Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

...

ако иска6 мога да я обработя когато съм съвободна хем 6те мога и да я редактирам а после вие ще я прегледате ако сте съгласни така тъй като книгата е при мен и няма да е такав проблем да преснимам страниците които нестават :) ако си съгласна няма проблем

Писах ти ЛС cool.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Някой може ли да ми каже подред поредицата за сем.Браг и Деланза на Бренда Джойс cool.gif и Скандал,която също е нейна има ли продължение стана ми много интересно слид като я прочетох biggrin.gif

здравейте!

излиза,че все пак имам скенер и ще ви бъда в полза да предоставя на всички вас това което имам,а то не е малко.Виждам,че сте на тема Арлекин е тогава разгледайте колекцията ми:

Романс

това бяха всичките от поредицата Романс които имам,така че си изберете която не сте чели и ще ви я сваля при първа възможност.

чао за сега :nono:

Много мерси за списъка laugh.gif , ще ти напиша лично съобщение, за да си поговорим за него cool.gif

Усещам, че Деска ще получи удар, като види толкова много Арлекини на едно място. И ТО САМО ОТ РОМАНС. Ако имаш и от другите поредици, страхувам се, че сърцето й няма да издържи от вълнение . Деска, дишай дълбоко, мила.

Толкова много грижа за моето здраве :yanim: , трогнах се, мила, мерси kiss.gif Май вече си правиш планове за разтоварване :wors:

Редактирано от Desi_Zh (преглед на промените)

Заповядайте и поредните книги от поредицата "В смъртта..." на Нора Робъртс:

Номер 7: Празник в смъртта

и първата антология (доколкото разбрах, това е по-голям разказ свързна с поредицата :wors: ) : Полунощ в смъртта

Приятно четене!

ПС: Пускам антологията сега (въпреки че на корицата пише, че е десетата книга), защото на официални сайт видях, че е е издадена между 7 и 8, а и хронологически е между тях.

ПС: Относно торентите мисля да ги пусна когато е готова цялата поредица cool.gif . Ако има някой много нетърпелив да ми пише (на мен или на някой друг) и ще му ги изпратя. :)

Честета Баба Марта на всички biggrin.gif:wors::)

Толкова много грижа за моето здраве :) , трогнах се, мила, мерси kiss.gif Май вече си правиш планове за разтоварване :P

Да се загрижа и аз малко за здравето ти, мила, и да подшушна, че онова списъче с "31 забравени романа" и т.н. е готово, нали ти го обещах като се прибера. cool.gif Утре при първа възможност ти го пращам.

П.С. Честита Баба Марта и от мен! :)

Вече и поредицата на Нора за сестрите Калхуун като торент е факт: :speak:

The Calhoun Women

Честита * Баба * Марта!

ПП: Както и трилогията за сестрите Конканън - "Родена в пламък", "Родена в лед" и "Родена в грях" biggrin.gif

Concannon Sisters

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Честита Баба Марта!

Мартеница пращам надалече нишка от живота във дома, бяла като вишната на двора и червена - сила на кръвта.

:handshake:

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Да сме бели и червени, като слънцето засмени!!!

...Случайно да имаш и "Мрак преди зората"? Или май я нямаше, да знам дали да я вземам от нас. (Сега съм в Дч .....).

Тихи, мила, виждам че списъка ти за сканиране доста се е уголемил. А сега се наемаш и с "Мрак преди зората".

Ако искаш мога да помогна, но за съжаление само с втората част /така и не можах да си купя първата, а пък на "Ветровете" ми липсва втората. :handshake: /

Ако искаш кажи ми и кои са другите книжки, с които те е натоварила Хеси. Ако мога ще помогна и с някои от тях- стига да ги имам и стига някои от моите сканове да не са разгневили Хеси.

УПС ;)

ganinka, пратих ти инфото на ЛС.

c486e30e4cdf735d4679a74315355b59.gif Ами аз една молбичка ако мога да отправя. Ако търсиш нещо за сканиране, може ли Ондин на Хедър Греъм ;):rolleyes::hush:

...

Ако искаш кажи ми и кои са другите книжки, с които те е натоварила Хеси. Ако мога ще помогна и с някои от тях- стига да ги имам и стига някои от моите сканове да не са разгневили Хеси.

УПС :hush:

...

Ейй, аз не съм толкова лошаааа cool.gif

Честита Баба Марта :huh:

Бъдете весели, засмени и като мартенички пременени :hush:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Тихи, мила, виждам че списъка ти за сканиране доста се е уголемил. А сега се наемаш и с "Мрак преди зората".

Ако искаш мога да помогна, но за съжаление само с втората част /така и не можах да си купя първата, а пък на "Ветровете" ми липсва втората. :hush: /

УПС :hush:

Така да бъде, мила, оставям на теб втората част, а аз ще взема от нас първата. cool.gif А колкото до списъчето от Xesi, от него ми останаха само две книжки - "Неуловимият пламък" (Катлийн Удиуиз) и "Сянката на бурята" (Дебра Диър). Може да си го разделим, на теб първата, а на мен втората, предполагам Съни вече ти е пратила "Неуловимия пламък"?

Заповядайте и поредните книги от поредицата "В смъртта..." на Нора Робъртс:

Номер 7: Празник в смъртта

и първата антология (доколкото разбрах, това е по-голям разказ свързна с поредицата :P ) : Полунощ в смъртта

Приятно четене!

ПС: Пускам антологията сега (въпреки че на корицата пише, че е десетата книга), защото на официални сайт видях, че е е издадена между 7 и 8, а и хронологически е между тях.

ПС: Относно торентите мисля да ги пусна когато е готова цялата поредица cool.gif . Ако има някой много нетърпелив да ми пише (на мен или на някой друг) и ще му ги изпратя. ;)

Чудесен,чудесен подарък за Баба Марта!Благодаря!

Чудесен,чудесен подарък за Баба Марта!Благодаря!
Наистина чудесен ден. Честита Баба Марта и от мен и благодаря на всички за книжките. Тихчо книжките са вече при мен. Ще се уточним кога имаш възможност да ти ги дам.
Така да бъде, мила, оставям на теб втората част, а аз ще взема от нас първата. cool.gif А колкото до списъчето от Xesi, от него ми останаха само две книжки - "Неуловимият пламък" (Катлийн Удиуиз) и "Сянката на бурята" (Дебра Диър). Може да си го разделим, на теб първата, а на мен втората, предполагам Съни вече ти е пратила "Неуловимия пламък"?

Да, изпрати ми я, за което много й благодаря. kiss.gif

В такъв случай се заемам веднага и с двете книги и след това ги пращам на Хеси, нали така. :P

Линк за "Годеницата на лъва" на Ирис Йохансен:

http://4storing.com/tr628/ae08ee13d048dd6d...15ad03915d.html

http://account-co.net/torrents-details.php?id=431

П.С.Гане, ако искаш ще пиша в моя списък за сканиране "Ондин" на Хедър Греъм . cool.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Безкрайно ви благодаря за Годеницата на лъва и Целувката на тигъра. ;):wub: Всъщност за всички книги, които качвате! ;)

Ох аз пак да помоля за 1 заднa корицa: Създадена за любов на Хедър Греъм

ganinka, като съм готова ще ти пратя каквото систематизирах от качените романи на Хедър Греъм (Шанън Дрейк)

П.С.Гане, ако искаш ще пиша в моя списък за сканиране "Ондин" на Хедър Греъм . cool.gif

ee1275863f079356fabc2c2910bb911e.gif Мерси, мила!

ganinka, като съм готова ще ти пратя каквото систематизирах от качените романи на Хедър Греъм (Шанън Дрейк)

Супер, че и тя писала, писала, та направо ми иде да d2ffdf6109ca08cf455d1e29974b8ef2.gif . Ако не сканират корицата на Създадена за любов до утре, аз я имам и ще я сканна. :rolleyes:

• Автор

Здравейте, и аз най-накрая да се разпиша със скан, от година на сам. За феновете на Патриша Грасо "Хубава като пеперуда"

Ще се понапъна днес да пусна още 1-2 книжки за да ми се поизпразни списъка :)

Ох аз пак да помоля за 1 заднa корицa: Създадена за любов на Хедър Греъм

За съжаление на задната корица на "Създадена за любов" няма НИЩО - никакво резюме. sad.gif Може би има на другото издание на романа - "А утре славата" на Шанън Дрейк. Ако някой я има, моля да я сканира. biggrin.gif

За съжаление на задната корица на "Създадена за любов" няма НИЩО - никакво резюме. sad.gif Може би има на другото издание на романа - "А утре славата" на Шанън Дрейк. Ако някой я има, моля да я сканира. biggrin.gif

Аз мога да пусна скан на "А утре славата"

Цялата книга ще я пусна додовечера, а сега ако искате само корицата.

Аз мога да пусна скан на "А утре славата"

Цялата книга ще я пусна додовечера, а сега ако искате само корицата.

Мила, "А утре славата" и "Създадена за любов" са една и съща книга, а втората я има вече сканирана. Трябва само задната корица заради резюмето. biggrin.gif Благодаря ти kiss.gif

Мила, "А утре славата" и "Създадена за любов" са една и съща книга, а втората я има вече сканирана. Трябва само задната корица заради резюмето. biggrin.gif Благодаря ти kiss.gif

Олеее, колко съм отнесена. Пак нещо не съм разбрала. Ами то с тези издателства дето се напреварват да издават едни и същи книги на едни и същи автори, как да не се обърка човек....

Ето и корицата на "Славата"

http://4storing.com/6vhgo/f616a52b5f6ee18e...09e5d934f7.html

Дано да съм помогнала.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.