Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

Norton 360™ Version 4.0 -ми скапа WINDOWS-a на реалната машина-почна да забива и черпи доста повече ресурси от NIS 2010 http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 137,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Norton 360™ Version 4.0.0.127 забавя PC-ми. Връщам се на Norton Internet Security 2010 v.17.5.0.127.

Norton са пуснали за бета тестване Norton Safe Web Lite – Поддържани операционни системи * Английски Microsoft ® Windows ® XP (32-битова) със Service Pack 2 или по-късно Начало / Professional / Media Center * Английски Microsoft ® Windows Vista ® (32-битова и 64-битова) за начинаещи / Home Basic / Home Premium / Бизнес / Ultimate * Английски Microsoft ® Windows ® 7 (32-битова и 64-битова) за начинаещи / Home Basic / Home Premium / Pro / Ultimate Минимални Системни Изисквания: * 300-MHz или по-бърз процесор * 256 МБ RAM; 512 MB препоръчва * 35 MB свободно пространство на твърдия диск Допълнителни изисквания * Трябва да отговарят на минималните изисквания за операционна система на Microsoft Windows XP/Vista/Win7 * Internet Explorer 6.0 или по-висока, или Mozilla Firefox 3.0 или по-висока * Интернет връзка

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Трябва да се влиза през прокси, за да се изтегли бета версията. Ето БГ линк към Norton Safe Web Lite Beta: http://dox.bg/files/dw?a=cdb7fd80f1

Редактирано от bogidan4o (преглед на промените)

Трябва да се влиза през прокси, за да се изтегли бета версията.

Аз я имам ако искаш да пробваш :nono:

Можете също така пост въпроси, коментари и въпроси, на Обществен Отивам Север форум.

Symantec не осигурява техническа поддръжка за бета продукти версия на софтуера. Ние, обаче, стойността вашето мнение за характеристики, използваемост и бъгове. Всички се насочват информацията, представена чрез защитен сървър и е в съответствие с Декларация за поверителност на Symantec. Това е бета продукт и следователно не се поддържа от Symantec техническа поддръжка.

SYMANTEC Категорично не се препоръчва, ЧЕ Не инсталирайте този бета продукт на МАШИНА ЗА ПРОИЗВОДСТВО ИЛИ УПОТРЕБАТА НА ПРОИЗВОДСТВОТО НА МРЕЖАТА. Този бета продукт е за ТЕСТ употреба.

Извинявай за забележката,но преди да го копираш това поне си направи труда да го прочетеш,че какво се разбира от Можете също така пост въпроси, коментари и въпроси, на Обществен Отивам Север форум.?

Извинявай за забележката,но преди да го копираш това поне си направи труда да го прочетеш,че какво се разбира от Можете също така пост въпроси, коментари и въпроси, на Обществен Отивам Север форум.?

Не го копира,а използва Google Translate,като не ти харесва превода сам си го преведи или предложи по-добър!

Не го копира,а използва Google Translate,като не ти харесва превода сам си го преведи или предложи по-добър!

Знам, че използва Google Translate, но просто искам да кажа,че, за да е хубаво добре е да се редактира малко. :biggrin:

Знам, че използва Google Translate, но просто искам да кажа,че, за да е хубаво добре е да се редактира малко. :biggrin:

Ето ти линка превеждай си http://www.symantec.com/norton/beta/overview.jsp?pvid=safeweblite :biggrin:

Редактирах го :baby::yanim:

Искам да ви попитам нещо.Значи в училището на мой познат искат да инсталират Norton IS 2010 в компютърните зали,за да видят как работи и ако има хареса ще го купят.Но има един проблем и незнам как да се реши.Интернета в даскалото е на някакво прокси и при опит да се инсталира НИС 2010 показва,че е засечено прокси и като се натисне да продължи дава грешка, и не пуска да се инсталира.Може ли да ми кажете как да реша този проблем?

Ето ти линка превеждай си http://www.symantec.com/norton/beta/overview.jsp?pvid=safeweblite :biggrin:

Редактирах го :baby::yanim:

Мерси :biggrin:

NIS 2010 няма опция за прокси и затова дава грешка -трябва да имат директен достъп :biggrin:

Искам да ви попитам нещо.Значи в училището на мой познат искат да инсталират Norton IS 2010 в компютърните зали,за да видят как работи и ако има хареса ще го купят.Но има един проблем и незнам как да се реши.Интернета в даскалото е на някакво прокси и при опит да се инсталира НИС 2010 показва,че е засечено прокси и като се натисне да продължи дава грешка..

Явно се използва някаква програма,която добавя прокси сървър на компютър,който получава интернет,а той от негова страна пък го рутира към останалите компютри.С две думи,обърнете се към интернет доставчика ви или на поддръжката в школото,ако имате такава.За друго не се сещам :biggrin:

Точно така е Михнев-проксито е проблема. Трябва им директен достъп :biggrin:

Значи няма да може,така ли?А Касперски тогава защо може да се инсталира?

Виж в настройките на Norton ,дали има опция да се въведе прокси:

Публикувано изображение

Виж в настройките на Norton ,дали има опция да се въведе прокси:

Публикувано изображение

Аз вече не съм с Нортон, вече съм с КИС 2010.А и не знам дали ще има полза да се види от настройките за обновявне дали ще може с прокси,защото на училищните компове дори не може да не инсталира Нортон, поради тази причина.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Няма такава опция -аз съм с NIS

Май има такава опция,защото,когато бах с НИС 2010 ми се беше повредил нещо Нортон и се свързах с екипа на Симантек, и те влязоха в компа.Ровичкаха Нортон и му добявиха някъде прокси,чрез което да се свързва със Симантек.Влязоха някъде в настройките.

Май има такава опция,защото,когато бах с НИС 2010 ми се беше повредил нещо Нортон и се свързах с екипа на Симантек, и те влязоха в компа.Ровичкаха Нортон и му добявиха някъде прокси,чрез което да се свързва със Симантек.Влязоха някъде в настройките.

Има да http://www.skatafka.com/download.php?file=4e090de198900b1efa2850c07390e203

От тук трябва да се конфигурира

Но проблемът е, че не може да се инсталира на компютрите!

Пиши им във форума и ще ти помогнат ;)

Пиши им във форума и ще ти помогнат ;)

Аз ще им пиша,но има ли смисъл,когато компютрите са на прокси?При началото на самата инсталация изписва,че е засечено прокси и като се даде да продължи, и пише някакъв проблем MSI и прекъсва инсталацията!

Аз ще им пиша,но има ли смисъл,когато компютрите са на прокси?При началото на самата инсталация изписва,че е засечено прокси и като се даде да продължи, и пише някакъв проблем MSI и прекъсва инсталацията!

Направи шотове и ги дай че така говоря наизуст

Направи шотове и ги дай че така говоря наизуст

Утре ще направя шотове и ще ги кача.
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.