Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Много ти благодаря за незабавната реакция и също и за "батко Лий" biggrin.gif

Имам въпросче дали някой я има тази книга на eng Winer circle - Омагьосан крък, понеже в момента я чета и главния казва, че е висок 2м 56см - УАУ ????????? и искам да разбера дали наистина е толкова или е грешка при превода, а иначе тези издатели идея си нямат, че е мъж, а не жена УжАс !

хехе до колкото схванах главния се иронизираше, но и аз самата мрънках снощи за качеството на превода. За съжаление книгите на "батко Лий Грийнууд се намират много трудно в нета. Иначе и аз бих си я прочела на английски и съм сигурна, че мнението ми щеше значително да се подобри за творбата.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

:rolleyes: Момичета случайно наякоя от вас да знае он къде мога да си намеря книгата "Диаманти в нощта" от Барбара Делински.

Редактирано от besos (преглед на промените)

Момичета мога ли да помоля някои да ми даде линк към книгата "Нежни окови" на Джейн Ан Кренц. Благодаря предварително.

Момичета мога ли да помоля някои да ми даде линк към книгата "Нежни окови" на Джейн Ан Кренц. Благодаря предварително.

Би трябвало да е този, ако не се лъжа: cool.gif

"Нежни окови" - Арлекин изкушение

http://4storing.com/1671g/60c89f95e189fe89...040ce62c38.html

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Момичета,може ли някой да ми даде линкове към книгите "Рай" на Макнот и "Омагьосан кръг" на Лий Гринууд,защото не ми се отварят pdf-файловете от торента?Дава грешка.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Бъркам ли или вече я има?

Има я, но на мен нещо не ми се отваряше и за това помолих за линк.

Жени, опитай да ги изтеглиш отново. Направих справка и с другите момичета - във файловете няма бъг и би трябвало да ти се отворят, ако торента е изтеглен докрай.

Торентът се изтегляше докрая,но след няколко тегления накрая файла се отвори. angry.gif

Искам да попитам тези,които са от Пловдив дали няма и друго местенце (освен при пощата) където продават стари киги?Едно време имаше при гарата ,но не знам защо изчезна някъде.

На книжния пазар се появи преиздание на книгата на Джудит Макнот "Гордост" от Плеяда и още една книга на Кристина Дод - "Твоята целувка" - втората книга от дилогията "Trading Places".Първата е "Още един скандал".

Искам да попитам тези,които са от Пловдив дали няма и друго местенце (освен при пощата) където продават стари киги?Едно време имаше при гарата ,но не знам защо изчезна някъде.

Преди имаше от другата страна на главната: след Джумаята се спускаш надолу по улицата, минаваш Халите и малко по-надолу отляво имаше една сергия. Те там бяха няколко сергии, но повечето продаваха вестници и нови книги, само една имаше втора ръка, но нямаше пък разнообразие. Даже не знам дали съществува още. А ти за коя на гарата говориш, за тази, дето е от страната на "Перлата" ли, срещу гарата? :rap:

... и още една книга на Кристина Дод - "Твоята целувка" - втората книга от дилогията "Trading Places".Първата е "Още един скандал".

И аз я мернах днес в една он-лайн книжарница. Не знаех, че е поредица, когато си купувах "Още един скандал" се бях зачела и все ми беше на ума, че ще е интересно да има книга и за Елинор, а пък то наистина имало. :rap:

Преди имаше от другата страна на главната: след Джумаята се спускаш надолу по улицата, минаваш Халите и малко по-надолу отляво имаше една сергия. Те там бяха няколко сергии, но повечето продаваха вестници и нови книги, само една имаше втора ръка, но нямаше пък разнообразие. Даже не знам дали съществува още. А ти за коя на гарата говориш, за тази, дето е от страната на "Перлата" ли, срещу гарата? :)

След Джумаята го знам-жалко.На гарата(не срещу нея)на автобусната спирка,където продаваха цветя.Беше само една жена и имаше голямо разнообразие на жанрове.Оттам са ми половината книги.

След Джумаята го знам-жалко.На гарата(не срещу нея)на автобусната спирка,където продаваха цветя.Беше само една жена и имаше голямо разнообразие на жанрове.Оттам са ми половината книги.

Ооооо, нея май отдавна я няма, поне от няколко години, ако не се лъжа. Спомням си я, и аз оттам доста съм купувала, още като ученичка. Ама от другата страна на булеварда, срещу гарата, където излизаш от подлеза, за да хванеш по "Васил Априлов", има доста малки будки за вестници. Почти срещу стълбите (като се качваш, отдясно), една то будките беше сергия за книги втора ръка. И от там съм купувала, ама доста отдавна. Може и да не съществува вече. За съжаление само тези знам. sad.gif

Ооооо, нея май отдавна я няма, поне от няколко години, ако не се лъжа. Спомням си я, и аз оттам доста съм купувала, още като ученичка. Ама от другата страна на булеварда, срещу гарата, където излизаш от подлеза, за да хванеш по "Васил Априлов", има доста малки будки за вестници. Почти срещу стълбите (като се качваш, отдясно), една то будките беше сергия за книги втора ръка. И от там съм купувала, ама доста отдавна. Може и да не съществува вече. За съжаление само тези знам. sad.gif

Сещам се-оттам си купих "Съпруг за Аманда"-не вярвах ,че Нора Робъртс е издавана и от Арлекин.

Сещам се-оттам си купих "Съпруг за Аманда"-не вярвах ,че Нора Робъртс е издавана и от Арлекин.

Ами то като погледнеш поредицата "Супер романс" на Арлекин, повече от 50% са книги на Нора, даже с Деси се шегувахме - поредицата "Нора Робъртс" на "Арлекин". В поредицата "Мира", която е също на Арлекин, горе-долу същата работа. Има няколко нейни и в поредицата "Бестселър". ;)

Cheetah реши да поусвежи обстановката с друг жанр. cool.gif А ето го и резултата:

Място за убиване - Лий Чайлд

Приятно четене! :)

И пак настана война сред редакторките, кой да поеме "различната" книжкаааа.. :beat:

Аааа.. вече ще организирам томбола за такива книжкиииии.. И накрая ще обявявам с напевен глас.. И наградата печелииии.. ;):wow:

И пак настана война сред редакторките, кой да поеме "различната" книжкаааа.. :beat:

Аааа.. вече ще организирам томбола за такива книжкиииии.. И накрая ще обявявам с напевен глас.. И наградата печелииии.. ;):wow:

Хаха, кажи им, че ги чака още една в най-скоро време /по всяка вероятност утре, ако не ми се объркат плановете/. И може от сега да погдотвиш томболата. cool.gif А иначе като гледам поредицата е дългааа, а Съни старателно си събира книгите на автора, така че... :)

И пак настана война сред редакторките, кой да поеме "различната" книжкаааа.. :clap:

Аааа.. вече ще организирам томбола за такива книжкиииии.. И накрая ще обявявам с напевен глас.. И наградата печелииии.. ;):wors:

Ако знаех, че ще предизвикат такъв интерес отдавна да съм ги тръснала на Тихчо-горкото дете няма оттърване от мен. Мога само да се радвам, че идеята ми се посреща така радушно. Щом искате ще предоставя още такива книги за скан разбира се.

Да не забравя да поздравя всички с един от най хубавите български празници - 24 май, който по една случайност е и мой професионален празник.

Хубав празничен ден момичета!

Честит 24 май на всички biggrin.gif:clap:;):wors:

Родна реч омайна, сладка.............................

Ако знаех, че ще предизвикат такъв интерес отдавна да съм ги тръснала на Тихчо-горкото дете няма оттърване от мен. Мога само да се радвам, че идеята ми се посреща така радушно. Щом искате ще предоставя още такива книги за скан разбира се.

...

Вече я отмъкнаха за редакция книжката на Чайлд ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.