Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Ако може да се включа в агитката за малко инфо, но в страни от "вампирската тема" за следните заглавия:4195d766f77d6aae65952064e7330519.gif

"Тъй желан и толкова далечен" Джейн Едуърдс

"Любов завинаги" Дороти Гарлок

Тихи, видях ги в списъка ти за сканиране, предоставени от Gael. На първата заглавието ми е до болка познато, направо ми иде да си откъсна кухата кратуна от напрягане, че не мога да се сетя нищо.3bf1ac61208a4953c979d752b60097b3.gif А втората за първи път я чувам: на кое издателство е, историческа ли е или съвременна... На тази авторка знам, че има издавани два романа от Хермес в поредицата "Пламъкът на розата" - "Търсещи сърца" и "Завинаги твоя", та просто ще умра от любопитство.d0ccbb8756e7c57d746a41d9e832e3a4.gif

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Иххх дяволите да ме вземат, каква съм маниачка, зарибих се, ще купувам и книгата, само се чудя дали да я чета или да чакам да издадат всички книги на бг, че не мога да преживея отново вампирската болест, демек четене на фен превод от компа.

Инче много благодаря, че веднага се отзова, определено актьорите радват и добрия и лошия брат, а главната си е направо класа над Бела, въпреки че ми мяза на нея, но поне фризьора й и стилистта са по-добри. И не мога да не изкоментирам последната снимка, направо ми настръхна козината от нея, не че съм фен на тройките, ама хмм хем е зловеща (като гледаш лявата половина), хем изглежда романтично отдясно, определено ми въздейства, но все ощ ене съм сигурна как точно...

Лошият брат ми е адски познат, но не мога да се сетя къде съм го гледала...

Моля някой, който е чел да изкаже мнение, сериалчето може и да важи, но книгата си е друга работа.

• Автор

Иххх дяволите да ме вземат, каква съм маниачка, зарибих се, ще купувам и книгата, само се чудя дали да я чета или да чакам да издадат всички книги на бг, че не мога да преживея отново вампирската болест, демек четене на фен превод от компа.

Инче много благодаря, че веднага се отзова, определено актьорите радват и добрия и лошия брат, а главната си е направо класа над Бела, въпреки че ми мяза на нея, но поне фризьора й и стилистта са по-добри. И не мога да не изкоментирам последната снимка, направо ми настръхна козината от нея, не че съм фен на тройките, ама хмм хем е зловеща (като гледаш лявата половина), хем изглежда романтично отдясно, определено ми въздейства, но все ощ ене съм сигурна как точно...

Лошият брат ми е адски познат, но не мога да се сетя къде съм го гледала...

Моля някой, който е чел да изкаже мнение, сериалчето може и да важи, но книгата си е друга работа.

Ами играл е в трийсетина серий на "Изгубени". Във филма "Марко Поло" от 2007-ма е играл Марко Поло, в Смолвил има 5-6 серийки под името Адам. Имал е малко роли в "Закон и Ред" и "отместопрестъплението" и куп още по-малки роли, на много места може да си го видяла, не си е губил времето.

Аз лично го знам от хоръра "Pulse" от 2006-та където си партнира с Кристен Бел, Вероника от "Вероника Марс"

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

След Сара на Аманда Ашли недолюбвам вампирските истории, но този път ми разпалихте любопитството и историята изглежда е интересна, актьорите изглеждат супер, с риск да ме линчувате не мога да кажа същото за Едуард и Бела, та от къде могат да се дръпнат книжки или филма?

Ако може да се включа в агитката за малко инфо, но в страни от "вампирската тема" за следните заглавия:4195d766f77d6aae65952064e7330519.gif

"Тъй желан и толкова далечен" Джейн Едуърдс

"Любов завинаги" Дороти Гарлок

Тихи, видях ги в списъка ти за сканиране, предоставени от Gael. На първата заглавието ми е до болка познато, направо ми иде да си откъсна кухата кратуна от напрягане, че не мога да се сетя нищо.3bf1ac61208a4953c979d752b60097b3.gif А втората за първи път я чувам: на кое издателство е, историческа ли е или съвременна... На тази авторка знам, че има издавани два романа от Хермес в поредицата "Пламъкът на розата" - "Търсещи сърца" и "Завинаги твоя", та просто ще умра от любопитство.d0ccbb8756e7c57d746a41d9e832e3a4.gif

Мила, май ще те разочаровам, книжката е от розовката поредица Made in USA и съответно е съвременна, но не съм я чела и не мога да ти дам повече инфо.

Ине, първата серия на "The Vampire Diaries" и аз я изгледах вече, също като на теб ми хареса. Но се чудя какво да очаквам за нататък. Почти ми четеш мислите, в началото и аз възприех лошия брат като по-сладък (аз лично го помня от първите серии на "Изгубени"), но колкото повече гледах, толкова повече се кефех и на доброто братче. Всъщност и двамата си имат своя собствен чар. Не може да се отрече. Пък ще видим дали любовната история ще е на ниво. Мен това ме интересува основно. :clap:

Пете, мила, къде видя, че ще издават книгите на бг? Аз не знам за подобна информация. Недей да вдъхваш напразни надежди на народа. :lock:

Момичета, а може ли някоя от вас, която има книжките от поредицата на Джейн Ан Кренц "Обществото на Аркейн" да ги сподели с такива като мен,които не могат да си ги купят, а много, ама много искат да ги прочетат.

:lock::clap::clap:

Пете, мила, къде видя, че ще издават книгите на бг? Аз не знам за подобна информация. Недей да вдъхваш напразни надежди на народа. :)

Аааа мила, рядко говоря ей така (макар че ми се случва), та издателство Ибис е пуснало първата, за другите 3 не знам, още не мога да се ориентирам, но май само първата е вече на пазара. А "Пробуждането" едва ли не можеш да си я поръчаш от всяка книжарница и е 9,90 лв с меки корици, но не искам да се прецакам като със "Здрач", да си я взема с меки и след 20 дена да я пуснат с твърди :)

http://www.ibis-press.eu/

Другото, което видях, първите 4 книги са от началото на 90-тте, а в началото на тази година авторката пуска петата - „ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА: ЗАВРЪЩАНЕТО”.

И другото, което ми направи впечатление "Пробуждането" е 216 страници, което ми се види малко...

П.С. Сега видях, първата книга излиза на 16.09. по нашите книжарници, скоро и другите.

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

• Автор

Момичета, а може ли някоя от вас, която има книжките от поредицата на Джейн Ан Кренц "Обществото на Аркейн" да ги сподели с такива като мен,които не могат да си ги купят, а много, ама много искат да ги прочетат.

:):):)

За жалост, още никой не ги е сканирл. Аз лично ги имам и трите, но нямам за момента нито принтер, нито време да се заема с тях. о предполагам, че някое от момичетата от форума, с радост ще ти услужат. Само трябва да имаш малко търпение :P

За жалост, още никой не ги е сканирл. Аз лично ги имам и трите, но нямам за момента нито принтер, нито време да се заема с тях. о предполагам, че някое от момичетата от форума, с радост ще ти услужат. Само трябва да имаш малко търпение :lol6:

Каква е тази поредица на Кренц?

• Автор

Каква е тази поредица на Кренц?

Много е хубава. Съвременна, в три книги, макар, че скоро ще имаи още. Главните герои имат разни свръх способности, четене на мисли, видения, и т.н. Много хубава поредица, аз лично я обожавам.

Много е хубава. Съвременна, в три книги, макар, че скоро ще имаи още. Главните герои имат разни свръх способности, четене на мисли, видения, и т.н. Много хубава поредица, аз лично я обожавам.

Още предния път се канех да те питам-прилича ли на поредицата на Нора за Донован?

• Автор

Още предния път се канех да те питам-прилича ли на поредицата на Нора за Донован?

Ами незнам да ти кажа, не съм се докопала още до тая поредица да я прочета. Но общо взето, има замесени много пари, власт има криминален елемент, и обединяващи фактори.

А има ли я качена някъде? Звучи ми интересно, пък и харесвам такъв тип книги.

Момичета, вижте какво намерих. За тези,които нямат проблеми с английския този торент е добре дошъл. Приятно четене!

http://######/details.php?id=187888&hit=1

Поредицата на Ел. Джей. Смит (L. J. Smith) - ‘Вампирските дневници’ (‘The Vampire Diaries’) – за пръв път публикувана в началото на 90-те години, но преиздадена миналата година, е едно добро начало за по-нататъшното потапяне във Вампирската литература на почитателите на ‘Здрач’. Първоначално планираните като трилогия „Вампирски дневници’, включващи романите ‘Пробуждането’ (‘The Awakening’), ‘Борбата’ (‘The Struggle’) и ‘Стихията’ (‘The Fury’), още през 90-те бяха продължени с романа ‘Мрачна среща’ (‘Dark Reunion’), а преди броени месеци се сдобиха и с първата книга от заплануваната от Смит нова трилогия ‘Завръщането’: ‘Спускаща се нощ’ (‘The Vampire Diaries: The Return: Nightfall’).

Вампирските дневници’ на Смит разказват историята на една красива млада жена, разкъсвана между двама братя вампири. Първата книга – ‘Пробуждането’ – ни запознава с популярната гимназистка Елена Гилбърт, която живее в малкия град Fell’s Church, Вирджиния, и очарователните й приятели: Бони, Мат и Мередит. С развитието на книгата, Елена започва да проявява интерес и да се чувства привлечена от новото момче в градчето: Стефан Салваторе. Красив и загадъчен, той упорито се старае да я отблъсква и държи настрана от себе си, но неговата съпротива, единствено усилва решимостта на Елена да го опознае и има. Така, с много упорство, младата героиня успява не само да разкрие тайната на Стефан, - че е вампир, - но и да го накара да се влюби в нея, докато самата тя се влюбва в него. Разбира се, нито една история с вампири не би била пълноценна, ако не е премесена с малко мистерия, насилие и напрежение. Разцъфващата любов на Стефан и Елена бива помрачена от странните нападения, които се случват в града, и от появата на мрачния и съблазнителен странник, който започва да следи младата героиня, постепенно разкривайки, че е по-големият брат на Стефан – Деймън. Ел. Джей. Смит с много майсторство ни разкрива и причината за враждата между братята, основанието да опитват да се убият един друг, и завършва ‘Пробуждането’ достатъчно драматично, за да ни накара нетърпеливо да разгърнем страниците на следващото томче от поредицата. Авторката има прекрасния талант да кара читателите да съпреживяват всичко с героите, и през цялото време да тръпнат да узнаят какво ще се случи нататък. Така ‘Вампирските дневници’ се четата на един дъх, като най-зашеметяващата книга е последната от оригиналната трилогия: ‘Стихията’. Казано с прости думи: не напразно поредицата е водена за класика в жанра, а в момента американската телевизия The CW (отговорна за сериали като ‘Смолвил’ и ‘Свръхестествено’) готви сериал по поредицата, който трябва да излезе през есента на тази година.

• Автор

А има ли я качена някъде? Звучи ми интересно, пък и харесвам такъв тип книги.

Точно това казвах по-горе на едно момиче, което ги търси, че още никой не се е заел да ги сканира.

Точно това казвах по-горе на едно момиче, което ги търси, че още никой не се е заел да ги сканира.

Ахам, явно съм пропуснала да го прочета това :rolleyes:, днес съм доста разсеяна.

Редактирано от juji83 (преглед на промените)

Аааа мила, рядко говоря ей така (макар че ми се случва), та издателство Ибис е пуснало първата, за другите 3 не знам, още не мога да се ориентирам, но май само първата е вече на пазара. А "Пробуждането" едва ли не можеш да си я поръчаш от всяка книжарница и е 9,90 лв с меки корици, но не искам да се прецакам като със "Здрач", да си я взема с меки и след 20 дена да я пуснат с твърди :rolleyes:

http://www.ibis-press.eu/

Другото, което видях, първите 4 книги са от началото на 90-тте, а в началото на тази година авторката пуска петата - „ДНЕВНИЦИТЕ НА ВАМПИРА: ЗАВРЪЩАНЕТО”.

И другото, което ми направи впечатление "Пробуждането" е 216 страници, което ми се види малко...

П.С. Сега видях, първата книга излиза на 16.09. по нашите книжарници, скоро и другите.

Я гледай ти, много любопитно. Но си права за кориците, дано не направят същия номер като при "Здрач". Все пак любопитството ми определено е събудено и може да си я купя. :) Мерси за инфото, мила.

"Дневниците на вампирите " на бг./но са превод в сайта - не са сканирани / 4 книги петата я има сега я чета но не съм сигурна дали е цялата -vampire-ladies.forumotion.com/forum-f50/

Дами моля за малко помощ,тоз онзи споменава,че чете за фамилията МалЪри.

Сега гледам,че ИК Плеяда пускат книга"Негодника когото обичах" за Джеръми МалЪри,

а така се казваше незаконния син на Джеймс МалОри от поредица на ИК ИРИС/или бард/

Какво излиза "Плеяда" продължава с второто поколение ли Ако да, какво друго са пуснали

Моля за списъче и благодаря от сега.

Сега гледам,че ИК Плеяда пускат книга"Негодника когото обичах" за Джеръми МалЪри,

а така се казваше незаконния син на Джеймс МалОри от поредица на ИК ИРИС/или бард/

Какво излиза "Плеяда" продължава с второто поколение ли Ако да, какво друго са пуснали

Не знам кога пускат книгата от Плеяда, но става въпрос за същия Джереми Малори, сина на Джеймс. Ако не ти се чака за книга, превода го има във форума (Благодарим отново Сънчо), а наскоро се появи и фен превода на 8 книга от поредицата - за Дрю, и двете ще ги откриеш в темата с линковете.

• Автор

Дам става въпрос за седмата книга от поредицата Малори. Първите 6 си ги имаме издадени. Благодарение на Съни, която преведе и предостави книгата на "Плеяда" за издаване, може и да доживеем да я прочетем. Да доживеем в смисъл, че това, кога ще излезе е голяма питънка. Както каза Петя, може да да си свалиш фен превода, който си е пак дело на Съни. Превода е перфектен, нищо не пречи да си прочетеш книгата сега, а някой слънчев ден като я издадат, да си я купиш и препрочетеш. :hang:

Момичета имаше една книга за едно момиче незнам гимнастичка ли, танцьорка ли беше но изнасяше представления и на едно такова се срещнаха с главния и после бягаха от ня гого ма, дсичко това в началото се случваше. Някой да има представа за коя книга става въпрос?

Да не би да е Сабрина или съм се объркала?

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

• Автор

Момичета имаше една книга за едно момиче незнам гимнастичка ли, танцьорка ли беше но изнасяше представления и на едно такова се срещнаха с главния и после бягаха от ня гого ма, дсичко това в началото се случваше. Някой да има представа за коя книга става въпрос?

Аз от "Сабрина" имам смътен спомен, главната избяга от вкъщи, в някви преспи сняг, беше паднала от коня май. Главния я намери, замъкна я в ловната си хижа, там се грижеше за нея, а после май я скри от тея дето я търсеха. Ама не помня да беше танцьорка.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Аз от "Сабрина" имам смътен спомен, главната избяга от вкъщи, в някви преспи сняг, беше паднала от коня май. Главния я намери, замъкна я в ловната си хижа, там се грижеше за нея, а после май я скри от тея дето я търсеха. Ама не помня да беше танцьорка.

ААА значи не е Сабрина аз съм се объркала. Но този за която аз говоря изнасяше представления

П.С само да добавя че романа е исторически ако не се лъжа

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

Мила, по описанието, което правиш ми навява спомен за "Пламък" на Констанс О'Баниън :)

Значи главната в романа се казва Сабин и след смъртта на майка си, баща й (английски лорд) е убит в замъка си. Предсмъртните му думи към дойката на главната са, че главния е пратил убийците и дъщеря му да избяга от замъка заедно с по-малкото си братче. При бягството ги спасяват една трупа пътуващи артисти и те се присъединяват към нея. Така главната става актриса. Всички ги мислят за мъртви, включително и главния. Случайно я открива в Париж, където тя вече е станала известна актриса....

Не знам дали това е книгата, която търсиш, но я има сканирана отдавна и можеш да си я изтеглиш от тук за повече инфо:

http://account-co.net/torrents-details.php?id=1749

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.