Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

За Красавицата и звяра на Аманда Куик ли питаш? Ако е за нея - невероятна е! Въобще не се замисляй а я почвай!!!

Да за нея. добре почвам я, тъкмо свърших с Дива кръв на Ребека Брандуейн

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета, какво ще кажете за " Синеокия варварин " на Джоана Линдзи?

Хммм, личното ми мнение е повече от негативно, книгата е абсолютна фантасмагория, и като изключим тънкия хумор на Джоана и малко странната любовна история между главните, ще четеш за пътуване с космически кораби, непознати планети и галактики, и разбира се роботи, най-слабия роман на Джоана според мен, но не мога да отрека че е оригинален, в сравнение с традиционните книги от жанра, но за мен беше прекалено фантастичен целия сюжет.

П.С. "Красавицата и звяра" на Аманда Куик е страхотна книга, перфектен избор за четене, и като стана въпрос за тази авторка, колко нейни романа има на български от историческите, замислям се дали да не й спретна една класация, но се чудя дали да отделя историческите от съвременните...

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

линда хауърд-сърцето на амазонката-http://4storing.com/3xo8m7/afbb5af273a6a03172558d38dc5f3521.html

Вче не мога да тегля от там- за безплатния трафик трябва да чекам все повече и повече акато мент секундите и не ми дава да я изтегла някой може ли да ми а изпрати по имейла - [email protected]

П.С. "Красавицата и звяра" на Аманда Куик е страхотна книга, перфектен избор за четене, и като стана въпрос за тази авторка, колко нейние романа има на български от историческите, замислям се дали да не й спретна една класация, но се чудя дали да отделя историческите от съвременните...

Аааа, Пете, ако ще правиш класация на Аманда Куик, да знаеш, че всичките й книжки ще си ги сложа на 1-ва позицийка, ако ще и да ме биеш след това c49800c7073a54017a2fba5a9becfe9b.gif

Доколкото знам преведените й исторически романи са точно десет и знаеш, че не мирясах докато не се сканираха всичките:

Измама,Красавицата и звярът,Любов и грях,Любов по неволя,Отдаването,Прелъстяване,Рандеву,Рицарят,Романтична афера,Скандал kiss.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Аааа, Пете, ако ще правиш класация на Аманда Куик, да знаеш, че всичките й книжки ще си ги сложа на 1-ва позицийка, ако ще и да ме биеш след това c49800c7073a54017a2fba5a9becfe9b.gif

Доколкото знам преведените й исторически романи са точно десет

Хихих Боби, за толкова ли страшна ме имаш, недей така, какво ще си помислят останалите момичета...

Тъй като ти си специалистът в областта "Аманда Куик" ти се доверявам напълно, и очаквай живот и здраве, класация за любимката ти, искаш ли само да ми подскажеш десетата книга, защото се сещам за 9 - "Романтична афера", "Прелъстяване", "Измамата", "Любов по неволя", "Красавицата и звярът", "Рицарят", "Рандеву", "Скандал", "Отдаването" и десетата - бяло платно...

П.С. Сега видях - "Любов и грях" е десетата...

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Хихих Боби, за толкова ли страшна ме имаш, недей така, какво ще си помислят останалите момичета...

Тъй като ти си специалистът в областта "Аманда Куик" ти се доверявам напълно, и очаквай живот и здраве, класация за любимката ти, искаш ли само да ми подскажеш десетата книга, защото се сещам за 9 - "Романтична афера", "Прелъстяване", "Измамата", "Любов по неволя", "Красавицата и звярът", "Рицарят", "Рандеву", "Скандал", "Отдаването" и десетата - бяло платно...

Ако правиш такава класация страшно ще се затрудня коя да е по-напред. Все едно да имаш десет дечица (пу-пу а дано kiss.gif) и да трябва да избираш кое е най-сладкото на мама 37ed281bcfd4ab3559ec39eb79b3f2ac.gif

Ако правиш такава класация страшно ще се затрудня коя да е по-напред. Представи си, че имаш десет дечица (пу-пу а дано kiss.gif) и да трябва да избираш кое е най-сладкото на мама

Хахаха, това беше много сладко!

Имам питане за "Любов и грях", разкажи малко, защото по-постно резюме не съм чела отдавна - цели две изречения, първото от което, възхвалява таланта на авторката!

П.С. flo0 през абв-то няма да стане, прекалено е голям файла, трябва по скайпа...

Хммм, личното ми мнение е повече от негативно, книгата е абсолютна фантасмагория, и като изключим тънкия хумор на Джоана и малко странната любовна история между главните, ще четеш за пътуване с космически кораби, непознати планети и галактики, и разбира се роботи, най-слабия роман на Джоана според мен, но не мога да отрека че е оригинален, в сравнение с традиционните книги от жанра, но за мен беше прекалено фантастичен целия сюжет.

П.С. "Красавицата и звяра" на Аманда Куик е страхотна книга, перфектен избор за четене, и като стана въпрос за тази авторка, колко нейни романа има на български от историческите, замислям се дали да не й спретна една класация, но се чудя дали да отделя историческите от съвременните...

Хм, не мисля и че на мен ще ми допадне такъв сюжет, май ще я пропусна. Наистина, според това което ми описа, доста се различава от стила на писане на Джоана. Благодаря ти. А това за класацията е добра идея, само дето не знам коя книга бих поставила на първо място, всички книги на Куик са страхотни.

Редактирано от juji83 (преглед на промените)

Хм, не мисля и че на мен ще ми допадне такъв сюжет, май ще я пропусна. Наистина, според това което ми описа, доста се различава от стила на писане на Джоана. Благодаря ти. А това за класацията е добра идея, само дето не знам коя книга бих поставила на първо място, всички книги на Куик са страхотни.

Няма да коментирам повече варварина, в лицето на Инчето имаме достоен фен на книгата и съм сигурна че тя изтъкне предимствата й и току виж те убедила да я прочетеш...

За Аманда, права си, чела съм 6 нейни книги и като изключим "Любов по неволя", която малко ме разочарова, всичко останало е бомба. Има страхотен стил, кефи ме как героите й винаги са едни такива, странни, леко хахави, ама пък за сметка на това толкова чаровни и забавни, и сюжетите и винаги са свежи и интригуващи...Добре че беше форума та да се светна за тази авторка и най-вече Боби, която съвестно ми набиваше в дебелата глава, колко са яки въпросните книги!

Сега зацепих за коя "Красавицата и звяра" става на въпрос. Явно съм изпуснала нещо. Тази на Аманда Куик е страхотна, просто бижу.

Няма да коментирам повече варварина, в лицето на Инчето имаме достоен фен на книгата и съм сигурна че тя изтъкне предимствата й и току виж те убедила да я прочетеш...

За Аманда, права си, чела съм 6 нейни книги и като изключим "Любов по неволя", която малко ме разочарова, всичко останало е бомба. Има страхотен стил, кефи ме как героите й винаги са едни такива, странни, леко хахави, ама пък за сметка на това толкова чаровни и забавни, и сюжетите и винаги са свежи и интригуващи...Добре че беше форума та да се светна за тази авторка и най-вече Боби, която съвестно ми набиваше в дебелата глава, колко са яки въпросните книги!

Ха-ха-ха, мила, аз и за "Гордост и предразсъдъци" ти дудна на тиквата, не съм забравила, да знаеш 3a0b96bdee008ee9c1e4aee93c020d09.gif

Ама щом си призна сама - без пердах, че само 6 си чела на Аманда, ще има и за останалите четиринки да ти пиля докато не склониш да залегнеш и над тях c1b837a421da7b98a45ede9a1e4cd5bb.gif

"Любов и грях" няма да го хваля, само ще ти кажа, че Ели я изтормозих, докато не го сканира. Даже, милата, преди да си купи скенера така й досаждах, че беше кандисала да го преписва 64c6f00b804436e688fc7d6594051ce6.gif

Накратко: главната управлява замъка на чичо си, като в същото време има нестандартно хоби - изучава всякакви видове кристали. Главния е железен (и в същото време много нежен :)) рицар, който търси един зелен кристал, част от легендата за неговото имение. Този кристал е бил у главната, но й е откраднат няколко дни преди да се появи Хю. Тя му обещава помощта си да го намерят в замяна на две условия: той да финансира обучението на брат й, а на нея да й осигури зестра, за да постъпи в манастир. Където има много богати библиотеки и на воля мадамата да се образова... Да ама главния има по-различно мнение по отношение на второто условие - съгласен е да й осигури зестра за булка, като поиска и самата булка...

Ха-ха-ха, мила, аз и за "Гордост и предразсъдъци" ти дудна на тиквата, не съм забравила, да знаеш 3a0b96bdee008ee9c1e4aee93c020d09.gif

Ама щом си призна сама - без пердах, че само 6 си чела на Аманда, ще има и за останалите четиринки да ти пиля докато не склониш да залегнеш и над тях c1b837a421da7b98a45ede9a1e4cd5bb.gif

"Любов и грях" няма да го хваля, само ще ти кажа, че Ели я изтормозих, докато не го сканира. Даже, милата, преди да си купи скенера така й досаждах, че беше кандисала да го преписва 64c6f00b804436e688fc7d6594051ce6.gif

Накратко: главната управлява замъка на чичо си, като в същото време има нестандартно хоби - изучава всякакви видове кристали. Главния е железен (и в същото време много нежен :)) рицар, който търси един зелен кристал, част от легендата за неговото имение. Този кристал е бил у главната, но й е откраднат няколко дни преди да се появи Хю. Тя му обещава помощта си да го намерят в замяна на две условия: той да финансира обучението на брат й, а на нея да й осигури зестра, за да постъпи в манастир. Където има много богати библиотеки и на воля мадамата да се образова... Да ама главния има по-различно мнение по отношение на второто условие - съгласен е да й осигури зестра за булка, като поиска и самата булка...

Знаех си, че сега ще ме изложиш пред всички, че не съм чела "Гордост и предрасъдъци", така съм се изчервила че още малко ще подпаля монитора...ще й дойде и на нея реда...

По темата за Аманда, по принцип избягвам да чета няколко книги от един и същи автор последователно, точно затова досега не съм изкълвала всичко нейно, но на 2-3 месеца си радвам душата. Мерси за инфото за "Любов и грях", като знам вкуса ти съм сигурна че е трепач, пък и за рицари, приятно съм изненадана, тука авторката кривва от традиционния стил...

Сега тръпна в щастливо очакване, защото ще чета за първи път "Ад и Рай" на Джудит Макнот, само да минат гнусните изпити и й се мятам като куче на кокал...

Сега тръпна в щастливо очакване, защото ще чета за първи път "Ад и Рай" на Джудит Макнот, само да минат гнусните изпити и й се мятам като куче на кокал...

Сигурно за десети път я хваля,но "Ад и Рай" определено ще се нареди след любимите ти книги...изпипана е във всяко едно отношение и за мен това е перфектното четиво...докато побелея и се сбръчкам няма да спра да я препоръчвам...Мога само да ти завиждам,че ще я четеш за пръв път :)

• Автор

Хм, не мисля и че на мен ще ми допадне такъв сюжет, май ще я пропусна. Наистина, според това което ми описа, доста се различава от стила на писане на Джоана. Благодаря ти.

Тук с пълен глас мога да запея "Боят настанаааа, тупкат сърца ни........" ама ще се въздържа, все пак това е Петето. Ама това е една от най-хубавите киги на Джоана.

Първо, историята е твърде оригинална, за да бъде подмината с лека ръка. Тук не става въпрос за лодове, каубои, рицари или пирати. Всичко се върти около това, че един мъж, който в напредналото технологично време, си е чист варварин. Нека не ви заблуждават малките факти, като космически кораб и други планети. Единственото което различава книгата от един исторически роман, е че от време на време, в ролята на вярната дойка, се появява един отракан свободно мислещ компютър, а не човек. Друга фрапираща разлика няма да се намери. Главната е тъй да се каже принцеса. Има сладък брат близнак и знаменити родители. Главния пък от своя страна е крал. Грамаден готин пич с варварски разбирания, който на моменти е малко спихав и избухлив. Главната пък е чувствителна и страхлива откъм болка, та когато нашия пич си я хваща, да си я стиска, малко я посинява, голям прас, нищо й няма, ама наща нали е малко шубе, решава да му бяга. А какво прави един уважаващ себеси пич, когато желаната от него жена му бяга? Много просто, тръгва подир нея. Книжката е страхотна. :)

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Тук с пълен глас мога да запея "Боят настанаааа, тупкат сърца ни........" ама ще се въздържа, все пак това е Петето. Ама това е една от най-хубавите киги на Джоана.

Първо, историята е твърде оригинална, за да бъде подмината с лека ръка. Тук не става въпрос за лодове, каубои, рицари или пирати. Всичко се върти около това, че един мъж, който в напредналото технологично време, си е чист варварин. Нека не ви заблуждават малките факти, като космически кораб и други планети. Единственото което различава книгата от един исторически роман, е че от време на време, в ролята на вярната дойка, се появява един отракан свободно мислещ компютър, а не човек. Друга фрапираща разлика няма да се намери. Главната е тъй да се каже принцеса. Има сладък брат близнак и знаменити родители. Главния пък от своя страна е крал. Грамаден готин пич с варварски разбирания, който на моменти е малко спихав и избухлив. Главната пък е чувствителна и страхлива откъм болка, та когато нашия пич си я хваща, да си я стиска, малко я посинява, голям прас, нищо й няма, ама наща нали е малко шубе, решава да му бяга. А какво прави един уважаващ себеси пич, когато желаната от него жена му бяга? Много просто, тръгва подир нея. Книжката е страхотна. :tourist1:

еее,така както я описаи на мен ми хареса въпреки че съм твърдо против варварите

• Автор

еее,така както я описаи на мен ми хареса въпреки че съм твърдо против варварите

Е той не точно в буквален смисъл варварин, ами от тази страна, че предпочита да се бие с меч, не обича космическите кораби и междупланетните пътувания, общо взето е против всичко модерно. Имаше един много забавен момент, защото на планетата на майката на главната героиня, жените не раждат децата си по нормалния начин, а чрез андроиди които износват плода, и главната нали я е шубе от болката, решава, че и тя един ден, ще даде детето й да бъде родено от андроид, ама главния я скастри, че ако си имат дете, ще го ражда по нормалния болезнен начин, и тя го обяви за варварин :tourist1: Отделно, майката на главната героиня е била воин, и главната и тя иска, да пътува из галактиката, да бъде и тя свободна, както е била майка й преди да се ожени, ама разбиранията на главния за жена му са много по-различни. Той иска от нея да си седи у дома, да му гледа децата и да остави на него да се грижи за нея и за дома. Заради това си отношение пак го набеждават за варварин.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Впрочем, аз се реших и я започнах книжката за синеокият варварин, всички тези резюмета ми се сториха интересни. От изчетеното дотук мога да кажа че съм доволна, наистина оригинално поднесени герои и сюжет. :)

• Автор

Впрочем, аз се реших и я започнах книжката за синеокият варварин, всички тези резюмета ми се сториха интересни. От изчетеното дотук мога да кажа че съм доволна, наистина оригинално поднесени герои и сюжет. :)

Радвам се, наистина е много хубава книжката. А ако си добре с английския мога да ти дам и електронния вариятн на книгата за брат й. Тя също е много хубава. :mad:

Здравейте, ето ме и мен отново на линия. cool.gif Гледам доста сте поизписали, но ще прочета всичко. Засега изчетох само тази тема и бързам да се включа, понеже няколко неща ми направиха впечатление.

Първо, аз също имам проблеми при писането на пост - не ми се отваря нито една опция над прозореца. Доколкото си спомням това се получи след натискането на бутона "HTML код" и всичко отиде по дяволите, но може и да греша. Да не говорим, че ако реша да си редактирам мой пост от темата "Линкове към любовни романи", това което ми излиза не са корици, а един "УЖАС". Взех, че отворих темата с Експлорер и там нямам никакъв проблем, работи си ми всичко. Явно съм натиснала нещо, което не трябва и Мозилата го е запомнила. Ще му търся колая.

Второ, имам една молба към всички: взе някакси да ми става досадно на всяка страница поне един пост да е от типа "Тракера не работи...", "Не мога да отворя тракера, при вас как е..." и т.н., и т.н. Момичета, разбрахте, че тракера е нов и е нормално да има прекъсвания, които понякога не се дължат на проблеми, а просто на развитието му. Моля, бъдете търпеливи и изчаквайте подновяването на работата му. Не мисля, че чак толкова сте останали без нищо за четене. Пък и ако ви трябва определена книжка за определено време, просто помолете и все някой ще се отзове на молбата. Аз лично свалям всичко веднага и с това съм си решила проблема. Във връзка с това подкрепям Xesi, че качването на друго място на всичките книги е една трудоемка и според мен напълно неоправдана операция. Ако има несъгласни с мен, нямам нищо против да се обоснова по-обстойно по въпроса. Да не говорим, че вече беше повдиган няколко пъти.

Здравейте.Разглеждам форума от няколко седмици,но чак сега пиша първо мнение.Забелязах,че никой не е качил(дано не бъркам)една страхотна поредица на Нора Робъртс - Братята Куин.Ето я и нея в текстов формат

Всъщност бъркаш, мила. Книгите са качени доста отдавна първо тук като сканове, след което са преработени от екипа редактори и в последствие качени там, откъдето си изтеглила този файл. Ако не си сигурна какво е качено или не, погледни в темата "Линкове към любовни романи", ако пък ти се зарежда бавно страницата, сме се погрижили и за това: списъци на всички качени досега книги, публикувани в блога ми. Ето линка: "Сканираните книги във форума"

@ maskara: Ако все още не си намерила инфо за книгите на Джаки, ще се радвам да помогна. Ще говоря с Тори...

Радвам се, наистина е много хубава книжката. А ако си добре с английския мога да ти дам и електронния вариятн на книгата за брат й. Тя също е много хубава. :mad:

Справям се с английския, но честно казано, не ми се мъчи с английско четиво в момента. Благодаря ти за предложението, може и да се възползвам след известно време :)

• Автор

Справям се с английския, но честно казано, не ми се мъчи с английско четиво в момента. Благодаря ти за предложението, може и да се възползвам след известно време :)

Ок, ако ти се преиска да четеш за сладура Далден, или за родителите на Шанел, свирни и ще ти пратя техните книги.

...

Всъщност бъркаш, мила. Книгите са качени доста отдавна първо тук като сканове, след което са преработени от екипа редактори и в последствие качени там, откъдето си изтеглила този файл.

...

Дръпнати са от Читанката, лично аз ги качих там.

Погледни в края на всеки файл - пише: "Разпознаване и редакция: Xesiona, 2009" :P

Първо, историята е твърде оригинална, за да бъде подмината с лека ръка. Тук не става въпрос за лодове, каубои, рицари или пирати. Всичко се върти около това, че един мъж, който в напредналото технологично време, си е чист варварин. Нека не ви заблуждават малките факти, като космически кораб и други планети. Единственото което различава книгата от един исторически роман, е че от време на време, в ролята на вярната дойка, се появява един отракан свободно мислещ компютър, а не човек. Друга фрапираща разлика няма да се намери. Главната е тъй да се каже принцеса. Има сладък брат близнак и знаменити родители. Главния пък от своя страна е крал. Грамаден готин пич с варварски разбирания, който на моменти е малко спихав и избухлив. Главната пък е чувствителна и страхлива откъм болка, та когато нашия пич си я хваща, да си я стиска, малко я посинява, голям прас, нищо й няма, ама наща нали е малко шубе, решава да му бяга. А какво прави един уважаващ себеси пич, когато желаната от него жена му бяга? Много просто, тръгва подир нея. Книжката е страхотна. :P

тъкмо ми се четеше нещо подобно и щях да си търся... мерси. :P

Дръпнати са от Читанката, лично аз ги качих там.

Погледни в края на всеки файл - пише: "Разпознаване и редакция: Xesiona, 2009" :)

Знам, слънце, дръпнах си първия и ми беше достатъчно да видя [Kodirane UTF-8], за да ми стане ясно.aj.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.