Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Миличка, така ще се измъчиш ужасно ohmy.gif

Значи предполагаме, че всичките страници на една книга (например Принцеса Алесандра) са ти в една папка. Те са .JPG файлове, нали? Подреди ги по дата, ако си сканирала страниците последователно. След това маркирай всички файлове като започнеш отзад напред (например върху последния файл кликни с ляв бутон на мишката, а върху първия файл кликни едновременно с shift от клавиатурата и ляв бутон на мишката). Тогава подай команда Print и вече ще видиш, ако е нужно в принт менажера да завъртиш картинките. В полето за избор на принтер си избери точно PDF Redirect и като му потвърдиш автоматично ще ти се отвори програмата PDF Redirect, в която трябва само да избереш в коя папка на твоя компютър да запишеш файла, а в полето filename му дай някакво име. cool.gif

Всъщност създаваш само един .PDF файл с цялата книга.

Дано да съм ти била полезна. :rolleyes: Ако още нещо те притеснява, питай ще се опитам с каквото мога да помагам cool.gif

[/quote

Опитах, но ми дава грешка. Сега пак ще опитам. Благодаря

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Опитах, но ми дава грешка. Сега пак ще опитам. Благодаря

Пробвай с две,три страници и виж дали пак ще ти даде същата грешка. Ако да, преинсталирай програмата PDF Redirect. Файловете,които обединяваш с каква големина са?

Каква е точно грешката, която ти дава?

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Пробвай с две,три страници и виж дали пак ще ти даде същата грешка. Ако да, преинсталирай програмата PDF Redirect. Файловете,които обединяваш с каква големина са?

Каква е точно грешката, която ти дава?

Открих си проблема. Мога вече и да го отстраня.
Открих си проблема. Мога вече и да го отстраня.

Много се радвам, миличка :P Успех cool.gif

Ако ти е нужна помощ за каквото и да е, свиркай. ;)

някой да е чувал за Амбър Кей Обладана от любов,Катрин Каултър Робинята,Дебра диър Мечтание,Вирджиния Хенли Арабският Принц(някой от вас май си падаше по книги на такава тематика за арабски принцове laugh.giflaugh.gif )

ако ги имате и можете да ги сканирате май че ще са интерсни cool.gifcool.gif

Здравейте!

И аз като вас съм голяма любителка на любовни романи. Имам обаче голям проблем. Не мога да тегля от bgshare.com. Някой може ли да ми помогне.

Иначе в момента разполагам със следните книги :

"Пагубен чар" - Даяна Палмър

"Клетвата" , "Ирония на съдбата", "Красавицата и дяволът", "Минало несвършено: - тези по 120 странички ама са инатересни :P

Другите са :

"Златото на колорадо" - Линда Кайо

"Фърн" - Лей Грийнууд

"Съблазън" - Кони мейсън

"Игра на съдбата" - Шърли Бъзби

"В клопка" - Джоан Рос

"Циганката" - Шърли Бъзби

Мога да намеря още някои интересни, но в момента не сам у мен :lol6: Ако някой си хареса книга нямам нищо против да му я сканирам и пратя cool.gif

Здравейте!

И аз като вас съм голяма любителка на любовни романи. Имам обаче голям проблем. Не мога да тегля от bgshare.com. Някой може ли да ми помогне.

...

Мога да ти ги изпратя по скайпа, или да ти ги кача някъде другаде :angry:

А що се отнася до сканирането - не отказваме никога на нови книжки, така че сканирай наред и качвай cool.gif

• Автор

Аз имам Катрин Каултър Робинята и Вирджиния Хенли Арабският Принц, ама сканирането при мен е много бавно, ако някой ги има и иска да ги сканира, нека ти ги пусне, ако не, малко ще почакаш, ама ще ти ги сканирам.

(някой от вас май си падаше по книги на такава тематика за арабски принцове laugh.giflaugh.gif )

Аз попринцип се заплесвам по Арабските принцове, ама за жалост, в "Арабския принц" главния само се говори, че е такъв, ама иначе си е рицар. КНигата е хубавка, че в нея има две много хубави любовни истории. За разлика от "Брак за една година" в която второстепенната двойка, сиреч бъдещия крал и възлюбената му, не се събират в тая книга освен за главните има историята на младия крал Едуард и неговата бъдеща съпруга. Много хубаа книга.

Мога да ти ги изпратя по скайпа, или да ти ги кача някъде другаде :)

А що се отнася до сканирането - не отказваме никога на нови книжки, така че сканирай наред и качвай cool.gif

Много ще съм ти задължена. Ако искаш ги качи в 4storing или ми ги прати по скайпа ( desi_in_lov3) за мен няма значение :angry: мерси много

• Автор

Джоана Линдзи - Диво Сърце http://www.bgshare.com/387704/Joana Lindzi - Diwo Sarce.pdf

Аз имам Катрин Каултър Робинята и Вирджиния Хенли Арабският Принц, ама сканирането при мен е много бавно, ако някой ги има и иска да ги сканира, нека ти ги пусне, ако не, малко ще почакаш, ама ще ти ги сканирам.

Аз попринцип се заплесвам по Арабските принцове, ама за жалост, в "Арабския принц" главния само се говори, че е такъв, ама иначе си е рицар. КНигата е хубавка, че в нея има две много хубави любовни истории. За разлика от "Брак за една година" в която второстепенната двойка, сиреч бъдещия крал и възлюбената му, не се събират в тая книга освен за главните има историята на младия крал Едуард и неговата бъдеща съпруга. Много хубаа книга.

ааа сега се сетих 4е съм чела за принца такаче може да качищ Робинята а времето не е проблем когато си свободна

Момичета Арабския принц е в списъкла ми за сканиране....от доста време и ако спра да се занимавам със съвремените книги ще го сканирам тези дни :eek:

• Автор
Момичета Арабския принц е в списъкла ми за сканиране....от доста време и ако спра да се занимавам със съвремените книги ще го сканирам тези дни :eek:

Верно бе, не сме свикнали да гледаме горе списъка. Изинявай, че те забравихме мила. Ще включа 'Робинята към списъка ми.

Искам да попитам някой има ли "Красавицата и звяра" на Хана Хоул, "Викинга" на Фабио и книги от поредицата на Ирис "Легендарни любовници". Много искам тая поредица, ама имам само пътвите 5 книги. Някой може ли да помогне? Освен това от поредицата на Евразия имам 17 книги. Има ли дуги книги от тая поедица?

знаете ли дали Розата и Херцогът на Мери Джо Пътни е хубава,интересна който я е чел да пи6е четох резюмето но ни6то не се разбира :rolleyes::P

знаете ли дали Розата и Херцогът на Мери Джо Пътни е хубава,интересна който я е чел да пи6е четох резюмето но ни6то не се разбира :P;)

Хубава е, много интересна особенно развръзката, но е малко прекалено голяма самата книга и много, много дълги описания ама това е присъщо за тази авторка

Искам да попитам някой има ли "Красавицата и звяра" на Хана Хоул, "Викинга" на Фабио и книги от поредицата на Ирис "Легендарни любовници". Много искам тая поредица, ама имам само пътвите 5 книги. Някой може ли да помогне? Освен това от поредицата на Евразия имам 17 книги. Има ли дуги книги от тая поедица?

Миличка, имам "Красавицата и звяра" на Хана Хоул. Ако искаш, ще я включа в списъка ми за сканиране. В момента сканирам "Лорд Найтингел" и утре, други ден ще я пусна :P

знаете ли дали Розата и Херцогът на Мери Джо Пътни е хубава,интересна който я е чел да пи6е четох резюмето но ни6то не се разбира :P;)

Много хубава книга, една от любимите ми. Този уикенд ще я сканирам, така че скоро ще можеш да я прочетеш. Тя е за по-големия брат на главния герой от "Защото вярваш в любовта" на същата авторка.

За временно решение мога да предложа да ги кача ако искате в data.bg имам място там, но все пак е ограничено ...

Вариант втори е да пусна ftp и да ги прехвърляте там докато се качат в читанка. Проблема е че само вечер го държа пуснат ...

Искам да изкажа още веднъж големи благодарности на всички за усилията. Направо се сбърквам да чета :baby: Жалко че не мога да помагам защото нямам нито една от тези поредици ...

Редактирано от selia (преглед на промените)

• Автор
Миличка, имам "Красавицата и звяра" на Хана Хоул. Ако искаш, ще я включа в списъка ми за сканиране. В момента сканирам "Лорд Найтингел" и утре, други ден ще я пусна ;)

Да мила, много мерси. :baby:

Много хубава книга, една от любимите ми. Този уикенд ще я сканирам, така че скоро ще можеш да я прочетеш. Тя е за по-големия брат на главния герой от "Защото вярваш в любовта" на същата авторка.

благодаря но не сам чела Защото вярваш в любовта много ли ще е нахално :eek::shy11: ако помоля да сканираш и нея ако я имаш или пък някой който я има :baby:;)

Такаааааа :)

Първо мнооого да благодаря на Ralna за "Любовта на черния конник" :clap: от много време я исках

А понеже си свалих много книжки от тук, които не съм чела и някак си се чувствам съпричастна и ... ако някой иска мога и аз да се опитам да му сканирам нещо, въпреки, че ще стане по-бавно - поне след 3-4 седмици да кажем, че сега имам много да уча :P

Значи аз имам следните книги:

Дивата котка - Хедър Греъм

Робинята на викинга - Хедър Греъм

Златната невеста - Хедър Греъм

Постеля от рози - Хедър Греъм

Среднощен маскарад - Шърли Бъзби

Сърце за продан - Шърли Бъзби

Лилия в нощта - Шърли Бъзби

Среднощна красавица - Розмари Роджърс

Игра на любов - Розмари Роджърс

Ами това е от мен :)

И да ви поздравя всички за това, което правите! :clap:

здравейте дами! Открих форума скоро, но съм във възторг от идеята ви. Бих искала да се включа в тази библиотека. На тези които знаят руски предлагам да посетят този адрес

http://lady.webnice.ru/ . Няма да останат разочаровани, а ако някой има възможността да направи нещо подобно на български, може да разчита на пълната ми подкрепа

Такаааааа :)

Първо мнооого да благодаря на Ralna за "Любовта на черния конник" :P от много време я исках

А понеже си свалих много книжки от тук, които не съм чела и някак си се чувствам съпричастна и ... ако някой иска мога и аз да се опитам да му сканирам нещо, въпреки, че ще стане по-бавно - поне след 3-4 седмици да кажем, че сега имам много да уча :P

Значи аз имам следните книги:

Дивата котка - Хедър Греъм

Робинята на викинга - Хедър Греъм

Златната невеста - Хедър Греъм

Постеля от рози - Хедър Греъм

Среднощен маскарад - Шърли Бъзби

Сърце за продан - Шърли Бъзби

Лилия в нощта - Шърли Бъзби

Среднощна красавица - Розмари Роджърс

Игра на любов - Розмари Роджърс

Ами това е от мен :)

И да ви поздравя всички за това, което правите! :tease:

заглавията ти са много търсени аз си харесах Игра на любов стражна е който не я е чел сега е момента biggrin.gifbiggrin.gif

Напълно съм съгласна - романите на Мери Джо Пътни са страхотни laugh.gif

Но не бях направила връзката между двете книжки :) Може би, "Защото вярваш в любовта" е за един от приятелите -наричани Паднали ангели и е в поредица с "Неприлично предложение", Падналите ангели" и"Ангелът мошенник". Дори в "Неприлично предложение" (една наистина невероятна книга), главният герой от "Защото вярваш в любовта" е лошия,гадняра. ohmy.gif

Да мила, много мерси. :wors:

Никакъв проблем cool.gif Утре като приключа със сканирането на "Лорд Найтингел" изваждам на тепиха "Триумф", че още не са ми върнали всички книжки на Джудит Макнот. ;)

Вариант втори е да пусна ftp и да ги прехвърляте там докато се качат в читанка. Проблема е че само вечер го държа пуснат ...

Скъпа, мисля, че ftp-то е добра идея. :speak: Горе-долу в какви часови диапазон ще е пуснат и ще имаме достъп до него? :speak:

Xesi, днес видях в читанката вече публикувани първите 4 книжки от тук качените. Бравос :speak: Бързо действаш.

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Напълно съм съгласна - романите на Мери Джо Пътни са страхотни laugh.gif

Но не бях направила връзката между двете книжки :angry: Може би, "Защото вярваш в любовта" е за един от приятелите -наричани Паднали ангели и е в поредица с "Неприлично предложение", Падналите ангели" и"Ангелът мошенник". Дори в "Неприлично предложение" (една наистина невероятна книга), главният герой от "Защото вярваш в любовта" е лошия,гадняра. ohmy.gif

Никакъв проблем cool.gif Утре като приключа със сканирането на "Лорд Найтингел" изваждам на тепиха "Триумф", че още не са ми върнали всички книжки на Джудит Макнот. ;)

О, не знаех, че Майкъл играе отрицателна роля в "Неприлично предложение" (още се мотая и не съм я прочела тази книга от поредицата, както и "Ангелът мошеник", стоят и ме чакат вкъщи). А Стивън, по-големият брат на Майкъл, за когото е "Розата и херцогът" в "Защото вярваш в любовта" има една култова реплика, която страшно много ме кефи, май беше нещо такова: "- Но моля ви, хапя само в краен случай.", когато всички го гледаха изненадано, към края на книгата. Умирам да се смея на този момент, цитирам по памет, та може и да не е точно така.

Не знам дали си чела "Заложница на съдбата", тя също може да се причисли към свързаните с поредицата книги, защото в края й я има сцената, с която започва "Падналите ангели".

Извинявам се, отплеснах се в спомени. ;)

П.С. Много ще се радвам на "Триумф" biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.