Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Galeto,добре дошла и от мен-още един ненормален фен на Нора.

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Аз се сещам за една книга с двама крадци, но е на Нора Робъртс. Казва се "Честни илюзии", ако не се лъжа.

О, много ти благодаря. Аз се превърнах неин фен още от първата прочетена книга("Black hills"), а след това и с великолепната "High noon",а в момента довършвам трилогията й "The circle". Радвам се да чуя, че има много преведени нейни романи. Аз лично доста търсих "Carolina moon", но не я намерих. Много ми харесва, че правят и филми по книгите й, но не са така задълбочени по мое лично скромно мнение. sad.gif Между другото търся "Sanctuarity", но нямам успех с намирането на този филм,а не е от скоро(2001).

Първите на Нора, които прочетох, бяха три от Макгрегър, но при мен стана постепенно, с течение на времето. На мен лично ми харесват повече поредиците й, макар че и самостоятелните й романи са доста силни. Относно филмите й аз доста съм се ровила за филма й от 2001, но така й не го намерих. Може би ще ти е интересно да прочетеш коментарите относно него в блога: http://www.kaldata.c...&showentry=5175

Lindsey - съвсем точно "Carolina Moon" е "Брегът на тъмната вода" .... но поне аз не я откривам всред линковете ... може разбира се междувременно да е сканирана

Книгата все още не е сканирана, но е поета за сканиране

• Автор

Айде и аз да се намърдам, сред феновете на Нора. Не съм изчела всичко нейно, но нататък вървя. Всичките й поредици, без "Родена" и тази отпоредицата на "Магьосницата" съм ги отепала. Сега мъча да претопя "В смъртта". Самостоятелните книги също почти съм ги изчела, макар, че признавам поредиците й ми са слабост. Особено сега докато излезе последната от "Знака на седемте" ще бъда много щастлива. Жалко е, че Нора има толкова малко исторически романи, "Бунтът" ми е един от любимите, и се вижда, че и в историческите също е силна както във съвременните. Ако ни изненада с една историческа поредица, няма да има по-щастлива от мен.

Да си призная не съм чела много книги на Нора Робъртс, единствената за кояо се сещам в момента е " Въглени в мъртвата пепел ". Страхотна книга, умело поднесен сюжет, който държи в напрежение до последните страници :cool: А тъй като съм фен на историческите романи, да попитам, " Бунтът " има ли я сканирана?

Редактирано от juji83 (преглед на промените)

Galeto,добре дошла и от мен-още един ненормален фен на Нора.

Мерси :angry:

Ама какво нещо е зарибяването... :):cool: , а скоро започвам в университет и няма да имам толкова време да чета книги и направо ... sad.gif

• Автор

Да си призная не съм чела много книги на Нора Робъртс, единствената за кояо се сещам в момента е " Въглени в мъртвата пепел ". Страхотна книга, умело поднесен сюжет, който държи в напрежение до последните страници :cool: А тъй като съм фен на историческите романи, да попитам, " Бунтът " има ли я сканирана?

Дам има я сканирана. Виж тук http://account-co.net/torrents-details.php?id=2564 я има с другите кнгии от поредицата й.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Момичета, много се извинявам, че влизам така, по между другото във форума, но искам да ви питам нещо. Някой знае ли коя е първата книга от серията за Малори, че най - накрая и аз реших да ги прочета тия книги и искам да запозна от началото :salad:)

Още един исторически любовен роман:

"Прегръдката на вълка" - Гейл Линк

Току що е прочетох. Купих си я Когато бях на море и много ми хареса.Препоръчвам я на всеки който не я е чел.

Току що е прочетох. Купих си я Когато бях на море и много ми хареса.Препоръчвам я на всеки който не я е чел.

Аз също съм я чела, страхотна книга :cool:

Има ли някой Принца на удоволствието на Рене Рошел?

А има ли някой " Сърце от пламък " на Джуд Деверо в pdf формат?

Преди малко изгледах една от приемливите екранизации на "Джейн Еър" та си мислех

че не е лоща идея за сканиране А от Шарлот Бронте естествено прехвръкнах и към Емили

с нейните Брулени хълмове.Малко по-мрачни са тия книги,но и там има много красиви и затрогващи моменти

Тя мойта работа малко "казвам ти дъще,сещай се снахо" но аз не мога -ни техника, ни умения

Преди малко изгледах една от приемливите екранизации на "Джейн Еър" та си мислех

че не е лоща идея за сканиране А от Шарлот Бронте естествено прехвръкнах и към Емили

с нейните Брулени хълмове.Малко по-мрачни са тия книги,но и там има много красиви и затрогващи моменти

Тя мойта работа малко "казвам ти дъще,сещай се снахо" но аз не мога -ни техника, ни умения

Това са класики и отдавна вече ги има в интернет пространството. Пример: Емили Бронте и Шарлот Бронте :)

П.С. Но няма лошо, двете с Gael бяхме натъкмили "Джейн Еър" за сканиране. Добре, че се усетихме в посления момент да проверим в нета, че иначе щях да си създам допълнителна работа. :cool:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Има ли някой Принца на удоволствието на Рене Рошел?

Скъпа,има го в темата с линковете.

И в Мастерс

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

Момичета, приятно четене на 3 съвременни любовни романа, фотографирани от мен,а редактирани от Xesi/ благодаря за търпението и труда, Xesi/.

Сюзън Елизабет Филипс – Избрах за теб

Елизабет Адлър – Сега или никога

Джейн Ан Кренц – Дълбоки води

Блгодаря много момичета..наистина книжката се казваше Честни илюзии,но май я нямаме сред колекцята за съжаление.. sad.gif

Момичета, приятно четене на 3 съвременни любовни романа, фотографирани от мен,а редактирани от Xesi/ благодаря за търпението и труда, Xesi/.

[url=http://account-co.net/torrents-details.php?id=2857]...

Не са редактирани, pdf-и са си. Аз само се правих на строг ментор по отношение на качеството на снимките..

По-скоро поздравление на теб за търпението и заснимането по много пъти, докато се получи добро качество :angry22:

Здравейте, момичета!

Имам проблем: не мога да сваля "Ангел в мрамора" на Илейн Кофман от акаунта или ми дава несъществува този торент или отваря друга книга.

Може ли някой да ми помогне?

Благодаря предварително;)

Здравейте, момичета!

Имам проблем: не мога да сваля "Ангел в мрамора" на Илейн Кофман от акаунта или ми дава несъществува този торент или отваря друга книга.

Може ли някой да ми помогне?

Благодаря предварително;)

Мила, това е един от торентите с книги, който беше изтрит от акаунт поради техническите проблеми на тракера. Ще гледам малко по-късно тази вечер да я кача книжката пак, заедно с "Целувката на принца" и "Сърце в изгнание". :)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Здравейте, момичета!

След много дълга пауза нова книжка от мен:

Опасен огън – Нора Робъртс

Линка за сваляне http://4storing.com/w9yoa8/1f03226ac7060d1d6e981330b44d403d.html

Съжалавям за качеството, но т.к. от известно време няма фотоапарат и днес ми попадна на разположение един служебен скенер и аз се възползвах.

Отново се извинявам за качеството, но това е най-доброто което мога за сега.

Редактирано от silvyy (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.