Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

Нортън има настройка за прокси,може автоматично да го разпознае или ръчно да се въведат данните.

Само не разбирам какъв е проблема,с инсталацията?може да се инсталира и без активна връзка към интернет!!!

По скоро проблем с права на юзера на машината.

Публикувано изображение

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 140,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Пише че инсталатора е спрян заради груповата политика на Norton-отиди във форума им и пиши и прикачи шота и си готов

Пише че инсталатора е спрян заради груповата политика на Norton-отиди във форума им и пиши и прикачи шота и си готов

Пълни глупости.

------------------------------------------------------

Баровец трябва да направиш настройките в Local Security Policy на GROUP Policy default.До Local Security Policy се стига от Start>Control Panel>Performance and Maintenance>Administrative Tools> кликаш 2 на Local Security Policy там трябва да смениш настройката,също и регистрите трябва да се пипнат.Виж тук може да ти е от полза http://service1.symantec.com/SUPPORT/ent-gate.nsf/docid/2001041207415354?OpenDocument&src=ent_hot&dtype=corp&prod=Norton%20AntiVirus%20for%20Microsoft%20Exchange&ver=2.x&tpre=

Редактирано от M_Polyce (преглед на промените)

Къде видя security policy бе -пак си измисляш както и измисли нова дума в английския- suspition- пише се suspicious-стига подвежда хората бе :) :) :ass: Има си съпорт бе-ти да не си от Symantec :ass: И това е мрежа от PC-та чети преди да се включваш неподготвен :angry:

Вижте един какво ми отговори,след като писах във форума

Let's try to update the registry key for Windows Installer here. I am not sure whether this will work, as the installation technology has changed in the past few years for Norton products.

Before you edit the registry, I suggest you to take a backup of your registry. You can find the steps in this MS Knowledge Base article:

Then follow the steps:

1 Do one of the following:

For Windows Vista: Click the Start button, and then click All Programs > Accessories > Run.

For Windows XP: Click Start > Run.

2 In the Run dialog box, type the following text:

regedit

3 Click OK.

4 In the Registry Editor window, navigate to the following key:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\Installer

5 In the right pane, double-click the DisableMSI or EnableAdminTSRemote key.

6 In the Value Data field, if the value shows 1, change it to 0.

7 Click OK.

8 On the Registry Editor menu, click File, and then click Exit.

9 Restart the computer.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Ако ще пипаш нещо направи бекъп с Акронис и тогава пробвай :ph34r:

Ако ще пипаш нещо направи бекъп с Акронис и тогава пробвай :ph34r:

Не знам как се работи с него.

Къде видя security policy бе -пак си измисляш както и измисли нова дума в английския- suspition- пише се suspicious-стига подвежда хората бе :ph34r::beat::nono:

Има си съпорт бе-ти да не си от Symantec :angry:

И това е мрежа от PC-та чети преди да се включваш неподготвен :angry:

Като не разбираш нищо,по добре не пиши,мнения ли трупаш кво?

Е как е след рестарта инсталира ли се вече нормално?

Отиваш до регистъра дай му десен бутон,modify пиши EnableAdminTSRemote ок.Не се занимавай с акронис.

Ама аз не видях ти да разбираш-и хората от форума са предложили съвсем различно решение от твоето бе -пак се излагаш ей :ph34r:

Не знам как се работи с него.

Е разбирача да ти обясни :nono:

Ама да не съсипеш PC-тата в училището :beat:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ще опитам в Понеделник и ще пиша.Дано успея!И не се карайте!Благодаря и на двама ви,че се отзовахте!

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Аз решения не съм предлагал,а само насоки,ако в Local Security Policy настройките са пипани и там трябва да прави промени. А ти какво предложи най голямата глупост която съм прочел до сега,че инсталатора бил спрян заради груповата политика на Нортън хаха. :)

Последните два коментара заминаха в коша,моля спазвайте добрия тон!

Току що прегледах темата на баровеца в Nortоn community последният коментар го съветват същото което аз в коментар #879

What is your current Windows XP Service Pack installed? Did you try to run and fix the problem through gpedit?

Превод > Какъв е вашия текущ Windows XP пакета на Обслужването? Вие опитахте ли да поправите проблема през gpedit?

gpedit е "Group policy" за по кратко се стига start>run> пишеш gpedit.msc и ентер.

Също съм писал и за регистрите,господин спамера ако има поне малко доблест ще се извини...

Току що прегледах темата на баровеца в Nortоn community последният коментар го съветват същото което аз в коментар #879

What is your current Windows XP Service Pack installed? Did you try to run and fix the problem through gpedit?

Превод > Какъв е вашия текущ Windows XP пакета на Обслужването? Вие опитахте ли да поправите проблема през gpedit?

gpedit е "Group policy" за по кратко се стига start>run> пишеш gpedit.msc и ентер.

Също съм писал и за регистрите,господин спамера ако има поне малко доблест ще се извини...

И как може да се оправи проблема, ако изпълня това?

И как може да се оправи проблема, ако изпълня това?

Първо пробва ли да пуснеш,msi инсталатора от регистрите?ето ти линк за настройките по подразбиране.

http://www.windowsnetworking.com/articles_tutorials/winxpgpe.html

И все пак кажи какъв е резултата след като поправи регистъра и рестартира?

Първо пробва ли да пуснеш,msi инсталатора от регистрите

А това става по начина, по който ми казаха от форума на Нортон,нали?
  • 3 седмици по-късно...

Днес ми направи впечатление ,че повече от 5 часа няма ъпдейт , има ли някои този проблем или е само при мен:speak:

Публикувано изображение

Редактирано от stonit (преглед на промените)

Днес ми направи впечатление ,че повече от 5 часа няма ъпдейт , има ли някои този проблем или е само при мен:biggrin:

Публикувано изображение

И при мен е така,сигурно правят нещо по сървърите,и друг път се е случвало.

Сърварите са претоварени в момента -отговор от Symantec :biggrin:

Ми регестрирай се :cool:

Нямах това предвид. Аз съм регистриран. Имах предвид 2011 версия, дали някой знае повече подробности около нея?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.