Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Благодаря на ganinka за това че качи книгата отново заради мен, а и за това че ме добави в приятели. :yanim:kiss.gif;)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Да видях това, но има още книги, които не са сложени на 1 страца, а да се ровиш 110 страници за да провериш дали книгата, която си сканирала не е качена е неприятно. просто си помислих, че могат всички книги, които сте качили да се сложат в началото и като се прибавят нови да се слагат пак в началото. ;)

Ами то това се прави, миличка ;) . Може някое от последните заглавия да не е сложено отпред, но те уверявам, че авторката на темата се стреми възможно най-скоро да актуализира първата страница. laugh.gif Поздрави

Благодаря на ganinka за това че качи книгата отново заради мен, а и за това че ме добави в приятели. :yanim:kiss.gif;)

biggrin.gif;):clap:

...

прочетох Бившият годеник .Страхотна е :huh:

Щом ти е харесала "Бившият годеник", предполагам, че ще ти хареса и "Жена с минало" пак на Джейн Фийдър. Прочети я, няма да съжаляваш laugh.gif

Здравейте романтични момичета!

Ето ме най-сетне и мене. След редица проблеми с компютър :huh:, скенер и интернет /точно в този ред/, вече съм на линия.

Извинявайте за дългото отсъствие и благодаря, че ме изчакахте за книжките, които ви бях обещала.

За начало, ето линк за "Златната невеста" - Хедър Греъм

http://4storing.com/7z3m0/2703ff72396045cd...f7b4147307.html

и за първата книга на изд."ЕВРАЗИЯ" - "Аманда" - Катрин Хокет

http://4storing.com/rdpbr/c207a165a3810199...cc272701df.html

А докато вие сваляте, аз ще прочета изписаното в темата за времето, в което ме нямаше.

Да видях това, но има още книги, които не са сложени на 1 страца, а да се ровиш 110 страници за да провериш дали книгата, която си сканирала не е качена е неприятно. просто си помислих, че могат всички книги, които сте качили да се сложат в началото и като се прибавят нови да се слагат пак в началото. :huh:

Мила, ако не те затруднява, що не метнеш един списък тук, с книгите които имаш ? Пък кой какво си хареса и търси, ще те помоли да го сканираш laugh.gif Ако се заяви книжка за сканиране, която вече е сканирана или е в списъците с книги, които предстоят да се сканират - ще се обаждаме за поправка. За да няма дублажи. Не се притеснявай и благодаря за желанието да помагаш ;) Тук сме се събрали точно за това - ваимно да си помагаме в намирането на любимите книжки - кой с каквото може cool.gif

И специално за Тихи и за всички почитателки на историческите любовни романи на Катрин Каултър - "Измамата":

http://4storing.com/9ab0e/e3ce6b9d500f407e...846da2f91e.html

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Щом ти е харесала "Бившият годеник", предполагам, че ще ти хареса и "Жена с минало" пак на Джейн Фийдър. Прочети я, няма да съжаляваш laugh.gif

Съмняваш ли се, и нея харесах страшно многоняма ли друга такава подобна,

и на Пиратът на Кренц няма ли още две книги за другите приятелки, тях съм ги чела ако са същите

някой ще ги качи ли :huh:

Здравейте романтични момичета!

Ето ме най-сетне и мене. След редица проблеми с компютър :huh:, скенер и интернет /точно в този ред/, вече съм на линия.

Извинявайте за дългото отсъствие и благодаря, че ме изчакахте за книжките, които ви бях обещала.

За начало, ето линк за "Златната невеста" - Хедър Греъм

http://4storing.com/7z3m0/2703ff72396045cd...f7b4147307.html

и за първата книга на изд."ЕВРАЗИЯ" - "Аманда" - Катрин Хокет

http://4storing.com/rdpbr/c207a165a3810199...cc272701df.html

А докато вие сваляте, аз ще прочета изписаното в темата за времето, в което ме нямаше.

Страшно много благодаря за невестата.

някой ако има книгата на Барбара Картланд 'A hazard of hearts' ,много бих била благодарна,ако я сканира.

Благодаря предварително! :wors:

Книгата я нямам и доколкото знам не е издавана на бг, но може и да греша. Но пък съм гледала филма преди време по БНТ и така се бях запалила по него, че го търсих като луда известно време. Накрая го намерих, но на руски език.

Така че само филма мога да ти предложа.

И понеже се зачетох в постовете, ето и мнението ми за една от книгите от 'черният списък' на Рална.

Ето част от черния ми списък, който си мисли, че може да му развали представата за някоя книга, а не желае да е така, нека да не чете. малко като спойлер е. :top secret:

"Джена" на Амбър Кейн. Много ми я наплюха тая книга, главната била дърта, имала деца, и била много скапана книга. Може ли друго мнение?

Аз съм чела "Джена" преди време. За деца и това, че била дърта - няма такова нещо! angry.gif

Тя, главната е вдовица и е сгодена за племеника на пококойния си съпруг :huh: , за да останат парите в семейството, но не го обича. Тя наистина прибира един ранен /главният/, който е англ. шпионин по времето, когато Наполеон е заточен на о. Елба, и се влюбва в него :angry: . Така намира сили да отлага годежа за неопределено време. Но главния участва в битката при Ватерло и не се връща. Главната става милосърдна сестра и през цялото време се надява да го види поне сред ранените. Накрая й казват че е загинал. Тя е съкрушена и все още не разваля годежа с племеника. След време заминават за Ню Орлиънс и там на един бал случайно вижда един човек, който много й напомня за главния - нейната единствена любов, но нали той е мъртъв! И все пак възможно ли е?.....

Ееее, стига толкова, дано съм ви заинтригувала да я прочетете. Иначе аз я харесах, много даже.

Мога да я сканирам, пък Ralna ще я качи. biggrin.gif

Съмняваш ли се, и нея харесах страшно многоняма ли друга такава подобна,

...

Освен "Бившият годеник" и "Жена с минало" друга страхотна, изключително вълнуваща книга на Джейн Фийдър е "Неукротимо сърце". Тя е от същия тип и от малкото книги, които ми допадат от тази авторка. Ако я нямаш мога да я сканирам с голямо удовлоствие, т.к. е невероятен роман. В момента съм подхванала "Нещо прекрасно" на Джудит Макнот, който романс е наистина нещо прекрасно и също ти го препоръчвам горещо laugh.gif Утре или в други ден ще го пусна тук и в мастерс. cool.gif

Книгите на Стела Камерън са на подобна тематика и също доста интригуващи, ако не си ги чела. Тук е качена "Само твоето докосване", а аз скоро ще кача нейните "Омагьосана" и "Магическо докосване". Заслужават си да се прочетат не един път laugh.gif .

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Мила, ако не те затруднява, що не метнеш един списък тук, с книгите които имаш ? Пък кой какво си хареса и търси, ще те помоли да го сканираш laugh.gif Ако се заяви книжка за сканиране, която вече е сканирана или е в списъците с книги, които предстоят да се сканират - ще се обаждаме за поправка. За да няма дублажи. Не се притеснявай и благодаря за желанието да помагаш :lol6: Тук сме се събрали точно за това - ваимно да си помагаме в намирането на любимите книжки - кой с каквото може cool.gif

И специално за Тихи и за всички почитателки на историческите любовни романи на Катрин Каултър - "Измамата":

http://4storing.com/9ab0e/e3ce6b9d500f407e...846da2f91e.html

О, мерси мнооого :lol6: Бях се отказала да я търся книгата вече. :lol6: (Катрин Каултър е от любимите ми авторки!)

О, мерси мнооого :) Бях се отказала да я търся книгата вече. :stop: (Катрин Каултър е от любимите ми авторки!)

За нищо, мила laugh.gif Извинявай, че толкова я забавих. Беше у една приятелка заедно с "Кралството на мечтите" и "Нещо прекрасно" на Джудит Макнот и Огнената стихия, та затова ги забавих всички тези книжки. :cheers:

Иначе Катрин Каултър и на мен ми е от любимите авторки. Всичко нейно, което съм прочела ме е грабнало. laugh.gif Само да попитам дали не се бъркам нещо: "Измамата" е в трилогия с "Сабрина" и "Дивия барон", нали?

Освен "Бившият годеник" и "Жена с минало" друга страхотна, изключително вълнуваща книга на Джейн Фийдър е "Неукротимо сърце". Тя е от същия тип и от малкото книги, които ми допадат от тази авторка. Ако я нямаш мога да я сканирам с голямо удовлоствие, т.к. е невероятен роман. В момента съм подхванала "Нещо прекрасно" на Джудит Макнот, който романс е наистина нещо прекрасно и също ти го препоръчвам горещо laugh.gif Утре или в други ден ще го пусна тук и в мастерс. cool.gif

Книгите на Стела Камерън са на подобна тематика и също доста интригуващи, ако не си ги чела. Тук е качена "Само твоето докосване", а аз скоро ще кача нейните "Омагьосана" и "Магическо докосване". Заслужават си да се прочетат не един път laugh.gif .

ако си свободна може да я качиш ще се радвам, biggrin.gif

а тази джена някой ще я качи ли ;)

За нищо, мила laugh.gif Извинявай, че толкова я забавих. Беше у една приятелка заедно с "Кралството на мечтите" и "Нещо прекрасно" на Джудит Макнот и Огнената стихия, та затова ги забавих всички тези книжки. :)

Иначе Катрин Каултър и на мен ми е от любимите авторки. Всичко нейно, което съм прочела ме е грабнало. laugh.gif Само да попитам дали не се бъркам нещо: "Измамата" е в трилогия с "Сабрина" и "Дивия барон", нали?

Да, точно, в поредица са трите книги. Имам "Сабрина" (която очевидно трябва да прочета скоро, защото по хронология е преди "Измамата"), а сега благодарение на теб ще имам цялата трилогия, макар и едната книга да е в електронен вид. Затова много й се радвам :nono:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Привет на всички :P

Момичета, имам един въпрос и се надявам, да ми помогнете :)

Става съпрос за една трилогия на Джоана Линдзи, а именно тази за викингите:

Viking Family Tree

1. Fires of Winter (1980)

2. Hearts Aflame (1987) - Сърца в пламъци

3. Surrender My Love (1994)

Много ми се изка да ги прочета, но не зная как се казват на български sad.gif

Първата книга е за Берна и Гарик Хаардрад

втората(сърца в пламъци) е за дъщеря им Кристен

третата за сина им Селиг

Моля, ако някой ги има нека ми пише, поне как се казват :)

Благодаря ;)

Viking Family Tree

третата за сина им Селиг

Моля, ако някой ги има нека ми пише, поне как се казват ;)

Благодаря ;)

Първата се казва "Зимни огньове" и е в списъка за сканиране на Sianaa. Третата се казва "Отдай ми любов" и вече е сканирана. Линка е на първата страница на темата biggrin.gif

Понеже не съм дала списък по,който работя да знаете,че сега съм на Наташа-Нора Робъртс.Свърших с книгте за Калхун,Макейд и Макгрегър и остана само Наташа.После ще започна Родена в лед ...пламък и грях на нора р.

Пиша ви ги тия,за да не се засечем с някой.

Значи,ето ги по-прегледно:

Наташа

Родена в пламък

Родена в лед

Родена в грях

Viking Family Tree

третата за сина им Селиг

Моля, ако някой ги има нека ми пише, поне как се казват :)

Благодаря ;)

Освен "Отдай ми любов" е сканирана и "Сърца в пламъци", линковете са един до друг на първата страница ;)

Първата се казва "Зимни огньове" и е в списъка за сканиране на Sianaa. Третата се казва "Отдай ми любов" и вече е сканирана. Линка е на първата страница на темата biggrin.gif

Освен "Отдай ми любов" е сканирана и "Сърца в пламъци", линковете са един до друг на първата страница ;)

ЕЕЕЕ много ви благодаря :angry: Още тези дни ще прочета Отдай ми любов ;) и ще чакам за Зимни огньове :)

а "Сърца в пламъци" я имам, в интерес на истината това е първият роман който прочетох :) и от него се запалих ;)

P.S. Момичета, много се радвам, че открих този форум и вас ;) ако не бяхте вие сигурно с години щях да се чудя коя книга как се казва и къде да я намеря за да я прочета :) БЛАГОДАРЯ

гордоста не е всичко-деби макомбър-http://4storing.com/wa827/47e97e3932772fdd40a142b43d9a3586.html

Мерси много и за двете книжки на Деби Макомбър ;)

Тя е авторка на няколко Арлекина, които много ми харесват и се надявам, че и тези нейни произведения ще ме очароват cool.gif

Мерси много :P

Кристина Скай - Черната роза

Бренда Джойс - Завоевателят

Катлийн Удиуиз - Любимият непознат

Катлийн Удиуиз - Роза през зимата

Лора Паркър - Нощна лилия

Дано не съм написала някоя книга, която вече е за сканиране уж ги прегледах списъците ;)

Извинявай, мила. Но преди празниците предложих да сканирам вс. книги на Катлийн Удиуиз, поне с тях мога да помогна. И понеже 'Розата' ми е любимата, вече съм почти готова с нея.

Не знам защо не съм включена в скниращите на първа страница и не искам да обвинявам никого.

Още веднъж се извинявам за недоразумението.

А това е и списъка:

Публикувана на: 22.12.2008г. в 19:38ч.

Ето с какво мога да помогна при сканирането:

1. Шана 1, 2 - Катлийн Удиуиз

2. Сълзи от злато - Катлийн Удиуиз

3. Като пепел във вихъра - Катлийн Удиуиз

4. Роза през зимата 1,2 - Катлийн Удиуиз

5. Любимият непознат - Катлийн Удиуиз

6. Вълкът и гълъбицата - Катлийн Удиуиз

7. Завинаги в твоята прегръдка 1, 2 - Катлийн Удиуиз

8. След целувката - Катлийн Удиуиз сканирана

9. Аманда - Катрин Хокет сканирана

10. Господарката на моретата - Кендис Макарти

11. Пустинен пламък - Ивлин Роджърс сканирана

12. Съни - Андреа Парнел

13. Лиа - Колийн Фолкнър

14. Доктор Джоан - лечителката - Розалин Олсбрук

А сега добавям и 'Аманда'

Джуд Деверо - Клопка за двама - http://4storing.com/0ihdg/7aa406b8daceb201...e1097850aa.html

вече имам и скенер и ще се опитам да допринеса за колекцията от романи, иначе любимият ми е Спомен на Джуд Деверо

Редактирано от Megcheto (преглед на промените)

Здрасти , nev123, не съм сеизразила добре и затова така ти отговарям.Аз съм качила само част от книгите-Съпрук за Аманда,Скрити тайни,Опасно изкушение,Сега и Завинаги,зовът на сърцето,Слънчевата Кембъл.Останалите са качени )(доколкото си спомням)от maxin.Последните 3 можеш да откриеш в Torrents Masters tb.опасна тайна и Съпруг за Аманда ги има на 59 стр.За другите ще проверя като нахраня оня звяр -дъщеря ми.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.