Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвети за закупуване на RAM памет (merged)

Featured Replies

Искам да заменя RAM паметта (ДДР 400) .Дайте съвет коя марка да избера.Какво ще кажете за Twinmos.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Отговори 65
  • Прегледи 13,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Препоръчвам ти Kingston. cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Kingston HyperX или GEIL (с доживотна гаранция)

А до колко пари и каква ще взимаш ДДР 2...????

Samsung DDR2 - 667 MHZ ???

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Автор

ще взимам ДДР 400 но искам да ви попитам дали знаете марката twinmos и ако да как е тя в сравнение с kingston i geil

Марката е много добра все пак това са двете най-добри марки (мое мнение)...Ще я клокваш ли?

И дали ти трябва 2-канална - много малко информация си дал...

Ето и препопъчителните марки

А-DATA ,CORSAIR ,KINGSTON ,MUSHKIN ,SAMSUNG (орогиналните модули а не само чиповете) TWINMOS

• Автор
Марката е много добра все пак това са двете най-добри марки (мое мнение)...Ще я клокваш ли?

<{POST_SNAPBACK}>

Еми да сигурно значи си струва да взема Twinmos

Списание PC WORLD BULGARIA 9 брой 2005 година.

Ще ти кажа само сравнителните характеристики а не цялата статия...

марка чип овърклок гаранция цена доставчик

Kingston V8C2246804SCT5 слаби доживотна 31,4$ АСБИС БГ

256 MB

DDR400

VALUE RAM

Kingston 512 MB D256ADL5F-5 средни доживотна 58,3$ АСБИС БГ

DDR400

VALUE RAM

Kingston 1GB 46V64M8-5B средни доживотна 123,2$ АСБИС БГ

DDR400 VALUE

RAM

PQI 512 MB PQ4D328D5 слаби 3 години 53,4$ АРГУС

DDR400

PQI TURBO 2x256 Hynix HY5DU56822CT-D5 добри 3 години 104,5$ АРГУС

MB DDR500 Kit

Samsung 256 MB K4H560838F-TCCC добри 3 години 31,4$ Solytron

DDR400

Samsung 512 MB K4H510838C-UCCC отлични 3 години 58,8$ Solytron

DDR400

• Автор

Благодаря на всички които се включиха и наистина ми помогнаха в избора на РАМ памет !!! ;):wors::wors::P:wors:

Еми да сигурно значи си струва да взема Twinmos

<{POST_SNAPBACK}>

От 2,5 години съм със TwinMos - 3 банки х 256MB (333 MHz клокната на 400MHz,т.е. 166 MHz@200MHz) и съм много доволен.Това означава,че никога не е имало забиване или нещо друго,което да е било свързано със паметта.Банките са със намалени тайминги (от BIOS) и се държат изключително стабилно!

Най-честото нещо,което правя на този комп е обработка на видео (най-често - конвертиране).

Това са фактите за TwinMos при мен.Изборът е твой!

Успех! :yanim:

Прерпоръчвам ти Kingston или A-data едни от най-добрите са(но може да има и по-добри разбира се).

вчера си купих рам памет КИТ 2 на Kingston за 96 $ но на интегралите не пише Kingston a: Samsung K4H510838C-UCCC

прегледах тема и видях че тази е най-добрата която е спомената, това ще рече че по случайност съм уцелил хубава памет така ли :)

поздрави на всички

http://www.corsairmemory.com/corsair/produ...4-3200c2pro.pdf

Погледни това, за мен най-добрата памет си е с марка Corsair! Ще ти трябва Acrobat reader за да го отвориш или MS Office 12.

Наслука :bye:

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
вчера си купих рам памет КИТ 2 на Kingston за 96 $ но на интегралите не пише Kingston a: Samsung K4H510838C-UCCC

прегледах тема и видях че тази е най-добрата която е спомената, това ще рече че по случайност съм уцелил хубава памет така ли :offtopic_s:

поздрави на всички

<{POST_SNAPBACK}>

Това означава че чиповете са на Samsung . За да ги разчетеш влез тук за DDR рам и тук за DDR2 рам (ще ти трябва Acrobat Reader или друга програма за PDF файлове за да ги прочетеш)

Аз лично съм с TwinMos и нямам абсолютно никакви забележки към паметта - желязна е - две банки по 512 на 400Mh, все още не клоквани просто защото няма нужда.

А иначе лично мое мнение ниския ценови клас памети на Kingston са доста бавнички. Истината при тях е скъпите модели.

• 4 месеца по-късно...

Предложете ми РАМ памет 1GB DDR 400Mhz да не е много скъпа по възможност и ми кажете къде са най-евтини,ако знаете...

Мерси предварително!

Добре е да кажеш от кой град си за да могат хората, които са от същия, да помогнат.

Цените на памети са приблизително еднакви за повечето марки.

Редно е да кажеш на какво дъно/платформа ще я ползваш тази памет. За всеки случай.

Ако няма да овърклокваш всяка памет, стига да не е от кофти марка, ще ти свърши добра работа.

Марки: A-DATA, Kingston, Corsair имат все доста добри value решения. Лично моя избор би бил първата (от тези трите).

Може да си купиш това

или това

или пък може и тази Super T 1Gb DDR 400- 96$.А лично аз залагам на Super T- DDR400 CL 2 -104$,пак в Мост cool.gif

П.С. Ако клокваш ,вземи си последната,която съм предложил ;)

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.