Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Добро утро момичета, цяло нощ не спах заради една книга, да видим дали ще ми помогнете, досега не сме говорили за тази авторка, но не вярвам никоя от вас да не е нейна почитателка, става въпрос за Даниел Стийл, в книгата се разправяше за една жена - американка, която се омъжва доста млада, но брака и не потръгва, тя се развежда и заминава за Европа, където среща някъкъв благородник, много готин мъж, влюбиха се и пак се ожени - този път за него! Всичко беше точно, главната забременя, обаче избухна Втората Световна война, главния го мобилизираха и тя сама със слугите остана в семейното имение, което беше "превзето" от германците, т.е. бяха настанили към един гарнизон войници при главната. Командирът на немците беше много свестен, влюби се в главната и не позволи на никой да й стори лошо, въпреки че беше нацист. Така войната свърши, благородника оцеля и се върна при главната и си заживяха добре - имаха един куп деца -5,6 някъде, знам че по някое време главния остана инвалид, ама не помня заради войната ли беше или друг инцидент, на края на книгата двамата си имаха проблеми с голямата щерка, ама за тва не съм сигурна, както и да е, след 20тина години главния почина, старичък си беше, главната едвам го преживя, толкова се обичаха, тя изпадна в голяма депресия и нямаше изгледи да се оправи...но при нея се появи немския офицер и тя се събра с него!!! Та въпроса ми е за заглавието, и друго да питам мислите ли че отново е издавана, сега се сещам че като съм обикаляла по книжарниците съм виждала бая нейни книги, даже последната книга която си купувах и не беше любовен роман - е нейна - "Сестри", пак много готина книжка, изобщо авторката пише добре!

Благодаря за новите книги, качени през нощта, хубав ден на всички !

Мисля,че е преведена като "Скъпоценности" http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=17215

Гледала съм филма,много ми хареса.

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Дами, да ви питам и аз нещо. Ако може тези, които са чели "Лед и екстаз" на Кони Мейсън, да споделят впечатленията си за книгата. Инка ми беше разказвала като я чете, но нямам спомен какво точно й беше мнението, та ще се радвам на всякакви коментари. :speak:

Може ли някой да ми каже как е оригиналното английско заглавие на "Ангелът мошеник" на Мери Джо Пътни? Много са орязани описанията или напълно липсват във фюжънбуук специално за тая авторка. А ако можете да ми кажете издателство, преводач и тн, още по-добре. laugh.gif

Може ли някой да ми каже как е оригиналното английско заглавие на "Ангелът мошеник" на Мери Джо Пътни? Много са орязани описанията или напълно липсват във фюжънбуук специално за тая авторка. А ако можете да ми кажете издателство, преводач и тн, още по-добре. laugh.gif

"Angel rogue" издателство Ирис, година на издаване 2001, превод Лиляна Минкова

Добро утро момичета, цяло нощ не спах заради една книга, да видим дали ще ми помогнете, досега не сме говорили за тази авторка, но не вярвам никоя от вас да не е нейна почитателка, става въпрос за Даниел Стийл, в книгата се разправяше за една жена - американка, която се омъжва доста млада, но брака и не потръгва, тя се развежда и заминава за Европа, където среща някъкъв благородник, много готин мъж, влюбиха се и пак се ожени - този път за него! Всичко беше точно, главната забременя, обаче избухна Втората Световна война, главния го мобилизираха и тя сама със слугите остана в семейното имение, което беше "превзето" от германците, т.е. бяха настанили към един гарнизон войници при главната. Командирът на немците беше много свестен, влюби се в главната и не позволи на никой да й стори лошо, въпреки че беше нацист. Така войната свърши, благородника оцеля и се върна при главната и си заживяха добре - имаха един куп деца -5,6 някъде, знам че по някое време главния остана инвалид, ама не помня заради войната ли беше или друг инцидент, на края на книгата двамата си имаха проблеми с голямата щерка, ама за тва не съм сигурна, както и да е, след 20тина години главния почина, старичък си беше, главната едвам го преживя, толкова се обичаха, тя изпадна в голяма депресия и нямаше изгледи да се оправи...но при нея се появи немския офицер и тя се събра с него!!! Та въпроса ми е за заглавието, и друго да питам мислите ли че отново е издавана, сега се сещам че като съм обикаляла по книжарниците съм виждала бая нейни книги, даже последната книга която си купувах и не беше любовен роман - е нейна - "Сестри", пак много готина книжка, изобщо авторката пише добре!

Благодаря за новите книги, качени през нощта, хубав ден на всички !

[/q

Книгата се казва "Скъпоценности",а филма "Бижута"

Редактирано от ger_gana (преглед на промените)

...

Страшни сте. За едно денонощие са качени над 25 книги. laugh.gif

Xesi сигурно ще припадне, ако с това темпо се качват книжки cool.gif

Вече настръхвам всеки път преди да отворя форумаа.. :rolleyes: Да не говорим, че гледам като :jeer: И вдигам :rolleyes: като видя линковетеее..

Искам да попитам книгата Бунтарката на Хедър Греъм качена ли е sad.gif

Мисля,че е преведена като "Скъпоценности" http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=17215

Гледала съм филма,много ми хареса.

Благодаря за информацията, никога нямаше да се сетя че така се казва, изобщо не си спомням да е ставало на въпрос за бижута в книгата, явно утре ще се ходи до "Пингвините", а за филма - някой срещал ли го е по торент сайтовете ohmy.gif

Искам да попитам книгата Бунтарката на Хедър Греъм качена ли е sad.gif

Не е качена, моя милост ще я сканира. Даже си мислех тази вечер да пусна "Бегълката" (да ги карам подред), но ако искаш мога да почна с "Бунтарката". :P Само кажи.

Дами, да ви питам и аз нещо. Ако може тези, които са чели "Лед и екстаз" на Кони Мейсън, да споделят впечатленията си за книгата. Инка ми беше разказвала като я чете, но нямам спомен какво точно й беше мнението, та ще се радвам на всякакви коментари. :)

Ами, аз я прочетох това лято, не помня вече за какво ставаше въпрос, че я четох докато се излежавах на плажа, като цяло не е лоша, интересна е, някак си типично в стила на Кони Мейсън си е, а аз много, много не съм и фен - в карайна сметка я продадох. Главните много се обичаха, много се караха, е накрая се взеха де, мисля че няма да съжаляваш, ако я прочетеш. :)

Ами, аз я прочетох това лято, не помня вече за какво ставаше въпрос, че я четох докато се излежавах на плажа, като цяло не е лоша, интересна е, някак си типично в стила на Кони Мейсън си е, а аз много, много не съм и фен - в карайна сметка я продадох. Главните много се обичаха, много се караха, е накрая се взеха де, мисля че няма да съжаляваш, ако я прочетеш. :)

Пфу, олекна ми, че на риск си я поръчах от един сайт, а утре ще ми ги доставят книгите и не бях сигурна дали не избързах. Мерси. :)

Не е качена, моя милост ще я сканира. Даже си мислех тази вечер да пусна "Бегълката" (да ги карам подред), но ако искаш мога да почна с "Бунтарката". :) Само кажи.

Ами много желая да прочета за Иън и Алена,тъй като бях видяла че ти ще сканираш поредицата и се зарадвах много,но видях че са махнати от списъка ти и реших да питам да не би да си ги качила .А за качването на книгите ги карай както си решила ,за мен не е проблем ще чакам .

Вече настръхвам всеки път преди да отворя форумаа.. :P Да не говорим, че гледам като :indian: И вдигам :P като видя линковетеее..

Аз мисля, че спокойно мога вече да се включа и да помагам с редакциите, ако искаш? Значи току що си инсталирах ABBY FineReader само не знам дали това е програмта, която трябва да се използва? :P И, ако ми обясниш какво трябва да правя с удоволствие ще помогна и без това вече ми свършиха изпитите и имам много свободно време :)

Аз мисля, че спокойно мога вече да се включа и да помагам с редакциите, ако искаш? Значи току що си инсталирах ABBY FineReader само не знам дали това е програмта, която трябва да се използва? :P И, ако ми обясниш какво трябва да правя с удоволствие ще помогна и без това вече ми свършиха изпитите и имам много свободно време :wors:

Урааа, Господ е на моя страна.. още едно попълнение.. :clap: Писах ти ЛС, мила.. ;)

25 книги за едно денонощие.. а редакцията на една книга става минимум за един ден и то ако само с това се занимава човек.. при това трябва скана да е отличен, трябва да може човек да работи хем със скорост, хем с внимание.. не дай си боже да има лоши страници и да се налага преписване.. отиде 4-5 дни :clap: е кажете ми как да не скубя коси от отчаяниеееееееее :rolleyes:

Мале, станах вече като някоя оплаквачкааа :P

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

hol_back_girl майка ми я има тази книга..Чела съм я,но на мене ми се стори много тежка наистина..Доста плаках..Незнам аз ли съм изнежена или съм била в такъв период-нямам си представа..Но наистина Даниел Стийл има много хубави книги.Страхотна писателка е!!

Ами много желая да прочета за Иън и Алена,тъй като бях видяла че ти ще сканираш поредицата и се зарадвах много,но видях че са махнати от списъка ти и реших да питам да не би да си ги качила .А за качването на книгите ги карай както си решила ,за мен не е проблем ще чакам .

Просто временно недоразумение с моя списък, но скоро Инчето ще го оправи. А иначе подхванах "Бунтарката". Ето я и нея:

"Бунтарката" - Хедър Греъм http://www.bgshare.com/get,404267.html

Приятно четене. :ph34r:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Просто временно недоразумение с моя списък, но скоро Инчето ще го оправи. А иначе подхванах "Бунтарката". Ето я и нея:

Приятно четене. :blink:

Мерси за книжката :ph34r: Одавна искам да прочета и дригите книги за Флорида. Мога ли обаче да те помоля, да я качиш и в 4estoring, защото не живея в България и не мога да отварям bgshare. Сигрно има и други с този проблем.

hol_back_girl майка ми я има тази книга..Чела съм я,но на мене ми се стори много тежка наистина..Доста плаках..Незнам аз ли съм изнежена или съм била в такъв период-нямам си представа..Но наистина Даниел Стийл има много хубави книги.Страхотна писателка е!!

Действително е страхотна писателка. Преди да открия Нора, любимка ми беше Даниел и имам доста от по-старите й издания. Права си, книгата е тежка, но според мен това е отличителната черта на всички нейни книги. Трудно е да се четат на един дъх. Но си заслужават. Емоциите, които предизвикват, докато ги четеш, не се забравят лесно. Още си спомням книги като Няма по-голяма любов, Катастрофа, Домът на надеждата и др. :ph34r:

Мерси за книжката :question: Одавна искам да прочета и дригите книги за Флорида. Мога ли обаче да те помоля, да я качиш и в 4estoring, защото не живея в България и не мога да отварям bgshare. Сигрно има и други с този проблем.

Ето линк-че http://4storing.com/l223w/c98923d9f8d43718...c0de3ce585.html

Просто когато реших да я качвам в 4storing временно не можеше да се ъплоадва, та затова в bgshare.

Ето линк-че http://4storing.com/l223w/c98923d9f8d43718...c0de3ce585.html

Просто когато реших да я качвам в 4storing временно не можеше да се ъплоадва, та затова в bgshare.

Златна си :question:

Редактирано от serendira (преглед на промените)

Здравейте, мили дами.

Съвсем скоро попаднах на този сайт и в частност на тази прекрасна тема. Изчетох доста от качените от вас книги. Възхищавам ви се, че сте намерили начин да съхраните и направите достъпни до широката аудитория тези ценни книги.

Предварително бързам да се извиня, ако не съм подбрала правилно темата, където да задам въпроса си. Търся една книга, която съм чела отдавна. За голямо мое съжаление не помня нито автора, нито заглавието и, но си спомням, че ме плени и искам да я прочета отново. Питала съм доста запалени почитатели на този жанр литература, но единствената ми надежда останахте вие... По откъслечните ми спомени, ставаше дума за девойка, която омъжват за непознат мъж с високо положение. Той е с обезобразено лице и тяло от една от своите бивши любовници. Спомням си, че накуцваше с единия крак. Ако не се лъжа, дори носеше превръзка на едното си око. С развитието на случката, девойката се влюбва в него и се заема с нелеката задача да лекува душевните му рани, като му показва с действията си, че външните му недъзи нямат значение за нея и не повлияват на любовта, която изпитва към него...

Силно се надявам, някоя от вас да се сети и да ме насочи към автора и заглавието на тази книга.

Поздрави и благодарности: А.

• Автор
Здравейте, мили дами.

Съвсем скоро попаднах на този сайт и в частност на тази прекрасна тема. Изчетох доста от качените от вас книги. Възхищавам ви се, че сте намерили начин да съхраните и направите достъпни до широката аудитория тези ценни книги.

Предварително бързам да се извиня, ако не съм подбрала правилно темата, където да задам въпроса си. Търся една книга, която съм чела отдавна. За голямо мое съжаление не помня нито автора, нито заглавието и, но си спомням, че ме плени и искам да я прочета отново. Питала съм доста запалени почитатели на този жанр литература, но единствената ми надежда останахте вие... По откъслечните ми спомени, ставаше дума за девойка, която омъжват за непознат мъж с високо положение. Той е с обезобразено лице и тяло от една от своите бивши любовници. Спомням си, че накуцваше с единия крак. Ако не се лъжа, дори носеше превръзка на едното си око. С развитието на случката, девойката се влюбва в него и се заема с нелеката задача да лекува душевните му рани, като му показва с действията си, че външните му недъзи нямат значение за нея и не повлияват на любовта, която изпитва към него...

Силно се надявам, някоя от вас да се сети и да ме насочи към автора и заглавието на тази книга.

Поздрави и благодарности: А.

КНигата е "Девицата и Звярът" авторката май беше Вероника Хол или нещо от сорта, дадох книгата на ученайка ми, и за това не мога да кажа със сигурност авторката. Разказваше се, че главния който е бил май щпионин е жестоко обезобразен от бившата си любовница, нямаше едно око и едната ръка и единия крак му бяха повредени, май съдистката го беше горила и премазвала, ама не помня с подробности. Надявам се, че помогнах.

Току що проверих, точно тази е авторката Вероника Хол dewicataizwqrat1kt4.jpg

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Приятно четене. ;)

Много благодаря :ph34r:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.