Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Втората книга е Градината на лъжите на Айлин Гоудж.Книгата има продължение - Бодлите на истината.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

аз ще ви попитам отново :книгата на Jenna peters- lessons from a courtesan преведена ли е защото аз почнах да я превеждам, но ако е преведена от вас или от някой друд да спра.

Мерси за отговорите момичета, първата книжка със сигурност е същата, на мен ми беше харесала дори доста, щом я помня след толкова време, но всеки си има право на вкус и мнение.

Пепи, не съм сигурна на 100%, Шана със сигурност съм я чела някога и мисля да я препрочета, но от това сухо резюме нещо не ми се връзва,а и книжката не си я спомням сега,но си мисля аз, че мойте издирвани герой на по-късен етап се ожениха, но може и да греша, довечера ще я изтегля и прегледам в къщи и ще ми се проясни.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Леле сещам се и аз за "Градината на лъжите" - бая големичка беше като обем и много, много тежка. Направо от време на време с отвращение я четях, но не успях да я оставя. Прочетох я и после за много време се отказах от съвременните романи.

Леле сещам се и аз за "Градината на лъжите" - бая големичка беше като обем и много, много тежка. Направо от време на време с отвращение я четях, но не успях да я оставя. Прочетох я и после за много време се отказах от съвременните романи.

Дам, тежичка си е книжката, но и увлекателна, от време на време обичам да прочета и нещо по-различно.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

аз ще ви попитам отново :книгата на Jenna peters- lessons from a courtesan преведена ли е защото аз почнах да я превеждам, но ако е преведена от вас или от някой друд да спра.

Доколкото ми е известно нищо от тази авторка не е преведено на български. А и съм почти сигурна че няма как да съм я пропуснала, защото първата книга на авторката е от 2006, а тази за която питаш е от 2008, може само да си умрем с мечтите за нещо толкова ново и то от непознат автор. Успех с превода.

Търся една книга.

Жанра не е точно любовен роман, по-скоро е любовно-криминален, но все пак. :cool:

В книгата основното действие се заплита около изчезването на брата на главната героиня.

Покрай това, съдружника на брата и сестрата започват да го издирват, оказа се, че изчезването му се върти

около някаква дискета с важна информация. По време на издирването обаче, по класически познат начин, от неприязънта между двамата

главни герои се ражда невероятна страст. Всичко е добре до тук, ама единственото което си спомням е името на главния герой

Оливър, ааа и че може би се казваше "Клопка", ама не мога да си я намеря...

Дали може някой да ми помогне?

Книгата се казва "В клопка" на Джейн Ан Кренц.Издадена е също така и като "Необуздани сърца".

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Доколкото ми е известно нищо от тази авторка не е преведено на български. А и съм почти сигурна че няма как да съм я пропуснала, защото първата книга на авторката е от 2006, а тази за която питаш е от 2008, може само да си умрем с мечтите за нещо толкова ново и то от непознат автор. Успех с превода.

Когато я преведа ще се опитам да я кача (не че ще е толкова скоро де) естествено.

Вече приключих с епилога който излезе цели 6 страници и половина и мога да кажа, че книгата е доста интересна за сега

можете ли да ми кажете как да превеждам BAYBARY бейбари или бейбри става въпрос за име

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

здравейте! искам да ви питам аз една книжка. Това е моето бебе! на джудит макулямс. мисля че беше от поредиците на Арлекин. някой има ли я?

не съм сигурна на 100%, Шана със сигурност съм я чела някога и мисля да я препрочета, но от това сухо резюме нещо не ми се връзва,а и книжката не си я спомням сега,но си мисля аз, че мойте издирвани герой на по-късен етап се ожениха, но може и да греша, довечера ще я изтегля и прегледам в къщи и ще ми се проясни.

Хм,Янче,може и да има подобна книга,но има съответствия и с Шана.

Рурк си бе каторжник,но бе заслужил уважението на Трейхърн(особено във 2 книга).Бяха женени от самото начало и чак накрая се разбра,че е благородник.Нали досадния благородник все бе наоколо и бе син на палача Хари,та си трайкаха.

Момичета, нуждая се от помоща ви. Чудя се коя книга да започна да чета. За да ви улесня ще посоча между кои книги се колебая.Скандал или Романтична афера на Аманда Куик, Коприна и стомана - Кат Мартин, Сърце от лед,Роза през зимата и Пламъкът и цветето на К.Удиуиз, По-силна от магия -Хедър Кулман или Още един скандал и Твоята целувка на Кристина ДодНе съм чела никоя от тях а прочетох тук добри отзиви.

Вече си решила с какво да почнеш и тъй като не успях да препоръчам началото, ще препоръчам продължението. :) След книжките на Удиуиз и "Скандал" спокойно може да продължиш със "Сърце от лед", "По-силна от магия" и "Коприна и стомана". Първо ще се посмееш хубаво, та в последната да си и поплачеш малко. ;)

Благодаря за препоръките Тихи. Четох много хубави отзиви за "Сърце от лед" - с нея ли ще се посмея?

п.п. не му е тук мястото да питам ама нещо май писателската муза е напуснала всички напоследък rolleyes.gif

Хм,Янче,може и да има подобна книга,но има съответствия и с Шана.

Рурк си бе каторжник,но бе заслужил уважението на Трейхърн(особено във 2 книга).Бяха женени от самото начало и чак накрая се разбра,че е благородник.Нали досадния благородник все бе наоколо и бе син на палача Хари,та си трайкаха.

Мерси Пепи, ще я прочета пак, че съм я забравила вече Шана и ако не е същата пак ще търся.

Благодаря за препоръките Тихи. Четох много хубави отзиви за "Сърце от лед" - с нея ли ще се посмея?

п.п. не му е тук мястото да питам ама нещо май писателската муза е напуснала всички напоследък rolleyes.gif

О, с нея ще си умреш от смях, а и с "По-силна от магия". И за двете гарантирам. :)

Моята муза съвсем е умряла :( Опитвам се от няколко дни да я съживя, но без резултат.

Хаде прочети "Сърце от лед" и ще чакам коментари ... и вероятно муза

можете ли да ми кажете как да превеждам BAYBARY бейбари или бейбри става въпрос за име

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Тук подкрепям "Сърце от лед" е много забавна, а тази за сестра й ми харесва дори повече :) Да се изкажа и за останалите заглавия, които си си заплюла, както каза Хеси, давай ги всички подред, не са за изпускане, пък и са разнообразни, като сюжет.

Относно писателската муза, мен не ме е напуснала, ама съм на вълна студентски неволи, демек септемврийски поправки и не мога да се занимавам с приятни неща :( Дори ме е адски яд, че изпускам таз седмичната и следващата книга за четене в "Читателския клуб"

Можете ли да ми посочите роман написан от гледна точка на мъжа?

Можете ли да ми посочите роман написан от гледна точка на мъжа?

Бих казала, че "Магията на страстта" на Мери Спенсър (може да я изтеглиш от тук) доста се доближава. Иначе и на мен ще ми е интересно някой да препоръча заглавия на книги с такава насока.

Аз в момента чета "Далече на север" на Нора Робъртс. Прочела съм около 1/3 и до момента си е все така от гледна точка на мъжа. Незнам нататък как е, но предполагам по същия начин. Иначе такива книги са си голяма рядкост. За друга не се сещам определено.

Оф, някой може ли да ми пусне линк за Катрин Стоун - Крадец на сърца, че нещо линка към 4стронга се е прецакал? Пък за втора редакция сигурно ще се наложи да правя справки с оригинала. Благодаря предварително.

И хмм,още нещо. Книгите на Джаки Колинс - не мога да ги намеря нито в страницата с нашите линкове, нито в акаунта. Към кого да се обръщам за инфо по издателство и т.н.? Че и корици няма :P

И относно романи, написани от гледна точка на мъжа, но не в категория "любовни" - всички на Нелсън Демил. Много са оригинални, с някои почти гениални "прозрения" за женската психология. От типа - "Никога не споря с жена си, когато е в това настроение, защото може да ми насочи пистолет". :cool:

Редактирано от maskara (преглед на промените)

Оф, някой може ли да ми пусне линк за Катрин Стоун - Крадец на сърца, че нещо линка към 4стронга се е прецакал? Пък за втора редакция сигурно ще се наложи да правя справки с оригинала. Благодаря предварително.

И хмм, още нещо. Книгите на Джаки Колинс - не мога да ги намеря нито в страницата с нашите линкове, нито в акаунта. Към кого да се обръщам за инфо по издателство и т.н.? Че и корици няма :P

Сори, вече изтрих pdf-а на Стоун.

Корици на Джаки има при мен, обаче инфо за издателства и т.н. мне знам.. бяха ми дадени в текстови файлове, явно краднати отнякъде :cool:

Първата редакция на тази книжка аз я правих и уж най-старателно сравнявах с оригинала, надявам се да няма много пропуски от моя страна, но тя си е като пъзел направо.

Сега съм на работа и я имам книжката, и ще гледам да направя нещо, но нета ни е толкова ограничен, че може да се наложи да остане за довечера от вкъщи.

Тази книга сърце от пламък има ли я в интернет?

Момичета, моля за помощ. Някой ако е наясно може ли да ми обясни защо в къщи ми работят инструментите и емотиконите при писане на мнение а на компа на работа нищо не работи. Адски изнервящо е. Не мога дори да отида на нов ред. До преди два дни всичко си беше ок. Просто не мога да си обясня какво стана.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.