Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

Знаеш ли къде се намира Live Update или check for New Version или не си достигнал още това ниво на развитие.

Публикувано изображение LiveUpdate е там,където заградих червеното провоъгълниче.До Check for new Version се достига като се натисне горе в дясно Help&Support. и натискаме върху Check for new Version
  • Отговори 1,3k
  • Прегледи 137,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Norton съвместим ли е с Comodo ? :rolleyes:

Comodo Firewall или Antivirus,Internet security? По принцип не е препоръчително да има 2 антивирусни програми на един компютър!

Защо ти требва защитна стена на Комодо, като защитната стена на Нортон си е много добра?Ами според мен би трябвало да са съвместими двата продукта.

Моля, спазвайте добрия тон и не прибягвайте до обиди и заяждания!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ей ентелегентния мерси че ме осветли -явно от там не става и внимавай как ми говориш :ohmy::turkey5::angel19:

Не ентелегентия, а интелигентния.(идва от интелект) :P

В скоро време сигурно ще пуснат ъпдейта и ще можеш да си я обновиш :shower:

Не ентелегентия, а интелигентния.(идва от интелект) :)

В скоро време сигурно ще пуснат ъпдейта и ще можеш да си я обновиш :cool:

asdfag мини от опциите на мониторинг,ако искаш да те пита за всичко(ако не знаеш как пиши ще ти обясня)Няма смисъл от комодо,създаваш допълнителна работа на сонара,не че няма да си я свърши а просто няма нужда от друга стена.мани го тоя Е`нтелигентния;)

при мен защо все още не се обнови до тази версия?

Ъпдейта е пуснат до определен кръг от хора, избрани без определени критерии, на рандом, за да се тества. Когато Symantec решат, ще го пуснат за масовия потребител. И аз бях малко "confused" като разбрах за ъпдейта, а гледам моята си стои на старата версия

Ъпдейта е пуснат до определен кръг от хора, избрани без определени критерии, на рандом, за да се тества. Когато Symantec решат, ще го пуснат за масовия потребител. И аз бях малко "confused" като разбрах за ъпдейта, а гледам моята си стои на старата версия

Обнових я още преди 2 дена,чрез лайв-ъпдейт без проблем,само поиска рестарт.Къде го прочете това може ли линк?също и ако някой има инфо какво включва новото обновление да го дава че не ми се търси:speak:Явно старите клиенти на симантек си ги къткат:hush:

Обнових я още преди 2 дена,чрез лайв-ъпдейт без проблем,само поиска рестарт.Къде го прочете това може ли линк?също и ако някой има инфо какво включва новото обновление да го дава че не ми се търси:speak:Явно старите клиенти на симантек си ги къткат:hush:

http://community.norton.com/t5/Norton-Internet-Security-Norton/Norton-Internet-Security-2010-Norton-AntiVirus-2010-NEW-UPDATE/td-p/192123

2. When will I receive the patch?

As a standard practice, we will be deploying the patch in a phased manner. On Monday, January 11th, we will be releasing the patch to some randomly selected customers. We will then monitor our telemetry, as well as this forum, for any problem reports or issues.

Once we have confirmed the effectiveness of the patch we will make it available to all customers. We will post an update on the Norton Community Forums when we make the patch available to all customers.

Прави ми впечатление в новата версия,че File insight е станал по агресивен,не показва вече жълти съобщения а реже направо през кръста,

Това е пресен вирус на няколко часа,както се вижда и сейф-уеб не знаят за сайта но insight го закова.

Публикувано изображение

Прави ми впечатление в новата версия,че File insight е станал по агресивен,не показва вече жълти съобщения а реже направо през кръста,

Напротив-показва си-както и преди за такива с репутация Bad,Poor или Unproven.

Това е пресен вирус на няколко часа,както се вижда и сейф-уеб не знаят за сайта но insight го закова.

Публикувано изображение

То именно това е целта на Облака.Директно го е заковал защото Облака направо го е определил като опасно.

Не ентелегентия, а интелигентния.(идва от интелект) :baby:

В скоро време сигурно ще пуснат ъпдейта и ще можеш да си я обновиш :cool:

Нарочно е с е-ирония :cool:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Между другото... Norton Internet Security 2010 с изключена защитна стена + Online Armor Premium v4 се сработват добре, даже ми се струва доста лека системата. Интересна комбинация - двама титана на една машина

Между другото... Norton Internet Security 2010 с изключена защитна стена + Online Armor Premium v4 се сработват добре, даже ми се струва доста лека системата. Интересна комбинация - двама титана на една машина

Пробвай с NAV 2010 и кажи как е- интересно е -ако не те затруднява :)

Обнови ли се NIS2010 на всички?

При мен все още не се е обновил до новата версия.

Пробвай с NAV 2010 и кажи как е- интересно е -ако не те затруднява :wors:

На единия комп се е обновила, на другия не е. :)

Исках да пробвам, обаче няма лиценз или поне свястна ОЕМ версия за слагане. Никоя не се обновява до 17.1 поне. И така е интересно - даже е по-добре

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.