Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Ау, колко съм несъобразителна. Моля за извинение, ама си мислех, че ако ви изложим на показ ще имате толкова заявки за превод, че ще се чудите какво да подхванете... :) Но разбира се и вие заслужавате специално място във форума. :)

блг за признанието. Не че някога сте си го спестявали. Иначе ние сме скромни нямаме претенции. Можи и в общия кюп. Колкото до поръчките при нас по-бавничко става, но е хубаво все пак да знаем кои са топ желанията. Хаха сега и нова анкета ще изскочи.

Целувки на всички. Браво момичета страхотни сте.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

А нас преводачките кучета ни яли така ли? sad.gif Шегувам се разбира се ама някак си пренебрегнато почувствах мойто съсловие. Все ще има къде да се намърдаме там като изплюем нещо. :)

Понеже сте малцинство, се получава така. Моля да не се обиждат сканиращите и редакторите, но според мен сте доста важно звено, да не кажа най-важното, защото без превод няма издание, а от там няма сканиране и редакция. Момичета, добре ли четкам? :) . Майтап, това беше за повдигане на настроението. biggrin.gif

А ето и корицата, която бях обещала!

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Тифани Уайт

ЛЮБОВ В ПУСТИНЯТА

Почти е готова. Само вечерта да пусна една проверка на правописа и ще да м линк към нея.

П.П. Ще се забавя с още един ден.

Редактирано от waterjess (преглед на промените)

Прочетох тук някъде, че искате да си имате форумче http://ebook.free.bg/index.html ето който иска да заповяда ....и който иска да е модератор да казва ...и не е задължително да влизате :) още е в процес на разработка

Божкееееее, урааааа :):):)

Не съм влизала днес цял ден тук и сега какво виждам :) Супер, много, много се радвам :)

Толкова много и хубави идеи вече сте дали как да си организираме форума! Бравос ;)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Здравейте момичета :)

И аз много се радвам, че ще имаме наш форум, но докато се подредят нещата там наистина ще бъде голяма главоблъсканица :) . Със сигурност обаче с общи усилия :) ще стане нещо за чудо и приказ :)

Е, щом приемаш идеи... хич не съм нагла нали :). Та имам едно хрумване за раздел Сканиране. Да има една важна тема, в която всяка от сканиращите да има по един пост със списъка на книгите, които ще сканира. Така по отделно ще може да си правим редакции на списъците, за да не товарим само един човек с тази работа, както сега на Инчето сме й струпали всичко на главата, а в същото време всички списъци ще са събрани на едно място и лесно достъпни. Също така още една тема, в която да се дават и приемат съответно заявки за книжки. Ако искате може да ги разделим на съвременни и исторически романи...

А трябва да помислим и за редакторките, да им отделим и на тях местенце. Може да преименуваме раздела на Сканиране и редакция или да се направи нов...

Извинявам се ако съм много настъпателна, но сега като имаме форум ми щукат всякакви мисли в главата. Приемам всякакви контра изказвания :)

Тихи, много ми харесва това, което предлагаш. :) Чудесно! Аз все още не мога да асимилирам прекрасната новина за собствения форум и засега нямам идеи. Но на прима виста си мисля дали не е добре да има отделни теми за съвременни, исторически романи, арлекинчета, Нора Робъртс (много плодовита авторка :) ) и т.н. ... :)

Ох, все още съм на работа и влязох само да пусна един линк за историческия любовен роман на Шанън Дрейк - "Удоволствието на краля":

http://4storing.com/qzc28/0423716f52b92a96...c9e4eb7d8a.html

Дано довечера на спокойствие да ми роди главата нещичко за новия форум cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Тихи, много ми харесва това, което предлагаш. :clap: Чудесно! Аз все още не мога да асимилирам прекрасната новина за собствения форум и засега нямам идеи. Но на прима виста си мисля дали не е добре да има отделни теми за съвременни, исторически романи, арлекинчета, Нора Робъртс (много плодовита авторка ;) ) и т.н. ... :speak:

Ох, все още съм на работа и влязох само да пусна един линк за историческия любовен роман на Шанън Дрейк - "Удоволствието на краля":

http://4storing.com/qzc28/0423716f52b92a96...c9e4eb7d8a.html

Дано довечера на спокойствие да ми роди главата нещичко за новия форум cool.gif

Радвам се, че одобяваш. То с ganinka сме дали кажи речи еднакви идеи, а щом и ти ни покрепяш значи сме на прав път ;)

Такааа.. Да се произнеса и аз по въпроса с форума.. cool.gif

Трябва да се установят правила за книгите:

Раздел Сканиране - 2 подфорума - Заявки и Списъци.

В "Заявки"- да плещят наред - искам това, искам онова; респ - ще го имаш мила и т.н. - изобщо в заявки ще е общия лаф.

В "Списъци" - да има всяка сканираща само по един списък, но не като отделни теми, а в една тема отделни мнения, за да може всяка да си ремонтира отделно сама списъка (в мнението) и едновременно да са всички на едно място - така ще е прегледно и лесно за оглед от страна на сканиращите, а и не само на тях.. Тук да няма разводнявания с обяснения - само сухи списъци.

Раздел "Линкове към книги" - обособен само за линкове - както тук - 1-ва страница

Раздел "Редакция" - 2 подфорума: "Заявки" и "Готови книги".

Май това измъдрих засега.. :speak:

Понеже сте малцинство, се получава така. Моля да не се обиждат сканиращите и редакторите, но според мен сте доста важно звено, да не кажа най-важното, защото без превод няма издание, а от там няма сканиране и редакция. Момичета, добре ли четкам? :speak: . Майтап, това беше за повдигане на настроението. biggrin.gif

А ето и корицата, която бях обещала!

Даже много добре. Ей сега слагам гащите с перка хахахахаха.

Такаа направих каквото можах до момента :speak: на всички да изпълня желанията, нооо като се прибера вкъщи ще продължа с работата по форума :clap: и разбира се да изчета всичките Ви мнения, който до 7ч. сигурно ще са много ;) Има много неща за изпипване и доуточняване, но няма страшно всичко ще се нареди ;)

Такааа.. Да се произнеса и аз по въпроса с форума.. cool.gif

Трябва да се установят правила за книгите:

Раздел Сканиране - 2 подфорума - Заявки и Списъци.

В "Заявки"- да плещят наред - искам това, искам онова; респ - ще го имаш мила и т.н. - изобщо в заявки ще е общия лаф.

В "Списъци" - да има всяка сканираща само по един списък, но не като отделни теми, а в една тема отделни мнения, за да може всяка да си ремонтира отделно сама списъка (в мнението) и едновременно да са всички на едно място - така ще е прегледно и лесно за оглед от страна на сканиращите, а и не само на тях.. Тук да няма разводнявания с обяснения - само сухи списъци.

Раздел "Линкове към книги" - обособен само за линкове - както тук - 1-ва страница

Раздел "Редакция" - 2 подфорума: "Заявки" и "Готови книги".

Май това измъдрих засега.. ;)

Страхотно :clap: Много подредено и прегледно. Само още нещичко, ако може да вмъкна. Дали няма да е добре и Раздел "Линкове към книги", също да бъде разделен на подфоруми: исторически, съвремени и т.н.

Извинявам се, че ставам банална с това мрънкане за разделяне на сканираните книги :speak:

Прочетох тук някъде, че искате да си имате форумче http://ebook.free.bg/index.html ето който иска да заповяда ....и който иска да е модератор да казва ...и не е задължително да влизате :clap: още е в процес на разработка

Доживях :speak: каква хубава новина след гадния работен ден!!! Трябва да се полееее!!! Благодаря от сърце!!!

Една идея от мен:

Раздел: автори, като всеки автор ще си има тема, ще обсъждаме прочетени книги, неиздадени на бг, бъдещи заглавия - ей такива работи!

Хора последен шанс за класацията ни, в 10 обявявам резцултатите и новата тема!

Целувки на всички

А ето и мойте сканчета за Деси:

Рай за двама - http://4storing.com/o0wln/cdd144fe8bfa62ac...af1a8fd4c8.html

Силата на любовта - http://4storing.com/aqv9e/77ba5efee59d80a4...b250bcee90.html

Приятно четене!

bobych, ВЪОБЩЕ не си банална. И аз съм на това мнение. Просто книгите като количество са много и ако например търся роман с определена тематика и време на действие, не е нужно да изчитам десетки страници (понеже с това темпо, с което се сканира, неминуемо ще се стигне дотам) с любовни, криминални и трилъри или исторически, съвременни и фантастика. :speak:

Страхотно :clap: Много подредено и прегледно. Само още нещичко, ако може да вмъкна. Дали няма да е добре и Раздел "Линкове към книги", също да бъде разделен на подфоруми: исторически, съвремени и т.н.

Извинявам се, че ставам банална с това мрънкане за разделяне на сканираните книги :speak:

Може - в такъв случай ще се обособят три теми в раздел "Линкове към книги": "Исторически любовни романи" "Съвременна любовна литература" и "Библиотека Арлекин"

А евентуално по-нататък, ако се появи и друг вид литература, може да се добавят нови теми.

И естествено да има отделен раздел "Дискусии за книги" - тук могат да се обособят отделни теми-дискусии по автори, поредици и други такива - на който каквото му хрумне - лаф-моабета трябва да върви все пак.. ;)

cool.gif

Направо нямам търпение да вдъхнем живот на форумчето. :speak:

Леееелеее, що нещо сте изписали за двата дена, дето не съм влизала... да не говорим колко сте насканирали :speak:

За новия форум имам предложение - като се качват готовите книги да се слага и английското заглавие. Ето едно линкче в което авторите могат да се търсят по име, има пълен списък на произведенията и почти на всички книжки има и кратка анотация, която е доста по-точна от тази на българските издания. Аз по тях се ориентирах коя книжка коя е, щото като са превеждали заглавията, в повечето случаи са действали на пълно вдъхновение...

Да попитам Инчето преди качваше картинки от кориците в датата но сега не ги намирам бихте ли казали къде да търся

Доживях ;) каква хубава новина след гадния работен ден!!! Трябва да се полееее!!! Благодаря от сърце!!!

Една идея от мен:

Раздел: автори, като всеки автор ще си има тема, ще обсъждаме прочетени книги, неиздадени на бг, бъдещи заглавия - ей такива работи!

Хора последен шанс за класацията ни, в 10 обявявам резцултатите и новата тема!

Целувки на всички

Здрасти Пете!!!Нямам търпение да пуснеш новата тема, и да видя резултатите! А за форума, нямам думи....

Лелееее, супер, вече свой форум си имаме! :wors:

Аз докато се прибера от работа, и докато прочета какво сте изписали, то не останали идеи за споделяне - за всичко сте помислили - за раздели, за теми....

За мен остава само да се радвам на новата ни придобивка и редовно да си я попълваме.

Да ни е честита!!! :clap:;);)

Да те питам мила за Вълкът и гълъбицата, само тази книга не съм чела на Удиуиз - какво ти е мнението за нея?

Книгата е хубава и интерсна. Ще ти хареса. Действието се развива в началото миналото хилядолетие - рицари, битки с мечове и копия и съперничество за любовта на една дама....

Момичета.. след първоначалната еуфория за наш собствен форум, започнах да се замислям за някои неща..

Не знам доколко сте запознати най-вече с проблема "Намираемост" на даден сайт..

Мисълта ми е следната: Помислете сами - колко от вас откриха този форум чрез Гугъла? Просто ей-така - написахте "Любовни романи" или "Любовна литература" или нещо подобно и попаднахте на този форум..

Нещата опират до там, че Калдата е един от най-големите български форуми, да не кажа най-големия и е включен във всички търсачки.. Един нов сайт, докато влезе в списъците на Гугъла, минават месеци, че и година.. а и оттам нататък си остава проблема с местопоставянето му в изведените линкове при търсене - всички нови сайтове отиват на най-задни позиции..

Идеята да имаме собствен сайт е чудесна, но ми се струва, че няма да е много добре да се превърнем в затворена групичка хора, просто защото сме искали да имаме отделен сайт.. Само помислете как тук, всеки ден едва ли не, ни откриват нови момичета.. и това се дължи най-вече на водещата позиция на самия форум Калдата..

Мислих за възможността на първа страница да се постави линк към новия сайт, но колко от новодошлите ще го видят? По-скоро ще започнат да пишат тук..

Мисълта ми е следната.. Хайде да задържим малко нещата и да помислим върху варианта да се поговори с администраторите на Калдата да ни отделят отделен подфорум, който да развием в отделни теми - така ще можем да систематизираме нещата и да ни е удобно на всички. И същевременно ще си останем тук, където ни намират лесно и ставаме все повече и повече..

Мисля, че има голяма вероятност да ни обърнат внимание и да изпълнят молбата ни.. все пак нашата тема е една от най-добре развиващите се тук..

Разберете ме правилно - Идеята за собствен сайт много ме блазни, но ми се струва, че е по-важно да сме лесно намираеми, да се събираме като разрастваща се група хора с общи интереси, отколкото да се превърнем в една силно затворена общност, без нови попълнения, нови идеи, нови дискусии, пък ако щете и без нови книги - все пак ние нямаме всичко издадено досега, нали?

Може ли да помоля ако някой има Черния отмъстител на Джуд Деверо и Испанската роза на Шърли Бъзби да ги сканира когато остане време за тях.

Този "отмъстител" доста ме заинтригува, понеже доста сте го посочили в своите top 10.

Поздрави на всички и честит форум и от мен.

Редактирано от Dobreva (преглед на промените)

DESI ZH,страхотна си. :huh: Благодаря за Нора Робъртс и Сандра Браун.Ако имаш още-давай. ;)

Защо така бавно и тъжно се сжалят тия книжки?????

sad.gif

Може ли да помоля ако някой има Черния отмъстител на Джуд Деверо и Испанската роза на Шърли Бъзби да ги сканира когато остане време за тях.

Този "отмъстител" доста ме заинтригува, понеже доста сте го посочили в своите top 10.

Поздрави на всички и честит форум и от мен.

Мила, имам и двете книжки. Ще ги сканирам, ама нали знаеш за бързината ми... :huh: Малко съм скарана с нея. laugh.gif

Мила, имам и двете книжки. Ще ги сканирам, ама нали знаеш за бързината ми... :huh: Малко съм скарана с нея. laugh.gif

Много ти благодаря. Изобщо не се притеснявай, за когато станат. Толкова много книги сте сканирали, че няма да останем без нещо за четене ;)

Момичета.. след първоначалната еуфория за наш собствен форум, започнах да се замислям за някои неща..

Не знам доколко сте запознати най-вече с проблема "Намираемост" на даден сайт..

Мисълта ми е следната: Помислете сами - колко от вас откриха този форум чрез Гугъла? Просто ей-така - написахте "Любовни романи" или "Любовна литература" или нещо подобно и попаднахте на този форум..

Нещата опират до там, че Калдата е един от най-големите български форуми, да не кажа най-големия и е включен във всички търсачки.. Един нов сайт, докато влезе в списъците на Гугъла, минават месеци, че и година.. а и оттам нататък си остава проблема с местопоставянето му в изведените линкове при търсене - всички нови сайтове отиват на най-задни позиции..

Идеята да имаме собствен сайт е чудесна, но ми се струва, че няма да е много добре да се превърнем в затворена групичка хора, просто защото сме искали да имаме отделен сайт.. Само помислете как тук, всеки ден едва ли не, ни откриват нови момичета.. и това се дължи най-вече на водещата позиция на самия форум Калдата..

Мислих за възможността на първа страница да се постави линк към новия сайт, но колко от новодошлите ще го видят? По-скоро ще започнат да пишат тук..

Мисълта ми е следната.. Хайде да задържим малко нещата и да помислим върху варианта да се поговори с администраторите на Калдата да ни отделят отделен подфорум, който да развием в отделни теми - така ще можем да систематизираме нещата и да ни е удобно на всички. И същевременно ще си останем тук, където ни намират лесно и ставаме все повече и повече..

Мисля, че има голяма вероятност да ни обърнат внимание и да изпълнят молбата ни.. все пак нашата тема е една от най-добре развиващите се тук..

Разберете ме правилно - Идеята за собствен сайт много ме блазни, но ми се струва, че е по-важно да сме лесно намираеми, да се събираме като разрастваща се група хора с общи интереси, отколкото да се превърнем в една силно затворена общност, без нови попълнения, нови идеи, нови дискусии, пък ако щете и без нови книги - все пак ние нямаме всичко издадено досега, нали?

Хм, значи и идеята форума да мине на собствен сървър ....няма смисъл да го правя ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.