Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

при последното хакване на базата данни на нортън, мисля че беше от румънец, беше открито че паролите от акаунтите на хората не бяха криптирани, а от симантек са си ги виждали преспокойно. с какво уважение да се отнасяш после към тази компания ?

На какво основание ми беше изтрит отговора,на това мнение за Uno май някой модератор пак се ос** а?

Защо се изтрива истината а пошлостта е приемана в тоя форум.Аман от вас модераторчета:baby:

Редактирано от ‘‘‘ (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 137,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

След това->> http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=87612&view=findpost&p=1613664

ще тествам доколко Нортън е способен да ''излекува'' системата и ще постна резултата по-късно или утре.:))

Подкрепям начинанието ти на 100% и дано не стане като в темата за аваст,ще чакам резултатите:)

Подкрепям начинанието ти на 100% и дано не стане като в темата за аваст,ще чакам резултатите:)

Борбата беше жестока.:))

Публикувано изображение

Накрая(след принудителен рестарт) изглежда, че всичко приключи благополучно.NIS и MBAM не откриха заплахи на първо четене.Пускам full scan, утре ще сканирам и с друго.Изчезвам да гледам филм.:))

Борбата беше с това създание-> hxxp://xakepbox.narod.ru/svchost.exe

Пробвал съм го с Нортън.Не му минава номерът.:))

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Някой има ли проблем с Mozilla 3.6 и Norton Toolbar?

ето тук идва недостатъка да си съобразяваш браузъра според антивирусната - същото важи и за AVG http://linkscanner.avg.com/ww.sals-how-it-works.html

Някой има ли проблем с Mozilla 3.6 и Norton Toolbar?

И аз имам проблем с него. Не работи.

И аз имам проблем с него. Не работи.

Трябва да им се пише...

Ще пуснат пач за Mozilla 3.6 :cool:

Аз все още съм с 3.5.7 съобщение за обновление не съм получавал?За къде сте се разбързали та чак и да им пишете.

ето тук идва недостатъка да си съобразяваш браузъра според антивирусната - същото важи и за AVG

http://linkscanner.avg.com/ww.sals-how-it-works.html

Graverobber оспами темата на Нортън с бисери надявам се да се спреш.

Актуалната версия в сайта на Мозила е все още 3.5.7

Публикувано изображение 3.6 е все още в бета тестове.Някак си не стават нещата,да се обновяват добавките на Нортън

в Бета тестване нали?

Във форума им има вече пропищяли за този проблем ,а аз вече съм с Mozilla 3.6 final

Аз все още съм с 3.5.7 съобщение за обновление не съм получавал?За къде сте се разбързали та чак и да им пишете.

Graverobber оспами темата на Нортън с бисери надявам се да се спреш.

Актуалната версия в сайта на Мозила е все още 3.5.7

Публикувано изображение 3.6 е все още в бета тестове.Някак си не стават нещата,да се обновяват добавките на Нортън

в Бета тестване нали?

Може и това да е-аз свалих новата Mozilla от калдата има я тук http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=51239

Супер :)

А какви са промените в новата версия ?

What are the changes in this release?

17.5 contains many changes and fixes from the previous version. Some of these changes include:

- Fixed issue with Scheduled Scans after performing a Seamless Upgrade from the 2008 version.

- Corrected various instances where ccSvcHst.exe would crash.

- Improved overall performance.

- Corrected an issue where localized characters would be displayed in Security History.

- Improvements to the User Interface when using Netbook Edition.

- Fixed an issue where Outlook Express would switch to Offline Mode when using Norton AntiSpam.

- Corrected an issue where Norton AntiSpam may cause Email headers to parse incorrectly.

- Fixed an issue where a 3040,40113 error may occur after installing the Norton Add-On Pack.

- Fixed various issues submitted through WinQual

This patch also includes fixes from 17.1.

ако може някои да помогне току що си инсталирах Norton Internet Security но е на някакъв друк език различен от английския помогмете да мина на английски или руски

Публикувано изображение

Защо немога да отворя този линк? Деинсталирай тази версия и си инталирай версията от този сайт http://www.symantecstore.com/dr/sat1/ec_main.entry25?page=INGNISdownload&client=Symantec&sid=37771&CID=321832&CUR=840&DSP=&PGRP=0&ABCODE=&CACHE_ID=321832 тя е на английски.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Току-що NIS2010 се ъпдейтна до 17.5.0.127 :yanim:

Toolbar-a проработи и на Firefox 3.6

Тулбара работи ама IPS-то не работи :(( май са прецаках като избързах и аз.

Публикувано изображение

Иначе новите дрешки за Мозила са много красиви :)

Тулбара работи ама IPS-то не работи :cool:( май са прецаках като избързах и аз.

...

Иначе новите дрешки за Мозила са много красиви :)

Да се надяваме, че скоро ще проработи. Някои аддони не работят, но сигурно до 1-2 седмици ще работят всичките.

Има ли някаква възможност да пита преди да изтрие нещо, понеже ми намира 2-3 файла като заплаха и само ги възтановявам :cool:

Репутацията се създава от специалисти на нортън,има специален отдел който се занимава с Облака.

Това е единствения начин да се надбяга зловредния код,преди да се качиш на самолет проверяват ли те за метални предмети?

От къде си сигурен този непознат човек който си срещнал на улицата,дали не е лежал за тройно убийство?

Ще бъдеш сигурен като го провериш:)Това и прави Нортън проверява и тогава разрешава!!!Край на разпасаните луди хакери който си пробутват

творенията,стига толкова" Бастааа " ;0

Имам още един въпрос: Има ли смисъл, въпросният непознат човек, когото срещаш на улицата, да го бастисаш "превантивно" и след това да го проверяваш....то като си го бастисъл, ква е файдата след това евентуално да го оневиниш....той и без тва ще е мъртъв! :)

Според мен в момента лъсва, както вече казах, вторият недостатък на Нортон или в случая недостатък на "облака"- превантивното приемане на всичко непознато за вредно! Тук ясно се вижда какъв недостатък е липсата на евристика! Не може да ликвидираш всичко непознато...не е правилно! ;)

Хайа първо сравнението ти между файлове и хора ме кара да се смея:)и второ. Нортън намекнаха още в края на 2009г. с рекламата си с известния боксьор Kimbo Slice която излъчва агресия,че ще става все по Агресивна. Явно на теб и на много други това не им харесва,защо ли ;)Щом Авира и Касперски могат да блокират цели сайтове,защо Нортън да не трие всичко непознато до доказване на репутация?

Хайа първо сравнението ти между файлове и хора ме кара да се смея:)и второ.

защо Нортън да не трие всичко непознато до доказване на репутация?

защото, меко казано, е неразумно....
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.