Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Хайде още една книжка от мен:

Нора Робъртс - Нощи завинаги

Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=d894da81ee

Малко голяма стана, но незнам как да я смаля

Редактирано от silvyy (преглед на промените)

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Момичета преди няколко дни в една от другите теми стана на въпрос за Линда Джоунс и това колко е жалко, че няма друга нейна книга на български, е оказа се че има и благодарение на Йори, която ми я предостави за сканиране може да й се радваме всички:

"Големият лош вълк" - Линда Джоунс

http://4storing.com/tr404v/d50f4ca3d2426a7243e7c995c2f3052a.html

http://dox.abv.bg/files/listtree

http://rapidshare.com/files/284932181/Big_bda_wolf_-_Linda_Jones.pdf.html

Не се притеснявайте, ако не успеете да я свалите от посочените линкове, през уикенда, ако тракера работи ще я качим и там ;)

П.С. Не е перфектния скан, за което се изивнявам предварително, но книгата буквално се разпадна докато я сканирах, но мисля че се чете без проблеми.

• Автор

Момичета преди няколко дни в една от другите теми стана на въпрос за Линда Джоунс и това колко е жалко, че няма друга нейна книга на български, е оказа се че има и благодарение на Йори, която ми я предостави за сканиране може да й се радваме всички:

"Големият лош вълк" - Линда Джоунс

http://4storing.com/tr404v/d50f4ca3d2426a7243e7c995c2f3052a.html

http://dox.abv.bg/files/listtree

http://rapidshare.com/files/284932181/Big_bda_wolf_-_Linda_Jones.pdf.html

Не се притеснявайте, ако не успеете да я свалите от посочените линкове, през уикенда, ако тракера работи ще я качим и там :blink:

П.С. Не е перфектния скан, за което се изивнявам предварително, но книгата буквално се разпадна докато я сканирах, но мисля че се чете без проблеми.

Слънце, качи я пак в DOX-а ама копирай линка дето ти дава, а не от горе в полето, че не излиза никой. ;)

Хайде още една книжка от мен:

Нора Робъртс - Нощи завинаги

Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=d894da81ee

Малко голяма стана, но незнам как да я смаля

Мерси, мила, за книжлето. Ако нямаш нищо против, ще се опитам да я смаля и ще я кача в тракера, че файла действително е голям.

ПС: Пете, направо не мога да повярвам, че я имам и аз тази книга, а съм забравила, че е нейна. От същата поредица имам още една Кристалната пантофка, а подозирам кой има още от тях. Ето и това, което знам за поредицата Приказни романи

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Слънце, качи я пак в DOX-а ама копирай линка дето ти дава, а не от горе в полето, че не излиза никой. :)

Съжалявам, че пак се изложих линковете:

http://dox.bg/files/dw?a=eb9b3eeaf5

П.С. Току що я свърших и е страхотна, препоръчвам я на всички, повече няма да коментирам защото я четем в "читателския клуб", но наистина ми хареса много!

Съжалявам, че пак се изложих линковете:

http://dox.bg/files/dw?a=eb9b3eeaf5

П.С. Току що я свърших и е страхотна, препоръчвам я на всички, повече няма да коментирам защото я четем в "читателския клуб", но наистина ми хареса много!

А ето книжката и като торент. По-добре късно, отколкото никога, както се казва. :yanim:

Линда Джоунс - Големият лош вълк

И преди да съм забравила:

Дами, пускам отново списък с книги за продажба от Поля. Обновен и допълнен. Приятни покупки. :)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

А някой чел ли е "Грубост" на Катрин Харт, за какво се разказва, струва ли си, защото се чудя дали да поръчам книгата от Поля.

А някой чел ли е втората част на " Скрити огньове " на Сандра Браун? Това е една от любимите ми книги и сега търся втората част :lol6:

А някой чел ли е втората част на " Скрити огньове " на Сандра Браун? Това е една от любимите ми книги и сега търся втората част :lick lips:

А как се казва втората книга? Дори не знаех, че има такава.

А как се казва втората книга? Дори не знаех, че има такава.

Тя също се казва " Скрити огньове ". И аз не знаех че има втора част, случайно попаднах на тази информация в интернет.

Тя също се казва " Скрити огньове ". И аз не знаех че има втора част, случайно попаднах на тази информация в интернет.

Всъщност книгата има две издания: през 1995г. беше издадена в две части и след изчерпването на тиража беше преиздадена през 1997г. като една книга. Аз имам второто издание от 97 и точно нея сканирах тук.

ПС: А ето и Това, което успях да направя с последния скан на Нора: Нора Робъртс - Нощи завинаги

Всъщност книгата има две издания: през 1995г. беше издадена в две части и след изчерпването на тиража беше преиздадена през 1997г. като една книга. Аз имам второто издание от 97 и точно нея сканирах тук.

Ахам, значи това всъщност е една книга, която е била издадена в 2 части. Благодаря ти за разяснението :whist:Макар че се надявах да е в 2 части книжката, много е хубава.

Здрaвейте, интересуват ме книгите на Нора Робъртс по които са направени филми от тази година. Не съм сигурна за имената, тъй като самите филми може да са с различни имена, но ето за кои става въпрос high noon - точно по пладне, tribute, northern lights и Полунощ в стаята на сенките. За съжаление съм чела само последната книга, а макар и самите филми да не ме грабнаха, съм сигурна, че няма да е същотото с книгите. Та може ли някой да ми даде информация, дали ги има на бг и дали ги има сканирани :blink: Потърсих ги, но ако съм недогледала и отговора е бил пред мен, простете ми ;)

Също така имам още две молби:) първата е да ми дадете някакво мнение за Розмари Роджърс, като стил на писане и тн. Смятам да за почна нейната "Среднощна красавица", и понеже мразя да оставям книги недочетени, се надявам да не се измъча с нея. Вие какво мислите? ;)

Другата ми молба е да ми препоръчате автор, който да има стила на Джудит Макнот(мисля, че се влюбих в нейните романи). Благодаря ви извънредно много ;) предварително ;)

Мисля, че ги има сканирани и четирите филмирани книги на Нора Робърдс. Става въпрос за Точно по пладне, Полунощ в стаята на сенките, Далече на север и Как ангелите плачат. Книгите са хубави, но тази последната още не съм я дочела. Не съм чела нищо от Розмари Роджърс и не мога да ти помогна, но ако някой препоръча нещо подобно на стила на Джудит Макнот веднага ще се възползвам и аз.

...

Също така имам още две молби:blink: първата е да ми дадете някакво мнение за Розмари Роджърс, като стил на писане и тн. Смятам да за почна нейната "Среднощна красавица", и понеже мразя да оставям книги недочетени, се надявам да не се измъча с нея. Вие какво мислите? ;)

...

От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха.

Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета всичките :)

Също така имам още две молби:P първата е да ми дадете някакво мнение за Розмари Роджърс, като стил на писане и тн. Смятам да за почна нейната "Среднощна красавица", и понеже мразя да оставям книги недочетени, се надявам да не се измъча с нея. Вие какво мислите? :eek:

Значии,аз съм чела същите книги и се разочаровах.Оказва се ,че според останалите тук,това са най-хубавите й.То си е въпрос на вкус,но с малки изключения никой не харесва книгите на Р.Роджърс.Роджърс сигурно оглавява класацията за най-противна книга.

Здрaвейте, интересуват ме книгите на Нора Робъртс по които са направени филми от тази година. Не съм сигурна за имената, тъй като самите филми може да са с различни имена, но ето за кои става въпрос high noon - точно по пладне, tribute, northern lights и Полунощ в стаята на сенките. За съжаление съм чела само последната книга, а макар и самите филми да не ме грабнаха, съм сигурна, че няма да е същотото с книгите. Та може ли някой да ми даде информация, дали ги има на бг и дали ги има сканирани :cool: Потърсих ги, но ако съм недогледала и отговора е бил пред мен, простете ми ;)

Northern lights(Далече на север)

Midnight bayou(Полунощ в стаята на сенките)

Тези са мои,но другите не знам качвани ли са или не.

Northern lights(Далече на север)

Midnight bayou(Полунощ в стаята на сенките)

Тези са мои,но другите не знам качвани ли са или не.

High Noon - Точно по пладне - е поета от silvyy, а Tribute - Как ангелите плачат чака желаещ да я сканира.

ПС: Ето и още едно торентче на Нора, сканирано от Пепи - Нора Робъртс - Тиха клопка

High Noon - Точно по пладне - е поета от silvyy, а Tribute - Как ангелите плачат чака желаещ да я сканира.

ПС: Ето и още едно торентче на Нора, сканирано от Пепи - Нора Робъртс - Тиха клопка

Ако ми работеше скенера, бих се наела да я сканирам, но за съжаление не работи :(

Божке,Божке,съвсем съм забравила тази книга!Щях да я редактирам,ама като стигнах до 6 глава съм я зарязала и така..Нещо ще трябва да я правя... :(sad.gif

Божке,Божке,съвсем съм забравила тази книга!Щях да я редактирам,ама като стигнах до 6 глава съм я зарязала и така..Нещо ще трябва да я правя... :(sad.gif

Ти забрави да я редактираш, аз съм забравила да я кача в тракера. Пу, пу, да не ни е уроки. К'ви сме 'убавици. Днес случайно се загледах в списъка на Норчето в блога и се зачудих защо съм я оцветила в червено (значи е сканирана). И тогава си спомних, че я пусна, когато реорганизирахме форума и някакси се е изплъзнала от "зоркото" ми око.

Е браво..

А аз си чакам ли чакам да ми я пратиш в текст..:angry:

Може ли някой да скенира Телевизионна принцеса на Издателство Арлекин?

Имам една новина за почитателките на историческите романси. Момичета след година бълтавене правене и струване най сетне изпълних мечтата си и скоро ИК ГЕПАРД 2178 ще издаде първата си книга. За целта моля да минете един опреснителен курс с ДЖЕЙК и УОРД от поредицата КАУБОИ на ЛЕЙ ГРИЙНУУД, а която не ги е чела горещо препоръчвам.Няма да правя излишна реклама, но смятам, че каквото съм препоръчала досега в този жанр е било на ниво и от любопитство ще хвърлите поглед, за да може после с удоволствие да се насладите на гордия сирак Бък, опустошен емоционално от злощастната си съдба, който с помощта на една нежна и любяща жена постига мечтата си за свое собствено истинско семейство и успява да намери покой у дома.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.