Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Здравейте,

рових ли рових, но не успях да намеря сканирани Божествено зло и Честни илюзии на Нора Робъртс. дали може някой да ги сканира? искрено благодаря! :handshake::question::line dance:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравейте ,бих искала да поискам мнението ви ,тъй като попълвам библиотеката си, а вие сте доста опитни в четенето,знаете коя книга си струва и коя не.. :line dance: таа бихте ли ми помогнали като ми кажете кои книги най много харесвате и искате да препрочитате отново и отново!Благодаря предварително cool.gif

Веднага мога да ти отговоря, ще се опитам да ги дам по азбучен ред на авторите, значи на Аманда Куик-Рандеву и Скандал, общо взето всичко на Джоана Линдзи до което се докопаш си заслужава, особено книгите за Малори, Мъжът на моите мечти, пак казвам всичко нейно, на Джуд Деверо-Сърце от лед и Сърце от пламък (които вчера дочетох и останах очарована), Рийган, както и въпросната поредица, която обсъждат момичетата за братята Аскот или както там се казват-Алисия, Клариса,Джудит и Фиона, Джули Гарууд - задължително Венчило с дявола, Брачна авантюра и Принцеса Алесандра, на Елизабет Лоулъл - трилогията Най-силната магия, Недокоснатата и Омагьосаните, на Катлин Удиуиз-както при Джоана Линдзи, всичко нейно обожавам, според мен тя няма слаба книга, Тереза Медейрос-при нея ще ти е по-лесно да се сдобиеш с книгите й, защото са сравнително отскоро-Скандална нощ, Твой завинаги, Отмъстителят, Хедър Греъм - трилогията за викингите -Златната невеста, Робинята на викинга и Господарят на вълците, и поредицата за Камерън - Дивата котка, Любовницата на корсаря и Не предавай любовта, също и Графинята и сребърния меч от поредицата на Евразия -Лунна страст от Мари Фарарела, Софи от Хедър Кулман, също така на Ребека Брандуейн-Дива кръв, Краят на дъгата, забравих и Кристина Скай-Перлата на любовта и Рубинът, Джанел Тейлър - Нежни екстази, затова се сещам на първо замисляне, общо взето това са все книги които горе-долу съм ги чела най-малко по три пъти и съм много доволна от тях, но да те предупредя от сега -ще береш големи ядове докато ги събереш, много трудно се намират, трябва голямо търпение, стискам палци,а и забравих последната ми мания, поредицата на Стефани Майър-Здрач, Новолуние (между другото Затъмнение излиза на българския пазар на 18 май :handshake: ) ако искаш повече информация за книгите, пиши ми на лични, с удоволствие ще ти разкажа...

Веднага мога да ти отговоря, ще се опитам да ги дам по азбучен ред на авторите, значи на Аманда Куик-Рандеву и Скандал, общо взето всичко на Джоана Линдзи до което се докопаш си заслужава, особено книгите за Малори, Мъжът на моите мечти, пак казвам всичко нейно, на Джуд Деверо-Сърце от лед и Сърце от пламък (които вчера дочетох и останах очарована), Рийган, както и въпросната поредица, която обсъждат момичетата за братята Аскот или както там се казват-Алисия, Клариса,Джудит и Фиона, Джули Гарууд - задължително Венчило с дявола, Брачна авантюра и Принцеса Алесандра, на Елизабет Лоулъл - трилогията Най-силната магия, Недокоснатата и Омагьосаните, на Катлин Удиуиз-както при Джоана Линдзи, всичко нейно обожавам, според мен тя няма слаба книга, Тереза Медейрос-при нея ще ти е по-лесно да се сдобиеш с книгите й, защото са сравнително отскоро-Скандална нощ, Твой завинаги, Отмъстителят, Хедър Греъм - трилогията за викингите -Златната невеста, Робинята на викинга и Господарят на вълците, и поредицата за Камерън - Дивата котка, Любовницата на корсаря и Не предавай любовта, също и Графинята и сребърния меч от поредицата на Евразия -Лунна страст от Мари Фарарела, Софи от Хедър Кулман, също така на Ребека Брандуейн-Дива кръв, Краят на дъгата, забравих и Кристина Скай-Перлата на любовта и Рубинът, Джанел Тейлър - Нежни екстази, затова се сещам на първо замисляне, общо взето това са все книги които горе-долу съм ги чела най-малко по три пъти и съм много доволна от тях, но да те предупредя от сега -ще береш големи ядове докато ги събереш, много трудно се намират, трябва голямо търпение, стискам палци,а и забравих последната ми мания, поредицата на Стефани Майър-Здрач, Новолуние (между другото Затъмнение излиза на българския пазар на 18 май :) ) ако искаш повече информация за книгите, пиши ми на лични, с удоволствие ще ти разкажа...

Гане да допълня скромното си мнение с поредицата браг на Бренда Джойс и поредицата за Флорида на Хедър Греъм. Иначе все едно аз съм писала поста- е хехе с малки изключения накрая.

Гане да допълня скромното си мнение с поредицата браг на Бренда Джойс и поредицата за Флорида на Хедър Греъм. Иначе все едно аз съм писала поста- е хехе с малки изключения накрая.

Ще ти кажа аз Гане, вече втори път ни бъркате laugh.gif Гане сигурно много си приличаме :)

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

• Автор
Здравейте ,бих искала да поискам мнението ви ,тъй като попълвам библиотеката си, а вие сте доста опитни в четенето,знаете коя книга си струва и коя не.. :) таа бихте ли ми помогнали като ми кажете кои книги най много харесвате и искате да препрочитате отново и отново!Благодаря предварително cool.gif

Значи и аз да дам акъл, "Венчило с дявола", "Брачна Авантюра" и "Принцеса Алесандра" на ДЕжули Гарууд, като за предястие. Като салатка също горещо препоръчвам "Надарения" и "Тази нощ или никога" на Дара Джой. Основното трябва да е Малъри на Джоана Линдзи "Обичай само веднъж" "Нежен бунт" "Покорителят" "Твоята магия" "Отровни думи" "Подаръкът" "Да се влюбиш в негодник". За десерт "Сърце от лед" "Сърце от пламък на Джуд Деверо и пак на нея "Джудит" "Алисия" "Клариса" и "Фиона", и после наред всичко на Джоана Линдзи, Катлийн Удиуиз, Аманда Куик, Хедър греъм има страхотени поредици, Кони мейсън има уникални книги, също Катрин Каултър, Сюзън Джонсън, Ирис Йохансен, Патриша Грасо, абе която и да хванеш няма да сгрешиш. Тва са топ авторкаи и с изключение на някоя друга книжка са просто великолепни. А за да знаеш какво да отбягваш като чумаво, от тук и няколкос траници нататък бяхме напнали една анти класация http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...928&st=1420

Сега, може да ме линчувате, ама мен да ви кажа, Аскот много повече ми аресва от Монгомъри, също и имената на главните, своеволие или не, на мен книгите ми допадат в този си вариант. :speak:

Ще ти кажа аз Гане, вече втори път ни бъркате laugh.gif Гане сигурно много си приличаме ;)

Ет' мъ мен сладурка a2f0893c5416c142372b253c17a193a6.gif. Може и да си мязаме. К'фо ш' ка'иш? Извинявай за фъфленето, ама снощи златото ми изби зъбите от любоффффффф.

:):speak::P;);)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Ще ти кажа аз Гане, вече втори път ни бъркате laugh.gif Гане сигурно много си приличаме :)

Хихи що не окна от първия. Аз пиша тук едни неща и блея. Ама сте да ти кажа като две капки вода сигурно затова. Заплеса си е заплес видя ли сега как се изложих. Целувки от мен и се посмейте за моя сметка като сте такива да не казвате по-отрано.

Инка, Честит рожден ден и от мен, макар и със закъснение kiss.gif Нека щаститето, радостта, успехите и вълнуващите приключения те съпътстват в живота :cheers:

Линк за "Грешницата" на Лори Макбейн (извинявам се за голямото закъснение) :P

http://4storing.com/bdaaa/4cd5781b4a40411a...164da9c5ee.html

http://account-co.net/torrents-details.php?id=1003

Много ама много Благодаря!!!!!!!!! :clap::hush::)

• Автор
хехе е сега вече го уцели. Ще я придвижа по напред мила. Знаеш че намен много ми хареса. Както и останалите каубои

На мен от сираците най-много ми харесва Шон, голям симпатяга е. Все си го представям като едно голямо тромаво и сладко мече. :P:wow: Иначе много обичам и Мат. Неговата история е покъртителна sad.gif , и милия толкова много е изстрадал :) , че няма да мога да дочакам мига в който и той ще намери щастието и любовта. kiss.gif А и си мисля, че ако има деца от него ще излезе страхотен татко. :love: Не знам защо, ама като си го представя в тази роля и отмалявам направо :baby:

• Автор

А аз да питам, знаете ли да има други киги за народа от семейство Тагърт, освен историческите "Сърце от лед" "Сърце от пламък" и съвременните "Сладък лъжец" "Клопка за двама" и мойта любима "От Любопитство". Значи чудя се няма ли някъде из разните там къси разказчета на Джуд Деверо, където са по 4 истории в книга или нещо от сорта, нещо друго за съвременните Тагърт, дето са там 11 деца и с Монгомъри са много близки семейства. И в Сладък лъжец" и в "От любопитство" (може и да го има и в "Клопка за двама" ама не съм я дочела") имаше една много интересна легенда, в която се азва, че която жена раздели близнаците, за нея трябва да се ожениш, в смисъл в "Сладък лъжец" главната веднага разбра, че не я прегръща нашия, а неговия брат близнак, нищо, че не знаеше за съществуването му. Както и в "От Любопитство" главната видя снимка на бюрото на нашия и му каза, че не е знаела, че има близнак. И двете ги разпознаха от раз. Много ми се иска да прочета още някоя от тея книги, ако има такива де. biggrin.gif

Аз може и малко нахална да ставам, ама ми попадна следното пред очите:

@ margc: мила, в твоята класация присъства Highland Velvet, която е издадена на бг като "Алисия" и която стана повод на дискусия. ;)

@ peppinka: мила, а в твоята видях Keeper of the heart, която всъщност е Синеокият варварин, ако не знаеш. biggrin.gif

Ами не зная.Аз си мислех,че нищо от Ly-San-Ter не е издавано на бг.А дали е качена тук?Ако не се лъжа това е малко фанта книжка?!

• Автор
Ами не зная.Аз си мислех,че нищо от Ly-San-Ter не е издавано на бг.А дали е качена тук?Ако не се лъжа това е малко фанта книжка?!

Има я подготвена за сканиране. Иначе е суперска. Аз малко се изненадах, че е леко фантастична, ама е много яка. Главния е от такова племе (той беше крал или нещо такова), че не признават технологии и т.н. както и бащата на наща де. И все едно са исторически. И има стахотно комични ситуации. Невероятна книжка biggrin.gif

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Има я подготвена за сканиране. Иначе е суперска. Аз малко се изненадах, че е леко фантастична, ама е много яка. Главния е от такова племе (той беше крал или нещо такова), че не признават технологии и т.н. както и бащата на наща де. И все едно са исторически. И има стахотно комични ситуации. Невероятна книжка biggrin.gif

А бе аз четох преди мн год една книга-главната живееше в супер техно удобства ,а главния малко бе изостанал.Обаче тя имаше някакъв страх от болка и не щеше да се жени,за да не ражда.Обаче ги ожениха и туй то.Да не би да е тя?

• Автор
А бе аз четох преди мн год една книга-главната живееше в супер техно удобства ,а главния малко бе изостанал.Обаче тя имаше някакъв страх от болка и не щеше да се жени,за да не ражда.Обаче ги ожениха и туй то.Да не би да е тя?

Аха точно тя е. Много е хубава. :whist:

Мисля че е една и съща книга, главната във "Синеокия варварин" се ужасяваше от болка и за тва бягаше като от чумав от главния и той верно беше като изостанал, баш варварин :whist: , според мен си я чела вече :ph34r:

А тази книга, за която говорите, има ли я сканирана? Щото страшно ме заинтригувахте.

• Автор
А тази книга, за която говорите, има ли я сканирана? Щото страшно ме заинтригувахте.

Не е сканирана още, ама ще я сканират. Сега се серих, че в нея разказваха, как майка й я е раждала на борда на кораба, където е била само с баща й, и бордовия кмпютър, и тъй като жеите от нейната раса не раждали по тоя естествен начин, а мъжа й нали си е варварин държал да ражда така, както обикновено раждат жените, и тя милата била страшно изплашена, родила сина си, и двамата с мъжа й си отдъхнали, а след това, компютъра ехидно се изсмял, че работата е свършена наполовина, защото носела близнаци, и майка й трябвало пак да се мъчи за да я роди. Главната се беше заклела никога да не ражда. laugh.gif

А аз да питам, знаете ли да има други киги за народа от семейство Тагърт, освен историческите "Сърце от лед" "Сърце от пламък" и съвременните "Сладък лъжец" "Клопка за двама" и мойта любима "От Любопитство". Значи чудя се няма ли някъде из разните там къси разказчета на Джуд Деверо, където са по 4 истории в книга или нещо от сорта, нещо друго за съвременните Тагърт, дето са там 11 деца и с Монгомъри са много близки семейства. И в Сладък лъжец" и в "От любопитство" (може и да го има и в "Клопка за двама" ама не съм я дочела") имаше една много интересна легенда, в която се азва, че която жена раздели близнаците, за нея трябва да се ожениш, в смисъл в "Сладък лъжец" главната веднага разбра, че не я прегръща нашия, а неговия брат близнак, нищо, че не знаеше за съществуването му. Както и в "От Любопитство" главната видя снимка на бюрото на нашия и му каза, че не е знаела, че има близнак. И двете ги разпознаха от раз. Много ми се иска да прочета още някоя от тея книги, ако има такива де. biggrin.gif

Джудката има един сборник (The invitation) - с три новели (Invitation/Matchmakers/Perfect arrangement) със следното резюме: :)

From Publishers Weekly

In the three novellas collected here, bestselling romancer Deveraux ( Sweet Liar ) explores some of the limits of the genre she knows so well, indicating she may be as spunky as her heroines. In 1934, Jackie O'Neill returns to her hometown of Chandler, Colo., an accomplished pilot and a lonely widow. Developing her air transport business can keep her happy as a pilot, and her new partner, William Montgomery, promises to make very cozy company--until Jackie realizes he is the same little Billy she babysat for many years ago. In the second story, Kane Taggert, who reluctantly agrees to guide four New York City women on a Colorado trail ride, may be enchanted by Ruth Edwards, a calculatingly charming widow, if only he can make it through the two-week trip without throttling Ruth's friend, bestselling author Cale Anderson. Experiments in shifting perspective and an outrageous soliloquy by Cale give the traditional plot some pizzazz. The last story, a historical piece, finds Dorie Latham enlisting Cole Hunter, "an aging gunslinger with no visible means of support and the beginnings of a paunch," to play husband and help her elude her sister's matchmaking scheme.

Copyright 1993 Reed Business Information, Inc. --This text refers to the Mass Market Paperback edition

.
  • Автор
Джудката има един сборник (The invitation) - с три новели (Invitation/Matchmakers/Perfect arrangement) със следното резюме: ;)

.

Ама го нямаме тоя сборик нали sad.gif

Здравейте момичета,

редактирам "Момиче от витрината" на Памела Бауер (книга 8 от поредицата на Арлекин "Супер Романс" ) и бих искала да помоля, да се сканират, ако може, страница 234-235 и 256-257, защото липсват. sad.gif

Предварително едно голямо благодаря! ;)

Да се включа и аз в класацията (ама 10 са крайно недостатъчни biggrin.gif )

1. Captive of My Desires - Johanna Lindsey

2. No Choice But Seduction" - Johanna Lindsey

3. The Pursuit - Johanna Lindsey

4. The Wedding - Julie Garwood

5. The Lion's Lady - Julie Garwood

6. Guardian Angel - Julie Garwood

Няма какво повече да спомена за книгите, достатъчно са обсъждани :rolleyes:

7. The Scottish Bride - Catherine Coulter

Това е шестата книга от поредицата "Bride", и е за третия брат Тайсън. Просто ми се иска да разбера как се превръща от сухар в типичен представител на рода Шербрук. За съжаление на български са издадени само първите 3 от 10-те книги. sad.gif

8. Obsession - Katherine Sutcliffe

Третата книга за близнаците Хотърн, която довършва историята. Втората книга просто нямаше край.

9. Glory - Heather Graham

10. Holly - Jude Deveraux

ПС: Да не забравя поредната доза "смърт" cool.gif

15. Защита в смъртта - Нора Робъртс

Благодаря много за поредната доза смърт :whist: Не знаех, че е имало продължение за братята Хотърн. Е, сега здравата ми разпали любопитството, как ми се ще да знам края! А иначе забравих да включа в класацията си книгите на Дара Джой, ако са като Надарения умирам да ги прочета!

Не е сканирана още, ама ще я сканират. Сега се серих, че в нея разказваха, как майка й я е раждала на борда на кораба, където е била само с баща й, и бордовия кмпютър, и тъй като жеите от нейната раса не раждали по тоя естествен начин, а мъжа й нали си е варварин държал да ражда така, както обикновено раждат жените, и тя милата била страшно изплашена, родила сина си, и двамата с мъжа й си отдъхнали, а след това, компютъра ехидно се изсмял, че работата е свършена наполовина, защото носела близнаци, и майка й трябвало пак да се мъчи за да я роди. Главната се беше заклела никога да не ражда. laugh.gif

Да,да ,това е книгата!Суперска е!Ама като се замисля тоя баща нормален ли е та се меси?!Смотаняк-да ражда той!

Да се включа и аз в класацията (ама 10 са крайно недостатъчни biggrin.gif )

1. Captive of My Desires - Johanna Lindsey

2. No Choice But Seduction" - Johanna Lindsey

3. The Pursuit - Johanna Lindsey

4. The Wedding - Julie Garwood

5. The Lion's Lady - Julie Garwood

6. Guardian Angel - Julie Garwood

Няма какво повече да спомена за книгите, достатъчно са обсъждани :P

7. The Scottish Bride - Catherine Coulter

Това е шестата книга от поредицата "Bride", и е за третия брат Тайсън. Просто ми се иска да разбера как се превръща от сухар в типичен представител на рода Шербрук. За съжаление на български са издадени само първите 3 от 10-те книги. sad.gif

8. Obsession - Katherine Sutcliffe

Третата книга за близнаците Хотърн, която довършва историята. Втората книга просто нямаше край.

9. Glory - Heather Graham

10. Holly - Jude Deveraux

ПС: Да не забравя поредната доза "смърт" cool.gif

15. Защита в смъртта - Нора Робъртс

Много благодаря :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.