Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

"Рестартирай" Security Center-a:

1. Go to control panel and open Administrative tools.
2. Click on services.
3. Go down to Windows Management Instrumentation.
4. Stop this service. Stop Security Center service too.
Set them to Automatically start.
5. Exit out of this area, to your desktop.
6. Right click Start, and choose Explore.
7. Go to c:\windows\system32\wbem\repository.
Delete this subdirectory ONLY.
Leave the others there.
8. Exit back to your desktop and reboot your computer (you might need to boot twice).
  • Отговори 1,3k
  • Прегледи 137,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Няма смисъл да се сканира в ръчно сканиране това.Symantec нарочно са си направили програмата така.

Ако по време на скан-било то ръчен или idle time scan,ако се открие там зараза,тя ще бъде изтрита,но точката на реставриране ще бъде унищожена.Унищожена е всяка точка,на която е нарушена цялостта и.

System restore се сканира само в реално време ако от там или към там постъпи зловреден код.

Какво реално време за бекъпа,изобщо наясно ли си какви файлове се сканират,къде се намират и кога се озовават там?

Ето един пример,погледни този коментар 988/989 и естествено едно "експертно мнение",защо се е поличило така при @ivan_baroveca , няма да е излишно.

Изключи го този секюрити център,никаква полза от него,махни му отметките за уведомяване,и от сервизите му дай дисейбъл,рестарт на компютъра. Добавям: Състем рестор >търн офф влизаш в папката system volume information на всички дялове и изтриваш ръчно всичко в нея. От сервизите също дисейбъл,никаква полза от състем рестор.Освен да си навлечеш някои вирус за друго не върши работа!!! Мозила файярфокс има добавка която спира cache,браузъра ти няма да приема файлове,тази добавка обезсмисля Уеб-гарда на някои антивирусни като Авира,касперски и др.С нея също може да се спрат и отправните точки.:)

Редактирано от M_Polyce (преглед на промените)

Няма смисъл да се сканира в ръчно сканиране това.Symantec нарочно са си направили програмата така.

Ако по време на скан-било то ръчен или idle time scan,ако се открие там зараза,тя ще бъде изтрита,но точката на реставриране ще бъде унищожена.Унищожена е всяка точка,на която е нарушена цялостта и.

System restore се сканира само в реално време ако от там или към там постъпи зловреден код.

Защо тогава при него не е изтрила заразените файлове? Или това са файлове, които SONAR е премахнал и програмата не ги намира когато ги сканира, а само когато ги стартира?

Редактирано от plamen_dikov (преглед на промените)

Защо тогава при него не е изтрила заразените файлове? Или това са файлове, които SONAR е премахнал и програмата не ги намира когато ги сканира, а само когато ги стартира?

Как да премахне нещо до което няма достъп?ако тръгне да ги възстановява тогава ще ги хване:)за ХР това е най доброто решение което съм писал по горе.

Това не съм си го измислил аз,това е мнение на доста по знаещи и разбиращи.

Как да премахне нещо до което няма достъп?ако тръгне да ги възстановява тогава ще ги хване:)за ХР това е най доброто решение което съм писал по горе.

Това не съм си го измислил аз,това е мнение на доста по знаещи и разбиращи.

Както останалите антивирусни програми, които имат достъп. Avast, Kaspersky, COMODO,Avira

Нужно ли е да възстановява и заразените файлове?

Както останалите антивирусни програми, които имат достъп. Avast, Kaspersky, COMODO,Avira

Нужно ли е да възстановява и заразените файлове?

В случая обаче става въпрос, че по дефоут не се сканира тази папка,нали си дал скрийншот как се премахва,а и дори да не я премахне пак няма да може да възстанови вирус ако е с Нортън.

Да, но виж Re-Freshed какво пише...

Виж и ivan_baroveca какво пише http://www.kaldata.c...dpost&p=1624404

Излиза, че нортон не проверява изобщо систем рестора. Нито в реално време, нито при ръчно сканиране при стандартни настройки. Това било нормално :ph34r: Не знам с каква цел са го направили това от Symantec.

Редактирано от plamen_dikov (преглед на промените)

Да, но виж Re-Freshed какво пише...

Виж и ivan_baroveca какво пише http://www.kaldata.c...dpost&p=1624404

Излиза, че нортон не проверява изобщо систем рестора. Нито в реално време, нито при ръчно сканиране при стандартни настройки. Това било нормално :ph34r: Не знам с каква цел са го направили това от Symantec.

Видях:Dима вируси троянци по точно,които си пускат сами състем рестор,(дори да е спряна)за да се възпроизведат след това.Заразил се е с подобен троянец.(ако е спряна обаче от сервизите нямат шанс)

Излиза, че нортон не проверява изобщо систем рестора.

С няколко клика и махане на една две отметки и няколко ентера,може да се сканира и тази папка без проблем,(не съм пробвал винаги ми е спрян състем рестора)До папката има достъп единствено системата,но може да се добави и юзера с който си влезнал(което не е препоръчително)

Видях:ph34r:има вируси троянци по точно,които си пускат сами състем рестор,(дори да е спряна)за да се възпроизведат след това.Заразил се е с подобен троянец.(ако е спряна обаче от сервизите нямат шанс)

С няколко клика и махане на една две отметки и няколко ентера,може да се сканира и тази папка без проблем,(не съм пробвал винаги ми е спрян състем рестора)До папката има достъп единствено системата,но може да се добави и юзера с който си влезнал(което не е препоръчително)

Mного лесно тогава ги допуска по твоите думи,съмнява ме,едва ли проблема на Баровеца да е бил точно този,ако това намекваш!

И какво излиза от твоите думи,тези които си плащат за да си купят Windows ОС,тези пари включват и вградения инструмент за възстановяване на системата,какво излиза,че трябва да спреш възстановяването и да не се възползваш от вградения инструмент,а да си купуваш допълнителен софтуер за тази цел,понеже тези които са се доверили на Norton не сканирал System Volume Information,не ми се вързва нещо,звучи ми налудничево?

Михнев не е точно така,Нортън е доста напреднала технология която няма да позволи,да се зарази компютъра каквото и да съдържа тази папка! При нужда тя сама ще влезе в тази папка и ще изтрие зловредния код.Нортън е Андроид от доста висок клас, който няма да бъде достигнат от никоя Антивирусна компания никога:eek:

Аз не се съмнявам в Norton,напротив, затова ще помоля някой по запознат да даде повече яснота по въпроса.

Нортън не е програма еднодневка или за 2 дена,тя постоянно анализира системата и си прави логове които изпраща за анализ.А господин Баровеца дне е с Аваст утре с Касперски другия ден с друга,така не стават нещата.Както са казали хората камъкът си тежи на мястото,и за това си е виновен само той.Не може с лека ръка да хабиш труда на хората,тя е изпратила 1000 съощения и чака команда как да действа а тоя я унинсталира и е**мамата на всичко.Нортън работи с настройки по дефоут перфектно и получава команди чрез ъпдейтите,при всеки компютър е различно зависи какви съобщения е изпратил продукта му.Нортън е много сложна антивирусна система.(Това са мои лични наблюдения)не съм чел за това никъде приятна вечер.

Здравейте, Току що си инсталирах най-новата версия на НИС.. Активирах я .. всичко точно .. Всички настройки са на дефълт, но защо показва следното: post-237407-1265226672_thumb.png

Здравейте,

Току що си инсталирах най-новата версия на НИС.. Активирах я .. всичко точно .. Всички настройки са на дефълт, но защо показва следното:

post-237407-1265226672_thumb.png

Много странно,сканира ли вече,ако не си пусни бърз скан,от Help&support кликни на Get support.

Здравейте,

Току що си инсталирах най-новата версия на НИС.. Активирах я .. всичко точно .. Всички настройки са на дефълт, но защо показва следното:

post-237407-1265226672_thumb.png

Тия 165 дни ми се струват малко съмнителни.Използвал ли си ръце/краци,пачове/мачове....?

Редактирано от 3SSS (преглед на промените)

Да, пуснах бърз скан .. Не съм пускал Фул скан все още .. И да .. версията е излекувана .. А програмата е отxxxxxxxxxxxxxxxx

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules

mihnev_sz

Не видях какво си писал но ми стана ясно.В твоя случай най добре е да унинсталираш Нортън и да сложиш тази антивирусна. http://www.youtube.com/watch?v=kbRSQVsOX_Y

Не видях какво си писал но ми стана ясно.В твоя случай най добре е да унинсталираш Нортън и да сложиш тази антивирусна.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=kbRSQVsOX_Y

Тази реклама към каква аудитория е насочена?

Тази реклама към каква аудитория е насочена?

Много ясно към кой:speak:към хората на които не им се плаща,или пък нямат възможност.Това е по безопасния начин за тях, вместо да бъдат манипулирани от

лошите хакери.

Много ясно към кой;)към хората на които не им се плаща,или пък нямат възможност.Това е по безопасния начин за тях, вместо да бъдат манипулирани от

лошите хакери.

Само NORTON ли е платен продукт? Само не казвай, че не може да се хакне :)

Мани бегай .. Тая Вирусна ми изтри половината .exe-та на "легалните" ми програми .. Явно е, че не е за нашия пазар .. Слагам си познатия Касперски въпреки, че днес много ме изнерви ... С него поне знам как да се управя като има дерт .. ; )

Само NORTON ли е платен продукт? Само не казвай, че не може да се хакне :huh:

Не не може,казвам го и съм 100% убеден в това което казвам.

Осакатяване не значи хакване :mad:

Мани бегай .. Тая Вирусна ми изтри половината .exe-та на "легалните" ми програми .. Явно е, че не е за нашия пазар .. Слагам си познатия Касперски въпреки, че днес много ме изнерви ... С него поне знам как да се управя като има дерт .. ; )

Всеки ползва това което му харесва и което му е удобно.Лисицата която не може,да достигне гроздето казва че било кисело,май така беше!

Правилно си се насочил към касперски поздрави.

Имам проблем с Нортон ИС 2010.Инсталирах си Trial версия,но като натисна Subscribe now и м иизлиза следното нещо Публикувано изображение А си имам интернет.Какво не е наред?

На този компютър имало ли е инсталиран друг триал,който е унинсталиран?Ако е имало повече не можеш да ползваш Нортън By Now.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.