Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Ето отново линкове за:

Ангел в мрамора - Илейн Кофман

Целувката на принца - Елен Танер Марч

Сърце в изгнание - Сюзън Танер

П.С. Ще гледам още тази вечер да кача още "Нощна лилия" и "Прелъстена" на Лора Паркър. :)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Най-накрая и аз да се отчета с нещо. Скенирах една книжка В света на сенките. Тя се състои от 3 любовни трилъра. Тя е в pdf. Запърви път скенирам нещо и може би не е най-доброто.

Ето и линк http://4storing.com/xolzs2/7258a680257be046d23b027dc9414dc0.html

Ако може някой да го качи в торента, предварително благодаря

Силви и ани моля ви да качите книжките на нора опасен огън и другите 3 в докс или другаде защото дава изчерпан трафик,благодаря ви,а тази опасен огън за 1 път я чувам интересна ли е ,кажете 2 3 думи :)

Абе момичета, оплетах се като патка в суроватка... Хекси ми прати едни книжки за редакция... дотук добре. Обаче едната е от Сандра Браун - Диво сърце. Хубу, ама след тотално изръшкване на фюжънбуук, никаква такава книга на Браун не открих. Излезе My Savage Heart (1994) на Christine Dorsey - описанието съвпада, имената на героите са същите. В пдф файла е дадена като книга на Браун - Savage Heart (1994). Някой може ли да хвърли светлина по въпроса? Не намерих доказателство, че Сандра Браун и Кристин Дорси са един и същ човек.

Момичета,моля ви качете книжките и другаде освен във 4сторинга,че нямам трафик.Благодаря между впрочем за тях. :):wors:

Абе момичета, оплетах се като патка в суроватка... Хекси ми прати едни книжки за редакция... дотук добре. Обаче едната е от Сандра Браун - Диво сърце. Хубу, ама след тотално изръшкване на фюжънбуук, никаква такава книга на Браун не открих. Излезе My Savage Heart (1994) на Christine Dorsey - описанието съвпада, имената на героите са същите. В пдф файла е дадена като книга на Браун - Savage Heart (1994). Някой може ли да хвърли светлина по въпроса? Не намерих доказателство, че Сандра Браун и Кристин Дорси са един и същ човек.

Ммм, не мисля че са един и същи човек, не съм чувала да е издавала книги под някакви псевдоними. Но все пак не съм толкова компетентна по въпроса :)

Ако не ме лъже паметта, до сега два пъти е ставало дума за въпросното разминаване. И май заключението беше, че книгата си е на Кристин Дорси, а името на Сандра Браун е използвано неправомерно. Поправете ме ако бъркам, отдавна беше възникнал въпроса.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Тая дискусия съм я изтървала най-вероятно, но уф, успокоих се :) Грешката е вярна ахахахах!

Тая книга аз я правих на първа редакция и бях доста силно изненадана, след като я приключих и информативно си направих справка и излезе, че няма нищо общо със Сандра Браун. :)

Ето една книжка от mehche:

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Книжката на Аманда Куик "Seduction" има ли я преведена на български?

П.С

Сега я открих

Редактирано от flo0 (преглед на промените)

Книжката на Аманда Куик "Seduction" има ли я преведена на български?

А тази книжка на Куик, има ли я в акаунта?

Редактирано от juji83 (преглед на промените)

Хайде още една книжка от мен:

Водопад в пустинята – Нора Робъртс

Линка за сваляне http://dox.bg/files/dw?a=ce16285f0a

Редактирано от silvyy (преглед на промените)

Хайде още една книжка от мен:

Водопад в пустинята – Нора Робъртс

Линка за сваляне http://dox.bg/files/dw?a=ce16285f0a

А ето ви я топла-топла като торент: ;)

http://account-co.ne...ils.php?id=2903

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Уффф, че съм и аз ама ;), аз даже я имам тази книга на Куик.

Нещо ми е криво тия дни и с умиление си спомних едно книжле,доста

наивно ,но и много нежно-" Малката стопанка".Ако сте го чели,

какво ще кажете, защото аз съм изненадана от себе си.Навремето като го четох

реших,че е бозичка пък след толкова години се оказа,че имам добър спомен

• Автор

Нещо ми е криво тия дни и с умиление си спомних едно книжле,доста

наивно ,но и много нежно-" Малката стопанка".Ако сте го чели,

какво ще кажете, защото аз съм изненадана от себе си.Навремето като го четох

реших,че е бозичка пък след толкова години се оказа,че имам добър спомен

Честно да ти кажа, моя спомен е само, че ми е харесала. То има един такъв момент, чела ли съм я и е останала в колекцията ми, значи я харесвам. Ама почти спомен нямам за какво иде реч. :wors:

Значии,гледам си аз списъка на Нора Робъртс с книгите в серия и виждам,че 99% ги имам.Останалите и идея нямам има ли ги на бг.

Ето за кои става дума:

In From the Cold-тази знам,че е единствената неиздадена за Макгрегър.

Jack's History е серията и втората е издавана в бг,но за другите -1. Loving Jack и 3.Lawless ,не знам.

И последната Nightshadeе от поредицата за Сила и Бойд Флечър.Вероятно е издавана,но...

Ако някой може да помогне ще съм мн благодарна.

Значии,гледам си аз списъка на Нора Робъртс с книгите в серия и виждам,че 99% ги имам.Останалите и идея нямам има ли ги на бг.

Ето за кои става дума:

Jack's History е серията и втората е издавана в бг,но за другите -1. Loving Jack и 3.Lawless ,не знам.

И последната Nightshadeе от поредицата за Сила и Бойд Флечър.Вероятно е издавана,но...

Loving Jack е издавана на бг, но я нямам в личната си колекция и не мога да си спомня как бяха превели заглавието. Lawless не знам да е превеждана, поне аз не съм я засичала. Nightshade е преведена като Нощна тъма и е историята за партньорката на Бойд.

Ето за кои става дума:

Ама разбира се, че ще помагаме в затруднението, Пепи.

Поредицата Jack's History я има и под заглавието Loving Jack. Т.е. на места е писана по единия начин, на места по другия. В сайта на Нора е като

LOVING JACK

Loving Jack (1989) Дни на промени

Best Laid Plans (1989) Водопад в пустинята

Lawless (1989) нямам инфо, че е преведена

svetla11 май има и трите на турски и си ги чете, за което благородно й завиждам. tongue.gif

А ето ти и другата поредица:

NIGHT TALES - минипоредица "Среднощни истории"

Night Shift (1991) Нощни птици

Night Shadow (1991) Нощни сенки

Night Shade (1993) Нощна тъма

Night Smoke (1994) Нощен дим

Night Shield (2000) Нощен патрул

Нямаме само втората сканирана - Нощни птици

Благодарско за инфото.Доколкото разбирам само последната от серията за мистериозния Джак не е издавана у нас.И има шанс да намеря другите.

Нещо съм объркала-от Night tales,нямам втората Night shadow,а не третата.Да знаете някой да е поел книжката.Вижда ми се интересна.

Благодарско за инфото.Доколкото разбирам само последната от серията за мистериозния Джак не е издавана у нас.И има шанс да намеря другите.

Нещо съм объркала-от Night tales,нямам втората Night shadow,а не третата.Да знаете някой да е поел книжката.Вижда ми се интересна.

Никоооооооооооооооооооой 2276c0de22def19f57cc6fa181c4fdaf.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.