Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Добре, ще започна от утре, най-вероятно, да наснимам книжката... Сигурно ще отнеме ден - два, защото не съм го правела преди и тепърва ще се мъча с научаването... Колкото до онази книга, аз ще се разтръся отново и се надявам този път да мога поне да кажа името и автора :speak: иначе ще е просто резил...

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

П.П. - А някой да може да ми отговори на запитването " А само да ви питам, веднъж попаднах на една книга, чиито заглавие и автор не помня, но ставаше дума за някакви двама в индия, които бягаха заедно... Поне така беше дадено резюмето в сайта. Доста се поразтърсих, но не я намерих по книжарниците... Някой може ли да се сети по идиотско малкото информация, която давам, или да не се надявам..."... ? Или никой не се сеща... :speak:

Еми аз нз имам подозрения за една книга, от резюмето и знам че действието се развива в Индия, става въпрос за Отвличане в Рая на Лори Макбейн, но не съм я чела, някой да помага!

ЛЮБОВ И ЧЕРНА МАГИЯ

Александра Давид - Неел

Ето това е странната книга, за която говорех... Издадена е 2003 и явно се изчерпали тиража по книжарниците... Защото не я намерих, когато я търсех. Някой да я има , и ако може, да я ксерокопира? Извинявам се, но май действието не се развива в Индия, както аз си мислех. Явно съм се излъгала с някоя друга книга. Извинявам се.

http://www.knigopolis.com/index.jsp?bid=2293&v=book

Момичета, моля за помощ!

Обработвам "Отровни думи" на Джоана Линдзи.

На едно място към края на книгата - началото на глава 53 ми се губи някаква реплика от разговора sad.gif Много тъпо.

Цитат:

- Аз сама реших, лельо Елизабет. Той не ме е насилвал.

?????????? - ей тука ми липсва нещо от разговора :rolleyes:

- Дерек - възкликна Келси.

- Така е - настоя младият мъж. - Съжалявам за всичко, което е трябвало да преживееш, но не съжалявам, че те срещнах, Келси. Ако не беше той, може би никога нямаше да се запознаем.

Някой може ли да ми напише липсващите неща? Също нямам инфо за преводач, издателство и т.н.

Няма страшно! Ето липсващите думи, те са съвсем малко:

- Аз сама реших, лельо Елизабет. Той не ме е насилвал.

-Не го защитавай...

-Позволете ми-прекъсна ги Дерек.- Аз съм дяволски доволен от неговата постъпка, каквато и да е причината.

- Дерек!- възкликна Келси.

Издателство Бард, превод- Диана Кутева

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

Здравейте, наскоро се рових в едни сайтове за книги и поаднах на книгата на Кони Мейсън - Съблазнена от един женкар. Много ви моля ако някой има да ми я сканира ако има възможност.Благодаря предварително! ;)

Здравейте, наскоро се рових в едни сайтове за книги и поаднах на книгата на Кони Мейсън - Съблазнена от един женкар. Много ви моля ако някой има да ми я сканира ако има възможност.Благодаря предварително! ;)

Вече е сканирана мила, виж предните няколко странички

ohmy.gif zdrasti, tazi knijka ve4e e skanira na po predi6nata stranica moje6 da otrkie6 i link. :clap:

Momi4eta iskam da blagodarq na vsi4ki za usiliqta, koito polagat laugh.gif

Вече е сканирана

http://4storing.com/ma3o5/66f8ce225a55fe35...ef825b9c09.html

можеш да благодариш на ganinka, аз благодаря kiss.gif

Avase, благодаря! ;)

Хекси, да ти пращам ли "Отровни думи" за окончателна редакция преди Читанка, или две са достатъчни?

Редактирано от maskara (преглед на промените)

Avase, благодаря! :clap:

Хекси, да ти пращам ли "Отровни думи" за окончателна редакция преди Читанка, или две са достатъчни?

Качвай я за валидизация, мила, най-много Мандор пак да забие някоя отровна забележка от сорта "Оправени 8 грешки. Валидирано" :clap:

Макар че ако трябва да изрази истинските си чувства, би трябвало да сложи иконка от рода на: ;)

:clap:

P.S. Нали я провери за залепени тирета и фалшиви точки? Че аз не помня вече дали бях направила тази проверка..

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Благодаря ви за бързите отговори и за книжкат :bedtime2:

Естествено, но почти нямаше грешки. Може би трябва да оставяме по една-две, че Мандорчо да е щастлив да мрънка :P

Здравеи!Незнам от кьде сьм изтеглила книгата но я имам. Ако искаш ще ти я пратя по скайпа.

Здравеи!Незнам от кьде сьм изтеглила книгата но я имам. Ако искаш ще ти я пратя по скайпа.

МОЛЯ/СИГУРНО ЗА ПЕТИ ПЪТ ВЕЧЕ/ КНИГАТА ДА НЕ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ПРЕДИ КНИЖНИЯ Й ПЕЧАТ КОЙТО ЩЕ Е ПРЕЗ АПРИЛ!

имайте МАЛКО търпение, иначе ще навредите МНОГО, ако я разпространявате!

това е авторски превод, за който сме много благодарни и първия път е качена от мен!

не разрешавам друг да я прехвърля под какватo и да била форма!

ще помоля модераторите за бан на следващия човек заради когото ще ми се наложи да пиша това!

през април като излезе, аз лично ще я кача отново!

Редактирано от NELG (преглед на промените)

МОЛЯ/СИГУРНО ЗА ПЕТИ ПЪТ ВЕЧЕ/ КНИГАТА ДА НЕ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ПРЕДИ КНИЖНИЯ Й ПЕЧАТ КОЙТО ЩЕ Е ПРЕЗ АПРИЛ!

имайте МАЛКО търпение, иначе ще навредите МНОГО, ако я разпространявате!

това е авторски превод, за който сме много благодарни и първия път е качена от мен!

не разрешавам друг да я прехвърля под какватo и да била форма!

ще помоля модераторите за бан на следващия човек заради когото ще ми се наложи да пиша това!

през април като излезе, аз лично ще я кача отново!

Ели, мила, винаги ще има недоразбрали. Подкрепям те напълно, пък и не мисля че момичетата го правят нарочно. Просто за издаването на книгата знаем тези, който редовно следим форума, а винаги ще има момичета, който се присъединяват към нас и не мисля че те ще почнат да четат дословно всеки пост (да не са луди като мен :baby: ). Според мен за да не се получават повече такива "издънки", може би тези от нас, които са коментирали книгата, могат да редактират мненията си, като изтрият частта, в която се споменава за нея или в краен случай да добавят там за издаването на книгата. Не знам, решете вие, това е само едно предложение за решаване на проблема. Ако се сетите нещо друго, аз съм ЗА. :rolleyes:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Ели, мила, винаги ще има недоразбрали. Подкрепям те напълно, пък и не мисля че момичетата го правят нарочно. Просто за издаването на книгата знаем тези, който редовно следим форума, а винаги ще има момичета, който се присъединяват към нас и не мисля че те ще почнат да четат дословно всеки пост (да не са луди като мен :lol6: ). Според мен за да не се получават повече такива "издънки", може би тези от нас, които са коментирали книгата, могат да редактират мненията си, като изтрият частта, в която се споменава за нея или в краен случай да добавят там за издаването на книгата. Не знам, решете вие, това е само едно предложение за решаване на проблема. Ако се сетите нещо друго, аз съм ЗА. :rolleyes:

Много добра идея, Ганинка :jumping11: Поне до април все ще трябва да се удържи положението. Наистина ще бъде добре ако всеки редактира мнението си във форума в което е споменавал книгата. laugh.gif

Поздрави!

Много добра идея, Ганинка :speak: Поне до април все ще трябва да се удържи положението. Наистина ще бъде добре ако всеки редактира мнението си във форума в което е споменавал книгата. laugh.gif

Поздрави!

Ами аз попрегледах постовете, в който се споменава книгата. За триене не мисля, че ще стане, понеже героите (и съответно книгата) са писани в класациите , но все още има варианти biggrin.gif

ПС: може би тази книга да се включва в класации, след излизането й на пазара... :beer:

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Извинявам се за объркването, но бях сиггурна, че сте я споменавали, а не знаех, че има само любителски превод. Ще почакам до април, въпреки че вече нямам търпение :speak:

Ами аз попрегледах постовете, в който се споменава книгата. За триене не мисля, че ще стане, понеже героите (и съответно книгата) са писани в класациите , но все още има варианти biggrin.gif

ПС: може би тази книга да се включва в класации, след излизането й на пазара... ;)

момичета мисля че трябва да спрем да преекспонираме темата. Не правим някакъв световен заговор тук. Просто наистина ще е по-разумно да изчакаме професионалистите да си свършат работата и тогава да се насладим на новата си придобивка. А който си я има с другия превод-чудесно след като не я продава не попада под удара на закона. Но не е добре да се разпространява докато не излезе книжката на пазара. Всички сигурна съм я чакаме с нетърпение и много ще и се зарадваме.

Целувки от мен.

момичета мисля че трябва да спрем да преекспонираме темата. Не правим някакъв световен заговор тук. Просто наистина ще е по-разумно да изчакаме професионалистите да си свършат работата и тогава да се насладим на новата си придобивка. А който си я има с другия превод-чудесно след като не я продава не попада под удара на закона. Но не е добре да се разпространява докато не излезе книжката на пазара. Всички сигурна съм я чакаме с нетърпение и много ще и се зарадваме.

Целувки от мен.

Ох, имам лош навик да се отплесвам. :shy11: Такава съм си по рождение :shy11: Извинявам се за създадената дискусия, но вече ;) : :hush::)

Целувки и от мен kiss.gif

ПС: може би тази книга да се включва в класации, след излизането й на пазара... ;)

Мила книгата я има на английски и никой не може да ми забрани да си я купя и прочета. Та аз си имам всичките на лей на английски и си ги знам на изуст. Така че в класациите може да си присъства без проблем. Да не говорим за руските преводи на много книжки, които не са издадени тук. Просто не е редно да разпространяваме нещо с комерсиална цел за което не сме платили правата. А това не е проблема тук, нали?

Такаа, да се върнем пак на основната тема. Попаднаха ми някои заглавия на Нора Робъртс на бг, за които не съм чувала.

Молбата ми е ако някой ги има, моля да ги сканира. :rolleyes::P :P

Арлекин СуперРоманс:

Любов край езерото

Ирландска магия

От пръв поглед

Посланието

Победа на сърцето

Танцът на мечтите

Партньори

Островът на цветята

Мира:

Образи

Ангел хранител

Песента на сърцето

Да прескочиш границата

Или поне някакво инфо за тях. Благодаря ви много. kiss.gif

Такаа, да се върнем пак на основната тема. Попаднаха ми някои заглавия на Нора Робъртс на бг, за които не съм чувала.

Молбата ми е ако някой ги има, моля да ги сканира. :):rolleyes::wors:

Арлекин СуперРоманс:

Любов край езерото

Ирландска магия

От пръв поглед

Посланието

Победа на сърцето

Танцът на мечтите

Партньори

Островът на цветята

Мира:

Образи

Ангел хранител

Песента на сърцето

Да прескочиш границата

Здравей аз имам Образи, но ще мога да ти я сканирам към края на февруари, ако не ти е проблем да изчакаш малко, а също така имам и Героят на Радли ако искаш и нея също ще сканирам ;)

Редактирано от nev123 (преглед на промените)

Здравей аз имам Образи, но ще мога да ти я сканирам към края на февруари, ако не ти е проблем да изчакаш малко, а също така имам и Героят на Радли ако искаш и нея също ще сканирам :wors:

:) Благодаря ти, ще се радвам да ги сканираш и двете. Втората я имам, но ако нямаш нищо против да я сканираш, ще се радвам да я имам и като е-буук. Не ми е спешно, сканирай я, когато на теб ти е удобно. :rolleyes:

Молбата ми е ако някой ги има, моля да ги сканира. :):rolleyes::wors:

Арлекин СуперРоманс:

Любов край езерото

Ирландска магия

От пръв поглед

Посланието

Победа на сърцето

Танцът на мечтите

Партньори

Островът на цветята

Мира:

Образи

Ангел хранител

Песента на сърцето

Да прескочиш границата

"Танцът на мечтите", "Партньори" и "Образи" ще ги поема аз - тоест не аз, но една позната, която обеща да ми ги метне тези дни, аз ще ви ги кача тук cool.gif Останалите не знам.. ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.