Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Norton/Symantec - Antivirus, Security, 360 и др. чст-1

Featured Replies

А НИС 2010 ще се усеща ли ако инсталирам ХР?

Всяка една програма ще забива и "усеща",ако не са спазени системните изисквания към самата операционна система.Било то защитен софтуер,игра и др. без никакво значение.Ако си в нормите,няма грижи всичко ще върви гладко/
  • Отговори 1,3k
  • Прегледи 140,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тц.....ПРОДУКТИТЕ НА "КАСПЕРСКИ ЛАБ" СА ТЕЖКИ, и това се знае от всеки! Тежестта се усеща особено силно при сканиране и при обновяване на базите! При сканиране компютъра губи пълна производителност за

• НЕ му се връзвай да му пращаш и показваш каквото и да било и да му се обясняваш!

• Версиите ви няма да се обновят,щом до сега не са се обновили,единственото което можете да направите е като излезе EXE файла с новата версия да си го изтеглите и да унинсталирате старата и слагате нова

Публикувани изображения

Здравейте! Имам един въпрос. След като натисна Performance и интерфейса на НИС се обърне, има една опция Optimize. За какво служи тя? Какво оптимизира? Програмата или системата?

Здравейте! Имам един въпрос. След като натисна Performance и интерфейса на НИС се обърне, има една опция Optimize. За какво служи тя? Какво оптимизира? Програмата или системата?

Програмата се оптимизира а при 360 има опция за оптимизация на системата и бекъп :angry:

Публикувано изображение

Norton ми блокирал опитите за връзка с виртуалната машина(за интернета). Сега блокира и мога да съм само на NAT.

Ще помоля някой да ми каже как да направя така, че Norton да не блокира тази връзка ?

Брее тая виртуална машина от вън навътре ли се свързва с интернета,тва ща е чеченска разработка тая машина да знаеш :instant hit: А сега пробвай да си зададеш въпроса по правилно,защото Нортън няма нищо общо в случая... Добавям още стар драйвер,за интернета. Най вероятно ползваш RTL Family благодари се на Нортън че още не са те хакнали,но скоро и това ще стане ако не вземеш мерки.

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

Публикувано изображение

Norton ми блокирал опитите за връзка с виртуалната машина(за интернета). Сега блокира и мога да съм само на NAT.

Това , което показваш не изглежда е свързано с виртуална машина. Порт 5900 се използва от VNC

http://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Network_Computing

По-скоро някой/нещо се опитва да направи random hack към потребител с VNC и се прави port scanning за 5900,който , съответно , Norton блокира.

Съобщението на NIS гласи , че от IP 94.76.241.20 (което е от Великобританиия) се опитват да се свържат към твоя локална услуга по порт 5900.

Ако използваш VNC (което е различно от Virtual Machine) можеш да отидеш във Firewall настройките на Norton-> секция "Program Control" , да намериш съответния VNC client или server и да преминеш на Allow.

Ще помоля някой да ми каже как да направя така, че Norton да не блокира тази връзка ?

Това е блокиране на неизползван или рядко използван порт . В случая трафика по 5900 не е обичаен за домашни потребители,особено по 5900. Ако много много държиш , можеш да изключиш опцията от настройките на Firewall . Опцията се казва нещо като Unused port blocking. Но не се препоръчва.

Виж в настройките на виртуалната машина да използваш Network Address Translation (NAT) или ако си вързан директно към съответния адаптер да си въведеш настройките.

Редактирано от 3GUSER (преглед на промените)

Aз точно NAT използвам, обаче като влизам в някои линкове първо Нортон ги блокира, а програмата на Виртуалката не. Мерси за инфото. Ще си ползвам NAT. :wors:

Aз точно NAT използвам, обаче като влизам в някои линкове първо Нортон ги блокира, а програмата на Виртуалката не.

Мерси за инфото. Ще си ползвам NAT. :wors:

Nat-wiki

Network Address Translation, Native Address Translation или IP Masquerading ) е технологията, при която адресите на получателя и подателя в IP пакета биват пренаписани от маршрутизатор или защитна стена.Стената на Нортън е голяма работа ;)Като бях с Каспърски теста за стелт на портовете не го минаваше,каспърски 2010.Лан мрежа пълен провал.

При теб може да го минава но при мен не,сега няма да инсталирам този руски кейлогер монитор,за да ти доказвам,доставчика ми между другото ползва и защитна технология от Есет.Ето ти снимките на НикиКом.Какво е това?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Току-що бетата изпищя че остават 3 дена, дадох и да си продължи лиценза и го продължи с още 2 седмици. Но до колкото имам спомени в сайта пишеше, че като изтече трябва да си изтегля нов бета инсталатор. А гледам версията след ъпдейта си е старата. Някой запознат ли е повече?

Aз точно NAT използвам, обаче като влизам в някои линкове първо Нортон ги блокира, а програмата на Виртуалката не.

Това е нормално , защото при NAT целия трафик първо минава през оригиналната машина и съответно Norton го сканира.

При теб може да го минава но при мен не,сега няма да инсталирам този руски кейлогер монитор,за да ти доказвам,доставчика ми между другото ползва и защитна технология от Есет.Ето ти снимките на НикиКом.Какво е това?

Хайде, стига - пак с тези стелт тестове.

Аз съм сигурен вече, че резултатите до голяма степен, ако не и изцяло зависят от доставчика. При мен с Виваком (БТК) излизат едни и същи резултати и със Касперски Pure, и с НИС 2010 и с препоръчаната стена от ПЦ Фланк - Аутпост, и без стена - все същите резултати,даже спрях и вградената стена на уиндовса - провал и на GRC и PC Flanc leaktests . Даже и виртуалките ми със различни защитни конфигурации, и през НАТ, и през Bridge - все едни и същи резултати ми показват.

Аз с НИС 2010 съм пълен стелт! Не знам при вaс, но преди да бутна една настройка не бях стелт. След като я бутнах тая настройка съм full stealth

от 5 часа нортон неможе да изтегли update ,има ли някой подобен проблем с Norton Internet Security 2010Публикувано изображение

от 5 часа нортон неможе да изтегли update ,има ли някой подобен проблем с Norton Internet Security 2010Публикувано изображение

Моя не се е обновявал от 2 часа. Но и обновявания няма. Най-вероятно правят профилактики на сървърите

Аз с НИС 2010 съм пълен стелт! Не знам при вaс, но преди да бутна една настройка не бях стелт. След като я бутнах тая настройка съм full stealth

Верно? Пък аз с КИС и без да бутам бурета съм пиян до козирката и все съм зелен :yanim:

Верно? Пък аз с КИС и без да бутам бурета съм пиян до козирката и все съм зелен :down:

Да, вярно е! Ако искаш мога да ти кажа настройката. :huh:

Каква е тази мания,за ъпдейти не ви разбирам,чак пък да си снимате и антивирусната,че се е ъпдейтнала,ами подобряват хората сървърите най вероятно Нортън е много използван софтуер,и два дена да не се е ъпдейтнал пак сте защитени на максимум...

Пробвах се преди малко да деинсталирам 2 игри които съм ги изтеглил от http://www.adventurersbg.info

обаче SONAR-а засича деинсталаторите.

Сега немога да ги деинсталирам :)

Дали е FP и за да ги деинсталирам да спра ли защитата на Нортон ? ;)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.