Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравей,

Видях, че "Диво сърце" на Сандра Браун ти е в списъка чак на последно място. Има ли някакъв шанс да я изтеглиш по-напред, че вече приритвам да я прочета.

:)

Понеже не ги сканирам в реда в които са написани просто случайност, но сутринта нея сканирах.

Приятно четене Сандра Браун Диво сърце

biggrin.gif

Редактирано от Sianaa (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

• Автор
Тогава да те помоля, Деси Бонева, Моля те прати ми го, защото съм зарибена да го гледам, даже май ми се ще да си го сложа като тапет на десктопа

Аз имам цяла папка със страхотни такива снимки, дето са големи и става за десктоп. АКо искате ще ги кача, с радост ще ви изберанай-хибавите kiss.gif

Понеже не ги сканирам в реда в които са написани просто случайност, но сутринта нея сканирах.

Приятно четене Сандра Браун Диво сърце

biggrin.gif

Благодаря за страхотната книжка. kiss.gifkiss.gifkiss.gif

Аз имам цяла папка със страхотни такива снимки, дето са големи и става за десктоп. АКо искате ще ги кача, с радост ще ви изберанай-хибавите kiss.gif

Чакам с нетърпение да ги разгледам :P

http://www.alanayers.com/Romance/romance.html

Току що попаднах на тези

Влизаш в google.bg в Изображения и там пишеш "Captive of my Desires" и веднага ще ти излезе :help wanted: Иначе на мен мн ми харесва снимката и даже съм я сложила на телефона си :P само дето незнам как да я намаля и пак да я сложа тука sad.gif

Мила, позволих си да я кача намалена и да ти дам линка да си го сложиш, ако желаеш. biggrin.gif Заповядай! cool.gif

Captive of my desire

Влизаш в google.bg в Изображения и там пишеш "Captive of my Desires" и веднага ще ти излезе :help wanted: Иначе на мен мн ми харесва снимката и даже съм я сложила на телефона си :P само дето незнам как да я намаля и пак да я сложа тука sad.gif

[/quot

Здравей мила, за големината и друго нищо няма да кажа. Не разбирам. Но докато превеждах книжката, факт, че си представях Дрю така и сега определено го искам на десктопа. Ако не си го набавя сама със сигурност ще се примоля пак. За сега поздравления за доброто попадение.

Мила, предполагам, че имаш Microsoft Office пакет, което ще рече, че имаш и Microsoft Office Picture Manager. Отваряш снимката в тази програма, горе има Edit Pictures, като го натиснеш вдясно трябва да ти се появят различни опции за редакция на снимката, сред които и Resize. От там може да я намалиш процентно или по зададени стандарти. :huh:

Огромни благодарности за тази книга и на двете! biggrin.gif

Само че на книга 1 ми дава грешка - че файлът не съществува?

защото когато се качи файл в чисторнинг - след това дава два линка - за сваляне и за триене. и тук някой по погрешка е набрал и двата и файла вече е изтрит. който го е сканирал и правил в пдф трябва пак да го качи и да даде нов линк.

успех!

Аз я сканирах книгата и не е изтрит файла. Ето линк-а "Мрак преди зората 1" .

Не знам защо се е получила грешка първия път.

Та мерси за инфото, много си мила, а на Рална за стотен път, ако не те затруднява качи ги плийс!!!! обичам картинки на любовни романи, действат вдъхновяващо :whist:

Мерси и за Диво сърце на Сандра Браун, ще я прочета на един дъх, от доста време искам да го направя, но не можех да я намеря, чела съм само рецензии

Дано да е хубава

информацията по скоро за пепинка я дадох, че ми е в отбора, а е забравила най-важната част от създаването на торент.

защото когато се качи файл в чисторнинг - след това дава два линка - за сваляне и за триене. и тук някой по погрешка е набрал и двата и файла вече е изтрит. който го е сканирал и правил в пдф трябва пак да го качи и да даде нов линк.

успех!

Сийдвам,бре хора,дори пише:изтеглено 46пъти!

Ама ще дам нов линк за всеки случай.

Етоооо ги и линковетеееееее:

форсторинг-Голямата новина-Сандра Браун

акаунт-Голямата новина

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

спокойно, пепинка, вече се тегли от мастерс - има сийд, проблем е било докато се обнови сайта и засече сийда ти.

благодаря за книжките на всички ви.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

спокойно, пепинка, вече се тегли - има сийд, проблем е било докато се обнови сайта и засече сийда ти.

благодаря за книжките.

Ми тя е една книжка ,при това снимана.Но това е една от хубавите на СБ.

По принцип давам по два линка,но един малък бръмбъзък ми "помагаше",та я качих набързо в мастерс.

Аз лично предпочитам мастерс и акаунт,защото се тегли без проблем и колкото искаш,а при 4сторинг има ограниччение.

акаунт-Голямата новина-Сандра Браун

Много благодаря и се надявам да не съм ти създала трудности. kiss.gif

Много благодаря и се надявам да не съм ти създала трудности. kiss.gif

Хич не се притеснявай за това.

акаунт-Голямата новина

да обясня отново - линка към мастерс вече работи успешно.

линкът към account-co обаче - не. и това е защото торента е изтрит. знам че всеки може да качва торент с каквото си иска в account-co, но молбата ми е да внимавате повече при направата му, а не да действате по стандарт без дори да поглеждате. всеки торент който не е с адрес на тракера от account-co ще бъде изтрит. всеки сайт си има такъв адрес и когато създавате торенти правете отделни торентфайлове за всеки сайт в който ще ги качвате, като копирате точно анонсите им в полето за адрес на тракера. Подгответе добре описанието. Ако трябва вземете пример от момичетата които вече се справят успешно. Целта е книгите да се популяризират на колкото се може повече места, затова хеси и редакторския екип ги качват в читанката, а аз заедно с момичетата от отбора в торент сайта ги качваме като торенти, което се харесва от доста хора, а и е удобно за момичетата извън БГ. Но моля ви, нека правим читави торенти, за да има смисъл въобще труда, който полагаме, а той не е малко. Извинявам се предварително ако звуча рязко, но това съобщение ще е от полза за начинаещите потребители които искат да качват торенти.

успех!

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Момичета, завършихме още една поредица.

Заповядайте, от Тихи и мен,

Лори Макбейн

Мрак преди зората 1

Мрак преди зората 2

Приятно четете! cool.gif

Ето, милички, оправих линка и сега вече работи. Но ако пак има проблем - не се притеснявайте пак ще поработя с него :P .

Мила, позволих си да я кача намалена и да ти дам линка да си го сложиш, ако желаеш. biggrin.gif Заповядай! cool.gif

Captive of my desire

Благодаря МНОГО ! :Pkiss.gif

Милички,има някакво объркване с книгата "Диво сърце",1994 г.Тя не е на Сандра Браун.Написана е от Кристина Дорси.И е първата от поредицата за братя Маккуейд.Ето анотацийте й на английски и на руски:

"Impoverished after the death of her father, Caroline Simmons crosses the Atlantic to enter into an arranged marriage, but the man who meets her at the dock is not her husband but Wolf MacQuaid, her betrothed's vengeful employee."

"Оставшись без гроша после смерти отца, Кэролайн Симмонс, англичанка из благородной семьи, соглашается стать женой богатого американца, которого ни разу не видела, и направляется к нему на Запад. В порту ее встречает не будущий муж, а его сын - смуглый, черноволосый, привлекательный, наполовину индеец-чероки. Он мечтает отомстить отцу за те унижения, которым тот подверг его мать. А орудием мести должна стать та безрассудная особа, которая решилась на столь рискованное предприятие ради денег. Однако встреча с Кэролайн путает все его планы."

Ето и обложката:

http://cgi.ebay.com/CHRISTINE-DORSEY---My-...bayphotohosting

Много са хубави картинките! Благодаря, че ги сподели с нас!!!

Инче, наистина са страшни тези корици biggrin.gif

Особено екземплярите от тези трите най-много ми хванаха окото. Любимецът на Съни определено е сред най-симпатичните :hush::ph34r:

хаха разконспирираха ме. амчи не е ли супер сега? Влюбена съм и туй то!хаха. добре че мъж ми не влиза в таз тема ще го закъсам?!

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Милички,има някакво объркване с книгата "Диво сърце",1994 г.Тя не е на Сандра Браун.Написана е от Кристина Дорси.И е първата от поредицата за братя Маккуейд.

Ето и обложката:

http://cgi.ebay.com/CHRISTINE-DORSEY---My-...bayphotohosting

А аз се чудя аджеба, защо така и не я намерих, като правех библиографията на Сандра. Дори специално търсих Savage heart във всички сайтове, дето имаше нейни книги. Дори и в официалния й сайт я намаше. Мерси, мила biggrin.gif

И така, след като се оказа че всички харесваме картините от любовни романи, аз предлагам да проведа анкета за най готинка снимчица, и ако Рална разреши да използваме нейните публикувани картинки за тази класация! Става ли, мила? Ще те разбера ако имаш нещо против!!!

хаха аз ще съм пас- мен ми видяха сметката вече-ясна съм. но дано ина се съгласи ще е любопитно и надявам се забавно. подкрепям те.

Но това не е повода да пиша. момичета интересува ме какво искате да се издаде от историческите романи за напред. Кой роман не бихте удържали и бихте отърчали да купите веднага щом се появи. Това не е класация. Просто ми се ще да сверя собствените си предпочитания с вас и ако се окаже възможно дори да реализирам начинанието. За това питам и ще се радвам ако споделите. Целувки за всички.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Мммм,идеята с картинките е страхотна!А аз предлагам ако Инчето е съгласна да направи отделна тема за картинки,както за съвременните романи,и да пускаме там който каквото е намерил ,така ще обогатяваме колекциите си. cool.gifcool.gif

Инче мила кажи откъде ги взимаш тези картинки :hush: ,аз вече три месеца ровя ohmy.gif ,не само че няма такива страшни картинки ами качеството е далеч от това :);)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.