Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Да откраднеш рая - http://4storing.com/ct6s5/9f0e1ac9cec5077d...18fad71c98.html

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

• Автор

И аз много благодаря, супер си. ;)

Благодаря за книгите страхотни са :angry::P

Случайно някой да има Твой завинаги на Тереза Медейрос или някоя друга нейна книга :P

Ето линк за "Сърца в пламъци" на Джоана Линдзи:

http://www.bgshare.com/375539/sarca_v_plamaci.pdf

Според мен, една от много готините книжки на Джоана Линдзи :)

Благодаря за линка.Това беше първата книга от този жанр която прочетох и останах приятно изненадана.Ще я прочата пак и пак БЛАГОДАРЯ

Здравейте, момичета. Много ви се радвам за това, което правите тук. Ralna, колекцията ти от романи ме зашемети. Аз обичам да чета, макар напоследък да чета все по-малко покрай заниманията с детенцето ми. От няколко дена обаче ме е хванала една мания за четене на любовни романи. За съжаление не разполагам с такива, а и книги не купувам, т.к. никога не ми остават пари за книги. Всъщност купувам предимно детски книжки с твърди корици с приказки и животни. За мен не остава. Както и да е. Хич не обичам и да чета книги на компютъра, защото ми се губи част от удоволствието при четене, но няма как. По-добре, отколкото никак да не чета. Сканирали сте и сте предложили толкова много книги, че изобщо не знам от коя да започна biggrin.gif . Страхотни сте!

Аз в момента дочитам един роман на Вирджиния С. Ендрюс - "Моя скъпа, Одрина" - страшно ми хареса тази книга, макар да не мога да я определя точно като любовен роман. Любопитно ми е дали има други романи от тази авторка. Доколкото разбрах е починала вече. Ако някой се интересува от тази книга, мога да направя опит да я сканирам, макар да не съм сигурна, че ще се справя от раз с адобето.

Имам и някаква книга на издателство "Ирис" - "Дяволско желание" на Лори Макбейн. Нямам представа дали е интересна, не съм я чела още.

Ще ми се да мога и аз да ви предложа нещо, че не ми допада идеята аз да си чета наготово от вашите книги. :angry:

• Автор
Здравейте, момичета. Много ви се радвам за това, което правите тук. Ralna, колекцията ти от романи ме зашемети. Аз обичам да чета, макар напоследък да чета все по-малко покрай заниманията с детенцето ми. От няколко дена обаче ме е хванала една мания за четене на любовни романи. За съжаление не разполагам с такива, а и книги не купувам, т.к. никога не ми остават пари за книги. Всъщност купувам предимно детски книжки с твърди корици с приказки и животни. За мен не остава. Както и да е. Хич не обичам и да чета книги на компютъра, защото ми се губи част от удоволствието при четене, но няма как. По-добре, отколкото никак да не чета. Сканирали сте и сте предложили толкова много книги, че изобщо не знам от коя да започна biggrin.gif . Страхотни сте!

Аз в момента дочитам един роман на Вирджиния С. Ендрюс - "Моя скъпа, Одрина" - страшно ми хареса тази книга, макар да не мога да я определя точно като любовен роман. Любопитно ми е дали има други романи от тази авторка. Доколкото разбрах е починала вече. Ако някой се интересува от тази книга, мога да направя опит да я сканирам, макар да не съм сигурна, че ще се справя от раз с адобето.

Имам и някаква книга на издателство "Ирис" - "Дяволско желание" на Лори Макбейн. Нямам представа дали е интересна, не съм я чела още.

Ще ми се да мога и аз да ви предложа нещо, че не ми допада идеята аз да си чета наготово от вашите книги. :speak:

Здрасти, радвам се, че колекцията ми ти харесва. Аз съм на тоя етап дето купувам всичко което ми хване окото и затва с епонатрупаха. Да ти кажа аз от тая авторка нищо не съм чела досега. Но ако намеря нещо ще пиша.

Сянката на бурята :) Дано ви хареса лично на мен ми е една от любимите книги http://4storing.com/hvxe8/b20f723c8282da05...90a150838b.html

Мерси много мила. Ти така се засили, че направо все едно на конвейр ги караш тея книги. Чак ме е срам, че съм толкоз тутава. Много мерси :wors:

Благодаря ви момичета за всички книжки.

Тук открих доста богата библиотека,но е на руски

http://lib.aldebaran.ru

Приятно четене

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Моля за помощ имам няколко книжки в къщи сканирам ги,ама как да ги сглобя,че нещо не ми е много ясно.

• Автор

Ето последната книга която сканирах

1190037_orig.jpg

sexy_mace7 какви книги имаш ти? http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1101378 на тая страница съм обяснила как сканирам аз. Ако имаш проблем питай.

CCF08102008_00000.pdfМомичета извинявам се за липсващите страници.Пускам ви ги като прикачен файл

Чао и целувки

мила мерси много за страничките.

Имам само 7-8 книги при мен,другите са при мама.

ЕТо и списъка.

КОНИ МЕЙСЪН - ВКУСЪТ НА РАЯ

КОНИ МЕЙСЪН - ЛЕД И ЕКСТАЗ

КРИСТИНА ДОД - МОЯТА ЛЮБИМА ГОДЕНИЦА

КРИСТИНА ДОД - ПРАВИЛАТА НА КАПИТУЛАЦИЯТА

ХЕДЪР ГРЕЪМ - ДИВАТА КОТКА

САНДРА БРАУН - ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ

АМАНДА КУИК - ЛЮБОВ ПО НЕВОЛЯ

Ако някой иска някоя книга да каже,обаче малко бавно ще ги скнаирам,че ходя на лекции и нямам мн свободно време.

здравейте търся си една книга от много време някой има ли я казва се До края на света на Елизабет Лоуел,издадена е през `99 от Компас ако това ви е в помощ

ЗДРАВЕЙТЕ ще бъда благодарна ако някой има книгите на Хедър Греъм и пусне линк Предварително благодаря

• Автор

ЕТо и списъка.

Ако някой иска някоя книга да каже,обаче малко бавно ще ги скнаирам,че ходя на лекции и нямам мн свободно време.

Мила искам книжката на Аманда Куик, много те моля сканирай я. ;)

ЗДРАВЕЙТЕ ще бъда благодарна ако някой има книгите на Хедър Греъм и пусне линк Предварително благодаря

на първата страница има книга на Хедър Грейм Господарят на вълците ако искаш си я дръпни от там

ЕТо и списъка.

аз на Сандра Браун Огледален Образ мооооляя

• Автор

Ето "Заложник на Греха" от Сюзън Джонсън, по заявка.

Благодарности на hol_back_girl задето ми преснима книгата за да я сканирам на свой ред. :P Мерси мила :P

1190942_orig.jpg

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Аз имам нейна книга,казва се Дивата котка искаш ли я?

на първата страница има книга на Хедър Грейм Господарят на вълците ако искаш си я дръпни от там

аз на Сандра Браун Огледален Образ мооооляя

Ще я сканирам,ще се постарая до събота да я кача.Извинявам се че малко бавно,ама ходя на лекции.

Мила искам книжката на Аманда Куик, много те моля сканирай я. :)

Ще я имаш.

Благодарности на hol_back_girl задето ми преснима книгата за да я сканирам на свой ред. :rolleyes: Мерси мила :)

1190942_orig.jpg

Моля,моля дано на всички им хареса

Благодарности на hol_back_girl задето ми преснима книгата за да я сканирам на свой ред. :bye1: Мерси мила :wors:

1190942_orig.jpg

хиляди хиляди благодарности книгата е невероятна :wors: :wors: :wors::P:clap:

Линк за "Открадни сърцето ми" на Кристина Скай ;)

http://www.bgshare.com/376904/otkradni_sarceto_mi.pdf

благодаря и на теб

Аз имам нейна книга,казва се Дивата котка искаш ли я?

Ще я сканирам,ще се постарая до събота да я кача.Извинявам се че малко бавно,ама ходя на лекции.

Ще я имаш.

благодаря и не се притеснявай за бързината ;)

Здравейте,момичета :) Знам,че тук не е мястото да питам,но... :P Видях ,че имате големи колекции от любовни романи и се чудя дали случайно имате и друг вид книги. Много ми трябват "Сид" на Пиер Корней и "Суходол" на Бунин.Някой може ли да ми помогне? sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.