Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравйте!Имам огромна молба - моля да публикувате книгите, които са в master-tb.com sad.gif , на друго място!Нямам достъп до торентите, дори с регистрация. Може да ми изпратите на скайп krissy_dougie или и-мейл [email protected]. Благодаря предварително!

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здрасти , nev123, не съм сеизразила добре и затова така ти отговарям.Аз съм качила само част от книгите-Съпрук за Аманда,Скрити тайни,Опасно изкушение,Сега и Завинаги,зовът на сърцето,Слънчевата Кембъл.Останалите са качени )(доколкото си спомням)от maxin.Последните 3 можеш да откриеш в Torrents Masters tb.опасна тайна и Съпруг за Аманда ги има на 59 стр.За другите ще проверя като нахраня оня звяр -дъщеря ми.

Окразбрах те,а можеш ли да ми кажеш дали някой рабити по книгите за братята Макейд - Рейф и Девин мисля че бяха, а също така дали някой е намерил Изумрудите на Бианка. Защото аз никъде немога да я намеря.

Много ще съм тги благодарна ако ми отговориш. sad.gif

Благодаря, че сте публикували Клопка за двама!

Изключително много ми хареса, дано да има още много книги, които не съм чела, защото вече списъкът ми се изчерпва!

nev123,За сестрите Калхун са качени 4 от 5 книги.Само Изумрудите на Бианка Липсват.Останалите са на 1-ва стр.Заглавията са:

Опасна тайна

Съпруг за Аманда

Любовта на Лайла

Скрити тайни

За братята макейд са качени2 от 4:

Падението на Шейн

Опасно изкушение(Джаред)

За Рейф и Девин, някой май обеща ,но не си спомням кой.

За Макгрегърови са качени:

Сега и завинаги

Зовът на сърцето

Слънчевата Кембъл

Сезони на любовта(за тримата братовчеди)

След малко ще пусна линкове в 4storing за първите три,че ги няма там ,а само в torrent masters tb

nev123,За сестрите Калхун са качени 4 от 5 книги.Само Изумрудите на Бианка Липсват.Останалите са на 1-ва стр.Заглавията са:

Опасна тайна

Съпруг за Аманда

Любовта на Лайла

Скрити тайни

За братята макейд са качени2 от 4:

Падението на Шейн

Опасно изкушение(Джаред)

За Рейф и Девин, някой май обеща ,но не си спомням кой.

За Макгрегърови са качени:

Сега и завинаги

Зовът на сърцето

Слънчевата Кембъл

Сезони на любовта(за тримата братовчеди)

След малко ще пусна линкове в 4storing за първите три,че ги няма там ,а само в torrent masters tb

Peppinka аз обещах да ги кача, и така ще направя. Както обещах и последната книга от сагата за Ирландия

Моля да изчакате, защото съм студентка и сега изпитите ми са на 2 дни, и нямам много време, но на 24.01 ще кача първата книга, обещавам, може даже две

Ако може, после някой да ми помогне за сглобяването, че не ми е ясно как става, засега ще пробвам с фотоапарат, но ако не стане, ще го направя със скенер. Книгите съм ги нагласила, но не ми остава време, а и като се има в предвид че сега съм във Варна, а нещата ми са в Русе, се прибавя още едно препятствие.

Извинявам се за забавянето

Редактирано от aneto_rs (преглед на промените)

Сега и завинаги-4storing

Peppinka аз обещах да ги кача, и така ще направя. Както обещах и последната книга от сагата за Ирландия

Моля да изчакате, защото съм студентка и сега изпитите ми са на 2 дни, и нямам много време, но на 24.01 ще кача първата книга, обещавам, може даже две

Ако може, после някой да ми помогне за сглобяването, че не ми е ясно как става, засега ще пробвам с фотоапарат, но ако не стане, ще го направя със скенер. Книгите съм ги нагласила, но не ми остава време, а и като се има в предвид че сега съм във Варна, а нещата ми са в Русе, се прибавя още едно препятствие.

Извинявам се за забавянето

Само давах малко инфо на nev123.Въобще не се притеснявай-аз като съм по цял ден вкъщи какво?Само се мотам.Кагато имаш време и така. cool.gif

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

....

Ако може, после някой да ми помогне за сглобяването, че не ми е ясно как става, засега ще пробвам с фотоапарат, но ако не стане, ще го направя със скенер.

....

Миличка, ако е възможно, направи книжките със скенера, че всичко, което е заснето с фотоапарат е просто невъзможно за последваща обработка.. :wors:

За сглобяването нямаш проблеми, ще се свържем в скайпа и ще ти обясня как става, ако нямаш програмката, ще ти я изпратя :wors:

Една книга, която като се почне, се чете на един дъх.

Заповядяйте Катлийн Удиуиз - Роза през зимата 1

http://4storing.com/q2mc2/02366a6bb3a38233...b21c16bcfc.html

На някои места оригиналът беше много блед, затова ми се наложи от време на време да сменям настройките на скановете и самата книга стана малко 'шарена', но се чете.

Ако все пак имате затруднения и някоя старница не е ясна, пишете и ще я кача наново.

До довечера ще имате и втората част. cool.gif

Приятно четене и лек ден!

Здравейте момичета :)

Специално за Stontontina, а и за всички останали - нова порция Арлекини :love:

"Принцът и актрисата" - Арлекин изкушение

http://4storing.com/t7je4/6babb93545c36567...ade0bdd5dd.html

"Любовна въртележка" - Изкушение

http://4storing.com/owgdd/0e172b023925afb0...321722a8bb.html

"Неугасваща страст" - Арлекин романс

http://4storing.com/nptsn/1ebda770d57c9598...0b6acbdb2b.html

"Любовен триумф" - Арлекин супер романс

http://4storing.com/m664v/7e1bc7c852652564...dd688c7d27.html

Благодарности на Ralna, за това, че успя да отдели време покрай сесията, за да зареди началната страница с новите книжки. :);)

Поздрави на всички :)

Благодарности на всички за новокачените книжки :wub:

Хайде и аз да се разпиша за днес с още един трепач-исторически любовен роман на Стела Камерън "Омагьосана" laugh.gif

http://4storing.com/750x0/083a562b46efc3eb...ba78edd37a.html

П.С. Инче, мила, знам че си много натоварена тези дни. Ако случайно имаш възможност лепни ми към списъчето за сканиране и следните книжки, че съм ги обещала:

"Магията на страстта", Мери Спенсър

"Магическо докосване", Стела Камерън

"Пламък", Кони Мейсън

"Крадец на сърца", Тереза Медейрос

"Неукротимо сърце", Джейн Фийдър

Дано не съм пропуснала някоя обещана книжка ;)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор
Благодарности на всички за новокачените книжки :clap:

Хайде и аз да се разпиша за днес с още един трепач-исторически любовен роман на Стела Камерън "Омагьосана" laugh.gif

П.С. Инче, мила, знам че си много натоварена тези дни. Ако случайно имаш възможност лепни ми към списъчето за сканиране и следните книжки, че съм ги обещала:

"Магията на страстта", Мери Спенсър

"Магическо докосване", Стела Камерън

"Пламък", Кони Мейсън

"Крадец на сърца", Тереза Медейрос

"Неукротимо сърце", Джейн Фийдър

Дано не съм пропуснала някоя обещана книжка :rolleyes:

Няма проблем мило, днеска ми е ден за обновяване на страницата, докато си почивам по време на ученето за утрешния изпит. Сега ще ти ги сложа. Искам да благодаря на всички, за страхотните книги. Супер сте момичета. Много мерси.

Дано успееш,ganinka.Ето сега(не много успешно) за теб и останалите почитатели на Станисласки

Наташа-4storing

Torrents Masters tb

И за всички почитатели на Нора Робъртс, и по-специално на поредицата й за Макгрегър, заповядайте историята за Кейн и Даяна - Да изкушиш съдбата.

Приятно четене!

И за всички почитатели на Нора Робъртс, и по-специално на поредицата й за Макгрегър, заповядайте историята за Кейн и Даяна - Да изкушиш съдбата.

Приятно четене!

Благодаря много за "Да изкушиш съдбата"

Благодарности на всички за новокачените книжки ;)

Благодаря за книжката :snowballfight:

Дами, заповядайте следващата партида текстови формат:

Барбара Бозуел - Отвличането

Бренда Джойс - Виолетов огън

Бренда Джойс - Огнена стихия

Бренда Джойс - Огньовете на рая

Бренда Джойс - Пътуване към рая

Бренда Джойс - Скандал

Бренда Джойс - Скандална любов

Бренда Джойс - След невинността

Бренда Джойс - Тайни

Джуд Деверо - Никол

Катрин Каултър - Съдби в окови

Катрин Каултър - Херцогът

Линда Търнър - Изкусителят

Празници на любовта

Стефани Джеймс - Делови роман

Сюзън Джонсън - Бялата графиня

Хедър Греъм - Заложницата

Хедър Кулман - По-силна от магия

http://4storing.com/89rsk/a4cf49e8497320ee...fac48b8615.html

Тези дни ще ги кача и в тракера cool.gif

• Автор

Ganinka сканира две много хубавки книжки, аз ги пускам вместо нея. ;)biggrin.gif

"Принцат на моето сърце": princatnamoetosarceep7.jpg

"Измумрудите на Бианка": izumruditenabiankaye0.jpg

"Принцат на моето сърце"

инче,

как е книжката?

хареса ли ти?смя ли се до сълзи?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.