здравейте,значи PC ми е с следните характеристики- AMD Athlon XP 2500+ 1,8GHz,768 RAM ATI Radeon 9550,въпроса ми е дали Norton Antivirus 2010(само за него питам,за NIS не)ще ми е тежък или не,въобще става ли за по-слаби машини?Благодаря предварително!

Да, лек е, един от най-леките

В никакъв случай, дори е хубаво да стоят там. Така или иначе, карантината е място, където се съхраняват копия на всички открити и премахнати опасни обекти от вашия компютър. Под карантината, те няма как да се изплъзнат и отново да заразят системата Ви, така че в случай на проблем с FP например, можете да възстановите пробата, но при Norton специално не съм забелязал много FP, така че е много малка вероятността. Можете да бъдете спокоен. :black eye:

Нещо от тези дни: http://notrial.info/news/it/2529.html

Хмм защо си мисля,че до като са в PC,дори и под карантина опасните файлове са опасни,все пак СА В PC.Няма опасни файлове-няма проблем,има такива-има и проблем,било и да са под карантина!Открие ли ми нещо антивирусната и го постави под карантина аз го трия и от там ако сметна,че наистина е опасно-по добре въобще да го няма на PC отколкото постояно да знам,че е вътре!Лично мое мнение!

Ако толкова много се опасяваш, може, но те са в различни разширения, все пак затова се нарича карантина. Всичко поставено там е под всевъзможни ограничения.

Здравейте,използвам оригинална версия на NORTON 360,която си закупих от Англия за 23 паунда.Програмата е за 1 година с възможност за инсталиране на 3 PC-та.Нямам абсолютно никакви проблеми с нея,дори мога да кажа,че не се забелязва на компютъра.Само едно не ми ясно,как е възможно в Англия да струва 23 паунда или около 50 лв.,а тук,в България същата програма да е 215 лв. http://computers.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=41197&cat=3101&shop_id=15

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.