Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Оф, някой може ли да ми пусне линк за Катрин Стоун - Крадец на сърца, че нещо линка към 4стронга се е прецакал? Пък за втора редакция сигурно ще се наложи да правя справки с оригинала. Благодаря предварително.

И хмм,още нещо. Книгите на Джаки Колинс - не мога да ги намеря нито в страницата с нашите линкове, нито в акаунта. Към кого да се обръщам за инфо по издателство и т.н.? Че и корици няма :(

И относно романи, написани от гледна точка на мъжа, но не в категория "любовни" - всички на Нелсън Демил. Много са оригинални, с някои почти гениални "прозрения" за женската психология. От типа - "Никога не споря с жена си, когато е в това настроение, защото може да ми насочи пистолет". :rolleyes:

Катрин Стоун - Крадец на сърца-http://4storing.com/n17h23/173a2a74426acda0c75190f1e0795504.html

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Имам един проблем, като вляза в акаунта, ми изписва,че страницата е на английски език, а по-надолу DATABASE и някакви други неща. Някой да даде идея защо се получи така. До преди малко нямах този проблем. Направо откачам вече.

Здравейте момичета,

моля за малко помощ,вчера си купих новото издание на "Нощни шепоти"-Джудит Макнот на ИК "Плеяда" и се оказа че кногата е само до 23 глава,т.е това е краят.Моля ви, ако някой друг си е купил книгата да сподели неговият екземпляр има ли край или не.Направо е невероятно, че при тези цени на книгите,може да попаднхеш на тагава "грешка".

Моля за извинение всички, които работят по този форум за грешката, която допуснах.Незнам, как публикувах нова тема "Грешка на ИК "Плеяда" , която е празна .... sad.gif

...

Моля за извинение всички, които работят по този форум за грешката, която допуснах.Незнам, как публикувах нова тема "Грешка на ИК "Плеяда" , която е празна .... sad.gif

Няма проблем, грешката е поправена.

Здравейте момичета,

моля за малко помощ,вчера си купих новото издание на "Нощни шепоти"-Джудит Макнот на ИК "Плеяда" и се оказа че кногата е само до 23 глава,т.е това е краят.Моля ви, ако някой друг си е купил книгата да сподели неговият екземпляр има ли край или не.Направо е невероятно, че при тези цени на книгите,може да попаднхеш на тагава "грешка".

Здравей! Аз също си купих скоро тази книга "Нощни шепоти" но моята книга е с Петдесет и две глави, ако можеш отиди и я върни или поискай да ти я сменят там откъдето си я купила!

момичета, какво става с акаунт-а? няколко дни не мога да вляза и не знам дали проблема е при мен или и вие имате такъв. с нетърпение чакам новите книжки, а не мога да си ги изтегля sad.gif

Здравей! Аз също си купих скоро тази книга "Нощни шепоти" но моята книга е с Петдесет и две глави, ако можеш отиди и я върни или поискай да ти я сменят там откъдето си я купила!

Здравейте,

имах впредвид, че главите на книгата са 53,т.е. липсват 54 глава и епилога.Всички книги в книжарницата /Хеликон/ бяха такива. :scared2:

• Автор

Здравейте,

имах впредвид, че главите на книгата са 53,т.е. липсват 54 глава и епилога.Всички книги в книжарницата /Хеликон/ бяха такива. :rolleyes:

Оле ужас, аз мислех да си я взиамм ама се отказвам. Много скапано така, да отрежат гава и епилог. :(

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

момичета, какво става с акаунт-а? няколко дни не мога да вляза и не знам дали проблема е при мен или и вие имате такъв. с нетърпение чакам новите книжки, а не мога да си ги изтегля sad.gif

Изглежда проблема не е само при теб, защото и аз съм така.Да се надяваме скоро да го оправят.

• Автор

Момичета, а някой може ли да ми каже, хубава дума за "Спомен" на Джуд Деверо, защото мисля да я почна.

някой може ли да даде линк за Сърце в изгнание,в клуба я четат а аз не мога да я намеря в линковете,и защо когато търсиш нещо в темата преди излизаха точните страници,а сега трябва да прелистя всички страници та да видя къде е писано нещо за книгата,може ли да се оправи или при мен е проблема

някой може ли да даде линк за Сърце в изгнание,в клуба я четат а аз не мога да я намеря в линковете,и защо когато търсиш нещо в темата преди излизаха точните страници,а сега трябва да прелистя всички страници та да видя къде е писано нещо за книгата,може ли да се оправи или при мен е проблема

сюзан танер-сърце в изгнание:http://4storing.com/9b0qjo/71bf8bc2ae0757b087adf41bb8543c17.html

На мен лично ми хареса " Спомен" на Джуд Деверо. моето мнение е почвай я ;)

• Автор

На мен лично ми хареса " Спомен" на Джуд Деверо. моето мнение е почвай я ;)

Сигурна ли си? Че аз уж я почнах, ама я разлистих и много ми стана объркано, не можах да разбера кои са главните, само че главната се подлага на хипноза и се връща в предишните си животи, и не ми се видя кой знае какво. Затуй, май ще препрочета поредицата "Малори" все пак много благодаря.

Може ли дададете линк за Сърцето на амазонката

линда хауърд-сърцето на амазонката-http://4storing.com/3xo8m7/afbb5af273a6a03172558d38dc5f3521.html

Редактирано от kasiljs (преглед на промените)

Сигурна ли си? Че аз уж я почнах, ама я разлистих и много ми стана объркано, не можах да разбера кои са главните, само че главната се подлага на хипноза и се връща в предишните си животи, и не ми се видя кой знае какво. Затуй, май ще препрочета поредицата "Малори" все пак много благодаря.

ООО Малори са страхотни, мила. Не си спомням точно за какво ставаше въпрос В " Спомен ", но не беше лошо книжлето. Но пък Малори са мноооогооо по-интересни :ph34r:

Аз лично съм най - големия фен на Спомен на Джуд Деверо...книгата е просто невероятна и много разтърсваща...заслужава си да се прочете....разказва се за съвременна писателка на любовни исторически романи, която след като разбира че няма да срещне любовта в сегашния си живот и единствения й шанс за щастие е да промени нещо от предишните си животи се подлага на хипноза...и разбира защо се е получило така!Много е хубава!

Маги,от акаунт можеш ли да теглиш? Ето ти линка за "Сърце в изгнание" от акаунт ;)

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2696

Момечета, някоя от вас чела ли е Красавицаца и звяра - залужава ли си?

Момечета, някоя от вас чела ли

Мое лично мнение че книжката е супер, обаче аз съм си фен на Хана Халиуел, така че съм пристрастна. Една от любимите ми е.

За Красавицата и звяра на Аманда Куик ли питаш? Ако е за нея - невероятна е! Въобще не се замисляй а я почвай!!!

" Красавицата и звярът "на Аманда Куик, и на Хана Халиуел са хубави книги. Моите лични предпочитания са за Аманда Куик, тя ми е една от любимките. Но която и от двете да подхванеш, няма да съжаляваш :clap:

Редактирано от juji83 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.